Cum de a alege o canapea Eurobine fără cotiere?

Cum de a alege o canapea  Eurobine  fără cotiere?

Știind cum să alegeți o canapea „Eurobine” fără cotiere, oamenii vor putea întotdeauna să-și echipeze casa. Această bucată de mobilier poate fi foarte armonioasă în orice interior. Dar este necesar să se dizolească ce dispozitiv trebuie să alegeți – un unghiular sau direct, care ar trebui să fie dimensiunile acestui mobilier și ce alte criterii trebuie să fie navigabile.

Particularități

Atenție atunci când alegeți o canapea cea mai des apelați să fie transformată cât mai convenabil posibil. Și în această privință, canapea „Eurobook“ fără cotiere ocupă una dintre pozițiile de conducere. Este potrivit pentru orice interior. produs similar poate fi aplicat ca de doua ori sau pat dublu.

De la clasic „carte“ modelul „euro“ este destul de semnificativ. Ea este mai bine ei:

  • În conformitate cu simplitatea designului(Eliminat necesitatea unui nod complex de primăvară)+
  • În conformitate cu varietatea de opțiuni de execuție (poate fi atât de colț și opțiuni modulare)+
  • la costul produsului finit+
  • Pentru confort (wpadina longitudinală redusă la minimum, tipic de „cărți“ de orice tip)+
  • Prin ușurința de utilizare (pliere și revenirea la speciile inițiale).

Astfel de parametri fac eurobooks mai atractiv decât „cărți“ clasice. Dar trebuie să luăm în considerare anumite dezavantaje. Asa de, Pentru a descompune Eurobook, trebuie să se aplece și se retragă de pe 1 sau 2 pas înapoi. Când problemele cu spatele, această manevră poate provoca dureri severe. Compensarea cel puțin parțial Acest efect negativ ajută mecanismele speciale, dar acestea nu sunt pe toate modelele și, desigur, astfel de aditivi vor spori semnificativ prețul produsului finit.

Blocurile extinse „Eurobnizhk” sunt puse pe picioare fie pe bar. În ambele cazuri, covorul sau cealaltă acoperire poate fi zgâriată și pierdere. Și cu timpul, vor apărea în mod inevitabil și dents. Rularea, spătarul se freacă pe suprafața peretelui. Nu este prea convenabil și dăunează chiar și cel mai rezistent la uzură.

Vizualizări

Drept

Astfel de „Eurobooks” sunt universale și pot avea o varietate de dimensiuni. Aspect modelul direct nu cauzează probleme. Ea nu va lua multe locuri utile. Cu toate acestea, în interior conține în mod constant o cutie de lenjerie, care vă va permite să stocați toate textilele de pat necesare.

Puteți achiziționa și modele fără o cutie, dar nu există nici un punct în astfel de economii.

Unghiular

execuție similară face posibilă creșterea numărului de locuri în poziția asamblată. locuri plasate vor fi situate de-a lungul pereților reciproc perpendiculare. Extins bloc și lenjerie de „beci“ sunt situate în interiorul cea mai lungă dintre părțile structurale. In canapele de colt există întotdeauna un fund în exces după detectarea dispuneri. Dar nici o teamă de această problemă nu este necesară.

Chiar și cei mai exigenți consumatori rareori se plâng de o astfel de canelură. Faptul este că În modelele de înaltă calitate, are o cantitate foarte mică. În plus, canapea de colț nu ia prea mult spațiu. Această proprietate este foarte valoros în camere mici, în cazul în care spațiile nu sunt suficient spațiu. Sofa colțar nu poate fi doar în formă de M, dar, de asemenea, o formă în formă de p, care cu siguranță va aranja pasionații de originalitate.

Structuri modulare se găsesc printre directe și între tipurile unghiulare de mobilier. Ele sunt foarte flexibile pe dispozitivul lor și să se adapteze cu ușurință la condițiile de funcționare. În acest caz, locurile de dormit sunt extinse din blocuri compuse unice. Când toate piesele sunt deplasate, este format dintr-o singură copie de mobilier tapitat. Valoarea critică a ceea ce sunt furnizate atelajului între detaliile în mod specific.

Dimensiuni

standarde greu pentru dimensiunea canapele nu este încă instalat. De aceea Alegerea Eurobnizhek este posibil pentru orice cameră. Dar este necesar să se utilizeze calcule stricte, având în vedere locul de instalare în forma asamblată și direcția de dispunere. Partea din spate a produsului trebuie să aibă un spațiu liber de la peretele de circa 0,03-0,04 m. canapele duble, cel mai adesea de 1,7 m lungime. Versiunile triple, dimensiunea poate fi de 190 cm, și chiar 200, 210 cm. Lățimea va fi 0,8-1 m. Produsul este perfect pentru cei care doresc pentru a obține un maxim de spațiu liber. Canapele copii mari sunt 160×200 cm.

Criterii de selecție

Alegerea o canapea eurobook, trebuie să acorde o atenție deosebită cazului. Ar trebui să fie făcută din materie durabil și bine vechi. Foarte bine dacă este cazul poate fi eliminat. O astfel de avantaj are un modele de fulger.

Astfel de capace, dacă este necesar, pentru a primi în curățare uscată și le-a reveni aspectul original.

Există și alte criterii care sunt caracteristice oricărui mobilier tapițat. Construcții care nu trebuie să se stabilească de multe ori poate avea execuție masivă. Un astfel de produs va fi o mare în interior clasic. Dar, în atmosfera urbană modernă, o canapea compactă va deveni o alegere mai atractivă.

Ea are o mare importanță Rezistență și stabilitate. Cea mai bună opțiune este Eurobooks cu un cadru bazat pe un masiv de pin si de fag. Dar un PAL în această privință este mult mai rău. Adevărat, ea este, de asemenea, mai ieftină. Prin urmare, o astfel de soluție poate fi utilizată ca măsură extremă pentru o vreme.

Mulți experți numesc tapițeria cea mai atractivă a lui Jacquard. Dar în stilurile interioare tradiționale, tapistria va fi mai potrivită. Iar camera modernă implică de obicei utilizarea velocului. Pentru considerente practice, mulți oameni aleg Shenille și turmă. Ultima opțiune este deosebit de bună dacă există copii mici în casă.

Merită să ne gândim la numărul de secțiuni. Cele mai des utilizate structuri de două secțiuni, deoarece acestea sunt cea mai bună și cea mai practică soluție pentru majoritatea oamenilor. Dar, în unele cazuri, Eurobook-ul cu trei secțiuni va fi mai eficient. Secțiunea auxiliară vă permite să furnizați o lungime mare a zonei de dormit.

Trebuie doar să vă amintiți că nu există întotdeauna locul pentru asta.

Următorul moment în alegerea – saltea. În interior pot fi amplasate arcuri dependente, cum ar fi „Bonnel“. design similar este extrem de ieftin. Cu toate acestea, durata sa de viață nu depășește 10 ani. soluție mai practică – arcuri independente care permit realizarea condiții confortabile pentru somn în timpul zilei și distracție.

Plătiți pentru o canapea cu arcuri independente vor avea destul de mult. Cu toate acestea, calitatea acestui design justifică prețul a crescut. Versiunea fără flacără a cel mai rău este considerat a fi mobilier pe bază de cauciuc spumă. Mai mult privated spumă poliuretanică, care mai salvează forma și uzură slab afară. Latexul este chiar mai bine potrivita pentru somn de zi cu zi, dar este foarte scump.

Exemple frumoase

Aceasta fotografie arată un simplu și laconic „Eurobook“. Stilizată ornament floral și ton relativ ușor arata atractiv. Combinația de produse de mobilier, cu pereți foarte ușoare și podea din lemn natural arată strălucit.

Și acesta este un eurobook direct cu o culoare gri deschis și o textura neobișnuită. Pe fundalul unui perete complicat, ea este percepută nu este rea.

Ornamentul de flori poate fi, de asemenea, o decorare atractivă pentru canapea. Figurile florale întunecate pe un fundal relativ ușor vor fi percepute bine. Partajul foarte luminos devine o completare excelentă vizuală. Culoarea brună deschisă a elementelor din lemn pe partea inferioară a canapelei va arăta excelent. Combinația cu ornament floral pe pereți și cu dungi alb-negru adaugă originalitatea.

Prezentare generală a canapelei de colț „Eurobook” fără cotiere Vezi următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: