Cum ai impachetat lenjerie de pat ca un cadou?

Cum ai impachetat lenjerie de pat ca un cadou?

Lenjerie de pat poate fi un cadou excelent. Adăugați un set solemnitate simplu va ajuta la ambalarea bine gândit-out. Este foarte posibil de a asigura un astfel de cadou.

Cum să-și încheie un set în ambalaje de hârtie?

Pentru a împacheta frumos lenjerie de corp ca un cadou, veți avea nevoie de următoarele lucruri:

  • Capsator sau Scotch bilateral+

  • ambalaj pentru cadouri+

  • benzi decorative.

Pentru ambalare un set de lenjerie de pat, puteți utiliza diferite tipuri de materiale.

  1. Hârtie Kraft. Un astfel de material, cum ar fi hârtia cu ziarul imitație, este acum foarte popular. Se pare simplu și elegant. Un cadou, conceput în acest fel, poate fi dat pentru ziua de naștere, iar pentru noul an.

  2. ambalaj tematic. Cunoscând interesele unei persoane care dă un cadou, vă puteți ridica pentru designul său tematic și ambalare. De exemplu, călătorii se vor potrivi cu ambalajul făcute în stilul unei hărți geografice vechi. Pentru atlet – hârtie cu tematică de imprimare cu medalii și cupe. Tema de ambalare poate, de asemenea, elaborarea cu imagini pe așternut în sine.

  3. Hârtie ondulată. Acesta este un produs ecologic, care este fabricat din materii prime secundare. De asemenea, ei pot fi folosite pentru a proiecta o cutie cu lenjerie de pat. Potrivit pentru acest material ondulat scop cu mici sau mari în relief.

Pack lenjeria de pat în oricare dintre aceste materiale de ambalaj este foarte simplă. Mai întâi trebuie să puneți ambalajul pe hârtie de înfășurare și, ușor de retras, tăiați o parte a foii. Marginile libere ar trebui reduse la centru și se consolidează cu ajutorul scotch bilateral.

Pentru ca ambalajul din momentul cel mai neașteptat, este recomandat să fixați în continuare marginile cu un capsator.

După aceea, totul trebuie să decoreze panglica. Este posibil să o dați vina pe verticală și pe orizontală. Marginile benzii pot fi, de asemenea, fixate cu o bandă sau un capsator dublu.

Opțiuni de decor

Astfel încât pachetul părea mai frumos, puteți decora suplimentar acest lucru. Pentru a face acest lucru, utilizați diferite elemente de decor.

Fotografii și cărți poștale

Pentru înregistrarea ambalajului cadou cu așternut, puteți utiliza orice fotografii, imagini și chiar și tăieturi de la bușteni. Principalul lucru este că ei vin sub subiectele cadoului. Fotografiile comune imprimate sunt potrivite pentru proiectarea unui cadou, deoarece ele fac mai individuale.

Materiale naturale

decoratiuni naturale sunt, de asemenea, ridicate acum. Pentru un decor de ambalare, puteți folosi conuri, crengi de brad, figurine din lemn sau nuci frumoase. Frumos va arata un astfel de decor pe fundalul de hârtie artizanale, bandajat de sfoară. Descoperirea astfel de ambalaj va fi deosebit de interesant cu copii.

Etichete

Puteți adăuga un cadou folosind tag-uri tematice. Ele pot fi realizate în mod independent,. Tag-uri ușor pentru a imprima pe imprimantă. În plus, ele pot fi tăiate de la hârtia utilizată în mod artificial. Acesta va căuta astfel un plus de a fi foarte elegant.

decor parfumată

Așa că darul place o persoană nu numai cu aspectul său, dar, de asemenea, aroma, arcul tradițional poate fi înlocuită cu o crenguta de flori uscate, de exemplu, lavanda. Este ușor să fixați cu bandă dublu adezivă sau bandă frumoasă. Și, de asemenea, pentru decorarea pachet, puteți folosi scorțișoară nuiele sau chiar crengi de brad.

Alegerea de decor pentru un astfel de cadou depinde de gusturile persoanei căreia îi dă, precum și statutul evenimentului.

Unii sovietici

Înainte de a da lenjerie de pat, trebuie să vă asigurați că este în de înaltă calitate și de ambalare intacte. Puteți adăuga astfel de cadou un mesaj cu un mic scris pe o carte poștală sau etichetă. În unele cazuri, seturile sunt în plus ambalate într-un pachet tematic frumos.

De asemenea, trebuie remarcat faptul că mulți producători de pat de elită lenjerie de ei înșiși frumos ambalata. În acest caz, el nu va avea nevoie de nici un decor suplimentar. Acesta va fi suficient doar pentru bandaj cu o panglică.

Cadou lenjerie de corp într-un ambalaj frumos pot fi prezentate la prieteni buni sau cei dragi. Bine decorate și cadou util cu siguranță nu va minți fără.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: