Cum să alegeți o canapea extensibilă gonflabilă?

Cum să alegeți o canapea extensibilă gonflabilă?

Postarea pentru persoanele peste noapte din rudele afarte sau oaspeții vopsite pe canapelele tradiționale sau paturile tradiționale nu este întotdeauna posibilă. Nu cu mult timp în urmă, saltelele de bumbac au fost folosite în aceste scopuri, producătorii de astăzi oferă multe tipuri de produse gonflabile. Unul dintre aceste produse noi include o canapea extensibilă cu camere de aer. În exterior, aceste produse arată la fel ca mobilierul clasic tapițat, totuși, există diferențe enorme între ele.

Avantaje și dezavantaje

Paturile canapelor gonflabile sunt produse din polivinil clorură – materialul care seamănă în exterior cu cauciuc. Baza PVC este un film din vinil, întărit cu polimeri, care oferă produsului o rezistență suplimentară.

Mobilierul cu camere de aer are 2 cadre:

 • extern+
 • interior.

  Primul este responsabil pentru forma produsului, al doilea constă în coaste longitudinale și transversale de rigiditate, asigură forța și fiabilitatea întregului design ca întreg.

  Inflația avioanelor interne se efectuează utilizând o pompă.

  Mobilierul gonflabil are anumite avantaje. Ia în considerare cele principale.

  • Dimensiuni compacte în formă pliată. După confruntare, canapeaua gonflabilă poate fi ușor plasată într-un pachet sau o pungă. Când sunt depozitate, acesta nu va lua o mulțime de spațiu pe balcon sau în camera de depozitare.

  • Mobilitate. Din cauza greutății ușoare, mobilier se mișcă cu curgere fără prea mult efort. Acesta poate fi luat cu el în natură, în țară sau într-un alt loc în care restul pasiv pe canapea va fi relevant.

  • Rezistența la umiditate ridicată și expunerea apei. Toate produsele gonflabile din policlorura de vinil impermeabil. Datorită o astfel de facilitate, ei nu se tem de umiditate și de curățare, folosind detergenți umede.

  • Igienic. Spre deosebire de mobilier clasic, cad lichid și murdărie în partea interioară de articole gonflabile. Datorită acestui fapt, în interiorul produsului nu creează condiții favorabile pentru dezvoltarea microorganismelor patogene.

  • Preț de buget – Mobila umflata poate costa zeci de ori mai mică decât canapele tradiționale sau paturi.

  • Mare selecție de modele cu dimensiuni diferite, Inclusiv opțiuni originale pentru copii.

   Există mobilier gonflabile și dezavantaje. La cea principală aparține uzura rapidă în comparație cu mobilier clasic. Modelele cu policlorură de vinil usor de străpung cu obiecte acute, animalele lor de multe ori le deteriora. Puteți instala un plasture în locul puncției (ele sunt adesea vândute într-un set), dar acum este uneori problematică pentru a găsi o zonă deteriorată.

   Pe canapele extensibile de aer Nu este recomandat să dormi în mod constant, iar acest lucru este un alt dezavantaj semnificativ.

   În ciuda coastelor existente de rigiditate, designul nu poate menține pe deplin coloana vertebrală a unei persoane în timpul somnului. Ca rezultat, se pot dezvolta scolioza și alte boli ale sistemului musculoscheletal. Paturile canapelor gonflabile nu sunt recomandate să utilizeze persoane care au probleme cu coloana vertebrală.

   Minusurile includ Nesiguranță și modele de slabă calitate ieftine de producție dubioasă, precum și probabilitatea de a sufla produsul sub influența încărcăturii grele. Canapele extensibile au defecte „grele“, din cauza căreia o astfel de mobilier nu este potrivit pentru funcționare permanentă. Cu toate acestea, uneori, ele sunt indispensabile.

   Vizualizări

   Există mai multe tipuri de canapele extensibile dodged. Aceste produse sunt clasificate în funcție de mărimea și forma. canapele gonflabile sunt:

   • Compact – lor variază lățime de la 60 la 90 cm+
   • Orientul Mijlociu (doi ani) latime 100-120 cm+
   • dimensională dublu – 150-200 cm.

   Produsele sunt transformatoare unghiulare, directe și multifuncționale.

   Canapele cu o configurație unghiulară, datorită dimensiunilor mari sunt recomandate pentru utilizarea în camere spațioase.

   Cele mai multe dintre aceste modele sunt echipateCotiere și spate. Unele produse sunt acoperite cu turma. Utilizarea variații Corner, Este posibil pentru a obține până la 3 locuri suplimentare.

   canapele extensibile liniare includ scaun și spate combinate într-un singur bloc. Structurile monolitice ocupă un mic spațiu, cu mișcarea și aspectul pe care îl puteți ocupa singur.

   De vanzare Transformatoare de canapele uscate. Produsele pliate sunt folosite ca locuri de aterizare. În poziția desfășurată, aceștia efectuează funcția patului.

   În canapelele transformatoare, scaunul include mai multe saltele – atunci când se întinde cu cea inferioară, partea superioară.

   La un alt tip de canapele gonflabile includ Transformatoare 5 în 1. Acestea sunt soluții multifuncționale care pot fi folosite ca un pat, o canapea, o canapea sau un scaun cu o spate îndoită sau dreaptă.

   Producătorii

   Produsele de somn gonflabile produc multe companii. Mai jos sunt firmele care funcționează nu în primul an și au reușit deja să cucerească încrederea consumatorilor.

   • Intex. Una dintre cele mai vechi companii. A fost fondată în 1964 în America. De la jumătatea anului 2004, capacitatea de producție a acestei companii este desfășurată în China. Sub acest brand, produse de înaltă calitate sunt produse care corespund standardelor de calitate la nivel mondial general acceptate. canapele uscate oferă o varietate de culori și configurații. Produsele sunt confortabile și confortabile pentru somn.

   Toate produsele fabricate sunt distribuite pentru o perioadă de până la 1,5 luni. Cele mai multe modele populare de gonflabile Canapele – canapea extensibilă, colț canapea,

   • Cea mai buna cale. Producătorul chinez specializat în producția de produse gonflabile din 1994. Sub acest brand, produs produse premium. Canapea extensibilă caracteristici originalitate, stil, design luminos și un preț accesibil.

   • „Lamzak”. Producătorul oferă consumatorului de mobilier nou în lumea mobila cu camere de aer. Marea majoritate a canapele extensibile sunt realizate din nailon. Caracteristica principală a produselor DOOL acestei producții este undesaked în utilizarea echipamentelor de pompare.

   Producatori de populare mobilier gonflabile includ companii Airbliss, Tamac, Banana Air canapea.

   Sfaturi pentru alegerea

   Mergând la magazin pentru o canapea gonflabile, este în valoare de armare, cu unele cunoștințe, care contribuie la achiziționarea de produse fiabile și durabile.

   • Vezi acoperirilor. Suprafața produsului poate fi acoperit cu ghemotoace sau finisate cu material plastic. Prima opțiune este convenabilă în cazul utilizării la domiciliu. Flock este plăcut la corpul și perfect deține foaia. Modelele acoperite cu material plastic sunt relevante pentru a opera în condiții de mobilier stradal.

   • Cusătură. Ele sunt transversale și longitudinale. cusături transversale situate sunt capabile să reziste la o mai mare greutate. cusături de calitate înaltă sunt prelucrate cu ajutorul echipamentelor cu laser.

   • Preț. Costul nu ar trebui să devină un parametru de prioritate atunci când aleg un coș de fum. Produsele din materii prime de înaltă calitate produse fără tulburări de tehnologie de producție nu pot costa ieftin.

   • Miros. Dacă produsul exuda un parfum ascuțit neplăcut, acesta ar trebui să fie aruncat din achiziția sa.

   • Pompă pentru pompare. Este electric, manual sau picior. Electronasul este considerat a fi cel mai convenabil de utilizat, dar nu va putea să lucreze în absența sursei curente.

   Produsele cu modele manuale și de picior sunt mai ieftine, dar pentru a pompa o canapea cu ajutorul lor va trebui să funcționeze.

   Procesul de inflație va dura mult timp și efort, mai ales dacă canapeaua are dimensiuni impresionante.

   Pentru o funcționare mai convenabilă Ar trebui să oferiți o preferință pentru canapelele gonflabile cu accesorii – pot avea suporturi de pahare încorporate, pompe electrice, saci de depozitare și transport.

   Funcționare și îngrijire

   La canapeaua servită de mult timp, trebuie să fie utilizate în mod corespunzător. De exemplu, cazare lângă dispozitive de încălzire este inacceptabilă. Mergând pentru a pune produsul pe podea, ar trebui să vă asigurați că nu există obiecte ascuțite sub ea – Uneori, chiar și un element mic sau jucărie pentru copii pot deteriora camera de aer.

   Nu se recomandă să se umfle produse reci – Dacă pompa imediat, canapea, care a fost depozitat la temperaturi scăzute (de exemplu, în timpul rece pe balcon), se poate deforma. Toate acestea se datorează faptului că sub temperatura negativă a clorurii de vinil își pierde elasticitatea.

   Înainte de curățare mobilier pentru depozitarea de suprafata ei, trebuie să ștergeți cu o cârpă umedă. Pentru a elimina contaminările, soluție de săpun sau detergenți gel.

   În acest scop, este inacceptabil pentru compozițiile de utilizare cu componente de albire.

   Pentru a șterge suprafața de gunoi mici și praf, lăsat să se folosească un aspirator cu o putere slabă.

   Așa că mobilierul gonflabil servit, atâta timp cât posibil, nu trebuie să permită animalelor de companie ei să o. Nu este recomandat să stea pe canapele și mai ales sari dodged.

   Următoarele prezintă video, o prezentare generală comparativă de canapele gonflabile de la producători bine-cunoscute.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: