Cum de a decora Lusher?

Cum de a decora Lusher?

La prima vedere, poate părea că candelabru este destinat numai pentru iluminatul interior. Dar aproape orice dispozitiv de iluminat are o funcție secundară și la fel de important – pentru a face interior mai confortabil, neobișnuit și chiar festiv. Acum poti cumpara candelabru, practic, pentru toate gusturile. Dar dacă vrei ceva neobișnuit, vă puteți decora punerea cu propriile mâini. Există mai multe idei și opțiuni diferite. În plus, cu ajutorul decorului, nu este rău să restabiliți produsele vechi.

Decorațiuni ocazionale

Nu este un secret că dispozitivele de iluminare diferă unul de celălalt în aparență. De aceea este potrivit pentru fiecare categorie. Cele mai ușor de decorat echipament de iluminat echipat cu platonuri.

Pentru a actualiza aspectul planului poate fi vopsit. Dar înainte de a fi pregătit:

 • se confruntă din designul general+
 • Spălați sau curățați cu o perie+
 • Farfurie.

Acum puteți merge la procesul de colorare. În acest scop, este mai bine să cumpărați o vopsea specială pe sticlă. Este convenabil să aplicați vopsea din cutie. Vopseaua trebuie să fie aplicată pe suprafața tavanului de la o distanță de 20-30 cm. După aplicarea primului strat, vopseaua trebuie lăsată să se usuce bine și să aplice un al doilea strat. Este posibil ca al treilea să fie necesar (totul depinde de culoarea și starea selectată a plafonului). În etapa finală, plafonul trebuie să fie acoperit cu un strat de lac.

Puteți face fără vopsea. Deci, pentru a crea un decor veți avea nevoie de orice imagine, cum ar fi floare. Acesta trebuie să fie lipit de tavan și fixați-l cu lac. Se pare foarte neobișnuit și original.

Citește mai mult  Canapele triple: Ce se întâmplă și modul de a alege?

Claface poate fi decorat cu elemente interesante. Nu-i rău opțiune atunci când pietricele mici și scoici aduse de mare sunt folosite ca decor. Pentru a crea un decor de instrumente, veți avea nevoie doar de un pistol de lipit cu tije. Desigur, elementele de decor ei înșiși ar trebui să fie pregătiți: toate cochilii și pietricele ar trebui să fie curate și uscate.

Cu ajutorul unui pistol lipici, decorul trebuie să fie lipite pe suprafața. Există două opțiuni originale:

 • Bolovani și scoicile pot fi plasate în ordine haotic pe toată suprafața tavanului+
 • Le puteți lipici la marginea superioară sau inferioară.

Este de remarcat faptul că această versiune a decorului va fi relevante pentru ambele suprafață rigidă și textilă.

Dacă trebuie să faci o plander din camera copiilor, acesta poate fi decorat cu cifre de casă tăiate din carton bilateral de culoare. Butterfly potrivite pentru fete și băieți pentru autoturisme. Ei trebuie să fie tăiate în mod independent, în conformitate cu schița recoltate, și apoi lipici corpul de iluminat la suprafață cu un pistol de lipit.

LED-uri și candelabre convenționale pot fi folosite ca un obiect pentru decorarea. O opțiune bună în acest caz, va fi utilizarea de mărgele șirag de mărgele de sticlă, pietre,. Baza candelabrelor poate fi reappeted de înfășurat cu panglici colorate sau sfoară ordinară.

Dacă inițial are candelabru tot felul de elemente suspendate, ele pot fi îndepărtate și înlocuite cu casă. Deci, decora candelabru cu clopote pe corzi, felinare suspendate.

Nu este rău să privim elemente decorative care au o proprietate strălucitoare în întuneric.

Idei pentru sărbători

Decorul candelaborei și lămpilor poate să nu fie constantă, ci și temporar. Ultima opțiune se efectuează cu ocazia oricărei sărbători. Deci, în ajunul Anului Nou și Crăciun puteți face o decorare de la:

 • braduri de brad+
 • Jucarii de pom de Craciun+
 • Mishura+
 • Fluxurile de zăpadă tăiate din hârtie albă sau colorată.

Decorul de Anul Nou a flacării este cel mai adesea format din autocolante tematice: pomi de Crăciun, figuri, fulgi de zăpadă și multe altele.

La 8 martie, candelabrul poate fi decorat cu flori. Se pare foarte neobișnuit și frumos. Cu toate acestea, de mult timp, această decorare nu va dura, deoarece florile vor fi acoperite. De asemenea, în jurul tavanului puteți să vânați panglicile de la margele.

Citește mai mult  Tul și perdele pentru hol: soiuri, sfaturi pentru alegerea, exemple

Pentru a sărbători ziua de naștere, un candelabru pe tavan poate fi decorat cu baloane. Există o opțiune de a face emoticoane din carton. Pentru a le crea, veți avea nevoie de:

 • Carton galben+
 • Circulară sau un obiect cu un cerc, de exemplu, bancă+
 • Marker negru+
 • sulă+
 • Grosime.

Pe cartonul galben cu o circulație sau bănci, este necesar să se tragă numărul dorit de cercuri, apoi să se taie, să tragă emoticoanele. Cu ajutorul de cusut pentru a face găuri în partea superioară a fiecărui emoticon și prin ele pentru a transforma firele de lungime necesară. Acum aceste emoticoane pot fi suspendate pe candelabru.

Exemple frumoase

Decorul neobișnuit al corpului de iluminat textile este prezentat în Figura 1. Acesta este exact cazul în care suprafața a fost decorată cu mici cochilii marine. Figurile 2 și 3 prezintă exemple vizuale folosind sfoară convențională. Foarte original și ieftin.

Până la sărbătoarea 8 martie, plafonul poate fi decorat cu culori vii. Un exemplu foarte frumos este prezentat în Figura 4. În ciuda faptului că o astfel de decorare nu este durabilă, va crea în continuare o atmosferă festivă.

Până în Anul Nou, candelabru este recomandat să decoreze atributele tradiționale. Un bun exemplu de ramuri și bile de molid este prezentat în Figura 5. De asemenea, puteți utiliza fulgi de zăpadă tăiat din hârtie. Un exemplu este prezentat în Figura 6. Totul depinde de preferințele individuale.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: