Cum să fixați rapid pătură într-o acoperire de dușmă?

Cum să fixați rapid pătură într-o acoperire de dușmă?

Schimbarea lenjeriei de pat se transformă adesea într-un proces dureros. Această acțiune vă poate aduce la o întoarcere în dinți, mai ales când „fugiți” unghiuri. Și dacă ați confundat și lungimea cu o lățime, atunci totul a dispărut: nu există altă cale, de îndată ce luați și începeți peste tot.

De fapt, totul este mai ușor, așa cum se pare. Și nu este nevoie să sig, când te gândești la asta. În această publicație, vă vom spune cum să introduceți cu ușurință pătură într-o acoperire de duvetă în mai multe moduri. Împărtășește viața de viață pe această temă și, eventual, după citirea articolului acest proces nu va fi atât de plictisitor și dureros pentru dvs.

Care facilitează fixarea păturii?

Mulți pretenții de a umple rapid pătură într-un capac de duvet, deoarece nu ar trebui să funcționeze oricum, chiar dacă încercați să încercați. Ei bine, poate, dar este posibil să-mi ușurați viața oricum. Faceți această acțiune mai puțin nervoasă va ajuta la mai multe manipulări preliminare.

 1. Înainte de a lua pentru muncă, acoperirea duvetă. Sub fierul, materialul va fi dezinfecție, exterior va deveni atractivă, iar mai târziu nu va fi atât de măturat, și în cele din urmă, va fi mult mai ușor de a pune pe pătură.
 2. Alege o pătură și acopere țesături naturale – Deci simplifica procesul de realimentare. Sintetic, după cum știți, magnetizată și electrificate. Sunt de acord că produsele încep să se lipească una de alta, procesul este complicat.
 3. Alegeți capacul plapumă numai aceeași dimensiune ca cuvertura, În caz contrar, va trebui să-l prind toată noaptea, sau stoarce greu. Ca urmare, pentru a primi o lovitură de produs pentru opacizare în jos, sub care va fi incomod de a dormi.

Rapid în această afacere nu este un aliat foarte bun.

Pentru procesul de care aveți nevoie să se apropie bine, să fie calm, câștig răbdare și nu în grabă să-l înceapă. De-a lungul timpului, priceperea dobândită vă va permite să facă față în 2-3 minute.

Dar, pentru început, să se adapteze la metoda care va fi mai acceptabil pentru tine. În cursul dispozitivelor de recoltare care te va face munca mai ușoară. De exemplu, există încuietori speciale pentru unghiuri (puteți utiliza clothespacks convenționale), ace pentru textile și alte lucruri mărunte pe care viața Simplificați în aceste momente.

Deci, detaliat în continuare pe cele mai populare moduri de pături de realimentare într-un capac plapumă. Despre unii dintre voi amintiți de ornamente, altele pot par să vă în minunea, dar există diferite generații de smeezhalka. Mai sus pentru a nu facilita procesul cel mai plăcut, gândit și caută opțiuni în orice moment.

Citește mai mult  Lenjerie de pat lenjerie de pat

Noi folosim metoda „Booker“

O opțiune „Cartea“ este umplut cu o cuvertură în rufe, atunci când un capac plapumă are o tăietură pătrată sau rhombid (modele mai vechi). În acest caz, vin după cum urmează.

 1. Latura lungă a cuvertura (patura) este de două ori sau de patru ori (depinde de mărimea). În forma asamblată este mai ușor să se acopere prin gaura de lenjerie de pat.
 2. În interiorul vopseștei în lățime și plasat 2 colțuri în poziție.
 3. Ținerea pentru capetele îndreptate, se agită astfel încât pătură în interiorul duvetei să fie dezvăluită complet.

Astfel încât nu au existat bulgări înăuntru, este mai bine să atrageți încă o persoană la acțiune, astfel încât să vă agitați imediat pe două părți.

Metoda de „carte” este, de asemenea, aplicabilă pentru capacele care au o tăietură pe partea fie în centrul unei margini a duvetei.

Esența metodei este după cum urmează: Datorită adăugării capacelor cu „carte”, este mai ușor în cazul, mai degrabă decât dacă puneți o cârpă largă. Dacă sunt incluse în lenjeria de pat, o capac de ploaie vine cu o tăietură laterală, apoi cu patul de pat înainte de adăugare trebuie să fie pus într-o poziție orizontală.

Apoi, acțiunile sunt aceleași. De fapt, în practică, această metodă, cunoscută din vremurile sovietice, nu este deloc dificilă. Pătura sub formă deschisă este mai greu de lucruri în cazul printr-o tăietură îngustă, și într-o formă pliată este ușor.

Opțiunea „Diving“

mod preferat de copii dacă vă încredințez acest proces. Cu toate acestea, de ce nu, pentru că este atât de intrigant să fie în interiorul unui duvette. Este necesar să intre în întregime capacul, strângeți pătură și apoi să-l îndreptați în interiorul acestuia. Teoretic, va părea simplu și rapid, dar, în practică, luând în considerare o serie de factori, procesul poate întârzia.

Ei bine, acest lucru este destul de riscant: puteți rupe cazul în procesul de astfel de acțiuni cu „scufundare“. Cu toate acestea, procedura poate fi simplificată și pune în aplicare doar o „scufundare“ parțială.

 • Pentru a face acest lucru, în interiorul un capac plapumă și inserați mâinile în 2 colturi. Apoi, 2 sfaturi de carouri sunt capturate, capacul se dovedește și a târât carouri, astfel încât o jumătate să fie „în haine“.
 • Același lucru se face cu a doua jumătate a anului: introduceți mâinile în colțurile rămase ale părții răsucite și trageți pătura.
 • La sfârșitul lenjeriei de corp, trebuie să bateți, capturați-l pentru margini, astfel încât patul de pat a fost fără bulgări înăuntru.

Deci, „scufundări” parțială sau completă vă va permite să umpleți pătură în țesătură, numai în cel de-al doilea caz, este recomandabil să nu exagerați pentru a nu întrerupe fundamentul copertei.

alte metode

Mulți cred că realimentarea păturării într-o acoperire a duvelor este ușor de „rotit” (sau „cârnați”). Utilizați următorul Lifehak:

 • Îndepărtați carcasa în afară și plasați-o cu o tăietură pe dvs+
 • Răspândiți partea superioară a ductilului (asigurați-vă că colțurile coincid în mod necesar)+
 • Apoi împachetați capacul de duvet împreună cu pătura „în cârnați” (trebuie să existe o rolă densă)+
 • întindeți tăierea deasupra rolei și rotiți-o afară+
 • Webul rotit rămâne doar pentru a se agita.
Citește mai mult  Cum de a alege o canapea și Eurobine cu bloc de primăvară?

Totul este destul de simplu și eficient. Cu ajutorul unei astfel de vieți simple, puteți purta rapid un capac de duș, economisind timpul și cel mai important – nervii. După cumpărarea acestei abilități, nu cheltuiți mai mult de un minut pentru a schimba lenjeria.

Dificultăți pot apărea dacă o acoperire de ploaie vine cu o gaură pe lateral, bine, dacă pătură este excesiv de greu și densă – un astfel de produs este făcut la capac în orice caz. Este important să vă amintiți că, prin orice metodă de combustibil de realimentare într-o acoperire de duvet, ambele produse trebuie să aibă aceeași dimensiune. Ea contează un model de acoperire de duvet și ce gâtul este cusut.

Luați în considerare opțiunea de înlocuire a lenjeriei de pat când Duvette este tăiat pe lateral. Trebuie să spun că deschiderea laterală nu complică acțiuni dacă urmați acest algoritm.

 1. Trebuie să vă întoarceți în interiorul unui capac de duvet, încurajând mâinile într-o decupare. În același timp, unghiurile sunt capturate opus: una – în termeni de cap, cealaltă – în parte.
 2. Acum, prin tesatura, captura colțurile corespunzătoare ale carouri și Începe de cotitură cazul „pe față“, În timp ce pătura nu se dovedește a fi în „haine“.
 3. Verifica pentru colțuri coincidea Și dezbracă produsul.

Această metodă este similară cu înlocuirea perne pe perne. Dar pentru a înlocui duvette, este mai bine să invite pe altcineva sau să ceară să înlocuiască coperta celui care are o înălțime de mare. Va fi mai ușor pentru el să pună capăt și îndepărta aglomerările în interiorul.

Incizia pe partea laterală a capacului plapumă are avantajele sale, cel mai important, pătură nu se încadrează dintr-o astfel de acoperire a. Luați în considerare în continuare modalități de haine de realimentare atunci când decolteul este în mijloc. Astfel de duvettes erau la modă în URSS, probabil, și acum cineva va avea trucuri de înlocuire a acestora. Procedeul constă din 3 etape:

 • Pătura este plasat în armonică și a pus peste capacul în mijloc+
 • Ei au prima luptat 2 unghi într-un fel, să le răspândească, apoi pătura în cele 2 colțuri rămase sunt jucate+
 • Plaid cu un nou shake capac carpetă, ori pliuri și rămase pat.

Cu o astfel de înlocuire, este ușor de a face față cu unul, nu este nevoie să apel pe cineva pentru a ajuta, și nu va fi o mulțime de timp pentru a schimba o mulțime de lenjerie de schimbare, astfel,. Și aici este un alt lifehak pe acest subiect:

 • răspândirea lenjerie de corp pe gaura jos pat+
 • peste pătură pliere, astfel încât marginile sale a coincis cu marginile duvette+
 • De sus în jos, două produse sunt pliate prin dispozitivul de tăiere (rola trebuie rulat uniform)+
 • La finalizarea răsuciți, fanta simțit pe cealaltă margine a rolei+
 • Carourile se desfășoară prin intermediul slot, aparent pe marginile Kalachik+
 • Rămâne doar să-l agită într-un capac plapumă.
Citește mai mult  Dimensiunile canapele cu sistem Click-klyak

clothespins convenționale se aplică pentru a înlocui duvette. Algoritmul de acțiuni în acest caz este:

 • Pătura este rulată într-o rolă în lungime+
 • Unghiurile sunt reîncărcate în interiorul carcasei, acestea sunt fixate de clothespins+
 • Produsul trebuie să fie bine, pentru ca interiorul role laminate+
 • Sunt blocaje și acoperite paturile lor.

Această metodă este folosită în cazul în care pătura este cusută din țesutul de alunecare sau este prea greu. Pentru a remedia colțuri, puteți lua clipuri pentru hârtie, alte articole similare, dar, de regulă, clothespins sunt întotdeauna la îndemână și cel mai des folosite le.

Este mai ușor, desigur, să facă o schimbare de lenjerie în patru mâini: soțul apel, mama, copil sau alte gospodării. Dar atunci când nu este nimeni în apropiere, este metoda de fixare, care poate ajuta. Alternativ, introduceți colțurile păturii la site-ul corespunzător al duvette și fixați de rufe, PIN-ul mare, banda de cauciuc. Deci, toate cele patru colțuri vor fi în locurile lor. Patura vă puteți bate și apoi eliberați din clemele.

Dar, de asemenea, alte modalități de a menționa articolul merită atenție. Procesul de alimentarea duvette este valabilă pe unele, ca un bun motivator: sa dovedit a face față cu această afacere – acesta va fi capabil să facă față cu alții.

Principalul lucru este puțin o dată pe săptămână la a instrui pe lenjerie de pat, producând fragmente.

Cu toate acestea, puteți face fără un duvette și rulare doar o pătură. Cu toate acestea, specialistii nu recomanda acest lucru, diverse ciuperci pot fi formate pe suprafața păturii și a particulelor nocive în mod constant decanteze. Nimeni nu a anulat regulile de igienă, iar dacă cineva crede că lenjeria de pat poate fi modificat 1 dată în 2 săptămâni sau o lună, este profund greșită. aceasta trebuie să facă cel puțin o dată pe săptămână.

Cu metodele existente de înlocuire a duvette, te adaptezi rapid, iar procesul nu va fi tratat, și chiar a oferi placere.

Apropo, de obicei, hoteluri lucrătorilor rândul său, capacul plapumă pe dos și de captare prin tesatura colțuri pânză. Ele sunt atât de instruite în acest caz că nu au nevoie de mai mult de 30 de secunde pentru a schimba duvette. Verificați-vă pentru cât de mult faceți acest lucru, încercați fiecare opțiune și selectați optimul. Și nici o nervozitate, totul se face.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: