Cum de a alege un capac pe canapea de colț?

Cum de a alege un capac pe canapea de colț?

Uneori doriți să actualizați mobilierul tapițat, dar cumpărați o nouă canapea nu este posibilă. În acest caz, coperta va veni la salvare. Înlocuirea textilelor, puteți transforma subiectul unui element complet nou al interiorului. Puteți alege orice material și culoare. În același timp, dezasamblați designul, ca în cazul unui remorcher, nu trebuie să.

Înlocuirea poate fi efectuată pe cont propriu, fără abilități speciale.

O capă detașabilă este utilă și în cazul în care vreau să protejez tapițeria scumpă a animalelor domestice. Ca această decizie și cei care monitorizează cu atenție curățenia. În orice moment, textilele pot fi îndepărtate și înfășurate într-o mașină de scris. Acest articol vă va spune cum există acoperiri de canapea, precum și cum să alegeți o opțiune pentru modelele de mobilier non-standard – canapele de colț.

Tipuri de cehi

Există mai multe modele de capace detașabile.

Eurocal

Astfel de produse sunt potrivite Pentru orice modele de canapele unghiulare. mobila poate fi modern sau depășite, au contururi rotunjite sau formă riguroasă, cu linii drepte. Produsul poate fi la stânga sau la dreapta. Prezența sau absența cotiere, de asemenea, nu contează.

Produsele europene de țesut la întindere care iau forma mobila din cauza tesatura elastica. De regulă, acestea sunt modele adimensionali pe banda de cauciuc. Culoare gamma diversificat. Țesăturile sunt, de asemenea, diferite. Acestea sunt pluș moale, și materiale rezistente la uzură rezistente la apă.

În acest caz, caz poate fi o singură (canapea de închidere complet) sau sunt compuse din mai multe părți. În al doilea caz, fiecare secțiune prevede o capă separat demontabil.

Deci, avantajele sunt evidente eurochelov.

 • Universalitate. Produsele de stretching pot fi folosite pentru orice canapele, inclusiv pentru modelele cu un raft în colț. Nu poți să se teamă că nu Capul de mobilier care nu se potrivesc în dimensiune sau formă. Principalul lucru este să știi dimensiuni canapea exemplare.
 • Utilizare ușoară. Pentru a purta o astfel de acoperire pentru mobilier poate oricine. Abilitățile speciale nu sunt necesare pentru acest lucru
 • Practicitate. De obicei, astfel de produse sunt realizate din țesuturi rezistente la abraziune, poluare, umiditate, efecte mecanice (de exemplu, gheare pentru animale de companie). Acestea servesc de mai mulți ani. Fisurarea caz tesatura este ușor. Sub formă comprimată, produsul este amplasat liber într-o mașină de spălat de dimensiuni medii. eurochalm Călcarea nu este necesară. După uscare, acestea au deja o imagine decentă.

În ceea ce privește deficiențele, acesta este doar un singur. Chiar și cel mai frumos caz nu poate fi comparat cu mobilier fenceful profesional. Produsul va fi capabil de a da un nou tip de canapea sărăcăcios, ascunde petele de pe tapițeria, schimba culoarea. Cu toate acestea, în cazul în care mobilierul are manere originale, proprietarii nu le mai poate admira, deoarece capa le va ascunde complet.

Produse repetabile geometrie mobilier

Astfel de modele sunt de obicei închise complet canapeaua. Pe părțile proeminente, acestea sunt fixate cu ajutorul guma. Cu toate acestea, de regulă, produsele de acest tip sunt realizate din țesături inelastice. Prin urmare, atunci când cumpărarea este important să se specifice dimensiunea modelului. Numai cu respectarea deplină cârpa se va simți bine pe canapea și liber remedieri, și nu vor fi colectate de falduri.

Uneori, guma este înlocuită cu elemente decorative. În calitatea lor poate fi bandă sau panglică. Modelele moderne moderne sunt fixate cu fermoare. Astfel de opțiuni sunt foarte confortabile. Fasteanul este complet imperceptibil.

Citește mai mult  Selectați paharele quilate

Cape pentru piese individuale

Astfel de produse pot fi soluții diferite. S-ar putea Un set de câteva părți care combină întreaga canapea. Există, de asemenea, produse la vânzare, Acoperirea scaunului. O astfel de soluție poate fi convenabilă dacă proprietarul de mobilier dorește să salveze sau doar să protejeze împotriva uzurii și pete un loc. Avantajele acestor modele sunt făcute în confortul spălării. Separat ei ocupă foarte puțin spațiu și pot fi plasați chiar și într-o mașină de spălat cu dimensiuni mici.

Dezavantajul este că, cu un atașament rău în timpul funcționării, piesele pot fi negate.

Materiale de fabricație

Cel mai adesea, mai multe tipuri de țesături sunt utilizate pentru fabricarea capacelor. Luați în considerare fiecare opțiune în detaliu.

 • Velours. Este o dragă, plăcută la țesătura touch. Arată minunat, dar în timp câștigă ușor. În plus, materialul atrage gunoi mic, praf și lână de animale de companie. Prin urmare, este adesea folosit pentru a șterge o astfel de copertă.

 • Turmă. Acest lucru este un material moale, dar strâns. Este destul de durabil, neputincios, nu se estompează, ușor de îngrijit. Dacă teflonul este adăugat la țesătură, acesta dobândește, de asemenea, rezistență la expunerea mecanică și apariția petelor.

 • Shenille. Un alt material catifelat cu rezistență moale și de uzură. El este hipoalergen, nu se ascunde, nu șterge, păstrează sucul de culoare pentru o lungă perioadă de timp. Singura nuanță – țesătura este predispusă la apariția fumului, deci dacă există animale de companie ghemate în casă, este mai bine să oferiți o preferință unei alte opțiuni.

 • Microfibră. Aceasta este o țesătură sintetică, care este adesea folosită la coaserea Eurommodelului. Este destul de puternic, ușor de curățat de poluare, arată bine, nu deformat și nu învață. Minusurile includ o tendință de atragere a prafului și a gunoiului.

 • Jacquard. Acesta este un material durabil care și-a păstrat forma și culoarea. Cazul Jacquard este un produs solid, cu un aspect magnific. Adevărat, vă puteți întâlni cu ușurință în vânzare.

 • Tricat. Amestecul de bumbac și poliester este o opțiune destul de comună utilizată pentru a crea coperți adimensionale. Aceste opțiuni sunt relativ ieftine și sunt foarte populare.

 • Poliester. Aceasta este o țesătură elastică având un aspect plăcut. Din aceasta coase de multe ori acoperă fermecătoare cu „fuste“. Din păcate, rezistența la uzură a materialului nu este foarte mare.

Dimensiuni

Eurochells sunt variații în ceea ce privește dimensiunile. Datorită faptului că se întinde tesatura, același produs poate apropia de mobilier de diferite dimensiuni. Cu toate acestea, limitele au încă. De exemplu, produsele mari sunt potrivite pentru dimensiunea canapele unghiulare 300-490 cm (inclusiv cotiere). Dacă se dorește, puteți găsi atât opțiunea mai mare și mai compact.

Unii producători indică parametrii exacți. De exemplu, produsul poate fi calculat pe canapea cu înălțimea cotierelor la 30-40 cm, lățimea locului de aterizare în 210-250 cm și 140-180 cm (respectiv laturi lungi și scurte) și adâncimea lui Scaune în 70-85 cm. Dacă țesătura nu se întinde deloc, parametrii sunt și mai specifici.

Înainte de a cumpăra, este recomandabil să măsurați mobilierul. Chiar dacă doriți să achiziționați un model elastic, merită să înțelegeți că, cu tragerea excesivă a țesăturii se poate rupe și cu tensiune insuficientă, va fi slăbită de produs.

Culori și design

Aspectul capacului trebuie să corespundă interiorului camerei. Numai în acest caz veți obține spațiu armonios decorat. Când alegeți o culoare care merită luați în considerare câteva momente.

 • Practicitate. Dacă există copii mici și animale de companie în casă, este mai bine să dea preferință nuanțelor non-comerciale (gri, cafea cu lapte, pudră, „trandafir Dusty”, bubbly-albastru și t. D.).
 • Dimensiunea camerei. Tonurile luminoase măresc vizual spațiul, creează un sentiment de spațiu. Chiar și mobilierul greoi, cu un astfel de tapițerie, pare mai ușor și aer.
 • Preferinte personale. Tonurile luminoase sunt încărcate cu energie și o calmare neutră. Nuanțele calde creează un sentiment de confort la domiciliu și rece asociate cu prospețimea.
 • Gama de culori de camere (finisaje și alte elemente de interior). Într-o cameră decorată neutru, o canapea de culoare poate fi un element de design spectaculos. În cazul în care camera și atât de plumb cu vopsele, este mai bine să alegeți o acoperire de trestie. Merită să luăm în considerare căldura nuanțelor, astfel încât canapeaua actualizată să nu par să fie inutilă.
Citește mai mult  transformator de masă pentru camera de zi: soiuri și criterii de selecție

Luați în considerare cele mai populare culori mai detaliate.

 • Alb – nu cea mai practică culoare. Cu toate acestea, astfel de produse sunt luxoase în privința oricărui fundal. Alb se potrivesc în orice stil interior și face chiar și cel mai simplu caz scump și spectaculos.

 • Opțiunea universal – bej. Dacă există îndoieli cu privire la alegerea unei culori, este mai bine să nu se oprească, nu. Mobilier în acest design nu deranja.

 • Ciocolata – umbra „Delicios“, care arată bine în combinație cu bej și tonuri de lapte. Nu alege un astfel de caz, dacă o cameră este decorată în culori închise. În acest caz, mobilierul va părea sumbru.

 • „Finalizat“ roz – Nuanță pe punctul de flori roz și violet. De obicei, femeile aleg. Astfel de produse se uite discret, dar romantic și ușor.

 • gri – opțiunea neutru adecvată pentru tonurile reci. O astfel de canapea va arata bine pe fundalul de pereți de lumină. Revive mobila cu un astfel de caz o poate fi colorat perne.

 • Albastru și albastru bine se încadrează în camere spațioase, cu mobilier minimal. Desigur, restul situației ar trebui să aibă, de asemenea, tonuri reci.

     Specialiștii Nu recomanda cumpararea culori luminoase acoperă (Portocaliu, roșu, galben, turcoaz). Astfel de nuanțe uite spectaculos, dar ele acționează asupra psihicului omului supărător.

      Cu toate acestea, în cazul în care chiriașii sunt tineri energici, pentru a le revolta de vopsele poate, dimpotrivă, să fie cea mai bună opțiune.

      Culorile negru, visiniu si violet pe multe acționează în oprime. Cu toate că, în acest caz, totul este în mod individual. Unii oameni aceste nuante par a fi foarte atractive.

      tonuri de verde considerată un succes pentru proiectarea spațiilor de locuit. Ei calma, de a crea asocieri cu natura. Cu toate acestea, introduceți-le în interior este destul de dificil. Designerii recomanda să acorde prioritate lipsei de nuanțe (de măsline, fistic, întuneric smarald). În ceea ce privește culoarea suculenta tinere plante medicinale, este foarte specifică și nu prea potrivit pentru mobilier tapițat.

      Un cuplu de cuvinte ar trebui să spun despre imprimeuri. Puteți găsi ambele capace monofonice și frumos de culoare mai multe modele (cu flori, dungi, modele geometrice, și T. D.). Atunci când alegeți între un caz de aceeași culoare și un model cu un print, să se concentreze asupra atmosferei camerei. Produsul pestriță este în valoare de cumpărare numai în cazul în care nu există contraste și modele în cameră (de exemplu, pe tapet). În caz contrar, puteți obține un gust, iritant pentru ochi interior. Aceleași modele sunt întotdeauna relevante. Chiar dacă canapea va părea plictisitor pentru tine, puteți decora întotdeauna cu accesorii interesante.

      În ceea ce privește tuburile de canapea acoperă, ele sunt, de asemenea, diferite. Există modele concise fara decor. Aceste opțiuni sunt foarte bune pentru proiectarea camerelor de locuit moderne. Nu mai puțin populare modele fermecătoare cu volane pornind de la cotiere. Canapea într-un caz similar va arata bine în interior clasic, precum și în stilul de Provence. Acest lucru este valabil mai ales a produselor cu culori mici sau mari.

      Cu toate acestea, dacă alegeți un model de-un foton cu o „fusta“, va fi posibil să-l introduceți în stilul modern,.

      Ce să aleagă pentru modele de diferite modele?

      Există mai multe soiuri de canapele de colț, și pentru fiecare dintre ele, puteți alege un caz adecvat.

      Citește mai mult  Uși pentru cabine de duș: descrierea tipurilor, norme de proiectare și de selecție

      Pentru unghiuri cu „g“ – sau „P“ în formă

      Pentru astfel de modele, produse elastice universale pe o banda de cauciuc cumpăra, de obicei,.

      pentru insula

      Un astfel de mobilier este, de asemenea, ușor de decorat cu întindere eurochal.

      Pentru canapele cu proeminențe din stânga față-verso și dreapta față-verso, Ottomans

      Astfel de produse necesită o abordare specială. modele speciale Cel mai adesea ele sunt achiziționate (uniforme sau compozite). În același timp, este important să se ia în considerare nu numai dimensiunea canapea, dar, de asemenea, dreapta sau stânga este partea proeminentă.

      Caracteristici de uzură

      Accesoriu mai bine buna. Deci, va fi mai ușor să-l trage pe mobilier, în special de mari dimensiuni. În același timp, este recomandabil să se evite denaturarea, astfel încât materialul să se stabilească în mod corect.

      Mai jos este o instrucțiune detaliată pentru strângerea capacului de pe canapea de colț.

      1. Mutați mobila din perete. Acest lucru va facilita sarcina, deoarece vă va oferi acces gratuit la toate părțile canapea.
      2. Scoateți produsul țesut de la ambalaje.
      3. Desfaceti materialul de pe canapea. Rulati în ea, decide exact cum va fi amplasat pe mobilier.
      4. Puneți produsul pe partea din spate a canapea. Fixați materialul pe unul dintre cotiere (dacă este disponibilă) și dispar.
      5. Închide up stofa canapea spread.
      6. Pune pe caz Pe un alt cotiera.
      7. Vinde Stofa din decalajul dintre cotiere, spate și scaun.
      8. Tensiune produs de închidere toate elementele de mobilier.
      9. fixată rapid cazul. În funcție de modelul de fixare, benzi pot fi folosite, care sunt ignorate sub mobilier, guma, fulgere.
      10. În locul canapea extensibilă, așezați materialul de etanșare, care este inclus în kit-ul. Acest lucru va permite capacului să rămână pe site chiar dacă un copil nelinistit este situat pe scaunul. De asemenea, vă va salva de la necesitatea de a corecta în mod constant tesatura, se ridica de pe canapea.
      11. Program pe falduri. Cusăturile trebuie să se potrivească coaste de mobilier.

      Dacă canapea are un raft în partea centrală, aceasta este îndepărtată înainte de a pune pe capac, apoi instalat în locul. În cazul în care nu are canapea cotiere, puteți începe trăgând pânza dinspre centru spre margini. În acest caz, fără asistent, acesta nu va fi posibil.

      Recomandări

      În concluzie, este în valoare de câteva recomandări pentru, Cine a decis să actualizeze divan colț, cu ajutorul unui capac.

      • Înainte de cumpărare Asigurați-vă că pentru a măsura mobila, indiferent de ce tip de model sunteți de planificare pentru achiziția. În acest caz, produsul perfect „sta“ la mobila.
      • Alegerea unui tip de material și de colorare, se concentreze pe situația din camera, decorare de perete, condițiile în care canapea va fi operat. Anterior, problemele legate de caracterul practic al unor nuanțe și posibilitatea de a le armonioase în înscriem interior au fost deja discutate.
      • Astfel încât capacul să servească pentru o lungă perioadă de timp și a rămas atractiv, trebuie să aibă grijă de el. Atunci când cumpărare ar trebui să examineze instrucțiunile de îngrijire a produsului, care este atașat cauzei. Dacă spălarea mașinii este permisă, trebuie să curățați în mod regulat produsul de țesut la domiciliu. Se recomandă ștergerea produselor la temperaturi scăzute și revoluții mici. În cazul în care eticheta este „curățare chimică numai“ pictogramă, nu ar trebui să experimenteze. Este posibil ca sub influența umidității, materialul va sta jos, polinates sau deformate. În acest caz, este mai bine pentru a elimina produsul și să o transmită în curățătorie chimică ca și poluarea.

      Cu privire la modul de a alege și rochie de caz pe canapea de colț, a se vedea următorul videoclip.

      Evaluează articolul
      ( Încă nu există evaluări )
      Adaugă comentarii

      ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: