Cum să decoreze o sticlă de șampanie?

Cum să decoreze o sticlă de șampanie?

Champagne este asociată în mod tradițional cu astfel de sărbători ca Anul Nou, Nunta sau aniversare. Chiar și pentru copii au venit cu un analog al unei băuturi spumante. Pentru a face o sărbătoare festivă și mai elegantă, acele acul a început să decoreze sticlele cu panglici, paiete, dulciuri – totul se întâmplă cu o fantezie a autorului.

Idei pentru înregistrare pentru noul an

Anul Nou este o vacanță când toată lumea așteaptă un miracol. Pomul de Crăciun, tinsel și ghirlande creează o dispoziție. Și decorată în noua flacon tematică de la Champagne va fi adăugarea originală a mesei festive.

Decoreaza sticla cu propriile tale maestre. Unele tehnici sunt atât de simple încât chiar și un copil poate participa la design. De exemplu, puteți înfășura gâtul sticlei de Crăciun Mishur, iată că arcul ei. Această opțiune este bună atunci când decide cu privire la decorarea a fost luată în ultimul moment.

Dacă rezerva de timp este nelimitată, atunci micriul verde sau alb poate fi înfășurat sticla de jos până la partea superioară, formând o acoperire solidă. Creați Tinsel pe o sticlă cu scotch. Se pare un fel de pom de Crăciun pe care o puteți posta o stea și agățați jucării bomboane.

O altă opțiune folosind beteală și bomboane este atunci când bastoane bomboane în jurul valorii de sticla spirala. Și de la Mishura așezați a doua spirala în paralel. Candy poate fi lipit de adeziune față-verso sau cu un pistol de lipit. Apoi, aranja gâtul, aducând compoziția până la completat pe gustul tau.

Este dificil să se prezinte de vacanță de Anul Nou, fără a mâncat. Prin urmare, crengi de molid pot fi folosite pentru a decora sticla, combinându-le cu Mishur, panglici, bomboane.

Frumos se va uita la sticla de șampanie, decorat sub forma unui pom de Crăciun, cu un grăunte de brad mic. Racordurile pot fi în viață sau artificiale. Înregistrarea va consta din două părți.

 • Decor în partea de jos Puteți să fixați pe suprafață cu un adeziv de adeziv sau „momentan”, precizați sticla și acoperirea corpului cu o cârpă sau un capron. Trebuie să lipiți crengi într-un cerc, astfel încât să nu rupeți geamul (formarea straturilor din alamă).
 • Top Asigurați-un con folosind carton subțire pentru fabricarea. Conul este acoperit și cu ramuri de brad, astfel încât atunci când acoperă sticla, pomul de Crăciun sa dovedit. Produsul finit este decorat cu zăpadă artificială, bomboane, mandarine – toată lumea ca Creatorul.

Este interesant de sticle uite, îmbrăcat în costum tricotate Moș Crăciun și Alba ca Zăpada, Simbolul anului, omul de zăpadă și alți eroi de Anul Nou. Costumele pot fi legate de tricotat, croșetat, țesute în tehnica Macrame. Orice tehnică de tricotat este potrivită, care este deținută de Master.

Astfel de costume pot fi făcute din țesături sau casete.

Sunt obținute copaci foarte frumoși de Crăciun când sunt utilizați Tehnicile Kanzashi. Atunci când panglicile de satin formează petale cu un colț ascuțit și le lipiți pe o sticlă, formând un copac de Anul Nou. Fiecare celulă de celulă este completată de o margele strălucitoare, decorează vârful și obține decorarea originală a mesei de Anul Nou.

Cine nu este familiarizat cu Kanzashi, el poate face un copac de Crăciun din panglici de satin mult mai ușor. Pentru a face acest lucru, tăiați banda non-panglică în bucăți mici de aceeași lungime. O parte a benzii sunt folosite pentru designul gâtului, impunând câteva straturi netede, astfel încât să existe un loc la intersecția. Apoi, bucățile de panglici sunt pliate în jumătate, formând o buclă și lipite pe sticlă într-un cerc, creând straturi. Pomul de Crăciun rezultat este decorat cu strasuri, paiete, margele. Pe gâtul arcului stacojiu. Același arc decorează ștecherul. Copacul de Anul Nou este gata.

Dacă, în conformitate cu hostess, decorațiile tricotate arată foarte simplu, atunci puteți Purtați o sticlă în blănuri complet sau parțial. De exemplu, face un guler de blană, nasturilor-l pe broșa și adăugați-l la aceeași pălărie. Sau să facă un interior sac de blană pentru a pune o sticlă de șampanie.

Principalul lucru este că decorația corespunde stilului comun al designului mesei.

Puteți decora o sticlă folosind tehnica decoupage. Pentru a face acest lucru, efectuați o serie de pași.

 • Degresati Suprafața rezervorului.
 • Cale sau PAL, astfel încât sa dovedit o suprafață netedă, sau, dimpotrivă, formează un ori mai mare pentru a face de relief. Principalul lucru este de a lăsa un loc plat pentru a lipi imaginea.
 • Se acoperă suprafața uscată a vopselei Cu ajutorul unui burete uscat și.
 • De la servetele pentru decupaj clip Cut și, separarea unui strat, stick la locul pregătit.
 • În cazul în care imaginea va gustare, Aplicati primul strat de vopsea umbra selectată și uscată.
 • decorare complet, adăugarea de decor cu panglici, crengi de brad, beteala și așa mai departe.

Abilitatea de a desena poate în loc de imagine finit folosi darul lor prin crearea unui model unic.

  Anul Nou frumos și nu numai decorarea sticlei poate fi obținută folosind hârtie colorată ondulat. Face mai ușor decât simplu: înfășurați sticla de hârtie selectat de culoare, fixându-l cu ajutorul unui scotch. Cilindrul de hârtie rezultată la bandaj în zona gâtului panglica. Decorat cu o prietena, de exemplu, cu o bandă de dantelă.

  Cum sa faci o zi de naștere?

  Zi de nastere – o vacanță vesel luminos, astfel încât decorarea mesei este elegant același. Există în cazul în care pentru a ridica fantezia cusătoreasă. Totul poate fi folosit pentru a decora.

  O versiune interesantă a decorului este obținută folosind bomboane. Cel mai adesea o sticla este făcută sub formă de ananas. În acest scop, tip Candy „Rafaello“ sau „Fererro Rocher“. Acestea sunt acoperite de piscina de sticla, creând o aparență de un fruct. Frunzele sunt realizate din față-verso hârtie colorată. piese tăiate sunt situate în jurul gâtului în mai multe rânduri și banda banda. „Ananas“ pe masă sau ca un cadou de ziua de nastere este gata.

  optiune interesanta va fi capabil de a face decoratiuni detașabile pentru o sticla.

  decorare amovibile, ușor pot fi realizate din șervețele textile frumoase și panglici pentru rigidizarea. Sticla a pus în centrul tamponului și rotiți-l în jurul valorii, formând falduri frumoase. Toate acestea este fixat în jurul gâtului cu o bandă. La cererea autorului completează decorul cu o floare, o carte poștală sau altceva. Cadou este gata.

  Puteți crea un coș de flori prin plasarea lui în stilul de vacanță. Este nevoie de:

  • Styrofoam+
  • Cuțit de papetărie+
  • Pistol adeziv+
  • hârtie ondulată argint sau folie+
  • Nazcachka+
  • Decor.

   În continuare se va da o clasă de master pe fabricarea de coșuri.

   • Pe spuma, retrăgându de la marginea suprafeței de cel puțin 10 mm, furnizăm fundul sticlei.
   • In jurul cana trase face cea de a doua, în retragere de la primul 1 cm.
   • Se taie pe al doilea cerc.
   • Facem încă două țagle. Dar noi elimina mijlocul. Ar trebui să existe două inele cu o grosime de 10 mm și dimensiunea sticlei.
   • Marginile semifabricatelor curățăm șmirghel și lipici-le cu altele, formând o cupă.
   • Sertarul rezultat este acoperit cu folie sau plisat argint, ambalate în interiorul marginilor o ceașcă.
   • Flacon sunt învelite cu același material (chiar deasupra coșului rezultat) și interior put.
   • Decorarea compoziției.

   Puteți decora sticla pentru orice motiv: pentru masa de Anul Nou, la aniversarea, până la 8 martie sau doar pentru un cadou pentru suflet.

   Pentru femei

   Ca un cadou, o femeie este sticle adecvate decorate cu flori, margele, paiete.

   • Sticle arata frumos, îmbrăcat în rochii de lux, Fabricat din panglici de satin, hârtie ondulată. Puteți crea o opțiune tricotate sau coase un caz rochie.
   • Puteți folosi pentru decorarea sticlei arcul Magnificent, Creat din mai multe panglici de diferite lățimi și accesibile sub formă de culori artificiale.
   • Înfășurați o sticla cu panglici și decora cu flori în tehnica Kanzashi. Extra decor cu o pălărie și o frumusețe seculară va apărea pe birou, capabil de a decora orice societate.

   Pentru un om

   Bărbații pot fi, de asemenea, mulțumit cu o sticlă de șampanie decorat.

   Ca o idee pentru decor, puteți utiliza profesia unui om sau a pasiunii sale.

   Sticla va arata versiunea originală, îmbrăcat într-o uniformă militară, care corespunde numelui ofițerului ziua de naștere, dacă este un soldat.

   Pentru slujitorul benemis, o sticlă de șampanie rochie de până într-un costum judiciar, completează-l cu o pălărie pătrat caracteristică și peruca.

   Potrivit ca o sticlă cadou un om decorat În subiectul marin. Acesta poate fi sticle ridicate de pe fundul mării și acoperite cu descoperiri marine. Sau marinari veseli în veste, în cazul în care cercurile de salvare, ancore, lanțuri sau ajutoare sunt folosite ca un decor suplimentar.

   Decupaj Vă permite să creați opere de artă unice într-un stil pur bărbați.

   Structura de patch-uri radiata este bun pentru crearea de decor în stil rustic Când sărbătorește ziua de naștere în natură.

   Pentru un copil

   Copiilor le place să adulți și imite sunt de multe ori a cerut să aibă șampanie pentru copii în timpul vacanței la birou. Părinții moderni merg la copii lor se întâlnesc.

   Și, pentru ca vacanța să fie de neuitat, să elaboreze-l într-un singur stil, cu o masă de servire.

   • Cel mai adesea subiect de decor este ales eroi de desene animate, Pentru ce o sticla este cusută sau tricot un caracter.
   • O altă metodă de decorare pentru o sticlă de vacanță pentru copii – Aceasta este o tehnică decouphage, Atunci când suprafața sticlei este vopsit și lipit imaginea eroului sau printesa.
   • Puteți decora o sticlă Cu ajutorul bomboane, Crearea unei compoziții adecvate pentru o vacanță copiilor.

   Decor de sticle de nunta

   Nunta – Nou fericit de familie de naștere de vacanță. Și toată lumea vrea să facă de neuitat. Decorate într-un singur stil cu o idee comună despre o sărbătoare de sticle de șampanie va adăuga o evidențiere și va ajuta la salvarea memoriei vacanței, mai ales dacă considerați că o sticlă din tabel este de obicei salvată înainte de nașterea primului-născut.

   Variante de bijuterii setate, dar cel mai adesea folosesc decorarea panglicilor satin, crearea unei îmbrăcăminte de mireasă și mirelui pentru sticle. În plus, costume de nunta pot fi cusute sau asociate în cazul în care comandantul este disponibil această abilitate.

   Pentru a crea un decor în tehnica decoupage, puteți utiliza fotografiile de tineri casatoriti. Va fi foarte interesant să vă uitați la masa sticlei, unde este folosită o poveste de fotografie a soților viitoare pentru decorare.

   O modalitate ușoară de a decora șampania pentru o nuntă este de a lega două sticle cu o panglică frumoasă frumoasă. Puteți folosi brosa, flori sau arcul luxuriantă ca un decor suplimentar.

   Decorarea cu paiete – o altă opțiune de decorare a sticlei. Pentru a face acest lucru, este necesar să curățați suprafața sticlei din etichete și degresare. Curățați suprafața pentru a înșela adezivul și se presară cu o strălucire, apăsând astfel încât sticla să nu se rupă prin stratul strălucitor. Dați strălucirea pentru decorarea uscată și completă pe cont propriu. În același mod, puteți decora o sticlă mică cu o băutură spumantă.

   Set de variante de decor. Totul depinde de fantezie și de materialul existent. Orice maestru este capabil să-și creeze propriul decor unic.

   Chiar și idei mai interesante legate de decorarea sticlelor cu o băutură spumantă, veți găsi pe următorul videoclip.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: