Cum se poate ascunde conducte în toaletă?

Cum se poate ascunde conducte în toaletă?

conducte de canalizare în toaletă nu numai vizual „mananca“ spațiu, dar, de asemenea, uita-te unprepacently. Ei vor fi în măsură să se potrivească perfect numai în interior, în stilul Loft. În toate celelalte cazuri, proprietarii doresc să le mascheze, și chiar să le ascund deloc pentru desene sau modele suplimentare. Acum, în magazine puteți găsi materiale pentru fiecare gust și portofel. Luați în considerare mai în detaliu modul în care vă puteți ascunde conductele în toaletă.

scheme de aspect țeavă

Problema conductelor de canalizare de mascare griji atât proprietarii de băi mici și cele mari, deoarece punctul de vedere estetic al camerei depinde de.

Dacă decideți să se ascundă de comunicare, trebuie să acorde o atenție mai întâi la locația lor.

2 opțiuni sunt posibile.

 • Consistent. Doar un singur consumator este atașat la coloană principal, al doilea este atașat la primul, iar al treilea – la al doilea și așa mai departe. Trebuie avut în vedere faptul că presiunea apei va fi mai puțin, atunci când mai mulți consumatori sunt incluse imediat. Acest design este destul de simplu, dar are o mulțime de spațiu. Această opțiune este bine potrivit pentru un apartament mic, cu un număr mic de chiriași.

 • Colector. Toți consumatorii sunt îmbinate prin elemente speciale (colectoare) direct la coloană. Această opțiune este considerată optimă, deoarece presiunea apei rămâne neschimbată pentru toți consumatorii, și, dacă este necesar, puteți dezactiva doar un singur dispozitiv. Cu toate acestea, un astfel de sistem este destul de complicat în design.

  Schema de dispunere standard a comunicațiilor sanitare în cele mai multe apartamente este că Principalul risker este de colț, și mai multe conducte sunt stabilite de la ea la consumatori. Pentru a le ascunde, 2-3 modele suplimentare vor fi potrivite. Dacă aveți nevoie pentru a ascunde elementele suplimentare, de exemplu, contoare, filtre, colectoare, atunci aici aveți deja nevoie pentru a construi o partiție sau ecrane. Într-o casă privată vă puteți ascunde conductele de canalizare din pereți sau nișe, vă puteți retrage toate comunicațiile într-o cameră mică.

  Unde sa încep?

  Mai întâi trebuie să planifice plasarea de proiectare și se lasă contoarele și macarale din zona ajunge la a avea întotdeauna acces la ele în situații de urgență. De exemplu, poate fi o cutie cu uși. Acest lucru are nevoie de moment să fie gândită în etapa de planificare schiță pe hârtie, în prealabil, să taie toate găurile necesare în materialul pe care urmează să semene țevi.

  Citește mai mult  Perdele Lilac în dormitor: soiuri, opțiuni și fixare

  Și, de asemenea, în valoare de aducere aminte – Cu cât mai mare pe tăierea țevii există diverse conexiuni, aderențe, cu atât mai mare probabilitatea curgerii sale. Prin urmare, este necesar să se verifice toate comunicațiile de etanșeitate, iar în cazul existenței, înlocuiți nou.

  Tees, colțuri și alte elemente suplimentare ar trebui să fie confecționate din același material ca și conducte pentru a preveni curgerea, în caz contrar reparația se va face în zadar.

  Inclusiv aveți nevoie pentru a măsura suprafața ocupată de conductele pe care doriți să se ascundă în toaletă pentru a calcula numărul de materiale. Este necesar să se ia în considerare proiectarea de baie, pentru că nu toate materialele sunt combinate între ele (de exemplu, plăci ușoare și lemn de culoare închisă).

  Cerințe pentru materiale

  Materialele trebuie să aibă următoarele calități:

  • rezistență la umiditate – Această cameră cu umiditate ridicată, materialele nu ar trebui să fie acoperite cu mucegai și ciuperci+
  • durabilitate – Contor și macarale trebuie să fie în acces constant, astfel încât modelele fragile nu dureaza mult+
  • Estetic – Materialele trebuie să fie combinate cu interiorul în baie.

  Ce și cum să se închidă?

  Datorită varietății de materiale pe rafturile magazinelor și fanteziile de designeri de astăzi, toată lumea poate alege cu ușurință o opțiune pentru a masca conductelor de canalizare în toaletă, care este potrivit pentru el.

  Panouri din plastic

  Această metodă este cel mai popular, deoarece nu este atât de dificil de instalat o cutie de panouri din plastic așa cum pare la prima vedere. În plus, acest material are astfel de avantaje ca:

  • cost scăzut+
  • O gamă largă de produse (culoare gamma)+
  • Design greutate Mica+
  • instalare non-plat+
  • Rezistența la umiditate+
  • Durată lungă de viață.

  Panouri din plastic constau din policlorură de vinil, astfel încât să puteți găsi numele panoului din PVC sau căptușeală. Dimensiunile standard: grosime – până la 1 cm (în interiorul unei structuri celulare), lungime – 3 m, iar lățimea este diferită – 15 – 50 cm.

   Atunci când cumpără materiale Să ia în considerare grosimea panourilor și a profilelor. Pentru a instala cutie de plastic, veți avea nevoie de instrumente: cuțit, șuruburi, șurubelniță, nivel. După verificarea tuturor comunicațiilor și măsurători precise, aveți nevoie pentru a forma un cadru de profile și coase-l cu panouri. În primul rând, este mai bine pentru a desena o schiță, markere apoi pus pe podea, tavan și pereți. Pentru fixarea puteți aplica și lipici, dar este mai bine să utilizați auto-desen.

   Gips-carton

   Această metodă este foarte similar cu cel precedent, în ambele caracteristicile procesului de instalare a materialului și, dar este principala diferență. Panouri din plastic după construirea de construcție nu necesită o procesare ulterioară. O caracteristică importantă pe care este necesar să se acorde o atenție este rezistența la umiditate de gips carton. Alte modele ale acestui material nu sunt potrivite pentru lucrul în baie.

   Citește mai mult  saltele italiene MATERLUX

   Instalarea cutiei gips carton presupune aceleași acțiuni ca și în metoda anterioară, și anume:

   1. Faceți marcarea pe podea și pereți, pre-epuizați schema pe hârtie+
   2. Pregătiți profil și elemente de legătură+
   3. fixați cadrul pe perete+
   4. Atârnă designul de gips-carton.

   După toate lucrările, materialul trebuie pregătit, se pregătește astfel pentru decorare.

   Cel mai adesea folosesc aceeași țiglă care a acoperit pereții camerei. De asemenea, design-ul poate fi vopsit sau colorat cu panouri din plastic. Profilurile și caseta trebuie să fie instalate la cel puțin 3 cm de țevi.

   De asemenea, este necesar să se țină seama de faptul că Cu o posibila defalcare, poate fi necesar să demonteze întregul design.

   Cabinet sanitar

   Această opțiune este potrivită pentru cei care au destulă spațiu în toaletă. Ușile care închid conductele de canalizare sunt atașate la designul gips-cartonului sau panourilor din plastic. Fixarea elemente ar trebui să fie durabile, deoarece ușile vor fi în funcțiune permanentă. Dacă aveți un spațiu mic pentru uși batante obișnuite, dar acest lucru deghizat tu fel ca cel mai mult, puteți folosi uși glisante.

   Pentru fabricarea unui dulap, puteți alege orice material: gips-carton, plastic, lemn (placaj) sau sticla. Principalul lucru este că combinat cu restul finisajului în toaletă și nu au ambreiaj spațiul.

   Falshland

   În cazul în care conductele de canalizare sunt amplasate de-a lungul întregului perete, în același plan, falseland se va potrivi perfect pentru a le închide. Acest design va fi mai ușor în construcție, deoarece nu are nevoie de colțuri.

   Trebuie să remediați profilul pe pereți și meșterit gips-carton sau plastic.

   După ce a luat conducte între ele, pot exista spațiu liber, care poate fi folosit ca un rafturi pentru depozitarea de substanțe chimice de uz casnic. Cel mai important lucru este să se gândească în avans, precum și găuri tăiate în materialul.

   Opțiuni de decor

   După ce se face toate lucrările de reparații, vă puteți gândi la decor. Decorațiile vor da o cameră mai bine păstrată și specie estetică. Așa cum am menționat anterior, panourile din plastic nu trebuie să decoreze, deoarece varietatea de materiale vă permite să selectați panourile pentru baie. Dar oricumEle pot fi vopsite vopsea, rezistente la umiditate, pregătiți suprafața în avans.

   Gips-pot fi decorate diferit.Cea mai obișnuită modalitate este de a pune aceeași țiglă, ca în camera întreagă. Apoi toate modelele vor fi invizibile. Pe lângă gips-carton pot fi vopsite.

   Citește mai mult  Repararea mecanismului canapelei: Pregătirea, etapele și sfaturile

   În cazul în care conductele trec pe orizontală aproape de podea, pentru a utiliza în mod corespunzător și a economisi spațiu, De mai sus se pot face pe raft și elimina elementele necesare în toaletă. hașuri suplimentare, ventilație este mai bine de a alege din plastic, deoarece acestea sunt mai ușor și pentru ei este mai ușor să aibă grijă de.

   Pentru aderarea lor, puteți alege lipici acrilic. Orice surplus poate fi îndepărtată printr-o cârpă umedă până se usucă.

   Găuri pentru contoare și macarale, de asemenea, trebuie să mascheze, astfel încât modelele arata frumos. Pentru aceasta folosesc mai multe materiale.

   • Uşă. Acesta este introdus în cadru, acesta poate fi realizat din gips-carton, plastic, metal. Există usi gata făcute, care nu au nevoie pentru a decora. Dar, în cazul în care încă mai este nevoie, dala asieta este perfect adecvat.

   • Blind-uri. Acest material este reprezentat în diferite culori și materiale, astfel încât să puteți alege exact ceea ce este potrivit pentru interior dvs.

    În ceea ce privește materialele, blind-urile de țesut sunt mai bine să nu alege, deoarece acestea vor fi dificil pentru ei la îngrijire. Această metodă de decor nu ocupă mult spațiu în comparație cu ușile, pentru că atunci când deschiderea, acestea se răsucească într-o rolă.

    Dacă nu doriți să faceți canalizare a conductelor de canalizare cu modele suplimentare, puteți afișa întotdeauna fantezie și vopsea țevi la voință. Asemenea țevi devin parte a interiorului, care pot fi prezentate în stiluri, cum ar fi:

    • Loft – Tevile pot fi vopsite în gri sau negru, pentru acest stil va veni, de asemenea, cu o culoare de cupru+
    • Ecosil – riser verticale pot fi mascate sub un copac sau decora cu flori artificiale+
    • nautic – Țevi pot fi plasate de pietricele de sticla, scoici sau bip invigrate+
    • poate fi utilizat Decupaj tehnica, mozaic dintr-o varietate de materiale.

     Puteți da libertatea de fantezie și de a crea o soluție cu adevărat unic de design în toaletă. Nu uita cum se va îngriji de conducte, deoarece unele materiale nu sunt potrivite pentru baie.

     Cum ați putea să vă asigurați că închiderea țevilor de canalizare din toaletă poate fi făcută în mai multe moduri. Totul depinde de condițiile de baie, dorință și creativitate. Desenele de înaltă calitate vor servi de mult timp și vor deveni parte a interiorului dvs.

     Despre cum să construiți rapid o cutie pentru țevi, uitați-vă în continuare.

     Evaluează articolul
     ( Încă nu există evaluări )
     Narcisa Raescu

     Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

     Adaugă comentarii

     ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: