Cum de a alege și de a instala o oglindă în dormitor?

Cum de a alege și de a instala o oglindă în dormitor?

Plasat în oglinda dormitorului – un subiect destul de popular al interiorului. În același timp, atunci când este selectată și locație, este necesar să se țină seama de atitudinea prejudiciară a multor oameni la acest obiect al decorului și a legendelor asociate, tot felul de semne.

Soiuri

Dacă ați dorit mult timp să cumpărați o oglindă potrivită pentru dormitor, mai întâi va trebui să decideți cum să îl instalați, deoarece forma și designul stilistic poate depinde de locația produsului.

Multe modele moderne oglinzi în dormitoare joacă rolul de element decorativ spectaculos.

Soluția originală sub forma unui perete complet oglindă va avea o proprietate specială – va schimba vizual proporția camerei, va crește spațiul.

Incorporat

Pentru dormitor cu două picioare – acest lucru nu este doar un loc de somn și de odihnă, dar, de asemenea, un loc în care o persoană își petrece destul de mult timp treaz. În timpul țânțarului de dimineață, fără o oglindă, este imposibil de făcut. În același timp, nu toate produsele se va potrivi bine în camera de metal Metage. Pentru a economisi spațiu, puteți aplica Ideea unui dulap cu o fațadă oglindă originală, care crește vizual parametrii camerei, face mai larg.

In orice caz,, Dacă nu doriți să puneți o oglindă nouă, opusă patului dvs., atunci puteți aborda soluția cu 2 dulapuri înguste sub formă de coloane de oglindă de pe ambele părți ale patului. Într-un set complet de dormitoare moderne, o masă de toaletă mică, cu o oglindă de machiaj pe ea, poate veni adesea. De multe ori, un astfel de produs este un detașabil, care va permite proprietarului camerei să-l pună într-un alt loc, mai adecvat.

Oglinda cu iluminare elegant, în tonalitate dezactivat, instalat pe o astfel de masă a, se va crea un anumit amurg și un sentiment de confort lângă pat.

Mulți vor dori ideea de o măsuță de toaletă creativă cu o oglindă mică de tip pliere. În formă închisă, o astfel de piesă de mobilier poate fi transformat rapid într-o masă obișnuită, dar este doar în valoare de aruncat afară capacul, și o oglindă fermecător va apărea în fața ta și un secretar frumos, cu rafturi și cutii de depozitare pentru femei a lui secătură.

În aer liber

oglinzi tip în aer liber sunt cele mai potrivite pentru dormitorul unei femei. Parametrii lor solide va permite fara dificultate cu atenție se consideră de la cap la picioare și de a da o evaluare pentru întreaga imagine, în același timp, ceea ce este important pentru o femeie.

În plus, astfel de produse pot fi rearanjate mai aproape de sursa de lumină – zi la fereastra la fereastra, iar seara – la lampa.

Pentru un mic dormitor dimensiuni, puteți alege Psihic este o versiune compactă oglindă, care va sublinia perfect efectul dormitor, decorat în stilul luxos de clasicism baroc sau reținut.

Citește mai mult  Little Loft bucătării

montate pe perete

Stai oglinda pe peretele camerei nu poate fi întotdeauna o soluție sigură, mai ales atunci când are dimensiuni mari. Riscul de a cădea produsul poate fi avertizat prin finisarea pereților în cameră cu un mozaic oglinda sau panouri, sau chiar alege țiglă în oglindă a mai dimensiunea potrivită pentru aceste scopuri.

Design-ul original al oglinzilor dormitor pot completa perfect stilul general al camerei și de a ajuta în mod corect aranja accente în orice compoziție. De exemplu, plasarea haotică de oglinzi mici, rotunde sau inserții oglindă originale pe pereți. Distribuția ideii poate fi achiziționarea unei oglinzi în formă de soare, deoarece razele corpurilor de iluminat reale reflectate în ea va da sala de dans unic de iepurași solare.

Oglinzi, dreapta plasate, capabile de a da un joc frumos de umbre și lumină.

Interiorul cu oglindă poate fi calitativ bate, doar prin plasarea acesteia pe suprafața peretelui, care este strâns adiacent capului patului, în zona de noptieră. Cu această opțiune, nu veți putea să ne ia în considerare în oglindă, dar acest lucru vă va permite să arunce vizual departe patul în compoziția de ansamblu a camerei și să-l centrul de spațiu, bate toate decorul stil în jurul acestuia.

Oglinda care atârnă în capul patului, doar o funcție decorativă va transporta. Aceasta nu va completa premisele cu nuanțe originale sau soluții de culoare, Rolul principal va juca aici forma sa – sub forma unui panou, de exemplu,. Dreptul selectat aceste 3 elemente vor ajuta să vă reîmprospăta chiar și o cameră foarte plictisitor.

Oglinda pe tavan poate fi, de asemenea, găsite destul de des – Aceasta este o idee curajoasă și originală. Produsul acestui plan este ca un solid pentru a reflecta întreaga încăpere, și pot consta din fragmente care vor reflecta doar o parte dintr-o anumită zonă în această cameră. O astfel de oglindă o va adăuga un dormitor de soți picanterie speciale.

Mirrored panouri sau plăci cu aspect va deveni un decor excelent de pereți sau chiar un plafon dormitor ridicat. Putem decora, de asemenea, coloane, arcade și căile de acces.

Opțiuni forme și mărimi

Folosind tot felul de dimensiuni sau forme de oglinzi, Puteți ajusta vizual sau chiar schimbarea percepției a integrității spațiului de orice cameră.

 • Un produs de mare, datorită depline capacitatea de a distribui lumina pe toate colțurile întunecate ale camerei va ajuta la a face mult mai ușoară și spațioasă.

 • Forma elipsei va ajuta netezi colțurile ascuțite existente pe pereții zidurilor.

 • Forma rotunda de către experți este cel mai relevant în orice decor al camerei, este considerat armonios și ajută la distribuirea în mod corect energia pozitivă în spațiu.

 • Oglinda sub forma unui dreptunghi va permite să se extindă sau a mări geometria dormitor, care va depinde de plasarea produsului în sine. De asemenea, ajută la crearea unei refracție a fasciculului de lumină, se distribuie uniform.

 • instalat produsul îngust va Vertically crește în mod semnificativ înălțimea camerei, întotdeauna pare destul de compact, în interioarele de orice dormitor.
Citește mai mult  Totul despre saltelele poliuretanice

cadru Paleta de culori

Cele mai populare culori utilizate în proiectarea ramelor pot fi luate în considerare mai multe.

 • alb. Este universal și cele mai frecvente. Se uită la interioarele de camere luminoase alb rama oglinda este foarte armonios și în propriul său mod elegant. Ea este în măsură să ofere atmosfera camerei de caracteristicile aristocrației moda.

 • Aur. Aceasta culoare are note de aur plăcute, care vă va permite să aducă o noutate pentru un interior de lux și de a crea o atmosferă unică în ea.

 • Argint. Are un aspect ușor de reținut și va grăbi în ochii reflecție multicoloră.

 • Maro. Reprezintă o paletă naturală extrem de popular, deoarece are frumusețea naturală și simplitatea percepției. O oglindă care are un cadru de ton maro va aduce o mulțime de căldură și confort la atmosfera din dormitor.

Recomandări pentru alegerea

Înainte de a cumpăra o oglindă pentru dormitor, trebuie să te gândești la asta – va potrivi sub stilul de această cameră și se va privi armonios în ea.

Oglinda poate fi bine dominantă pentru înregistrarea oricărui stil popular astăzi:

 • pentru Classics Oglinzile sunt cele mai potrivite sub forma unui oval sau dreptunghi+

 • Pentru stil Provence Puteți alege produsul de cea mai simplă formă, dar cu efectul obligatoriu al cadrului vechi și patina+

 • pentru stiluri la modă, cum ar fi Loft și High Tech, Cea mai mare parte tot peretele oglinzii este potrivit+

 • pentru Stilul scandinav și etno Este în valoare de cumpărare de produse mari în aer liber, cu cadre în care oglinda se poate roti+

 • pentru Modern și Bocho oglinzi adecvate de o formă neobișnuită, care va fi încadrată de un model interesant sau mozaic creativ.

reguli de locație oglindă

Dacă aveți încredere deplină în practica Fengshui chineză, oglinda in camera de dormit este un accesoriu extrem de nedorit. oamenii de dormit ar trebui să fie eliberat din ziua negativ – a „Qi“ energiile. Se pare că oglinda în care se reflectă manșonul, poate dubla această energie proastă, ceea ce afectează în mod negativ identitatea.

De Fengshui în dormitor, nu puteți instala suprafețe de oglindă pe tavan de deasupra patului sau pe pereții care se află în pachetul vizavi de pat. De asemenea, maeștrii Fengshui nu sfătuiesc să instaleze oglinzi vizavi de ușile sau ferestrele. Cazarea similară vor împinge energia pozitivă care intră în cameră.

Nu utilizați mai mult de 2 oglinzi în dormitor. Dacă aveți nevoie de o oglindă în aer liber cu iluminare din spate, este cel mai bine să alegeți acest format al produsului astfel încât o zonă goală să rămână deasupra reflecției omului. Aceasta va contribui la creșterea sa materială și la pacea minții sale.

Merită să vă asigurați cu atenție faptul că oglinzile dvs. sunt întotdeauna curate.

Produsul oglindă care este combinat cu mobilierul poate fi numit destul de practic, multifuncțional și chiar o soluție universală pentru orice direcție sau stil. Modelul poate fi reprezentat ca o masă cu sertare sau un dulap cu un cuier. Aceste opțiuni vor permite rezolvarea corectă a problemei de plasare a unei mici oglinzi în cameră, iar fentele nu sunt influențe negative.

Citește mai mult  Totul despre partițiile din baie

De asemenea, puteți cumpăra compozhezi cu rafturi spațioase și oglinzi mari pe ușile din dormitor – dar numai dacă sunt situate pe părțile laterale ale patului sau instalate unul față de celălalt la intrarea în cameră și oamenii de dormit nu reflectă. De asemenea, puteți să atârnați oglinzi mici peste mesele miniaturale de noptieră.

Semne

Dormitorul nu ar trebui să fie considerat camera cea mai obișnuită din locuință. Aici proprietarul trebuie să se relaxeze, să câștige forța, într-un vis, el trebuie să se elibereze de negativ și, prin urmare, complet deschis și cel mai vulnerabil la necuviincios. Multe popoare au o convingere că forțele întunecate sunt locuite în interiorul oglinzii, care sunt alese în nopți de la o oglindă stroy și ia toată energia proprietarului oglinzii.

Alții au convingerea că sufletul uman în timpul vise frunze shell corporală a proprietarului și începe să rătăcească, iar oglinda in dormitor poate interfera cu spatele retur fericit.

O altă superstiție este faptul că oglinda se poate scoate frumusetea lui de la o persoană, ridica sănătatea și forțele, pentru că nu se poate admira prea mult timp pe dubla în oglindă, nu ar trebui să stai pe spate la oglindă și chiar nu mănâncă in fata lui. Se crede că oglinda este imposibil să stea peste minciunile casatorite pentru a salva fericirea familiei.

Este în valoare excluzând elementele oglindă în camera copilului până la un an, în caz contrar nu va afecta – copilul va deveni un capricios și poate opri dormit calm.

Nu cumpărați produse în cazul în care au avut o mulțime de proprietari. Astfel de oglinzi acumulează și timp de mai mulți ani păstrează toate nenorocirile foștilor proprietari, care pot afecta în mod serios noii proprietari.

Puteți pune cu ușurință o nouă oglindă în camere de somn, dar astfel încât acestea nu sunt reflectate în repaus. Va fi bine să se uite un produs imens în capul patului – se va asigura o protecție, menținerea păcii și somnul proprietarului.

Exemple de design

Decor sub formă de mărgele multicolore, paiete elegante, crengi sau flori vă permite să dea orice suprafață oglindă mai atractivitate, va contribui la crearea de accente creative și de a face într-adevăr interior unic.

Oglinda romburi sub formă de plăci este o compoziție elegant, care poate fi accentul principal al camerei, atrage toată atenția. Datorită geometriei sale neobișnuite, ele dau un farmec aparte stabilirea.

   Oglinzile pe care sunt aplicate desene sub formă de vensels sau ornamente va oferi dormitor rafinament și eleganță specială.

   Despre cum să plaseze corect o oglindă pe un Shui hairdry, a se vedea următorul videoclip.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: