Culori de bucătărie cu masă de masă de masă

Culori de bucătărie cu masă de masă de masă

Arborele este unul dintre materialele cu autoritate continuă. Adecvate pentru ao folosi chiar și pentru blaturile de bucătărie. Dar este necesar să abordăm cu atenție alegerea compoziției de culoare, atunci va fi cea mai bună combinație din interiorul bucătăriei.

Culori blonde populare

Colorarea ușoară a bucătăriilor se bucură de o popularitate constantă. Aceasta este o soluție clasică care va rămâne cu siguranță în afara concurenței de foarte mult timp. Asemenea tonuri vor arăta foarte atractive și accentuate scumpe. Dar, înainte de a vorbi despre nuanțe specifice, trebuie să spuneți despre o modalitate atât de populară de a proiecta căști de bucătărie cu șorț ca creând o suprafață lucioasă. Adesea spun că provoacă amprenta constantă de înfundare.

Cu toate acestea, în versiunile moderne ale interioarelor (spre deosebire de clasic) Gloss este potrivit cât mai bun posibil.

Intensitatea poluării este determinată prin care se utilizează în mod specific culoarea. Deci, pe un material alb lucios este aproape imposibil de a găsi cele mai multe amprente.

Atenția merită nu numai alb, ci și bucătăria bej. O astfel de înregistrare:

 • Verificat de zeci de ani+
 • nu este susceptibil la fluctuații la modă+
 • Arata elegant si elegant.

Culoarea bej nesaturată este perfect combinată cu lemnul, adaugă confort și căldură. Bucătăria albastră poate fi, de asemenea, combinată cu o masă de lemn. Cu ceva timp în urmă, această culoare a fost condamnată de designeri ca un apetit copleșitoare. Dar pentru cei care suferă de exces de greutate și pur și simplu preferă stilul marin al oamenilor, aceasta este soluția optimă. Problema poate fi o combinație slabă cu alte culori.

Bucătăria de vanilie este considerată un poftă stimulator. Avantajul unei astfel de colorare constă și în faptul că acesta poate fi utilizat indiferent de stil. spațiu Vanilie arată armonios și interesant, în timp ce complet calm.

Pentru a plictiseala a evita, puteți utiliza accente saturate.

Crema de bucătărie nu mai rău decât un omolog de vanilie. Aceasta culoare, de asemenea, calmeaza si armonizeaza spațiu. În plus, el ridică starea de spirit în zilele ploioase. Aici este necesar să se ia în considerare o altă opțiune – o suprafață mată. Recent, aceste opțiuni sunt câștigă popularitate.

efect mat pot fi create folosind diverse materiale. Este necesar să fie țesute în orice interior modern.

prezentare generală completă de bucătării ușoare, cu masa de lemn blaturi corespunzătoare compozițiilor Cu salata de culoare. El exprima perfect prospețimea de primăvară și revitalizarea naturii după sfârșitul iernii. O taxă corectă de veselie și alte efecte pozitive asupra psihicului face o astfel de culoare suficientă. Dar trebuie să ținem cont de asta Culorile excesiv de luminoase se pot plictisi rapid.

Citește mai mult  Toate Pature despre tricotate

Fatadele întunecate

Nu întotdeauna culori luminoase aranja oameni. Vopselele dominante întunecate sunt perfect combinate cu tableta. Opțiuni de vânzare adecvate pentru a începe cu bucătăria albastră. Culoare Ceresc îmbunătățește starea de spirit, dar, în același timp, scade pofta de mancare. Prin urmare, este imposibil să fie transportat excesiv în albastru în orice caz.

Alternativ, puteți da preferință nu prea pronunțate nuanțe de albastru – Același palid albastru exprimă pace, contribuie la contemplarea.

Fatada cu albastru rece este mai bine potrivită pentru formarea de interioare moderne, în special hi-tech.

Operarea vopsea verde, trebuie să luați în considerare orientarea camerei. În camerele cu vedere la sud, pentru a folosi tonul inutil de acesta este impracticabil. Paleta verde poate fi combinată cu nuanțe galbene și roșii pentru a spori apetitul + combinația cu maro are efectul opus.

În plus față de verde pur, recomandă utilizarea Pistachio (pentru pacificare) și culori de var (pentru o motivație mai mare).

Este categoric imposibil de utilizat în bucătărie cu un ton de măsline de masă din lemn. Acest lucru poate duce la o anxietate constantă și chiar la starea depresivă.

Destul de des practicate Bucătărie gri închis. Această decizie este recomandată pentru diferite stiluri moderne.

În prezența gustului impecabil puteți face bucătăria roșie închisă. Rezultate bune, de exemplu, dă culoarea cireșului întunecat. O astfel de compoziție va permite mai repede să se trezească dimineața și să formeze o atmosferă mai plăcută seara. Culoarea roșie se potrivește perfect în diferite stilistice, de la clasic la fuziune. De asemenea, este ușor să-l combine cu alte culori și cu o varietate de ornamente geometrice.

Citește mai mult  Garderoba îngustă în hol: specii, alegerea și plasarea

Uneori, în bucătării cu blaturi din lemn, chiar decor negru. Această opțiune ar trebui să fie utilizat extrem de atent. La urma urmei, spațiul mai întunecat, cu atât mai puțin se pare. Cu toate acestea, cu o abordare iscusit, puteți crea un sentiment de eleganță și grație. Culoarea neagră este adecvată în stiluri:

 • High Tech+
 • minimalism+
 • gotic+
 • Art Deco+
 • retro.

Dar nu este atât de important, dacă aveți culori deja listate sau nu Emerald, bucătărie grafit. Există reguli și principii universale care trebuie să fie să adere la. Cea mai bună relație, în conformitate cu designeri, vor exista două culori în proporție de 50/50. bucătării Trei culori sunt recomandate pentru a picta conform schemei:

 • 60% vopsea principală+
 • 30% culoare secundară+
 • 10% din accent expresiv.

utilizați în mod opțional combinații directe și lipsite de ambiguitate. O alegere bună devine de multe ori bucătărie Contrast (În care contrariile sunt aplicate în funcție de percepția estetică a culorii). Dar, uneori, să alegeți doar nuanțe care completează culoarea armonioasă. Trebuie să știi despre perechi inacceptabile:

 • rosu verde+
 • Albastru alb+
 • Albastru – negru.

Selecție de culoare

Alegerea culorii bucătăriei cu o masă de lemn, nu poate fi limitat la recomandări generale de proiectare și gusturile personale. De asemenea, ar trebui să ne amintim că Suprafețele întunecate vor fi rău în sala de bucătărie mică. Ei vor trebui să fie utilizate cât mai puțin posibil și pe o zonă limitată.

Nu este rău, de exemplu, de exemplu, de uz casnic negru aparate de fațade. Dar, dacă recurge la o astfel de decizie o utilizare negru, gri sau maro inchis in alte locuri nu este recomandată.

Trebuie remarcat faptul că percepția floare afectează:

 • Dimensiunea camerei+
 • Înălțimea peretelui+
 • Ușoară+
 • Scopul principal al proiectului de designer.
Citește mai mult  Alege o saltea moale

Chiar și designeri profesioniști nu încearcă să utilizeze mai mult de 2 culori într-un singur set de căști. Este sarcina aproape imposibilă. În același timp, a recomandat rândul inferior de mobilier pentru a face mai inchisa situat pe partea de sus. În spațiul monoton, puteți varia în nuanțe de culoare principale, uneori formând gama finit. Ca și în orice alt caz, atunci când proiectarea o bucătărie cu o masă de lemn mobilier luminos combinat cu pereți nonsens, și vice-versa.

Adăugați confort la o bucătărie mare ajutor diluări suplimentare luminoase. Dar pentru a face setul cu cască este inutil inoportună întuneric. Dacă este posibil, da preferință Culori naturale. Adăugați difuzoarele la situația sunt capabile de a diagonalelor de perete diagonală.

Și într-o nuanță mai multe – atunci când totul este ales și se ia decizia, este merită să le este plăcut să arate ca această compoziție.

Exemple frumoase

Acesta este modul în care una dintre cele mai frumoase opțiuni de design arata ca. blaturi de masă lumina de culoare armoniza cu culori similare ale altor suprafețe din lemn. Culoarea albă, de asemenea, pare adecvat și atractiv.

Și apoi este în mod clar mai grad de lemn nobil și saturate. Acesta se împletește optim cu setarea clasic in camera si cu un perete alb-albastru.

Privire de ansamblu de bucatarie alb lucios, cu o masă de lemn de așteptare pentru tine în video de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: