Cum de a alege Perdele în dormitor?

Cum de a alege Perdele în dormitor?

Dormitorul este considerat o cameră specială în care vă puteți relaxa bine și vă puteți relaxa. Interiorul trebuie să creeze o atmosferă de calm și echilibru sincer, de aceea este important să se acorde o atenție nu numai la selecția de mobilier, elemente de decor, dar, de asemenea, perdele. Până în prezent, puteți găsi o gamă largă de porter, ele diferă în culori, textura și revista, astfel încât înainte de a cumpăra este necesar să se țină seama de avantajele și dezavantajele fiecărui tip.

În ce alege perdelele?

Perdele sunt un subiect indispensabil al interiorului, datorită cărora deschiderile ferestrelor dobândesc o vedere frumoasă. Pentru fiecare cameră, un anumit tip de porțiune este potrivit, astfel încât acestea să fie corect choicing să acorde o atenție nu numai la dimensiunea, desen, dar, de asemenea, compoziția, densitatea țesutului. Acest lucru este valabil mai ales a design-dormitor, în care designul ar trebui să se dovedesc a fi în același timp confortabil și relaxant să se odihnească. Multe hostess, în scopul de a actualiza interior în această cameră, nu repara, ci pur și simplu schimba perdelele, și noi perdele la ferestre face perfect cu această sarcină.

Înainte de a cumpăra produse noi, trebuie să știți cât de mult se vor potrivi tapet, mobilierul și decorul general al camerei. Designerii recomanda cumpararea perdele pentru mai închis câteva tonuri sau, dimpotrivă, mai ușor de culoarea tapetului. În plus, combinația de textile cu decor de perete depinde în mare măsură de dimensiunea dormitorului și de nivelul de iluminare.

Într-o cameră mică, în cazul în care razele soarelui arată rar, ar trebui să fie selectate perdelele de lumină de lumină.

Pentru camere spațioase, trebuie să cumpărați perdele pentru câteva tonuri cu imagini de fundal mai întunecate și dați preferințele materialelor reflectorizante rezistente la Burnout.

Zidurile din multe dormitoare sunt acoperite cu două tipuri de două tipuri, în acest caz, atunci când aleg o perdea, este important să se acorde o atenție la culoare, modele si ornamente care ar trebui să fie combinate armonios cu ornamente. Un rol imens este jucat printr-o combinație de textile cu mobilier, pentru aceasta se recomandă utilizarea jocului cu contrast de culoare. Utilizarea porterului multi-strat de diferite nuanțe este considerată o opțiune bună. În plus, puteți cumpăra perdele de culori universale (gri, cremoasă, bej), ele sunt perfect potrivite pentru orice model și colorare a mobilierului. Este interesant să urmăriți perdelele, ale căror modele și culori au o continuare în tapițeria de mobilier.

În plus, merită, de asemenea, o atenție la combinația de produse textile cu un plafon și pardoseală.

Puteți diversifica gama de culori în decorarea camerei folosind astfel de elemente de decor neobișnuite, cum ar fi perii și etichete.

În plus față de cele de mai sus, perdelele trebuie să fie complet armonizate cu stilul și designul general al dormitorului.

Cum de a alege materialul?

Înainte de a alege și cumpăra perdele în dormitor. Trebuie să întrebați vânzătorul despre materialul din care sunt cusute. Cel mai bine este să oferiți preferință țesăturilor de înaltă calitate având o structură densă.

Astfel de perdele vor oferi un somn sănătos și puternic, deoarece protejează în mod fiabil spațiul camerei de la razele luminoase ale soarelui. În ceea ce privește designul, este considerat minor în alegerea și selectarea, pe baza preferințelor personale. În același timp, perdelele ar trebui să arate frumos în orice moment al zilei, să se armonizeze cu decorarea camerei și a altor elemente de decor.

Până în prezent, puteți găsi perdele din țesuturile naturale și sintetice. Prima opțiune nu este posibil, deoarece astfel de perdele de-a lungul timpului au proprietatea de a fi scos. Produsele cusute din țesuturi, care conțin fibre sintetice, servesc pentru o lungă perioadă de timp și își păstrează forma după spălare.

Alegeți materialul portului este necesar în funcție de ora anului.

Deci, de exemplu, designerii în vara recomandă agățat pe ferestrele din materiale ușoare, (in, bumbac), dând preferință tonuri blânde și ușoare. În timpul iernii, puteți proiecta deschideri de ferestre cu perdele de țesături strânse în nuanțe calde.

Este foarte important ca materialul de perdele sunt bine lăsând îngrijire, deoarece acestea vor trebui să fie șterse periodic și accident vascular cerebral. Țesături sintetice sunt considerate a fi țesături sintetice, acestea au, de asemenea, rezistente la epuizare. Perdele din mătase naturală aspect rafinat în orice design, dar în timpul funcționării pot provoca o mulțime de neplăceri. Ele pot fi curățate, spălare nu este permisă.

Cel mai adesea pentru a cumpăra dormitoare perdele din următoarele comune și țesături populare.

  • Poliester. Este un material rezistent la uzură și durabil, care pot fi șterse chiar și într-o mașină de spălat. După curățarea produsului, nu stau și nu se deformează.

  • Viscoză. Se referă la materiale sintetice cu caracteristici excelente de performanță. Vascoza are, de asemenea, rezistență ridicată la epuizare. Perdele din tesatura astfel o pot fi agățate în dormitor în timpul iernii.

  • taftă. Este un material translucid artificială care protejează bine de razele strălucitoare ale soarelui. Tafta dă înapoi la spălare, nu-și pierde forma și dă prezentabil dormitor.

  • Mătase și bumbac. Acestea sunt țesături naturale, cu care poate da interiorul dormitorului o vedere confortabilă. Singurul dezavantaj al acestor perdele este că acestea sunt sensibile la Soare și arde. Pentru a continua perioada lor de funcționare, trebuie să utilizați suplimentar garnituri de construcții.

  • Lenjerie. Acesta este fabricat din materii prime naturale, caracterizate prin date externe excelente, dar foarte exigent privind condițiile de funcționare și de îngrijire. Mulți producători se adaugă la fibrele sintetice de țesut, ceea ce face perfect.

  • Tulle. S-au găsit aplicarea pe scară largă atunci când perdele de lumină de cusut translucide destinate pentru dormitoare. Prost nuante deschise, dar este un element decorativ original,.

În plus față de perdele tesatura în interior modern, dormitoare găsit utilizarea unui produs de bambus. perdele similare sunt de obicei alese pentru proiectarea de proiectare, în care astfel de materiale naturale, cum ar fi un copac, metal și sticlă predomină. În plus, perdelele de bambus arata bine în dormitoare cu stilist oriental.

Alege culoare și desen

Dormitorul este proiectat pentru odihnă, astfel încât culorile țipătoare și luminoase nu ar trebui să fie prezente în interiorul său. Designerii recomanda alegerea unor astfel de nuanțe, care contribuie la relaxarea. De exemplu, in dormitor, cu portocaliu sau perdele roșii va fi dificil de a dormi, și perdele verzi, dimpotrivă, sunt în măsură să se întoarcă echilibrul sincer și de ajutor pentru a distrage atenția de la tam-tam de zi cu zi.

Selecția culorii este de asemenea realizată cu stilisticii camerei.

Deci, de exemplu, stilul retro corespunde perfect tonurilor întunecate. Întunecate perdele albastre simbolizează calm și profunzimea sentimentelor, astfel încât acestea sunt considerate o alegere excelentă pentru dormitor, acestea vor ajuta pentru a acorda un somn lung și să găsească pacea. Acum, la moda, de asemenea, de culoare bej tonuri care umplu camera nobilimea. Acestea includ crema, nisip, nuanțe de caramel și culoare de cacao, șampanie.

Opțiunea win-win este perdele maro, culoarea lor se armonizeaza perfect cu alte nuanțe și nu se axează pe. Potrivit psihologilor, culoarea maro este, de asemenea, posibilitatea de a „cald“ interior și de a crea un sentiment de securitate în ea. În plus, dormitoare cu perdele maro uite nobil și scumpe.

Dacă în dormitor este o iluminare bună, atunci puteți face deschideri pentru ferestre cu perdele în nuanțe calde. O alegere excelenta va fi roz, portocaliu, bej și piersici. Aceste culori sunt capabili de a face vizual camera mai ușoare și mai mult.

nuanțe de gri sunt mai răcite, astfel încât acestea sunt cele mai bune de a alege în timpul verii.

Atunci când alegeți o perdea în dormitor, ar trebui să acorde o atenție nu numai culoarea lor, dar, de asemenea, prezența, fie nici un desen. Într-o astfel de cameră, nu este permis să toarne diferite modele, deoarece acestea sunt dificil de a combina între ele în interior. În cazul în care pereții finisaj auto-colorate, puteți cumpăra perdele în culori luminoase, cu modele interesante, ele vor deveni un punct culminant în design.

În cazul în care pereții sunt acoperiți cu tapet cu desene, atunci cel mai bine este de a alege un material textil monofonic. Aceasta se referă atât la portar și perne acoperite.

Atunci când alegeți o perdea cu un model, este important să se ia în considerare ceea ce trebuie să se potrivească stilului de interior. Astfel, pentru fâșiile abordarea clasica, prize, si pentru Provence – flori mici. Nivelul de iluminat în dormitor joacă un rol foarte important, dimensiunea sa. In camere in miniatura vor fi țesături luminoase nepotrivite cu modele volumetrice, deoarece acestea reduc vizual camera. În acest caz, alegerea excelenta va fi perdele-un singur foton de tonuri pastel sau cu o bandă orizontală, verticală. În dormitoare spațioase, alegerea de țesături pentru perdele de cusut nu se limitează la a face camera armonioasă și mai luminos, este de dorit să dea preferință nuanțe întunecate saturate și desene mari.

În ciuda imens selecție de perdele pentru dormitor, Cele mai multe popularitate utilizează încă perdele monofonice. Pentru ca ei nu „dizolvat“ în ansamblu interior, stilistii recomanda utilizarea unor astfel de detalii suplimentare, cum ar fi lambrene. Ele vor da perdele finalizate, este avantajos să se sublinieze culoarea lor. Singurul lucru pe care lambrequins pot fi utilizate în dormitoare mari, cu tavane înalte. În cazul în care plafoanele sunt mici și în cameră există puțină lumină, locuri, atunci trebuie să renunțe la astfel de elemente decorative (fereastra ar trebui să se dovedesc simplu).

Soluții în stil

Până în prezent, la proiectarea de dormitoare, astfel de direcții stilistice moderne, cum ar fi minimalismul, moderne, high-tech și motive scandinave au primit pe scară largă. In aceasta si in anul urmator, designerii recomanda să achiziționeze hamali cu mai multe straturi, cu cearșaf și falduri luxuriante, ele sunt la modă și perfect potrivite pentru spații spațioase. A pierdut relevanța lor în acest sezon palid nuanțe, au mers la fundal. Acum, interiorul dormitor prevede utilizarea de culori saturate și contrastante, în primul rând se referă la perdele.

În acest an, în cadrul stiluri moderne, următoarele tipuri de perdele vor fi savurate.

  • limba franceza. Ele pot fi agățate în orice cameră, dar în dormitor ei vor arata cel mai bine, deoarece acestea vor deveni accentul principal în interior. Astfel de perdele se disting prin drapering frumoase și falduri bogate. Acestea sunt, de obicei cusute din matase, satin si decorate cu arcuri, franjuri. Produsele sunt potrivite pentru ambele camere decorate în stil clasic și baroc.

  • român. Perfect pentru dormitoare mici, în care există note MINIMALISM. Ei arata concis, coase numai din țesături naturale, ajung doar la pervazul ferestrei.

  • Engleză. Astfel de perdele va deveni un supliment original, pentru camere în stil clasic. Acestea sunt echipate cu un mecanism special care le permite să ridice rapid, creând un pliu bogat în centru și de-a lungul marginilor arcuri.

  • japonez. Acestea sunt perdele verticale, drepte, care sunt atașate la streașină cu elemente în mișcare. De regulă, acestea sunt utilizate în proiectarea de dormitoare în stil oriental. Ele combină atât funcționalitatea, eleganță și simplitate. In plus, astfel de perdele sunt caracterizate prin operații simple, deoarece acestea pot fi controlate printr-o consolă specială.

Sfaturi pentru specialiști

În ciuda imens selecție de perdele, dormitor are nevoie să stea produse universale, care nu va numai decora camera, dar, de asemenea, proteja de zgomot, lumina soarelui și ochii curiosi. Experții recomandă să acorde prioritate perdele de bine-cunoscute mărci, cusute din țesături naturale. În cazul în care o izolare fonica buna este instalat în apartament (casă), iar proprietarii săi le place să se trezească de la lumina soarelui, cel mai bine este de a alege perdele din țesături ușoare (organza, matase si sifon).

În plus, este important să se ia în considerare faptul că perdelele cu un model ar trebui să sublinieze confortul în cameră și nu o atenție distrag.

Prin urmare, pentru dormitor este necesar să alegeți produse cu imagini de forme geometrice, dungi, ornament de flori sau abstract. Este de dorit ca perdelele găsesc continuarea lor în decorarea pereților și tapițeria mobilierului. Pentru a obține designul perfect, selectați culoarea porterului astfel încât să fie armonie cu paturile și pernele. Este de asemenea important să stea corect textile, în caz contrar chiar și cele mai atractive perdele nu va arata atat de eficient.

Cum să ridicați perdelele în dormitor, consultați următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: