Culorile capetelor de bucătărie: Ce sunt și cum să alegeți?

Culorile capetelor de bucătărie: Ce sunt și cum să alegeți?

Bucătăria frumoasă, confortabilă, este capabilă să ofere o bună dispoziție pentru întreaga zi, deoarece în această cameră este că cafeaua de dimineață revigorantă este preparată, un mic dejun util, satisfăcător, că ne umple cu energie și se pregătește pentru ziua viitoare. În aspectul bucătăriei, trebuie să țineți cont de toate detaliile – de la piața camerei la decor. Nu ar trebui să creadă că alegerea culorii nu este un element important. De fapt, depinde o mulțime de soluții de culoare. Chiar și mobilierul absolut identic în diferite culori va arăta complet diferit. Dacă în unele cazuri va părea elegant și scump, atunci în alte cazuri poate fi neatractiv. Culoarea setului cu cască de bucătărie trebuie să fie combinate în mod competent cu culoarea de alte elemente de bucătărie, în timp ce ar trebui să fie luate în considerare în măsura în care este combinat cu decorul camerei și iluminat.

Cele mai multe culori populare

Alegerea o gamă de culori pentru un set de căști de bucătărie, trebuie să ia în considerare faptul că ar trebui să fie nuanțe combinate, astfel încât să creeze un singur ansamblu.

Potrivit psihologilor, dependența de o anumită culoare depinde nu numai de preferințele proprietarului camerei, dar, de asemenea, de la vârsta și sexul acestuia.

Deci, femeile vor da preferință nuanțe calde și nuanțe luminoase în interior. Pentru bărbați, o selecție de tonuri reci, cu mai puține detalii luminoase este de preferat.

Paleta de culori de capete de bucătărie este diversă, cu toate acestea, nu toate culorile sunt la fel de bine uita la bucătăriile de diferite dimensiuni. Dacă alegeți culori prea întunecate sau luminoase într-o cameră mică, atunci bucătărie va arata ca un disconfort și tocat. Cele mai multe culori la modă sunt prezentate în culori luminoase. Este destul de o opțiune potrivită pentru a fi alb, bej, lapte și nisip, precum și nuanțe de roz licitație și cafea.

seturi de căști de bucătărie de tonuri neutre, lumina va arata succint în combinație cu orice alte culori de piese de interior bucătărie.

Astfel de tonuri să nu aglomereze spațiu, ele arata proaspete, în timp ce crește vizual spațiul.

Alegerea setului cu cască, să ia în considerare combinația cu culoarea peretelui:

 • În cazul în culori contrastante in camera, mobilierul va fi evidențiat vizual+
 • ziduri întunecate ale bucătăriei îngustat vizual bucătărie și scoate în evidență setul cu cască de lumină+
 • Suprafața de lumina a peretilor va crea efectul unui spațiu larg, astfel încât setul cu cască de culoare închisă pe fundal lor va parea mai compact.

Pentru o bucătărie mică, este recomandat să se folosească o gamă de culori de tonuri similare și contraste Evitare.

În acest caz, setul de bucătărie, potrivite pentru tonul pereților, nu va sta. În cazul în care compoziția este realizată în culori deschise, camera va fi spațioasă și armonioasă.

Opțiuni pentru combinații de culori

Oricare ar fi o varietate de idei au un om care face reparații în bucătăria lui, trebuie să adere la consiliile de specialiști. Designerii recomandă să adere la anumite reguli:

 • Pentru o combinație armonioasă în mobilier, mai mult de 2 tone nu ar trebui să fie prezente, în caz contrar proiectarea riscurilor arată fără gust și voluminoase+
 • nuanțe luminoase sunt perfect combinate cu ton pastel, nuanțe neutre trebuie să prevaleze.

De obicei, pentru mobilier de bucătărie pentru a alege nuante clasice, dar este posibil să se aleagă și culori extraordinare. În plus față de opțiunile populare, seturi de căști multicolore se va uita la bucătărie. Mobila din camera trebuie să se încadreze armonios în gama totală de culoare.

Mobila de un ton va arata bine cu diferite adaosuri în formă de feluri de mâncare de culori contrastante, vaze de lut si figurine, aranjamente florale, mai ales dacă le-a pus la etaj.

În acest caz, este mai bine să aleagă o piesă pentru șorț într-un singur ton, sau cu un non-lipsă de desen.

Scaune cu o masă trebuie să fie armonizate cu stilul selectat și să nu fie knock-out. Pentru setul cu cască clasic, canapele de colț sunt potrivite în ton luminos. Puteți găsi seturi de căști frumoase bucatarie combinate de culoare. O astfel de mobilier arată frumos și luminos, dar trebuie să fie selectat foarte competent în temeiul comun tonul camerei.

Este important să se ia în considerare tonul de decorare de perete, podea și alte piese de mobilier.

În cazul în care finisajul și alte piese de mobilier are o culoare neutră, casca luminos, cu culori combinație va fi frumos evidențiată, să ia o atenție, dar nu supraîncărca camera si nu strica designul. Există un număr de combinații de culori care au devenit deja un clasic. Alegerea unor astfel de combinații dificil de a face greșeli.

Cel mai standard și o combinație de culori de succes sunt:

 • Roșu și verde+
 • Roz și salată+
 • violet și galben+
 • Albastru și portocaliu+
 • Albastru și nisip+
 • Galben-portocaliu umbra armonios arata cu albastru-verde.

Utilizarea unor astfel de nuanțe de culori luminoase va fi mai interesant în combinație cu pastel, ton de lumină. De exemplu, dacă acționează în conformitate cu regula principală a combinației de tonuri în bucătărie, puteți combina lumina de perete, cremoasă și pardoseli cu mobilier colorat luminos.

Utilizarea a două nuanțe, contrast sau similar, este considerat a fi un compus de culoare clasic.

Foarte vizualizat spectaculos culori deschise in combinatie cu ciocolata neagra sau lemn de culoare închisă.

Proaspat arata ca o combinație de nuanțe deschise, lactate și de nisip, cu o culoare albastru sau roz moale blând. Lavandă ușoară sau menta, precum și o nuanță de piersică delicată va fi, de asemenea, perfect interconectată. O astfel de soluție de culoare va face designul în bucătărie cu aer, iar atmosfera în sine este ușoară și romantică. Bucătăria complet luminată sau întunecată, de asemenea, se bucură foarte populară.

Trebuie amintit că culorile întunecate sunt inacceptabile pentru camerele mici, deoarece vor face deja spațiul.

Pentru bucătării mici sunt potrivite albe, bej, cremă.

Soluții pentru diferite stiluri

Alegerea culorii mobilierului de bucătărie depinde direct de stilul selectat pentru bucătărie. Stilurile moderne trebuie să folosească în proiectarea diferitelor culori și detalii luminoase.

Setul cu cască poate fi color sau monofonic, ca toate restul mobilierului din bucătărie sau are un design neobișnuit.

 • Interiorul unei camere într-un stil restrâns Loft implică utilizarea unei umbre gri sau maro adânci. Acest stil nu acceptă o varietate de culori strălucitoare și forme de urmărire.

 • Stil Modern De asemenea, renumit pentru simplitatea și funcționalitatea sa. Pentru un astfel de stil, alb, bej, gri sau maro nuanțe vor fi potrivite.

 • Pentru stil romantic Provence Combinație perfect potrivită de culoare albă cu lavandă, precum și umbra albastră, roz sau menta.

 • Stilul forestierului stil baroc cel mai bun va juca în culori de lumină nobilă. Pentru acest stil, utilizarea părților fixate este caracteristică. O opțiune bună va fi un set cu cască cu accesorii scumpe și rafinate, mânere aurite.

 • Pentru bucătărie stil japonez O combinație de culori negre și roșii este potrivită, prezența maro sau bej va fi, de asemenea, adecvată.

 • Pentru stil Țară Ar trebui să aplicați cea mai naturală gamă de culori. În acest caz, setul cu cască din lemn natural este potrivit în combinație cu ornamentele de nisip. Folosind piese de culoare pentru acest stil nu este interzis. nuanțe de verde sau galben deschis poate fi, de asemenea, perfect potrivit pentru acest stil.

Pereții de tonuri de contrast și luminozitatea va face diferența de mobilier, și pereți care au un ton cu un headuit, dimpotrivă, ea va absorbi.

Lângă perete întuneric cască lumina va parea mai mare, iar pe fundalul de mobilier de bucătărie de perete lumina va parea mai mici. Camera în același timp, va părea vizual volum. Așa că bucătăria părea la fel de impresionant posibil, iar setul cu cască sau altă parte mobila nu iasă în evidență din tabloul general, este necesar să se reparații pentru toate regulile stilului de design selectat. Ar trebui să alegeți culoarea potrivita de finisaje, pardoseli, grup de mese, să ia în considerare toate părțile decorative, iluminat și tehnica, iar apoi rezultatul final nu va multumi un ani.

Cum de a alege un gamma?

Achiziționarea unui set de bucătărie, se pune întrebarea, ca din schema de culori propuse, pentru a alege cel care este cel mai potrivit într-un caz particular. Înțelegerea întrebarea este ușor, în primul rând depinde de faptul dacă reparația se va face complet sau va înlocui numai mobilier. În cazul în care se presupune că complet cu un nou decor de perete, tavan, podele, alegerea schema de culori depinde doar de preferințele de gust ale proprietarului bucătărie. Ar trebui să alegeți un stil de design, care va fi cel mai apropiat de locuitor al casei, apoi a afla ce culori cel mai bine dezvăluie stilul selectat.

Pentru a face vizual mai mult spațiu, plafoanele de mai sus și atmosfera de aer, aveți nevoie pentru a organiza în mod corespunzător o soluție de culoare.

Designerii recomanda la partea de jos a tonurilor întunecate de utilizare a camerei, se deplasează la lumină de mai sus.

Culoarea întunecată a podelei poate intra într-o nuanță mai strălucitoare de mobilier și apoi se termină pereții și tavanul în cel mai strălucitor ton. Există multe opțiuni pentru mobilierul de colorat pentru bucătărie. Alegerea unui set de bucătărie, trebuie să obțineți o combinație armonioasă. În cazul în care finisajul este deja prezent într-o anumită culoare, iar culoarea noului mobilier ar dori să se schimbe, este necesar să se dizolvă ce culoare va fi o opțiune bună pentru această cameră.

De regulă, combinațiile de culori sunt suficiente, chiar dacă este necesar să se selecteze culoarea sub opțiunea de design deja existentă. De exemplu, finisajul gri va fi armonios combinat cu mobilier alb, precum și negru, gri închis și roz blând.

Culoarea bej, alb și maro sunt considerate aproape universale.

Ele pot fi alese în condiții de siguranță pentru orice culoare a mobilierului, chiar și cele mai strălucitoare și mai curajoase, cele mai importante, nu depășesc limita de culoare.

Cum de a alege un set de căști cu iluminare?

Iluminatul joacă un rol important în modul în care luminos și frumos voință privire la designul camerei. Având în vedere faptul că sursa de lumină suplimentară este de obicei folosit nu de dimineață, este necesar pentru a afla ce fel de lumină naturală în cameră.

Având în vedere faptul că bucătăria este situată pe latura de nord, și în lumină naturală nu este suficient, este în valoare de a alege o culoare de mobilier în culori calde, luminoase.

Pentru astfel de spații, bej, lamaie, de culoare portocalie va fi mai potrivite, iar utilizarea de roșu va fi adecvată.

De regulă, bucătăriilor în care nu există suficientă lumină, nu este foarte confortabil în culori închise. Dacă există o dorință indispensabilă pentru a face bucătărie în culori închise, apoi de ieșire pot fi găsite.

Pentru ca bucătăria întunecată să aspect mai prietenos și elegant, camera trebuie să fie completate cu iluminare suplimentară: becuri într-un plafon, montate întăritură, lămpi.

Bucatarii de pe latura de sud nu sunt, de obicei lipsite de lumină naturală și au o mai largă selecție de culoare. În acest caz, sursele de lumină suplimentare vor avea nevoie de mai puțin. Setul cu cască în bucătărie ar trebui să fie selectate în funcție de stilul de proiectare și proprietar preferințele personale.

În camera în care se află setul de bucătărie, trebuie să instalați mai multe niveluri diferite de iluminare. Pentru a îmbunătăți revizuirea în acest caz, candelabru superioară sau lampa se va potrivi. Sau mai multe lămpi instalate la nivelul ochilor sunt mai potrivite pentru manual de mică adâncime. Datorită acestui iluminare, este avantajos de a evidenția și sublinia nuanța de mobilier. Lemnul este instalat deasupra tabelului va fi un plus bun. Când activați o astfel de lampă mică în seara, va fi posibil pentru a realiza o mai mare coziness din cauza jumătate.

În cazul în care camera este instalat alb, mobilierul de aici poate arata destul de palid. Pentru a corecta situația, ar trebui să ia în considerare opțiunea cu iluminare caldă. În zona de lucru puteți utiliza o lampă fluorescentă. Aderands de stilistica traditionala este demn de a alege pentru un set casatorie de mobilier culoare bej, piie si similar. Aceste opțiuni vor fi combinate organic cu lumină caldă.

Setul cu cască clasic cu culori calme moi potrivite pentru orice tip de bucătărie, indiferent de iluminare.

Mai multe idei avangarde sunt montate în camere, care asigură distincția zonelor care vor servi ca un loc pentru a face alimente, zonă de luat masa, zone de bare. Alegerea mobilierului pentru bucătărie, merită să luați în considerare sfaturile și recomandările specialiștilor, ghidați de tendințele de modă, dar cel mai important, ascultați propria dvs. intuiție și nu vă fie frică să experimentați.

A se vedea sfaturi despre o combinație de bucătărie set de căști cu decor de perete în clipul video de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: