Cum de a alege o canapea extensibilă cu o cutie pentru lenjerie?

Cum de a alege o canapea extensibilă cu o cutie pentru lenjerie?

Canapele cu un loc de dormit deplasând treptat modelele de pat tradiționale. Ele pot fi cele mai diverse, dar produse cu sertare lenjerie folosesc cea mai mare cerere de cumpărare. Materialul acestui articol va spune despre meritele lor și dezavantaje, în soiurile de cerere și regulile de alegere.

  Avantaje și dezavantaje

  Canapele extensibile, cu sertare lenjerie de o mulțime de avantaje. Ei aloca:

  • Diferite nivel de funcționalitate+
  • Atractivitatea estetică+
  • Variabilitatea de forme și soluții de proiectare+
  • Soluții de culoare+
  • O gamă largă de grupe de mărime+
  • Mecanisme de transformare variabilitate+
  • Selecție largă de folosit material de+
  • Disponibilitate Pret+
  • Salvarea zonei utile a camerei+
  • Fiabilitatea și durabilitatea materialelor utilizate.

  Canapeaua extensibilă este bună și faptul că În funcție de forma și dimensiunile sale, acesta poate fi instalat în camere diferite zone și de destinație. De exemplu, acesta poate fi instalat în cameră, dormitor, camera de zi pentru copii și în bucătărie. În plus, aceasta poate fi o parte din mobilierul din camere de tip combinat. Modele de dimensiuni compacte sunt instalate pe loggii și balcoane, dotarea cu narghilele lor compacte de ajutor și de zone de recreere moi.

  opțiuni separate sunt la fel de capabili pentru a se potrivi într-un spațiu ercket mic, care vă permite să salvați zona utilă a camerei și a da un spațiu vizual. Cu toate acestea, împreună cu avantajele patului canapea cu o cutie există mai multe dezavantaje. De exemplu, cheia dintre ele este Purtarea piese în timpul funcționării continue. Același factor afectează tapițeria, care uza și pierde recursul estetic.

  Selectați canapele transformabile cu sisteme de stocare interne. Pentru a transforma canapea într-un pat complet la orice canapea, este necesar. Și dacă nu este o problemă pentru camere spațioase, apoi în spații de dimensiuni mici, instalarea o canapea pliere este uneori imposibil. mobilier Extlined în astfel de camere are tot spațiul. Cu toate acestea, în cazul în care modelul este staționar, acesta va avea un loc într-o cameră mică.

  Vizualizări

  soiuri existente de canapele extensibile cu cutii de depozitare lenjerie de pat pot fi clasificate în funcție de mai multe caracteristici. De exemplu, în funcție de tipul de execuție, acestea sunt drepte si unghiulare. Opțiunile de al doilea tip sunt împărțite în 2 grupe: Dl și P-formă. Iar cei care și alții pot fi atât simetrice și asimetrice. În dimensiunea dormitor, produsul este una și două camere.

  În plus față de opțiunile rectilinii și unghiulare, modelele sunt în vânzare tip modular. În funcție de design, ele sunt drepte și colțuri. Avantajul unor astfel de canapele este capacitatea de a schimba unghiul și de a permite o secțiune cu o cutie pentru așternut la oricare dintre părți. În acest caz, numărul de module ale canapelei poate fi variat.

  Pe tipul de produse de fabricație sunt Lemn și din lemn derivat. Cadre pentru astfel de mobilier, în plus față de lemn, pot fi metalice. Paturile canapelelor se disting prin tipul de spate, care pot fi solide staționare și constând în covorașe implicate în transformare. În plus, produsele sunt împărțite în opțiuni cu picioarele și fără ele.

  Modelele pot diferi și Tipul cotierelor. În unele produse sunt din lemn (drepte, curbe), în altele – Soft, suplimentat cu un strat gros de material căptușit. Modelele separate sunt echipate cu funcționalitate suplimentară. De exemplu, în domeniul de producători mari există modificări cu mese situate în cotiere.

  Există opțiuni cu blaturi retractabile, de ridicare, rafturi pe pereții laterali.

  După tipul de locație de dormit, modelul este Clasic și ortopedic. Opțiunile cu o saltea ortopedică sunt de rigiditate mai mare a covorașelor, pot fi realizate din umplutură cu un efect anatomic (latex sau spumă poliuretanică) sau un bloc de arcuri de diferite tipuri. Arcurile sunt dependente și independente. Produsele de tip independent sunt considerate cea mai bună opțiune. Fiecare astfel de primăvară este ambalat în capacul și cu o defalcare oferă un înlocuitor pentru similară.

  Sofa Mecanisme de transformare a paturilor sunt diferite. Sistemele sunt cele mai populare până în prezent „SEDAFLEX”, „Eurobook”, „Dolphin”, „acordeon”, „Pantograf”. Modele populare de clapetă echipate cu o cutie de pat spațios. În ceea ce privește tipul de cutie de lenjerie, este solid și împărțit în 2 compartimente.

  Modelele pot avea nu numai 1-2, ci și 3 cutii de spălătorie. În funcție de tipul de design, caseta poate fi localizată în otoman sau în față sub scaun. În ceea ce privește materialul de tapițerie, în producție este utilizat Turmă, velor, tapiserie de mobilier, jacquard, piele naturală și artificială. Canapele din piele sunt considerate cele mai bune produse, deoarece acestea sunt rezistente la apă, durabile și ușor curățate de contaminare.

  Dimensiuni

  Dimensiunile paturilor canapelei cu cutii de lenjerie pot fi diferite. Condițional, ele sunt împărțite în 3 grupe: compact, standard și mare. În plus, există opțiuni pentru dimensiuni non-standard. În medie, cererea ridicată a clienților utilizează modificări cu o lungime de până la 220 cm și o lățime de 90 cm.

  Printre alte modele căutate, este posibilă alocarea produselor cu parametri 2050x805x900, 1940x940x800, 1940x840x670, 1944x843x955 cm. În plus față de acestea, în regulile producătorilor există produse cu dimensiuni de 2045x845x820, 2045x850x880, 1940x940x880 cm. In forma depliată, dimensiunea dormitorului poate fi 190×120, 190×140, 180×120, 190×150 cm. Înălțimea canapelelor variază de asemenea. În medie, acesta variază de la 40 la 45 cm.

  Sfaturi pentru alegerea

  Pentru a cumpăra un model foarte bun de o canapea extensibilă pentru aranjarea orice cameră locuință, trebuie să ia în considerare o serie de factori. De exemplu, Inițial, trebuie să măsurați locul de mobilier. Acest lucru va face posibilă înțelegerea cât spațiu va rămâne în cameră, când canapeaua este stabilită.

  Măsurarea este necesară pentru a înțelege modul în care va fi convenabil dispuse canapea (relevantă pentru produsele de tip transformabil).

  Dacă canapea înlocuiește pat, Este mai bine să ia o opțiune cu o saltea ortopedică. Acest mobilier oferă suport datorită coloanei vertebrale și nu afectează postura omului. Când cumpărare, trebuie să ia în considerare greutatea maximă admisă, deoarece arcurile în canapele sunt folosite diferite. Mai mici dimensiunea lor, cu atât mai greu de bază și sarcina de greutate mai admisă.

  Cumpărarea pliere canapea, Este necesar de a alege mecanismul de transformare optim convenabil. Magazinul se efectuează în descompunere și asamblare canapea, estimarea cursul mecanismului. Oricine gelos său spune despre căsătorie. În plus, trebuie să luați opțiunea care este ușor de a transforma și convenabil pentru utilizator.

  Atunci când cumpără, aveți nevoie pentru a evalua caracterul practic al produsului. Este mai bine să ia opțiunea care este din lemn, are un cadru de încredere și tapițerie rezistent la apa. În plus, aveți posibilitatea să acorde o atenție la culoarea.

  Acesta trebuie să fie combinat cu soluția de fond a compoziției interioare.

  Exemple frumoase

  Vă aducem atenția Câteva exemple de selecție armonioasă o canapea extensibilă în interiorul diferite culori și stil.

  • Amenajarea unui dormitor mic canapea compact, convenabil într-un stil modern.

  • Selectarea modelului de colț al unei canapea cu un ottoman pentru un interior minimalist.

  • model de tip sectionale cu cutie de lenjerie în interiorul camerei cu un aspect deschis.

  • canapea din piele, cu tetiere moi și caseta de lenjerie din interior camera de zi.

  • Modelul cu un sertar, o masă și pouf, ales pentru amenajarea unei camere rezidențiale mici.

  • opțiune o canapea cu un sertar de tip roll-out.

  • Modelul cu spatele rotunjit, cotiere-role și un cadran spațios sub scaunul.

  • canapea extensibilă confortabilă cu sertar de ridicare.

  Cum sa faci o canapea extensibilă, cu o cutie pentru lenjerie cu propriile mâini, uite în următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: