Cum se separă pereții în baie, cu excepția plăcilor?

Cum se separă pereții în baie, cu excepția plăcilor?

În conștiința multora dintre compatrioții noștri, țiglă și baie sunt indisolubil legate, dar această combinație are o mulțime de defecte. În primul rând, confruntarea de la cafenea costă în mod tradițional clientul destul de scump, în al doilea rând, cu toate plăcile moderne de diversitate, cu greu reușiți să găsiți viziunea originală a interiorului, dacă nu a existat o alternativă.

Dacă abordați rezolvarea unei probleme cu mintea, puteți găsi multe modalități de a termina pereții fără utilizarea plăcilor.

Cerințe

Dacă decideți să separați pereții din baie cel puțin ceva, cu excepția plăcii, atunci când alegeți materialele de finisare, va trebui să verificați corespondența alternativelor potențiale la o serie de criterii care, în condițiile băii, sunt fundamentale.

Rezistență la umiditate

Stropi și vapori de apă în aer – factorii principali de distrugători din baie, pe care finalizarea selectată în loc de o țiglă ar trebui să poată rezista. În plus, în cazul în care instalarea se efectuează într-un cadru suplimentar, acesta trebuie să corespundă fie la nivelul rezistenței la umiditate, fie să fie protejat în siguranță.

Durabilitate

Din cauza abundenței instalațiilor sanitare și a nevoii de a utiliza cele mai persistente materiale, reparația băii încearcă să facă cât mai curând posibil, pentru că Este mai bine să-i purtați materialul scump și de înaltă calitate o singură dată decât să salvați astăzi și să plătiți din nou în câțiva ani.

Antiseptic

Umiditatea ridicată și temperatura crescută în baie – condiții ideale pentru reproducerea oricăror microorganisme patogene. Cu care se confruntă nu ar trebui să contribuie din nou la prezența lor.

Putere

În baie, nu este necesar să se bazeze pe acuratețea reparațiilor – aici oferă o instalație puternică și poate fi supusă unui impact, dacă cineva își va pierde aleatoriu echilibrul. Pentru a evita problemele cu reparația Merită să alegi materiale fiabile și rezistente la impact.

Îngrijire

Se acordă prioritate acelor materiale a căror structură implică numărul minim de pori. În timpul unei astfel de structuri, murdăria este mai puțin absorbită în finisaj și nu este necesar să o curăți atât de des, iar procedura de curățare se dovedește a fi mai simplă și mai convenabilă.

Montare ușoară

Acest criteriu este important în cazul în care ați decis să vă reparați independent, precum și la apelarea unui maestru. În primul caz, va simplifica foarte mult sarcina, în al doilea puteți cheltui mai puțin pentru a plăti pentru serviciile lucrătorului angajat.

Ecologie

Din păcate, multe materiale moderne sunt criticate corect pentru eliberarea de evaporare toxică, în special atunci când este încălzită. În baie, în cazul în care sunteți, în general, nu sunt protejate de impactul atmosferei înconjurătoare, și este aproape întotdeauna un pic încălzit, Alegerea materialelor ecologice este extrem de importantă.

Rezistența la impact chimic

Durata duratei de viață a plăcilor depinde în mare măsură de cât de ușor este să-l curățați de poluarea emergentă, dar uneori fără substanțe chimice agresive nu pot face. Este necesar să alegeți astfel de materiale de finisare, care „chimia“ nu sunt distruse, în caz contrar repararea va trăi numai înainte de prima curățare.

Pot fi utilizate materiale naturale?

Cunoscatorii interioare clasice cu siguranță de somn și a vedea baie lor, decorate cu lemn, mai ales că chiar și în băile o astfel de parament este larg găsit și nu provoacă plângeri speciale.

Faceți acest reparații poate, Dar este necesar să se ia în considerare toate soiurile de material.

Cele mai căutate (și în același timp dragi) – lemn natural. Ca un material, o serie de stejar, cedru, arin sau artar este folosit – acest lucru nu este doar un material durabil și durabil complet eco-friendly, dar, de asemenea, destul de.

În acest caz, arborele este frică de apă și de la contactul cu ea începe să putrezească, deoarece Este important să se utilizeze impregnări pe bază de uleiuri, ceruri și alte substanțe care protejează împotriva pătrunderii umezelii și murdăriei resping. Pozarea copac de pe podea, precum și în acele locuri ale peretelui, în cazul în care contactul cu apa este foarte probabil, este încă de dorit, dar în toate celelalte părți ale durabilității baie de reparații depinde foarte mult de cât de des impregnarea va să fie actualizate.

Opțiunea cu MDF în caracteristicile sale nu este atât de mult inferior din lemn natural, deși este un material artificial – Aceasta este o fin cipuri compressable sub presiune înaltă și cu încălzire semnificativă.

Din motive evidente, aceste panouri sunt considerabil mai ieftine, dar materialul este încă considerat a fi ecologic – adeziv suplimentar în procesul de producție nu este utilizat.

Cu aceleași impregnărilo MDF va dura destul de mult timp, și încă aceste panouri nu sunt atât de rău pentru schimbare.

DVP si PAL sunt destul de ieftine, dar pentru baie, cu excepția stretch. PFL are încă o rezistență relativă a apei, prin urmare, poate fi utilizat în zonele în care nu este de așteptat un contact direct cu apa, dar PAL este o opțiune foarte extremă. Lemn-soba fragilă și foarte frică de umiditate, deoarece este rezonabil să-l instalați este excepția cazului în care într-o companie cu un ventilator foarte puternic, iar acest lucru alocă materiale toxine dăunătoare.

Wallpaper opțiuni

producătorii moderne sunt gata să oferă clienților un tapet rezistent la apa pic mai scumpe, a cărui lipire este adecvată chiar și în baie.

Dezavantajul acestui tip de finisare este necesitatea de a avansa pereți, dar veți obține un spațiu imens pentru fantezie creatoare, puteți alege dintr-o gamă largă de modele și desene sau monitorului adeziv pentru vopsire ulterioară.

in afara de asta, Această opțiune permite furnir reparații punct – În loc de un fragment răsfățat sau prea murdar, lipici doar un alt unul din stocurile vechi.

Pentru a nu fi dezamăgit, ca urmare, să acorde o atenție la următoarele tipuri de tapet:

 • lavabil – în lucrarea lor obișnuită bază, dar în afara ei sunt acoperite cu un strat impermeabil subțire, și de acoperire practice și necostisitoare sunt de asemenea obținute printr-o astfel de soluție de inginerie+
 • vinilin – E scump, dar stratul lor exterior nu se teme de contactul direct cu apa chiar, pentru că paramentului va dura mult timp+
 • Auto-adezive – de fapt, sunt un film de polimer care nu se teme de umiditate, și, prin urmare, de multe ori vede pereții zidului direct lângă instalații sanitare+
 • Lichid – Contrar numelui, de fapt, nu sunt deloc tapet, și mai potrivite pentru descrierea tencuielii, deși cu includerea de fibre celulozice, și sunt perfect potrivite pentru a termina baie+
 • Echipament de sticla – Acestea sunt rulouri bazate pe fibră de sticlă, indiferenți față de efectele umidității, ele sunt produse în culoarea albă cu textura embosată și sugerează colorarea ulterioară, permisă de până la 10 ori+
 • Imagine de monitoruri fotografii – în prezența unui film hidrofob, acestea sunt capabile să reziste la funcționare, chiar și în condiții de umiditate ridicată, permițând în același timp proiectarea baie la fel de interesant posibil și neobișnuite.

Finisarea cu panouri din plastic

Decizia de a coase un plastic de baie este considerată aproape cea mai populară după alegerea în favoarea plăcii. O astfel de popularitate pare rezonabilă, pentru că Consumabilele, cum ar fi munca, sunt un ban, dar, în același timp, reparația finalizată va servi proprietarilor apartamentului suficient de lung.

Experții alocă următoarele caracteristici ale panourilor din plastic, pentru care merită să alegeți acest material:

 • Ecologie – Pentru fabricarea, același tip de material plastic este folosit în care pachetele de alimentare și din care se fac țevi la robinet, este complet sigur pentru oameni+
 • rezistență la temperaturi ridicate – Pentru panourile critice, marca este de 370 de grade, dar este puțin probabil să fie atins vreodată, și chiar și în timpul unui incendiu, materialul nu evidențiază fum deosebit de toxic, fără a interfera cu evacuarea oamenilor+
 • rezistență la umezeală – din material plastic nu absoarbe apa deloc, iar cusăturile sale sunt efectuate sub formă de încuietori rezistente la apă, prin urmare, peretele va fi întotdeauna curat și nu contribuie la reproducerea bacteriilor+
 • Montare ușoară – Puteți lipi panourile atât în ​​mod direct pe perete și pe cadru, care vă permite să aliniați suprafața fără prea mult, ascunde izolare sau de comunicații+
 • sortiment decente – Contrar opiniei eronate comune, apariția panourilor de perete din plastic poate fi cea mai diversă, care permite consumatorului să experimenteze designul băii sale la discreția proprie.

Utilizarea plăcii de gips-carton

Plackerboard în ultimele decenii a devenit una dintre cele mai difuzate materiale de construcție, nu numai pentru lucrări de proiecte, ci și ca o placare. Varietatea obișnuită a acestui material nu răspunde foarte bine să contacteze cu umiditatea, pentru că Merită să utilizați specii rezistente la umiditate și chiar mai bine – panouri speciale de gips.

De fapt, este aceeași tablă, numai în afara este salvată de filmul de vinil impermeabil – aproximativ ca pe tapet de vinil.

Înțelegerea dorinței cumpărătorului la simplitatea maximă și viteza de reparare, mulți producători efectuează lipirea filmului de vinil deja decorate. Datorită acestui fapt, puteți decora interiorul camerei prin simpla panouri fără operații suplimentare de montare, cu toate că nimeni nu interzice utilizarea unor metode mai complexe – de exemplu, urmată de decorare independente.

În ceea ce privește variabilitatea de proiectare, aici producătorii exploatează cele mai multe parcele populare în cerere. Deci, în cerere mare Panouri Gypsinyl, imitând în mod natural materiale naturale – lemn sau piatra. Produsele monofonice și foi decorate cu același tip de repetarea ornament sunt, de asemenea, în cerere.

Avantajele și dezavantajele de vopsea

Uneori nu este necesar să se inventeze ceva nou, dacă puteți utiliza vechea metoda dovedita – pentru a acoperi peretii de vopsea rezistent la apa. Avantajele unei astfel de soluție a este o mulțime de:

 • economisire – Este puțin probabil că veți găsi cel puțin o alternativă mai ieftină, chiar dacă ați ales suficient de dragă vopsea+
 • variabilitatea de proiectare – Experimentați cu flori, dozează kel, amestecați nuanțele și dacă există un talent – creați capodopere reale pe perete+
 • Performanță ușoară – De regulă, lucrătorii angajați nu sunt atrași de o asemenea lucrare, puteți picta baia pe cont propriu și destul de repede.

Dacă ați pornit deja să achiziționați vopsea, nu fiți atât de grăbit – ea are mai multe dezavantaje care vă pot face să vă schimbați propria decizie.

  În primul rând, întregul farmec al unei astfel de plăci va fi dezvăluit numai dacă suprafața peretelui este inițial netedă + dacă nu, cu siguranță nu economisiți niciun moment sau bani, fără putere. În al doilea rând, vopseaua nu este potrivită – prin alegerea celei mai ieftine dispersii de apă, riscați să reparați literalmente câteva zile.

  Pentru a nu fi confundat atunci când alegeți vopseaua, luați în considerare acele opțiuni care pot fi potrivite într-o baie.

  • Vopsea acrilică Este bun pentru că este eliberat într-o varietate de culori și puteți experimenta apelantul. Este potrivit pentru colorarea tuturor tipurilor de suprafețe, cu excepția metalului. Umiditatea pentru acest material care se confruntă nu este teribilă, dar este relativ ieftină.

  • Vopsea latex Este bine cu elasticitate – nu se sparge, chiar dacă pereții vor da un psihiatru la timp. În plus, acest material acoperă peretele cu un strat suficient de gros, prin urmare, este capabil să ascundă crăpături de până la 1 mm în dimensiune, ceea ce înseamnă că nu mai este atât de sârguință.

  • Vopsea siliconică Este folosit chiar și pentru decorarea în aer liber, astfel încât utilizarea sa în cameră este cu atât mai potrivită. Avantajul său este că nu este frică de nu numai de apă, ci și sarcini mecanice grave și singurul lucru care oprește cumpărătorul interesat – costul său ridicat.

  Ce să alegeți ceea ce este mai bun?

  Fiecare consumator trebuie să răspundă la această întrebare – totul depinde de rezultatele specifice de a obține.

  Deci, dacă doriți să reparați cele mai ieftin, merită să vă acordați o atenție deosebită vopselei – aici și materialul este extrem de buget și nu este nevoie să atrageți lucrători angajați.

  Connoissele de design atractiv costă o atenție deosebită pentru tapet – sunt aceia care sugerează cea mai largă selecție de soluții de proiectare.

  Cu toate acestea, totul depinde de gradul de talent al designerului – dacă aveți un cadou non-ciudat de desen, atunci nicio fotografie Wallpaper va face baie mai mare decât peisajul efectuat sau în continuare viața.

     În ceea ce privește durabilitatea, acest criteriu pare a fi cea mai profitabilă decizie Lemn natural, Dar, cu o singură rezervă: cel puțin nu se va schimba tecii principal, va trebui să actualizeze impregnarea de mai multe ori.

     Dintre alternativele cele mai preferate par Panouri din plastic, decorative gips-carton si vinil tapet.

     În următorul videoclip, veți învăța cât de repede și de a face inițial pereții pereților din baie „sub ploaie“.

     Evaluează articolul
     ( Încă nu există evaluări )
     Adaugă comentarii

     ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: