Cum să localizați soclul în dormitor?

Cum să localizați soclul în dormitor?

Intrarea la un apartament cu cabluri electrice standard, este adesea însoțită de achiziționarea unui număr mare de teuri și prelungitoare electrice. Motivul complet trivial: locația exactă Definiție generală Power Power nu sunt disponibile. Acestea sunt cronic scurte. Ei întotdeauna se dovedesc a fi în acele locuri în care este necesar. Doar aici nu oferă extensii de design de eleganță și asociate cu utilizarea lor de masă a pericolelor. Dar cum să spun la revedere de la fire inestetice, luați în considerare exemplul din dormitor.

Câte puncte de vânzare au nevoie?

Cel mai mic număr de prize necesare în dormitor, ca aceasta:

  • Dispozitiv conform unei mese de noptieră lângă fiecare+
  • 2 priză TV și echipamente de însoțitor+
  • „Dot” lângă ușa din față+
  • o priză sub fier+
  • lângă priza de masă.

Ca rezultat – cel puțin 5 obligatorii. De regulă, ele sunt publicate destul de mult – aceasta afectează locația specifică în interior elemente de mobilier și pătrat cameră.

Metode de cazare

Schema amplasării universale a punctelor la care va fi posibil pentru a rearanja mobilierul și schimba situația în dormitor, fără a aduce atingere confortului, face o foarte dificilă, dacă nu să spun – este imposibil. Deci, trebuie să acționeze în setarea.

Powerswear în noptieră

Sarcina „punctului“ în apropierea noptieră este evident – Conectarea o lampă mică sau o racleta folosită ca veioza.

Cu toate acestea, ar fi frumos în pat aproape de poziția și a doua ieșire – pentru a conecta un încărcător pentru o tabletă sau telefon.

Un alt „punct“, ar fi util – pentru un computer laptop, ore electronice sau dispozitive electronice similare cu 220V alimentare. Desigur, pentru un pat de 2-pat, totul a menționat dublu.

Prize pentru televiziune

TV in dormitor de azi – fenomenul este foarte frecvente. Doar un singur funcționează foarte rar – numărul de canale esențiale și sărăcia programelor lor nu îndeplinesc toate cerințele prezentate chiar și în Megalopolis mari. Practic, televizorul funcționează ca un monitor conectat la un tuner TV de televiziune digitală sau prin satelit, precum și software-ul de vedere prin intermediul internetului. De asemenea, trebuie să fie puse în aplicare Instalare și conectare prize pentru Teleantenna.

Citește mai mult  Ce mai bine pentru a face plafonul în coridor?

În consecință, numărul de prize pentru zona de televiziune este rareori limitată la un singur. Ca o regulă, 2 „puncte“ (TV + tuner TV) este montat, doar aceasta este o soluție nedesavarsit. Mult mai des în dormitor este instalat Concediat „nod“ de 4-5 prize, ceea ce face posibilă conectarea nu numai TV, dar, de asemenea, video și echipament audio fără griji.

La locul de muncă

În apartamentele mici, iar în ele majoritatea covârșitoare a concetățenilor noștri trăiesc, aproape nu funcționează pentru a separa biroul individual de muncă, deoarece locul de muncă este aproape fiecare familie situată în dormitor. Și puterea de aici este primul lucru pe care ai nevoie de un calculator. Dacă aveți un laptop – suficientă priză. Și dacă computerul personal staționar, atunci cele mai mici – 2 prize pentru unitatea de sistem și monitorul, precum și unul pentru coloane. De asemenea, nu uităm de routerul Wi-Fi și lampă de birou. În general, va dura 3-4 bucăți.

Prize de uz general

Nevoia de priză electrică lângă ușa de intrare în camera de somn nu este foarte clară, totuși, timpul a arătat că scopul său este conectarea dispozitivelor electrice de uz casnic cu o putere mare a tipului de încălzire sau aspirator.

Desigur, în camere cu o cuadratură mică dintr-un vechi apartament stoc de locuințe fără ea, în principiu, puteți întrerupe, dar în camere spațioase, este pur și simplu obligatoriu.

Mai mult decât atât, în camere spațioase, este necesar să existe2 prize similare, în colțuri diagonal opuse ale camerei. De asemenea, este bine să ia în considerare, de asemenea, al treilea „puternic“ priza electrică de la fereastra – să-l, dacă este necesar, conectați un aparat de aer conditionat mobil sau un încălzitor în caz de îngheț.

Citește mai mult  Toate saltele ortopedice despre duble

Outlet pentru fier

Ambarcațiunea electrică pentru fierul de călcat, spre deosebire de „punct“ pentru un aspirator, este cu siguranță luată în considerare în apartamente mici dimensiuni, cu camere mici. În case și vile spațioase, de regulă, make-saloane sau dulap, iar in dormitoare nu este nevoie de călcat lenjerie. Fierul este un aparat electric puternic, cu un consum considerabil de energie electrică. Prin urmare, este necesar să se instaleze un „punct“ personal.

Toaletă soclu de masă

Este nevoie de Soclul de lângă masa de toaleta pentru conectarea uscător de păr și alte aparate electrice care aveți nevoie. Un soclu nu este, practic, se termină – ca regulă, Bloc Instalat de 2-4 dispozitive. Acestea sunt montate pentru câțiva centimetri deasupra capacului mesei.

înălţimea Locul de amplasare

Înălțimea de plasare a depășirilor electrice in dormitor se datorează doar două condiții: ușurința de utilizare și de fitness în designul camerei. Educat „Eurostrotand“, în conformitate cu care plăcile de alimentare sunt plasate nu mai mult de câteva zeci de centimetri de la nivelul podelei, în dormitor nu este adecvat. În aceste camere, toate locurile existente pentru spălarea dispozitivelor electrice ar trebui să fie ajunge cu ușurință.

Într-o anumită măsură, numai localizarea prizelor lângă noptieră este de 10-15 cm deasupra blatului (undeva 0,6 metri de sol) și cu cel puțin 25 de centimetri de marginea patului.

Dacă nu există noptiere, Prize sunt montate la 0.5-1 metru de podea. Înălțimea este în care „punctul“ este instalat sub fierul de călcat este luată în limitele de 100-120 centimetri, chiar deasupra planului de masă de călcat. Principalul lucru este de a plasa corect. Montarea de mai jos, fie de mai sus complică utilizarea dispozitivului și creează dificultăți cu ea în mod constant pentru tot ceea ce, cu o agățare și cablu confuz.

Opțiuni de proiectare

Sa vorbim despre metodele și recepții ale designului exterior al overfers electrice practicate în proiectarea de interioare moderne.

Țară

Atunci când un apartament sau o casă a fost creată în acest stil „rustic“, preferând tot ce este natural, vă sfătuim să cumpere produse cu acoperire ecologice din piele exterioară. Piele se întâmplă atât de origine adevărată și artificială.

Citește mai mult  Ce este o aromă și cum să o alegi?

minimalism

Acest stil de interior pot fi găsite destul de des atunci când proiectarea de locuințe moderne. Pentru el, puncte de vânzare simple sunt potrivite pentru ea: bej, negru, gri. Configurare apel Electrice – Corner Piața cilindrat.

High Tech

Acest stil modern va decora probe cu placare placat cu crom sau din sticlă Kalenic, incoloră.

Modern

În proiectarea în stilul de modernitate, colorate produse geometrica valide vor fi potrivi perfect. Culoare set Coase: galben, verde și roșu pătrate, cercuri și triunghiuri vor fi ca modul în care într-o astfel de locuință.

Loft

Este un stil american, care presupune spații mari, devine la modă și în orașele mari din Rusia. etanșări electrice în interiorul crescatoriei trebuie să fie din sticlă opacă groasă, similar cu decor industrial. Probele cu decor din sticlă multicoloră și oțel va arata, de asemenea, foarte armonios.

Etnic

Pentru această destinație interioară „naturală“, aspectul natural al materialelor este extrem de important, deoarece În cel mai bun mod, mostre de prize electrice se va potrivi în ea, imitând astfel de materiale:

  • Roșu copac culoare închis+
  • arțar lemn de culoare deschisă.

Odata cu aceasta, direcția etnică implică o varietate de picturi și modele, prin urmare, priza electrică în interiorul etnic poate fi decorat cu un design similar, inclusiv modele din ceramica si a modelelor de lemn.

Baroc, Ampir, rococo

Aceste direcții istorice sugerează pompă, bogăție, chic-Shine, în legătură cu această adore toate blocările spectaculoase, pompos, frumos și memento. Design-ul de la priza de alimentare, de asemenea, nu poate fi în spatele maiestatea totală, pentru că într-un caz similar, puteți practica probele poleite, acoperit cu un model, decor de lux, pietricele, strasuri.

Retro

Asemenea stilisticii interioare implică contururi rotunjite și dimensiuni destul de mari, de aceea soclurile din unul trebuie să fie solid pe parametrii de mărime (dreptunghiulare, rotunde sau pătrate).

Despre modul de a pune prize in casa corect, uite următoare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: