Cum să alegeți patul de blană și să vă îngrijiți?

Cum să alegeți patul de blană și să vă îngrijiți?

Blană de blană – un element decorativ relativ ieftin, inscripționând în aproape orice interior și având o confort confortabilă. Plaidul pufos poate fi natural sau fabricat din materiale sintetice.

Particularități

Blană de blană – accesoriu pentru casă, care joacă nu numai un rol funcțional, ci și un rol decorativ. De obicei, o pătură este acoperită cu un pat de pat sau este situată pe un scaun sau o canapea.

În ciuda faptului că piața prezintă modele în diferite categorii de prețuri, de la economia la suită, acest articol arată întotdeauna prezentabil. Eșantioanele din blana artificială sunt mai ieftine decât eșantioanele din material natural.

Vizualizări

capace de blană sunt împărțite în două categorii principale – artificiale și naturale. in afara de asta, Ele sunt de obicei împărțite în scurt schi – cu peri de 10-15 mm lungime, unde lungi – cu peri 25-35 mm, precum și pelerine cu o lungime medie de la gramada – 15 până la 25 mm.

Artificial

Pature din materiale artificiale sunt hipoalergenice, cu excepția cazurilor în care sunt observate alergii puternice pe sintetic. Este ușor de întreținut pentru acest produs, este suficient să-l spele într-o mașină de spălat sau pentru a curăța metoda uscată. Sortimentul de produse artificiale este mult mai largă decât naturală: puteți alege dintre modele cu un teanc lung sau scurt, diferite culori, texturi si densitate. Durata de viață a unui astfel de acoperire de obicei, este de obicei inferior blana naturala. În cele din urmă, trebuie menționat despre faptul că carouri sintetic este un produs ecologic, este absolut sigur pentru sănătatea adulților și copiilor.

Spre deosebire de lucrurile naturale, acest produs nu va suferi de molii sau de căpușe, și, de asemenea, păstrează pictura sa, chiar și în mod constant stau în soare. Se va menține forma chiar și cu curățarea regulată.

Pentru fabricarea capacelor artificiale, fibre sintetice și fire, fire de acetat și de bază primer sunt utilizate. Firul este utilizat pentru a forma baza, pe care, după vehiculele sunt fixate de țesute sau tricot. Pentru colorarea fibrelor, se folosesc coloranți, păstrând nuanța pentru o lungă perioadă de timp. modele de relief de pe pleduri de blană sunt formate datorită tehnologiei de imprimare imprimate.

Citește mai mult  Corner Ottoman: soiuri și criterii de selecție

Din produsele artificiale, carouri cu un teanc lung este deosebit de popular, repetând culoarea chinchilla. Luxos uita-te la modele cu un teanc scurt, nurca stilizate, care sunt realizate în mai multe culori diferite. atrage întotdeauna atenția cape sub tigru, leopardul sau urs.

Natural

Cuvertura din blana naturala este destul de scump, dar este un foarte frumos și starea accesoriu, moale și plăcut la atingere. Cu toate acestea, trebuie să se țină seama de faptul că nu ar trebui să fie achiziționate pentru persoanele cu alergii lână. Dezavantajul acestui produs poate fi, de asemenea, numit complexitatea grija de ea – blana naturala nu pot fi șterse în mașină, astfel încât trebuie să mergi la curățătorie chimică. Pature naturale sunt create din Mink Fur, Fox, Chernoburki sau Chinchilla.

Dimensiuni

O gamă destul de largă de cape pufoase face posibil pentru a face o alegere pentru fiecare gust, dar, în general, se face în general să aloce patru dimensiuni principale ale pleduri pufoase:

 • Pat cuvertură – 100 150 cm+
 • Teenage – 160 la 200 sau 160 de 220 cm+
 • Modelele standard pentru adulți au o suprafață de 220×240 cm+
 • extinsă, de exemplu, pentru pat „regal“ – 240×260 cm.

Proiecta

În timp ce pături pufoase din materiale naturale sunt destul de limitate în culori (vom merge, de obicei, despre nuante de negru, alb, maro sau gri), produse artificiale vă permit să arate mai mare varietate în interior dormitor, living sau pentru copii. Cuvertura sub pielea animalului va face un punct culminant într-un spațiu calm și concis, iar carouri bej neutru va completa aproape orice interior.

Pentru camera copiilor este mai bine pentru a ridica cape din blană artificială cu desene fantezie. Cuvertura de umbra roz blând, precum și culorile unei șampanie sau cafea cu lapte se potrivesc perfect în interior luminos, de exemplu, Skandie sau Provence.

Capul Bright de umbra verde, violet sau roșu poate revigora dormitor plictisitor. Ladian Plaid arată mai bine pe mobilier din lemn și din piele în spațiul clasic, iar pentru stilul modern este mai bine să alegeți modele de scurtcircuit. Un model cu două fețe va schimba aspectul produsului prin dispoziție.

În general, un element decorativ similar trebuie armonizat cu interiorul disponibil, inclusiv în culoare.

Criteriile de alegere

Înainte de a cumpăra o pătură, ar trebui să decideți exact cum va fi utilizat acest accesoriu pufos. De exemplu, Dacă capeaua este planificată să fie utilizată adesea sau este destinată unei camere pentru copii, modele preferate mai bune din blana artificială. Dacă o placă moale va decora pur și simplu patul părinte și nimeni nu va fi pe ea, puteți achiziționa un produs natural luxos. Apoi, dimensiunile mobilierului sunt măsurate pe care va fi localizat produsul. În cele din urmă, este necesar să se gândească peste umbra de blană pentru a ecoului cu alte culori în interior.

Citește mai mult  Bedroom wallpaper Culoare

În funcție de lungimea gramada se va schimba, de asemenea, aspectul și funcționalitatea carouri. Pentru paturi este mai bine să ia modele subtiri cu o densa, dar blana scurta, iar pentru canapea – produse mai dense, cu o gramada lung.

Se crede că cu cât villus, de refinee arata ca un carouri, iar mai cald va fi.

Producătorii

În ceea ce privește produsele din blană artificială, Turcia, Rusia și China sunt cele mai mari producători.

 • De exemplu, pleduri brandului intern sunt populare Marianna. Pelerine care au un design rafinat sunt șterse cu ușurință și fără a pierde o lungă perioadă de timp de aspectul original. În gama de brand există modele bilaterale originale, dintre care o parte se face din tesatura jacquard, și linia decorativă a ultrastep merge pe tot parcursul cuvertura.
 • producător turc Arya Este renumit pentru gama larga de modele, inclusiv blană imitarea diferitelor animale.
 • Marca merită o atenție deosebită de la producătorii chinezi Tango.

Plăci de la blană naturală se recomandă să achiziționeze producția rusă – de exemplu, de la Opushka, precum și italiană – de la companie Condorpelli.

Sfaturi pentru îngrijire

Indiferent dacă capa dintr-un material natural sau sintetic se face, este extrem de important pentru a studia recomandările producătorului specificate pe etichetă și să le urmeze.

 • Ei, de regulă, se referă la doza de pulbere sau gel pentru spălare, posibilitatea de a folosi înălbitorul, precum și regulile de uscare. Modelele de culoare nu ar trebui să fie alimentate deloc, deoarece o astfel de procedură poate duce la pierderea luminozității nuanțelor. Dacă există pete serioase, este mai bine să nu luați nimic, dar imediat trimiteți paharele în curățarea chimică. Capul din blană artificială pot fi spălate într-o mașină de scris, prin alegerea unui mod de spălare la rece (de obicei 35-40 de grade) și completând compartimentul cu un detergent moale, fără albire.
 • Desigur, în cazul în care alte recomandări sunt specificate pe etichetă, atunci va trebui să urmeze. Înainte de textile de încărcare în tambur, ar fi bine pentru ea să-l scuture și să facă o perie rigidă pentru a scăpa de saidels mari. Petele mari sunt pre-prelucrate de o presiune pata moale pentru lucruri de culoare. Uscarea carouri este afectată îndreptat în mod necesar și într-o stare orizontală, astfel încât să nu lase șansele de frânghii subțiri. Puteți închide, de asemenea, produsul pe o grindă groasă.
 • Nu transportați uscarea la soare sau într-o cameră de necrezut, Deoarece umed dispare rapid de material, și absoarbe mirosuri. Produsul uscat este procesat de o perie în direcția grămezii. Periodic, patul de pat trebuie să fie agitat în aer proaspăt sau chiar să proceseze aspiratorul. Blana artificială nu este recomandată să se spele prea des și, bineînțeles, este imposibil să se usuce și să o presezi chiar în mașina de spălat. În plus, sub interdicția există produse de curățare care conțin clor sau destinate albirii. Netezim astfel de produse numai în modul delicat la o temperatură mai mică de 110 grade.
 • Acoperite din blănurile naturale necesită o îngrijire mai complexă. Ele sunt importante pentru a proteja împotriva luminii directe ale soarelui, precum și păstrarea la dispozitive de încălzire ridicată. Dacă lichidul este vărsat pe capă, atunci lucrul este mai întâi agitat și apoi plasat în camera ventilată. Un punct mic poate fi încercat să se îndepărteze cu un amestec de sare obișnuită și alcool amoniac. Blana nu poate fi expusă la perii – este mai bine să utilizați servetele moi.
 • Plăci naturale sunt ventilate în mod regulat în aer liber, precum și pieptănate cu o perie cu dinți rari. Pentru a imprima strălucirea, ele pot fi șterse cu o soluție preparată din apă, alcool și oțet luată în proporții egale. În loc de fier pentru călcare, este mai înțelept să aplicați un generator de abur în mod blând.
Citește mai mult  Plafoane suspendate în baie: Caracteristici, Soiuri, Design

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: