Cum de a alege o ottoo în bucătărie?

Cum de a alege o ottoo în bucătărie?

Ottta este un element de mobilier modern, ergonomic și multifuncțional, care este potrivit pentru bucatarie de orice dimensiune si design diferit stilistic.

În articolul nostru, vom vorbi despre avantajele și dezavantajele otomane, soiurile sale, și să dea, de asemenea, recomandări pentru alegerea modelului optim.

nouă

Fotografii

Particularități

Fiecare dintre noi a venit peste problema oaspeților. Din păcate, nu este întotdeauna posibil să le evidenția pentru a dormi o cameră separată, astfel încât o zonă de recreere suplimentară este de obicei plasat în bucătărie. În același timp, decizia optimă va fi imperiile otoman – piesă de mobilier modern, care este prezentat. În timpul zilei, servește ca o canapea obișnuită, iar pe timp de noapte se transformă într-un pat plin.

Avantajele otomane sunt incontestabile:

  • se potrivește armonios în interior bucătărie, are un aspect elegant, astfel încât vă permite să adune toată familia la cină și pentru a primi vizitatori+
  • Tahtta este mult mai ieftină decât canapelele din același segment, deci alegerea sa va salva bugetul familiei+
  • Takhtu este adesea folosit ca mobilier pentru copii+
  • În funcție de modelul Takhta, se poate fi unul, unul și jumătate și dublu+
  • Puteți găsi întotdeauna produse extinse pentru persoanele cu o creștere înaltă+
  • Bineînțeles, aceasta este o piesă neobișnuită și elegantă de mobilier – nu fiecare familie se laudă prezența lui.

Set de aceste avantaje face ca tatrarea pentru o parte cu adevărat indispensabilă a mobilierului oricărei bucătării.

În ciuda tuturor avantajelor incontestabile, în apartamentele moderne, Takhta se găsește rar, deoarece are, de asemenea, dezavantajele sale. Deci, modelul clasic nu oferă o spate – ședința pe astfel de mobilier nu este foarte confortabilă. Dacă aveți ocazia de a învăța un punct fundamental pentru dvs., atunci ar trebui să oferiți preferințelor altor variante pentru canapele.

În plus, nu fiecare otoman poate fi plasată în bucătărie – în interior cu umiditate ridicată, picături de temperatură și un risc ridicat de poluare. Cerințele speciale sunt prezentate în cadrul cadrului, tipul de umplutură și capace. Acestea trebuie să fie impermeabile, respirabile, iar suprafața este ușor de curățat.

Revizuirea soiurilor

O canapea mică de bucătărie cu un pat suplimentar poate fi fabricată într-o varietate de forme și dimensiuni. Modelele multiple sunt tipice pentru această cameră funcțională.

  • Colţ. Aceste canapele practice pliabile, cu un loc de dormit sunt optime pentru bucătării la scară mică. De regulă, designul a pus în unghi liber al camerei, oferind astfel proprietarilor apartamentului o zonă de luat masa spațioasă. În mod tipic, astfel de soiuri de otoman sunt completate de blocuri de stocare pentru ustensile de bucătărie, mâncăruri și alte accesorii necesare aici.

Acest lucru este deosebit de convenabil dacă spațiul camerei nu vă permite să închideți mai multe rafturi și dulapuri.

  • Canapea. O canapea mică, potrivită pentru bucătării mici – ocupă un spațiu foarte mic, dar este foarte funcțional. Pe o canapea similară, este confortabilă să stați la masă, deoarece detaliile de design din starea asamblată nu interferează cu utilizatorul, plasați confortabil picioarele. Arată ca o otoman ușor și compactă, necromozdko, fără supraîncărcare și fără acel spațiu mic.

Cu toate acestea, acest model nu furnizează blocuri suplimentare și casete de stocare pentru stocarea accesoriilor de bucătărie.

  • Semicircular. Alegerea otomanului nu este ușoară – dacă alegeți un mobilier adecvat, ghidat numai de apariția produsului, puteți regreta foarte repede banii cheltuiți.

Unele „înseamnă de aur“ între practic și decorativ va fi o canapea unghiulară a forma semicirculara – produse sunt convenabile în funcțiune și multifuncționale.

  • Modular. Dacă aveți nevoie pentru a face viața cât mai confortabil, atunci se va folosi un ottoman modular. După cum este demonstrat practica, este funcțional și estetic. O astfel de proiectare a include mai multe module, acestea diferă în mobilitate și poate fi limitată la cererea gazdei lor.

Deci, dacă este necesar, unele blocuri pot fi folosite în loc de docuri pentru plasarea la masă, și atunci când aveți nevoie, puteți oricând să echipeze rapid și ușor un loc de dormit.

Dimensiuni

Selectarea taht pentru bucătărie, este necesar să se ia în considerare dimensiunile sale și parametrii camerei în sine. Cel mai confortabil Modelul este considerat a fi produse cu dimensiuni de 1.2×2 m – o astfel de mobilier este convenabil pentru plasarea pe timp de zi la masă, iar pe timp de noapte creează un pat cu drepturi depline.

Atrage atenția asupra faptului că Astfel de canapele sunt, de obicei inguste, deoarece lățimea lor este limitată la dimensiunea mesei de bucătărie. Acesta este motivul pentru care cele mai multe ori acestea sunt fabricate de un singur. Cu toate acestea, pentru bucătării spațioase, cu mese mari, puteți achiziționa întotdeauna un produs extins, care pe timp de noapte poate fi transformat într-un loc de dormit pentru două persoane.

Criteriile de alegere

Pentru ca tachta să vă servi mai mult de un an, atunci când este selectat, este necesar să se plătească separat de umplere internă a unui astfel de canapea. Cel mai comun este modelul Bloc de primăvară, unde Este de dorit ca fiecare primăvară este într-o pungă separată când se apasă una – restul nu fac schimburi. Structuri similare sunt mult mai lungi și fizic în funcțiune.

Dacă este posibil, încercați să selectați o ottoo cu un număr mare de izvoare – costă mai mult, dar este mult mai fiabile. Modelul viciate va costa mai ieftin, dar viața sa va fi limitată la 3-4 ani.

Testați mecanismul de pliere – ar trebui să fie simplu și ușor de înțeles. Cu cat mai multe detalii în ea – cu atât mai mare riscul de defalcare sale ca.

O atenție specială este acordată tapițeria. Având în vedere că această piesă de mobilier este instalat în bucătărie, va trebui să-l curățați cu regularitate de poluare. Este de dorit pentru a ridica modele cu capace interschimbabile: pentru a spăla le va fi mult mai ușor decât spălarea întreaga canapea.

Privire de ansamblu otoman unic compact, care se potrivesc perfect în interior de bucătărie, te așteaptă în continuare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: