Culoare Bucătărie cappuccino

Culoare Bucătărie cappuccino

Pentru iubitorii de cafea si cunoscatori de sofisticate, o culoare de cafea chic bucătărie cu lapte – cappuccino se va potrivi. Aceasta este o nuanta dificil, care are o paletă bogată și arată foarte bine în interior. Culorile calde va ajuta la crearea unei atmosfere de confort, moliciune sofisticat în orice stil selectat.

Tints

În schema de cafea sunt diferite tonuri: rece, aproape gri, bej și lumină caldă și ciocolată. cappuccino tradițională este mai închisă decât bej, dar maro maro. Un ton roșiatică lumina caracteristică face cu adevărat o „fierbinte“, se încălzește interiorul, în același timp, creează un sentiment de relaxare și pace.

Cappuccino

Designeri place să se aplice în proiectarea spațiilor cu precizie cappuccino, Din moment ce are o serie de avantaje incontestabile:

 • schimbă complet aspectul situației+
 • Potrivit pentru orice stil+
 • perfect combinat cu mai multe culori+
 • Potrivit pentru diferite domenii.

Bucătăria este complet într-un astfel de design aspect elegant. Mai modern decât opțiunile bej și maro.

Alb, negru, gri – aceste culori de bază și derivatele lor sunt perfect armonizate cu cappuccino. Este combinat cu roz roz, purpuriu, purpuriu, liliac, menta moale, turcoaz, verde, khaki, mlaștini, pisashkov.

Cappuccino în sine poate varia de la gălbui la culoare cenușie, provocând amintiri plăcute de cafea și ciocolată, umple atmosfera de căldură parfumat.

Cafea

Ton de cafea – Saturație medie maro închisă – mai aproape de culoarea la boabele de cafea prăjite. Această nuanță caldă și dezactivată este folosită în mod tradițional pentru a proiecta fațade de mobilier, reprezentative și aristocratice. Cafeaua – un ton schimbătoare, sub influența de iluminat devine: în fiecare zi lumina alba – lapte, în însorita – capătă o nuanță de șofran. Curatind mărci interior sens pentru a aranja accente luminoase de culoare: portocaliu, cires, albastru, tei, fuchsia.

Cafea cu lapte

Are un efect reflectorizant, adaugă emoții pozitive, dar poate fi un pic monoton. Dar oferă o oportunitate pentru experimentare, este bine combinat cu diferite culori (verde, maro, galben, portocaliu) și texturi (mat, lucios, perla, metalizat).

Cacao

lemn delicat evocă asocierea dulce de băutură copilărie memorabile, are un efect pozitiv asupra psihicului, are un efect calmant, dă un sentiment de confort si caldura.

culoare la modă, popular pentru mai mult de un sezon, și se estimează că va rămâne o lungă perioadă de timp în tendința. Este universal, se potrivește bine cu bej, solide, nisip, creme brulee si argint. Armonios combinate cu alb. Cu verde, visiniu, lila, albastru și culoarea ciocolata neagra creează opțiuni de decor interesante. Culorile luminoase includ, în principal, cu detalii individuale: feluri de mâncare sau perdele, fețe de masă sau scaune.

Latte

Lumina umbra bej creează emoții pozitive și extinde spațiul spațiilor interioare. Soluție excelentă pentru interioare clasice tradiționale, și modern minimalist.

Combinat cu verde, bronz, gri, violet, roșu. În decorarea monocrom de latte cu diferite variante ale cafelei face compozitii interesante.

vopsele Accent va ajuta la revigorarea situației: Roșie va adăuga energii într-un fundal calm, galben, portocaliu va face dinamica și de a efectua un contrast luminos. Latte într-un duet strict cu maro închis sau negru va da completitudinea și rafinament.

Această nuanță este perfect combinat cu texturi sub un copac, cărămidă, piatră.

Ciocolată

Include mai multe soiuri maro: de la umbra ciocolatei lapte la amar închis. Tonurile miceu aduc un pașnic în situație. Ușor de combinat cu culori diferite, va fi excepția să fie gri închis, verde închis și negru. Perfect combinate cu turcoaz, roz, albastru, salată și alb. Bej și auriu vă permit să faceți un interior luxos și rafinat. Trebuie să ne amintim asta Aroma de ciocolată vizuală poate supraîncărca o cameră mică.

Citește mai mult  Canapele singulare: caracteristici și caracteristici de alegere

Designerii observă că Ciocolata este deosebit de iubită într-un climat rece, cauzează un sentiment de căldură care se toarnă în jurul corpului. Este perfect pentru mobilier, creează impresia de stabilitate și confort. Folosind ciocolată neagră în design, completați-o mai multe lapte sau chiar tonuri albe.

Tipuri și plasarea căștilor de bucătărie

Pentru Colțuri Bucătăria de bucătărie recomandă aplicarea unui decor de contrast: o parte a dulapurilor este efectuată într-o gamă mai luminoasă, alta – în întuneric. Deci, puteți face în partea de sus a aerului, iar în partea de jos – mai putin de brand. Zonarea diferitelor secțiuni – și o idee interesantă, de exemplu, împărțiți partea de lucru și de luat masa.

Un singur rând Bucătăria din designul cappuccinoului va arăta mai elegantă dacă adăugați aromă neagră, de exemplu, aparate de uz casnic: frigider, extractor, cuptor. În combinație cu nuanțe de roz sau alb, căștile acestei specii arată original și în stare proaspătă.

Bucătării cu două rânduri Într-o astfel de culoare o sunt bune folosind întreaga gamă: fațade luminoase și montate dulapuri, panouri laterale maro și blaturi de lucru Setul cu cască creează o atmosferă caldă, relaxantă.

Pentru camere mici P-model Bucătăriile de cafea sunt mai bune pentru a alege, realizate în versiunea pastelă. Tonuri de ciocolată sunt recomandate pentru a combina cu pereți de lumină, tavan și alte elemente. O alegere excelentă pentru fațade întunecate vor fi blaturi luminoase și dulapuri cu balamale.

Într-o bucătărie alb-studio, mobilier colorat ciocolata va ajuta la separarea spațiului pentru procesul de gătit.

Căști cu peninsula arata perfect într-o singură culoare și combinate două sau trei. Totuși, este necesar să se ia în considerare faptul că Opțiunile limpezite și combinații face mobilier mai imponderabilitate, astfel extinderea zonei. Pentru camere mici, este mai bine pentru a ridica dulapuri și dulapuri cu fragmente de lumina (usi, blaturi), opțiuni de culoare închisă sunt perfecte pentru bucătării mari, sau combinate cu o cameră de zi în cazul în care există o mulțime de spațiu liber.

Căști cu o insulă sunt spectaculoase în cappuccino de culoare, nu poate fi frică de oversaturation de această nuanță în interior. Chiar dacă bucătăria este aproape o culoare, culoarea picantă va face să câștige, fără sumbru și să nu fie. Topurile de masă albe vor adăuga setul cu cască de ochi, iar suprafața lucioasă va aduce lumină în situație.

Cu un birou de bar, o bucătărie poate fi decorată într-o singură paletă și contrast, este interesant să evidențiezi partea superioară a mesei a rack-brichetei sau, dimpotrivă, cu atât mai întunecată a fundalului principal. Puteți face o parte a setului cu cască cu o ciocolată de furt, iar cealaltă – cafea cu lapte, astfel încât camera va părea în vrac și armonioasă.

Proiectele individuale de tablă de bucătărie sunt o opțiune unică de proiectare. Căștile modulare constând din blocuri diferite sunt foarte populare: dulapuri, tampoane, piept de sertare. Avantajele designerului de mobilier sunt evidente: puteți cumpăra rapid mobilier, iar pentru prețul este mai accesibil.

Mobilierul modular de colorare la modă va ajuta la actualizarea interiorului fără costuri financiare mari. Combinând lapte și culori de cafea dulapuri, ușor de a crea un model de elegant și practic pentru o casă confortabilă.

Bucatarii din paleta de cappuccino poate fi selectat cu fațade lucioasă și mată.

Suprafața lucioasă reflectă lumina care cade pe ea și, prin urmare, crește în jurul său cantitate, creând efectul de extindere a spațiului. Pentru camere mici, astfel de mobilier soluție excelentă. mobilier lucios ar trebui să fie combinate pentru a combina cu decor de perete: întuneric – absorb iluminat și fațade lucioase într-o astfel de situație nu va salva.

Suprafețele catifelată mată a crea efectul de coziness și căldură, acestea sunt practice și arată respectabil. fațade Matte va aminti cafeaua de dimineață, de a crea o atmosferă de pacificare și de odihnă. mobilier mat cu orice iluminat va arăta câștigătoare.

Citește mai mult  Dulapuri cu o oglindă în hol: specii și selecție

Suprafețele mată sunt de preferat pentru camere spațioase. Astfel de fațade necesită mai multă lumină decât luciu. Trebuie amintit că gamma întunecată nu reflectă lumina, reducând astfel spațiul vizual. Tonurile de mute sunt potrivite pentru stiluri clasice și Provence.

Combinații de culori reușite

Perfect combinat cappuccino cu toate culorile pastelate, precum și cu maro, alb, negru și măslin. Una dintre cele mai populare tehnici de designer din design este o combinație de nuanțe de cafea și lactate – creează compoziții elegante.

  Cafeaua Gamma vă permite să jucați cu culori lactate și cafea, combinați opțiunile luminoase și pastelate.

  Folosind decorațiuni cu două culori, puteți descărca vizual spațiu, adăugați volum și aer și fiți în tendința de modernitate.

  • Vanilie. Adăugați la tandrețea camerei și aerisirea, potrivită cu succes pentru o zonă mică. În comparație cu un alb pur, creând un sentiment de răcire de iarnă sau un lobby lucios, design răcoritor de vanilie și servește ca fundal pentru culori strălucitoare. Cappuccino perfect se combină cu vanilie, perechea apetisant va elibera casa adevăratului coffeeman, potrivit atât clasice și stiluri democratice: Provence, Țara.

  • gri. Adăugați reținere la orice compoziție, în combinație cu cappuccino va deveni un element de răcire în setul cu cască. piese gri decor moale si cald va dilua un interior monofonic, va fi transferat la gama reproductibilă neutru. Gri – conservator și non-plesnesc în combinație cu aceeași cafea moale, face o compoziție practică, strictă.

  • oliv. Gros și de culoare caldă descarcă situația, paleta de pastel la nuanțe este armonios combinate cu nuanțe de cafea, oferă un raport neobișnuit de verde moale și smântână nuanțe, și revigorează reînvie interior. combinații naturale va provoca asociații calde și plăcute de primăvară.

  • Metalic. Adăugați la luciul camerei și lumina, aduce note de glamour. În designul modern, obiectele metalice se aplică destul de des. Metalul în diferite combinații este considerat cel mai popular recent, utilizat în diferite stiluri. Suprafețele sunt decorate sub acoperiri de metal strălucitoare și reci, depășind și reflectă lumina.

  Pentru un set cu cască de bucătărie, acest design este ales cel mai des, aici există multe articole din metal (tehnică, mâncăruri), iar culoarea modernă va completa cu succes aspectul camerei.

  Selectarea stilului

  Designul din cafeaua Gamma oferă spațiu pentru mai multe stiluri, combinate cu orice culoare, nu agravează, creează un sentiment de stabilitate și adaugă modernitate.

  Pentru stilul clasic Posibilitățile cappuccinoului nobil pot fi folosite atât în ​​lumină cât și în versiuni întunecate. mobilier luminos este elegant și estetic problemă va zone mici, seturi de căști de ciocolată elegante și aristocratice, potrivite pentru spații spațioase. decorare cu două culori este mai bine să se aplice cu atenție, contrastul pentru a face este neclară, de exemplu, blaturi și fațade pentru a alege diferite nuanțe.

  Minimalism tonuri puternice, cafea moale cu lapte se va potrivi concis și interior riguros. Pentru contrast, este mai bine să se aplice o paletă de cafea paletă de cafea: o combinație de tumb ciocolată și pastel montate dulapuri. Ar trebui să fie negociat în minte Întuneric gama completează decorul de ansamblu, servește la zonarea spațiu.

  High Tech privilegiază un număr mare de aer, spațiu deschis, liber. Fie o singură culoare este aplicată gamma, sau un contrast, o combinație între cele două paleta cappuccino propriu și în combinație cu vopsele de accent, dar este necesar să le utilizeze.

  fațade de cafea lucioase sunt binevenite, cu pereți, cu pereți, puteți face un fel cu fundalul numai blaturi sau numai fațadele dulapuri superioare sau inferioare.

  Pentru a crea un stil de lumină Provence sau țară preferă mobilă ușoară, și cafea cu lapte va fi foarte de modul în care într-un astfel de design. fațade mată sunt decorate cu zăbrele, curele, cornise decorative, cu sticlă și fără. Ca o regulă, mobilierul este decorat în monofonice, dar puteți evidenția insula sau peninsula, făcându-l mai ușor la 1-2 tone decât întreg setul cu cască.

  Citește mai mult  Toate perne despre pisici

  Caracteristici interioare în gamme monocrom

  Wallpaper și set de bucătărie de cafea cu lapte colorat creează o atmosferă caldă și o atmosferă pozitivă. Camera pare spațioasă, joc cu nuanțe de cafea, puteți crea interior mai incredibil.

  Alegerea gamei de culori pentru pereți depinde de locația bucătăriei și cât de bine este aprins. Pentru spațiile de nord, vopsea cald lumina va fi cel mai mare succes, pentru partea de sud, cu buna iluminare pe tot parcursul zilei, sunt recomandate tonuri caruntului reci.

  Placi de ceramica, plastic, tapet, vopsele si lacuri – aceste elemente decorative ale paletei de cafea paletei de cafea, asamblate, ca un mozaic, va fi de fundal pentru căști de bucătărie. Zona în apropierea suprafețelor de lucru, plăcile și chiuvetele sunt prevăzute cele mai multe ori cu plăci ceramice, dar, de asemenea, panouri de plastic, piatră, sticlă și mozaic va fi o opțiune bună pentru a face șorț. Asigurați-vă că poate fi mai luminos decât fundalul principal de perete, sau, dimpotrivă, mult mai întunecată. O soluție bună va fi vopsit șorț sub tăblia mesei.

  Designerii sunt recomandate atunci când finisarea peretilor din gama de cafea lactate, da preferință mobilier de ciocolată, și întuneric pereți maro pentru a alege un set de cafea de lumină.

  Podelele sunt acoperite cu un linoleum, gresie sau laminat în colorit cafea sau ciocolată cu lapte, vanilie complet – poate fi foarte marcate, acestea sunt considerabil pete și stropi. Acesta va fi de succes să se uite la podea pe ton-două mai întunecată decât toată mobila și pereții.

  Placi de ceramica cu sclipici oglinda va crea un efect de extindere a spațiului, în podeaua de ciocolata va fi profitabil să se uite.

  Exemple frumoase de design

  Cappuccino este o combinație de lapte bătut și o băutură maro deschis, dacă vă transferați la setul cu cască, atunci nu va fi standuri de cafea și blaturi, iar în partea de sus a dulapurilor de culoare crem.

  Bucătărie Cappuccino

  Combină o culoare moale mute de cafea pe un luciu tumb în aer liber, cu o suprafață mată de secțiuni pastel undefigured. Peretii sunt vopsite cu bej cald, podeaua este acoperită cu un linoleum pentru ton cu dulapuri în aer liber cu stropi mai întunecate. Spațiul dintre suprafața de lucru și dulapurile montate este realizat în combinația de tranziție de decorare de cafea și vanilie.

  Opțiunea minimalistă

  Bright exemplu de colorat mobilier Cappuccino cu finisaj din lemn. Designerii sunt utilizați în setul cu cască. Texturi diferite și tonuri: mai multe accente de lapte s-au mutat la masa de mese, ușor întunecate zona unghiulară. Aceasta promovează suprafețele de lemn și o nuanță de cafea. Concentrați-vă pe textile – șervețele de ciocolată neagră și sfere transparente deasupra mesei.

  Cafea cu ciocolată

  Cu ornamente, șorțul este împărțit în două jumătăți: mai ușoară – vanilie și mai întunecată – cappuccino. Dulapurile cu balamale sunt decorate în luciu. împerecherea de exterior standuri cu elemente metalice. Pavel, pereții și tavanul sunt aleși într-un singur ton, Light Plinth se înmoaie de la podea până la standuri. Lămpile încorporate și lămpile creează un joc neted de lumină și umbra pe carcasa mobilierului.

  bucătărie în formă de P, cu accent de culoare

  fațade lucioase dulapurilor superioare și o suprafață mată de cea mai mică creează o impresie de o cameră drop-down. fațade rotunjite și blaturi albe sub culoarea peretilor a crea un sentiment de aer. Culoarea Tiffany este combinat cu succes cu restul, atrage privirea și se extinde formatul camerei. Iluminarea pe tavan și dulapuri îmbunătățește doar efectul unui mediu spațios.

  Principalele reguli ale combinației de culori în interioarele de bucătărie sunt în căutarea în următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: