Cum de a alege un Timo dus de colț?

Cum de a alege un Timo dus de colț?

Cât de mulțumit cu mobilierul din baie? Este în valoare de gândire cu privire la aceasta, pentru că confortul său definește în mare măsură starea de spirit de dimineață. Din păcate, dimensiunea bai, chiar și în clădirile noi lasă mult de dorit. Cel mai cardinal și opțiunea rațională – alegerea unui colț de duș compact, în loc de o baie voluminoase. Modelele cele mai de funcționare ale acestei instalații sanitare finlandez Timo au dimensiuni de 90×90 cm.

Avantajele colțuri de duș

Desigur, acest lucru este de dimensiuni. Instalarea unui colț de duș elegant vă permite să elibereze spațiul pe care le puteți lăsa liber, și puteți utiliza pentru a găzdui rack-uri, alte piese de mobilier pentru baie sau, de exemplu, masina de spalat rufe. Folosind acest Plumbing face posibilă reducerea consumului de apă, precum și costurile de drenaj.

Obișnuit, Timo -15 cm inaltime paleti, care este confortabil pentru intrare și de ieșire. Acest parametru este relevant în special pentru membrii de familie în vârstă. Ia-o cabină de duș într-o cameră special echipată cu mult mai convenabil și igienic decât în ​​picioare în baie. Nr baltă pe podea. Cel mai apropiat competitor a unui astfel de colț a este o cabină de duș. Desigur, aceasta poate fi mult mai funcțională: diferite moduri de operare, iluminare din spate, radio. dar iar prețul unui bun cabină de duș de înaltă calitate este semnificativ mai mare.

cabine de duș sunt acolo atât de tip închis și deschis. Deschideți tip implică în proiectarea prezenței unor „podea“, trebuie să existe pereți și uși. În proiectarea de tip închis, există, de asemenea, un acoperiș. colțuri de duș pentru majoritatea deschisă, t. E. Fără acoperiș.

Acest tip de construcție nu interferează cu schimbul de aer din interior și elimina o persoană de baie din „Bath Efectul“.

Forme și dimensiuni și colțuri de duș Timo

Cele mai populare modele proiectate pentru palet sub forma unui sfert de cerc sunt. Netezimea linia frontului permite, de exemplu,, Timo TL-1101 se potrivesc în aproape orice interior. La fel forma cea mai ergonomica.

Modele pentagonal, cum ar fi Timo BY-839, da interiorul baie mare rigoarea. Design-ul sub forma unui pătrat arată cel mai extraordinar și elegant. În cazul în care acest lucru este alegerea ta – să acorde o atenție TIMO TL-9002.

Raportul minim al lungimii și lățimii de colț duș – 80×80 cm. Astfel de parametri are, de exemplu,, TIMO TL-8001. Cu toate acestea, alegerea cea mai compactă opțiune nu este întotdeauna de succes. Nu ar trebui să fie strâns.

Cel mai simplu test pentru libertatea mișcărilor: Stand în centrul de colț, îndepărtați mâinile îndoite în coate în părțile laterale și să se răsucească. În cazul în care pereții nu limitează mișcarea, atunci dimensiunile de colț sunt potrivite pentru tine, dacă vă simțiți disconfort – Tu se va potrivi mai mult de colț de duș cu un palet 90×90 (TIMO TL-9002) sau 100×100 cm.

colțuri de duș și garduri

Un alt factor important in alegerea este de a aranja de scurgere. Acest lucru este, de obicei, palet. Timo paleti sunt realizate din acrilic de înaltă calitate, armat cu fibra de sticla.

Acest material, plăcut la atingere, este bine curat, nu strălucește în timp și nu distinge nici substanțe toxice.

Finlandeze ofera producătorului ambele colțuri echipate cu un palet și duș garduri – pereți și uși fără paleți. În acest caz, scurgerea pe care o echipare, de exemplu, crearea unui mic podium într-o baie, căptușită cu plăci. garduri de duș Timo (Timo Altti-609 F, Timo Altti-611), cum ar fi colțuri cu un palet, pot fi de diferite forme și mărimi.

Uși: Tipul de prezentare și materiale

Piața arată modelele colțurilor de duș ale lui Timo, ambele uși swing și glisante. Leagăn necesită mai mult spațiu liber în baie. Cumpărătorii preferă adesea mai multe opțiuni ergonomice, deci În catalogul TIMO veți găsi colțuri echipate cu uși glisante cu 4 role duble metalice silențioase.

Pereții colțului de duș pot fi din polistiren sau sticlă. Modelele din plastic sunt mai ieftine, dar sunt mult mai rapide de a pierde atractivitatea externă – sunt murmură, dim. Sticla este mult mai lungă și, cu îngrijire adecvată, păstrează o vedere atractivă de decenii. La asamblarea modelelor TIMO, sticla transparentă sau mată rezistentă la impact este de 6 mm grosime.

Revizuirea video a cabinei de duș Timo T-7700 Vezi mai multe.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: