Cum de a colecta o canapea unghiulară?

Cum de a colecta o canapea unghiulară?

Asamblare mobila este un proces care poate fi de încredere pentru specialiști, dar vă puteți petrece propriile mâini. În mod independent, aveți posibilitatea de a colecta structuri de orice tip. Acest lucru este valabil nu numai pentru dulapuri, mese și noptiere, dar, de asemenea, mobilier tapițat, și anume canapele. În acest articol, vom lua în considerare în detaliu modul în care puteți colecta un model unghiular de mobilier tapițat.

Instrumente și materiale pentru muncă

Mulți oameni preferă să colecteze independent mobilierul tapițat, ocoliți specialiștii ale căror servicii trebuie să cheltuiască bani în plus. Dacă se planifică astfel de lucrări, este necesar să se stocheze nu numai pentru răbdare, ci și cu unelte adecvate. Faceți o ansamblu de o canapea unghiulară corect, folosind astfel de dispozitive:

 • Ferăstrău cu un tusl sau un joc electric bun – aceste instrumente vor fi necesare pentru fabricarea părților compozite ale proiectului de mobilier al dimensiunilor corespunzătoare+
 • Șurubelnița și burghiul – cu ajutorul lor va fi capabil să remedieze în siguranță toate elementele de design pe loc+
 • Stapeluri speciale de construcții – un instrument care va fi necesar pentru a instala materiale canapele de colț tapițate+
 • Foarfece sau un cuțit de papetărie – Cu ajutorul unor astfel de detalii va fi convenabil pentru a construi o spumă de cauciuc, dacă aveți de gând să facă pe deplin de mobilier, cu propriile mâini, și nu pasioneaza pentru asamblarea fabricii+
 • Șuruburi, cuie și altruism – cu componentele enumerate va fi posibil pentru a asambla un cadru puternic de canapea de colț+
 • tâmplar și lipici pva+
 • mașină de cusut+
 • Ruleta pentru measing+
 • foaie de Șa pentru măcinarea piese individuale de mobilier.

Toate instrumentele enumerate și compozițiile adezive vor fi necesare pentru master acasă, atât în ​​ansamblul fabricii și canapea de casă a structurii de colț. Dacă sunteți de fabricație și asamblare mobilier realizate de propriile mâini, atunci va trebui, de asemenea, unele materiale, de exemplu, foi de pfl și PAL cu dimensiuni corespunzătoare designului de mobilier viitoare, de umplere canapea și materialul pentru sheaving ulterioară.

Pentru auto-asamblarea canapelei unghiulare, se recomandă utilizarea numai a unor instrumente de înaltă calitate și bune care nu vor lăsa stăpânii în momentul cel mai responsabil. Datorită unui instrument rău, munca poate întârzia mult timp.

Adunarea pas cu pas

Pregătiți toate instrumentele și materialele necesare, puteți proceda direct la asamblarea mobilierului unghiular. Lucrul principal, Examinați cu atenție toate schemele și instrucțiunile care, în majoritatea cazurilor, sunt complete cu orice design de mobilier. Nu neglija această etapă, astfel încât niciodată nu ați fi trebuit să faceți „lucrul la erori”.

Dacă vorbim despre adunarea unui produs auto-fabricat, comandantul de acasă va trebui să pregătească în mod necesar un desen detaliat al mobilierului viitoare cu indicarea tuturor parametrilor și caracteristicilor designului. Având o schemă detaliată la îndemână, colecta o canapea unghiulară este mult mai ușoară, iar riscul de ipoteză de eroare este minimizat.

Luați în considerare modul în care este necesar pentru a asambla canapea de design unghiular pe exemplul produsului din fabrică.

 • Mai întâi trebuie să despacheta toate componentele canapea de colț. Este recomandabil să-i dea un pic de minciună, astfel încât acestea „tratate“ în noile condiții.
 • În primul rând, trebuie să atașați detaliile de sprijin pentru cotiere cu ajutorul șuruburilor. Fix suporturile trebuie să se rostogolească o piesă de mobilier tapițat.
 • Pentru secțiunea care va fi avansat, aveți nevoie pentru a fixa role speciale de sprijin.
 • Componentele sunt necesare pentru a fixa în așa fel încât să cadă atât pe colț și partea principală a structurii.
 • Apoi, cu ajutorul conformat, partea unghiulară este conectată la peretele lateral mobilier.
 • Design-ul colectat va trebui să se stabilească bine cu compartimentul unghiular.
 • Următoarea acțiune trebuie să conectați ușor partea din spate și secțiunea principală a structurii canapea, din nou, cu ajutorul șuruburilor. Este recomandabil să se utilizeze piese cu parametrii 3.2×32.
 • Acum, cu ajutorul șuruburilor laterale, este necesar să se fixeze cotierele, precum și caseta primei secțiuni. Componenta principală va trebui să fie cupru la colț cu ajutorul conformați.
 • După aceea, etapa finală urmează, în timpul căreia va trebui să atașați canapeaua de canapea la peretele situat în spate.

7

Fotografii

Trebuie să ia în considerare faptul că Procesul de asamblare a mobilierului este influențat de mecanismul prevăzut în proiectarea sa. Dacă există un sistem prea complex cu un număr mare de piese mici și mobile, este mai bine să încredințezi activitatea profesioniștilor. Deci, vă veți salva de greșeli grave care pot strica noi mobilier tapițat.

Folosind schema de acțiune descrisă mai sus, puteți asambla în mod colectiv nu numai fabrica, ci și o canapea de colț de casă. Principalul lucru este să construim corect toate piesele de prelucrat și să nu uitați de măcinarea lor obligatorie.

Sfat

Fiecare persoană poate asambla în mod independent, mobilier tapițat, indiferent dacă este vorba de o mini-canapea sau un design mare cu un built-in mecanism de transformare. Realizarea lucrări similare, este foarte important să urmați în mod clar instrucțiunile, nu neglija niciuna dintre etapele de lucru. În plus, munca va fi mai rapid și mai ușor dacă suntem înarmați cu câteva sfaturi și recomandări utile de la masterat cu experiență. Să vă familiarizați cu ei.

Dacă ați planificat asamblarea nu o fabrică, și canapea de colț self-made, este important să se repete din propria experiență și abilități. Dacă nu au fost angajate în lucrări similare înainte, este mai bine să se dezvolte un produs cu cel mai simplu design-. Deci, tu cu siguranta nu petrec timp în zadar și nu strica materialele cumpărate.

Pentru prima producție independentă de astfel de mobilier tapitat, nu este recomandat să cumpere materiale scumpe. Cel mai probabil, pentru prima dată când permit anumite erori și pur și simplu aruncați banii „pe vânt“.

Se întâmplă că, în timpul asamblării canapea, accesorii venind în jos cu ea complet. În acest caz, nu ar trebui să încercați să-l folosească, chiar dacă deteriorarea pare nesemnificativă – aveți nevoie pentru a merge pentru achiziționarea de piese noi.

Pe parcursul asamblării canapea de colț, comandantul se poate confrunta cu lipirea felii de tapițerie. Nu vă fie teamă de acest lucru – deficiențe similare pot fi ascunse ușor și rapid cu ajutorul unui capsator special de construcție sau de scotch.

Toate instrumentele necesare pentru a construi mobila moale, este recomandat să se pregătească în avans. Dacă toate dispozitivele sunt la îndemână, comandantul nu trebuie să-și piardă timpul în zadar, sabie în căutarea obiectului drept.

Chiar daca te consideri un maestru bun și încrezător în abilitățile tale, nu poți neglija studiul documentației de însoțire a merge într-un set cu mobila moale, fabrica. Multe caracteristici ale proiectarea și asamblarea de canapele sunt indicate în aceste documente. Nestiind toate nuanțele, asamblarea produsului poate fi dificil, lung și nu întotdeauna productiv.

Efectuarea unui ansamblu de o canapea unghiulară, nu trebuie să se grăbească și până la oprire va întârzia șuruburile de blocare. Multe lipsuri și greșeli va fi capabil de a stabili ușor și rapid dacă șuruburile nu sunt strânse prea mult.

Colecta mobila moale de proiectare de colț frumos, nu se grăbește-te. Se tratează toate părțile produsului cu atenție. Dacă vă grăbiți să colecteze desene sau modele similare, puteți deteriora accidental una dintre cele mai importante părți sau dăunează mecanismului, dacă acest lucru este prevăzut.

În cazul în care designul de mobilier este completat cu un mecanism de transformare (pliante, roll-out sau orice alt), Apoi trebuie să fie instalat mai ales îngrijit și cu atenție. Dacă în acest caz, faceți o greșeală, sistemul nu va funcționa după cum este necesar. Din acest motiv, comandantul va trebui să reasambla canapeaua, să caute și să corecteze deficiențele admise.

  Dacă faceți designul canapelei de colț cu propriile mâini, este important să luați în considerare ce material este făcut. Detalii din lemn natural al oricărei rase înainte de asamblare trebuie tratate cu compoziții antiseptice. Datorită lor, materialul natural nu se va roti, se dispersează sau se deteriorează din cauza atacurilor de paraziți din lemn.

  Colectarea designului cu un mecanism, trebuie să verificați imediat serviciul de funcționare a activității sale. Testarea unui sistem existent, nu ar trebui să facă mișcări ascuțite și jalks. În cazul lucrărilor de proiectare cu un scârțâit, criza sau gelos, atunci este mai bine să ne oprim și uite pentru astfel de probleme, și apoi asigurați-vă că pentru a le elimina.

  Dacă vă îndoiți-vă propriul sau frică să strice o nouă canapea de colț, este mai bine să aibă încredere în asamblarea lui specialiștilor. Nu ar risca achiziție în stare proaspătă.

  Un exemplu de asamblare canapea unghiulară. A se vedea în continuare.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: