Cum de a alege un transformator canapea extensibilă pentru un apartament mic?

Cum de a alege un transformator canapea extensibilă pentru un apartament mic?

Atunci când există o întrebare cu privire la achiziționarea unui transformator de canapea, multi proprietari de apartamente mici sunt pierdute dintr-o gamă largă. La urma urmei, este necesar să se aleagă un model compact, cu funcționalitate maximă și dimensiuni pat locație acceptabile. Materialul acestui articol va spune despre tipurile de canapele multifuncționale, va ajuta la determinarea alegerea lor.

Caracteristici, Avantaje și Dezavantaje

canapele de tip transformabil achiziționate pentru apartamente de dimensiuni mici, au o serie de caracteristici proprii. Ele sunt compacte în formă asamblată, au un nivel diferit de funcționalitate, a salva zona utilă și de a crea efectul de spațiu vizibil.

Acest mobilier are o mulțime de avantaje. Este diferit:

 • atractivitatea estetică+
 • varietate de forme și mărimi+
 • paleta larga de culori si design+
 • Prezența sistemelor de stocare+
 • varietate de mecanisme de transformare+
 • Posibilitatea de plasare în colțuri+
 • capacitatea de spațiu zonare+
 • Cadru, materialul de umplere și tapițerie+
 • Variabilitatea Prețul pentru o unitate de mărfuri.

  Împreună cu avantajele, canapele transformator pentru amenajarea de camere mici au mai multe defecte. De exemplu, canapele multifuncționale sunt departe de a fi întotdeauna compact. Numai cele mai simple dintre ele sunt în măsură să se potrivească cu succes într-un spațiu mic.

  Opțiunile 3 în 1, precum și 4 în 1 nu sunt potrivite pentru fiecare cameră, deoarece este adesea împiedicată de structura unui apartament de mici dimensiuni.

  canapele de transformare sunt o măsură forțată într-un spațiu limitat.

  În comparație cu analogii de tip tradițional, se uzează mai rapid datorită transformării constante. Dacă așezați de zi cu zi, mecanismele de transformare sunt slăbite de cadrul. În plus, canapelele sunt concepute pentru diferite sarcini maxime admise, ele nu sunt la toate universale.

  Aceste produse sunt originale, dar nu sunt combinate cu niciun mobilier.

  Astfel încât să se uite armonios într-o anumită cameră, să le selectezi stilul corespunzător și elementele de design ale mobilierului. În același timp, ele nu sunt potrivite pentru fiecare stil interior. Dacă în stil modern arată potrivit, atunci pentru interioarele retro, stilurile de vintage nu sunt potrivite.

  Vizualizări

  Prietena de mobilă Peșteri oferă pentru fiecare gust și buget. Întregul interval existent poate fi clasificat prin caracteristici diferite. De exemplu, în funcție de tipul de model, există drepte și unghiulare. În conformitate cu mecanismul de aranjare, produsul este caracterizat prin opțiuni manuale, arcului, rolei, ridicarea, rotirea și plierea pentru transformare.

  În funcție de modificare, canapelele transformabile se disting prin extensie verticală sau prin rulare orizontală. Modelele constructiv constau dintr-un cadru, saltea, cap, corpuri de transformare, suporturi retractabile, spumă cu rafturi sau cutii de lenjerie. Mobilierul poate combina caracteristicile:

  • Canapea și pat+
  • Canapea, paturi și mese+
  • Canapea, perete și cabinet.
  Citește mai mult  Ce densitate satin pentru lenjerie de pat este mai bine?

  Canapea pat

  Această bucată de mobilier se distinge prin configurație, dimensiuni și formă diferite. Sofa pad perfect potrivită pentru aranjarea unui apartament mic. Când se pune, se transformă într-un pat plin cu un loc de dormit pentru 1-2 persoane. În același timp, modificările sunt tradiționale și încorporabile.

  Produsele tradiționale pentru camere mici pot avea un alt mecanism de transformare diferit. Deoarece în camere mici, este adesea dotată cu dependență între ele, Mecanismele de aspect trebuie să implice sau să se întoarcă înainte. În același timp, ele pot fi atât retractabile, plierea și ridicarea.

  Canapele cu transformarea marginii pentru camerele mici nu sunt potrivite.

  Analogii tipului încorporat pot face parte din setul cu cască de mobilier. De regulă, ele sunt încorporate în nișă. Mecanismul de transformare al unui astfel de mobilier care ridică fie rost-out, precum și plierea. Astfel de canapele sunt compacte și convenabile, mai des au o cotiere redusă și moale.

  4 în 1

  Transformatoare 4 in 1 Nu sunt altceva decât produse multifuncționale care combină mai multe articole: canapea, pat, dulap și birou de scris. De fapt, Acesta este un mobilier încorporat, al cărui aspect este în forma asamblată. De exemplu, unele produse vin la canapelele instalate aproape de perete, altele arata ca un scaun cu o masă încorporată în căști de mobilier.

  Există astfel încât în ​​formă pliată similară cu ottoo cu perne, construite într-o nișă cu un raft de consolă. Transformarea acestor produse variază, totuși, de multe ori unitatea de dormit este situată deasupra canapelei. Partea din spate poate fi decorată cu orice imprimare. Când există o degradare, o unitate de dormit cu o saltea coboară pe canapea.

  Dacă canapeaua are perne scaune modulare moale, după cum doriți, creează un cap. Dacă acest lucru nu este necesar, ele sunt curățate de compartimente interne sau sertare pentru așternut. Rafturile din acest mobilier sunt mici și non-capcane.

  Dimensiunea vârfului de masă este suficientă pentru a utiliza un transformator ca birou de lucru sau de scris.

  Tabelul canapea

  Produsele acestui grup sunt diferite. Opțiunile laconice au un scaun de dormit și 2 scaune laterale. Ca formă colectată, ele nu diferă de canapelele obișnuite. În cele desfășurate, în plus față de pat, ele formează o masă cu fotolii și chiar pufuri.

  Partea principală a modificărilor este un design complex cu o masă și suporturile sale care sunt asamblate de cotiere și spatele canapelei. Configurația modelului poate fi diferită: Suporturile de cotiere sunt rigide, moi, drepte, curlate, monolitice, împărțite. În funcție de modificare, spatele poate fi suplimentat cu perne moi de diferite forme.

  Citește mai mult  Placi de piatra pentru baie: argumente pro și contra, specii, recomandări pentru alegerea

  Tabela de sus a acestor produse este îngustă și largă, aceasta diferă în lungime, precum și forma. Setați mesele de canapea în bucătărie, living și un mic apartament cu o bucătărie mică.

  Dezavantajul lor cheie este imposibilitatea plasării aproape de perete. Cu toate acestea, ei înșiși sunt foarte funcționali și se pot potrivi la masă nu numai proprietarii casei, ci și oaspeții lor.

  Canapea patolată

  Modificări ale acestui tip diferă de la analogii tradiționale. Pe plan extern, aceste produse se aseamănă cu paturi supraetajate.

  Cu toate acestea, spre deosebire de acestea, nivelul inferior are spatele moale confortabile și cotiere. În plus, canapele cu două nivele poate avea cutii de depozitare spațioase, lenjerie de pat.

  De regulă, acestea sunt echipate cu scări care pot fi amplasate în afara fațadei sau partea. Unul dintre pereții laterali, în scopul de a îmbunătăți funcționalitatea poate fi echipat cu un raft sau rafturi compacte. Pat, situat la nivelul superior, este echipat cu laturi.

  Avantajul unei astfel de mobilier este spațiu de economisire.

  O puteți utiliza în camere pentru copii și adolescenți. Mobila este potrivit pentru copii mici, în cazul în care trăiesc copii de același sex. Mecanismul de transformare a acestor produse este de obicei un roll-out, pliere sau ridicare. Produsele variază în formă, au pereți de configurații diferite, adesea echipate cu suporturi, care simplifică curățarea sub canapea.

  Cabinet-pat-canapea

  Acest mobilier este un design constând dintr-o canapea construită în dulap. Sistemul de transformare în acest caz asigură plierea înainte. În funcție de model, produsul poate avea suporturi și cotiere.

  Alte opțiuni sunt echipate cu casete spațioase de depozitare a patului.

  Cum ar fi modelul 4 din 1, Unele modificări au un perete de panou sau un pat dintr-o locație de pat situată deasupra canapelei. Alte opțiuni sunt echipate cu rafturi, care, în funcție de designul designului pot fi amplasate ambele deasupra canapelei și ambele părți ale acesteia. Rafturi ca declin pot deveni suporturile patului blocului de pat.

  Modelele acestor produse se disting prin proiectarea și capacitatea sistemelor de stocare. Rafturi de dulapuri pot fi deschise, închise, combinate. Unele modele, în scopul de a îmbunătăți confortul utilizatorului sunt echipate cu un built-in lumina de fundal sau de alt tip.

  Utilizați un astfel de mobilier cel mai des în camere de locuit mici.

  Gabarits

  Dimensiunea de canapele transformatoare pot fi cele mai diverse. Depinde de tipul de construcție. De exemplu, mai puțin spațiu ocupă canapele compacte cu ouatului în pat. Adesea, ele pot fi instalate aproape de perete sau chiar pervazul ferestrei. Lungimea lor medie este de 2 m excluzând lățimea cotiere. Împreună cu ei, produsul are 2,3 m de suprafața utilă în lungime.

  Citește mai mult  Cum să utilizați Aromapalki?

  Parametrii medii ale mesei canapea compactă în formă asamblată sunt 85 cm în înălțime, 1,35 m – adancime, 105 cm – latime.

  În acest caz, lățimea blatului mesei este de 60 cm. Dacă descompune canapeaua, parametrii dormitorului său vor fi de 20195 cm, în timp ce lățimea blocurilor va fi deja comună cu câțiva centimetri.

  În ceea ce privește dulapurile pentru camere mici, în funcție de tipul de execuție a lungimii acestora, acesta poate fi de 2-2,3 m. Înălțimea medie a dulapului nu depășește de obicei 2,4 m. Modificările tipului unghiular sau a canapelelor cu o ottomanka (145 cm) sunt în lungime la 2,5 m. Adâncimea scaunelor lor este de aproximativ 70 cm. Adâncimea dulapului nu depășește 45 cm.

  Criterii de selecție

  Alegerea unui model de pat de transformator-pat pentru aranjarea unei încăperi mici, este necesar să se ia în considerare o serie de factori. Cheia lor este mecanismul de transformare. Fiecare sistem necesită un anumit număr de spațiu pentru layout-uri. Tipul de ridicare Opțiunile sunt considerate mai convenabile și mai practice. Suporturile lor nu zgâriază suprafața acoperirii podelei.

  În căutarea unei opțiuni mai bune, încercați să alegeți un transformator mai practic de canapea. Este de dorit ca modelul să aibă casete de depozitare a lenjeriei de pat intern. În același timp, mânerele sertarului nu ar trebui să fie pentru fațada sa, astfel încât în ​​timpul funcționării, utilizatorul nu a putut fi rănit de ele.

  Inspectați mecanismul de care trebuie să fiți în mod deosebit cu atenție: mișcarea sa ar trebui să fie netedă și tăcută.

  În timp ce cumpărați trebuie să vă gândiți la materialele producătorului modelului.

  Cele mai durabile și practice produse din lemn. Ei sunt capabili să reziste la o încărcătură mare de greutate.

  În plus, astfel de mobilier arată solid și mărește statutul oricărui interior. Analogii cu un cadru de produse de prelucrare a lemnului sunt slăbite în cursul funcționării mult mai repede. Acest mobilier necesită o circulație atentă și este proiectată pentru mai mulți ani de serviciu. Este frică de șocuri mecanice aleatorii și pierde apariția aspectului.

  Materialul de tapițerie perfect este Piele naturală sau artificială. Din materialele de tapițerie textile care merită remarcat Flock: Nu este frică de apă și rezistentă la ghearele de animale de companie.

  Exemple frumoase

  Oferim câteva exemple de modele de transformatoare de succes pentru camere mici:

  • Canapea pentru camere confortabile+

  • Canapea de canapea pentru aranjarea camerei luminoase+

  • Produs ca parte a sistemului modular+

  • Opțiune compactă pentru o cameră mică+

  • Sofa pat cu rafturi și raft.

  În următorul videoclip puteți să vă familiarizați în mod clar cu caracteristicile funcționale ale canapelei Transformer 3 din 1.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: