Culori de frigidere în bucătărie interioară: selecție și exemple frumoase

Culori de frigidere în bucătărie interioară: selecție și exemple frumoase

Cumpărarea unui frigider, cel mai adesea oamenii cred despre caracteristicile tehnice și sunt complet trecute cu vederea de aspectul său. În plus, nu a existat mult timp în acest domeniu de alegere, prin urmare, până în prezent, în plus față de culorile tradiționale, altele nu sunt pur și simplu luate în considerare.

  Pentru a înțelege culoarea diversității frigiderelor moderne, nu este ușor, dar opțiunea corect selectată va fi o decorare decentă a oricărei bucătării.

  Particularități

  Se crede că frigiderele încorporate sunt cele mai în mod obișnuit, închise cu fațade, ca în setul cu cască de bucătărie. Cu toate acestea, frigiderele obișnuite pot să arate nu mai puțin atractive. În plus, au alte avantaje. În comparație cu modelele încorporate, acestea sunt:

  • Mobile (ele pot fi mutate și rearanjate într-un alt loc)+
  • mai multe specificații (există tipuri de volum intern)+
  • Au un preț accesibil.

  Desigur, Culoarea frigiderului depinde în mare măsură de ce material este făcut, Și anume: panourile din față. De exemplu, modelele simple au o acoperire pe bază de vopsea acrilică, iar paleta sa este destul de modestă. Acoperirea de polimer are mai multe opțiuni de culoare, precum și poate imita marmura, lemn sau metal. În plus, o astfel de fadadă va fi mai durabilă și practică. Pentru frigider placare poate fi de asemenea utilizat sticla, otel inoxidabil si furnir chiar.

  În plus față de soluțiile finite, puteți încerca să modificați tehnica deja disponibilă. Cea mai ușoară opțiune este utilizarea filmului PVC. Ea este destul de ușor de lipit și are o selecție destul de mare. În același principiu, frigiderul poate fi decorat cu autocolante decorative. O colorare a actelor alternative este un proces mai complex, deoarece trebuie să alegeți smalțul drept și să păstrați tehnologia în toate etapele.

  În plus, frigiderul poate fi vopsit – aceasta este o bună ocazie de a arăta toate talentele și abilitățile ascunse.

  Culori populare, avantajele și dezavantajele lor

  În prezentarea tradițională, frigider ar trebui să fie de culoare albă. El nu a fost accidentală și rămâne cel mai popular timp de mai multe decenii. Această opțiune este selectată în mod conștient și are o explicație destul de simplă. Deoarece frigiderul este adesea folosit, acesta este menținut în mod constant curată. Și, din moment ce chiar și cea mai mică poluare este vizibilă pe un astfel de fundal o tehnică alb curat a fost considerat un indicator de precizie. În plus, alb este întotdeauna asociat cu rece și gheață. Din punct de vedere estetic, această culoare este neutră și costume absolut orice interior.

  Următorul mai populare este de culoare bej. Aceste nuanțe sunt destul de mult – poate fi lapte, smântână sau culoarea fildeșului. Desigur, un astfel de frigider nu va fi, de asemenea, practic. Dar se pare mult mai moale decât strict alb și promovează crearea atmosferei de confort și căldură.

  Mai multi fani alege culoarea metalizata. Din oțel inoxidabil are un grad diferit de luciu, și de la diferiți producători, nuanțele sale pot varia ușor. Opțiunea cu strălucire de oțel este mai bine să utilizați pentru situația într-un stil modern. Conceptul industrial si spectaculos aspect duce la faptul că toate suprafețele din bucătărie modernă, pot fi realizate din oțel inoxidabil sau din materiale care imită-l. În ciuda faptului că frigiderul de culoare argintie pot fi găsite aproape peste tot, pentru setarea clasic este mai bine să aleagă aur sau bronz, mai ales în cazul în care obiectivul este de a face bucătărie mai respectabil.

  accente luminoase

  Culorile comune nu se potrivesc întotdeauna în interior. Mai mult decât atât, uneori oamenii doresc intenționat să facă o bucătărie unică, care diferă de la ceea ce a fost înainte. Cel mai simplu mod de a face acest lucru prin schimbarea culorii. Fiecare dintre ele are propriul său caracter, astfel încât o astfel de alegere poate rezolva mai multe sarcini simultan. Chiar primul în ochi roșii papură. Un astfel de frigider va atrage cu siguranță toate privirile. linie de bază de roșu – dinamism. În ciuda frumuseții, excesul său va păstra gospodării și persoane în tensiune constantă. Se pare visiniu mai retinuta sau vișine. Ele sunt destul de saturate să nu se piardă printre altele, dar nu prea mult. Frigiderul în culoarea visiniu va arata nobil și elegant.

  Printre culorile vii sunt un loc special portocaliu și galben ocupat. Ele nu sunt mai puțin luminoase și, practic, creează instantaneu o atmosferă veselă în bucătărie. Un astfel de frigider va creste starea de spirit și, în consecință, va îmbunătăți poftei de mâncare – aceasta este ceea ce este necesar pentru bucătărie și zone de servit masa. Pentru a atenua acest efect, nuanțe solare pot fi diluate cu mai puțin strălucitoare.

  Una dintre cele mai preferate culori pentru frigider – albastru. Nuanțele sale reci vor accentua bine scopul dispozitivului. Se crede că el calmează un sentiment de foame și în caz de supraponderal, această proprietate nu va fi inutilă. Albastru blând este potrivit pentru un interior mai puțin strict cu decor de lumină.

  Efectul opus are verde. Chiar dacă folosiți imediat câteva tonuri în interior, este dificil să o exagerați. Green creează o atitudini pozitive pe gătit și făcând alimente. Produsele de la un astfel de frigider vor părea întotdeauna un pic mai gustos decât de obicei. Explicația acestui lucru constă în apropierea naturii, naturalității, luminozității și prospețimii. Puțini oameni refuză să se adapteze în mementoul de vară de vară.

  Cele mai multe întrebări cauzează frigider negru. Forma și culoarea, de obicei legând gânduri sumbre. Cu toate acestea, pentru persoanele libere de stereotipuri, un astfel de frigider va deveni finalizarea perfectă a concisului și împreună cu bucătăria elegantă. Frigiderul negru va trebui să fie imediat în mai multe stiluri – poate fi grunge, minimalism sau mansardă.

  O versiune mai modernă a decorului pentru frigider – căptușeală de imprimare foto. Ele pot fi plasate atât pe fațadă, cât și din toate părțile. Ele sunt ușor de îndepărtat dacă este necesar sau să se schimbe la alții – foile magnetice sunt atașate pur și simplu și nu lăsați după ei înșiși urme de adeziv pe suprafață. Imaginea tipărită poate fi aleasă atât printre cei care sunt gata și să vă aleagă. Este posibil să se producă garnituri de orice dimensiune.

  Cum să ridici?

  Pentru a face alegerea corectă a frigiderului pentru bucătărie, Profitați de designerii profesioniști.

  • În primul rând, frigiderul trebuie să se potrivească armonios în interior. În cazul în care este scos din imaginea de ansamblu, trebuie să încercați să căutați o altă opțiune. Pentru a ne imagina cum va arăta, în practică, puteți face un proiect tridimensional, folosind un program de calculator.
  • În cazul în care culorile clasice pentru un motiv oarecare, nu sunt adecvate, dar nu există preferințe clare, este mai bine să vedeți cât mai multe opțiuni posibil,. Acest lucru vă va permite să decidă cu mai multă precizie pe modelul dorit. Mulți producători au game întregi de frigidere colorate. Astăzi, chiar și opțiuni rare pot fi comandate pe internet, dar trebuie să aștepte până când produsul este livrat.
  • Culoarea frigiderului trebuie repetată în alte obiecte de bucătărie. Cel mai frecvent exemplu este selectarea întregii tehnicii într-o singură culoare. Cel mai probabil pentru a ridica o suprafață de gătit, un cabinet de alamă, o capotă și un frigider într-un gri metalic (sub un oțel inoxidabil). opțiuni colorate sunt mult mai puțin probabil. Această abordare este complet opțională în cazul în care este dificil să pună în aplicare.
  • O altă eroare – selectarea frigiderului la tonul fațadelor de bucătărie. Ca rezultat, se poate dovedi că nu vor fi prea multe astfel de suprafețe. Mai ales în cazul în care toate fațadele sunt realizate într-o singură culoare.
  • Soluția cea mai corectă este, în plus față de frigider, face mai multe accente colorate și alte părți ale decor bucătărie. De exemplu, pe mobilier, textile sau vase. Deci, puteți evita suprasarcina de a face din interior la măsura luminos.
  • Frigiderul poate deveni un obiect independent, care nu este atașat la restul interiorului. Pentru aceasta, el poate fi transformat într-un obiect de artă, cu ajutorul vopselelor, garniture, abțibilduri și alte dispozitive. Desigur, stilul de interior ar trebui să permită o astfel de libertate.

  Opțiuni interesante

  În bucătărie bună, procesul de gătit, pur și simplu nu se oprește – tot felul de produse, vase, ustensile de bucătărie și multe alte elemente în mod constant flash-uri. Prin urmare, interior, inclusiv frigider, poate fi destul de calm – de exemplu, în tonuri de maro sau bej. În cazul în care bucătăria este făcută într-o singură culoare, mai devreme sau mai târziu, va exista o dorință de a face unele soi în ea. Dacă în acest moment trebuie să schimbați frigider, dispozitivul luminos va deveni sursa de inspirație și nu va permite să dor.

  Feellessly și arată neobișnuite combinații contrastante. Una dintre aceste soluții – frigider cu flacără-stacojie pe fundalul alb imaculat bucătărie. Sa observat în mod repetat că combinațiile cu culoare albă arată întotdeauna câștigătoare – l reîmprospătează nuanțe decolorați și balastives luminoase.

  Pentru bucătărie în retrostile este mai bine pentru a alege turcoaz pastel, menta sau chiar roz. Principalul lucru este că tonurile erau calde și nu sunt reci – atunci vor arăta mai ales – ușor și confortabil. Prin a deveni Anaturaju poate ridica forma unui frigider – mai bine dacă este mai mic, cu margini rotunjite, mânere metalice. În cazuri extreme, puteți contacta întotdeauna un alb neutru sau alte culori testate în timp.

  Aproape orice interior astăzi permite prezența unui frigider de culoare metalică. Se poate găsi chiar și în bucătărie în stilul clasic. Dar mai ales avantajos, el subliniază designul modern – abundența fitingurilor metalice, decor. Cu o iluminare adecvată, frigiderul din oțel inoxidabil strălucit, precum și fațadele lucioase și blatul se completează perfect reciproc.

  Despre modul în care frigiderul ar trebui să stea pe Feng Shui, uitați-vă în următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: