Cumbers în hol: soiuri, selecție și sfaturi Locul de amplasare

Cumbers în hol: soiuri, selecție și sfaturi Locul de amplasare

Pentru fiecare cameră din locuință există o anumită listă de articole de mobilier necesare în acest loc. În ceea ce privește holurile, astfel de camere sunt cel mai adesea echipate cu ajutorul aferelor prezentate într-o mare varietate de stiluri, dimensiuni și opțiuni de umplere internă.

Particularități

În scopul de a dota rațional un mic veșmânt veșmintelor în apartamente sau case particulare, cele mai multe standuri speciale interioare folosesc prezentate de desene sau modele diferite de configurare. Datorită prezenței unor astfel de mobilier, va fi posibilă plasarea tuturor lucrurilor necesare în hol, le-au scos pentru o fațadă atractivă a nopdorului.

Mobilierul funcțional de acest tip va permite depozitarea în interiorul lucrurilor, efectuând o funcție decorativă în cameră și completarea interiorului coridorului, indiferent de zona sa.

Caracteristica principală a canapelei este versatilitatea sa, în lumina care în interiorul acestuia poate fi depozitat nu numai lucruri, pantofi și accesorii, dar și alte elemente utile, care nu este întotdeauna posibil, cu rafturi sau standuri. Cel mai adesea în canapelele stoca pantofi de sezon, precum și lucruri mici, capacul superior al desenului sau modelului poate fi folosit ca un scaun sau suprafețe pentru introducerea elemente de decor, telefon și t. D.

Unele modele oferă o piedica pentru umbrele, mese mari noptieră pot fi echipate cu suporturi speciale pentru îmbrăcăminte exterioară. Acesta este motivul pentru care cumpărătorii vor putea alege orice model adecvat de standuri, ținând cont de caracteristicile hol, zona sa, precum și preferințele gustul personal.

Componenta decorativ este, de asemenea, considerată o caracteristică importantă a Tumb, deoarece cele mai multe dintre produsele propuse sunt evidențiate într-un exterior interesant.

Revizuirea speciilor

Modelul mobilier disponibile pot fi clasificate în două grupe mari:

 • Suspendate modele de tip+
 • Vehicule în aer liber.

Soiurile articulate vor trebui să se atașeze suplimentar pe suprafața peretelui și, de regulă, chiar și opțiunile de dimensiuni mari nu sunt în contact cu suprafața podelei. Astfel de construcții sunt relevante pentru vestives mici, pentru că datorită astfel de mobilier funcțional, va fi posibil să se pună în plus un pouf sub ea, așezați raft pentru pantofi, sertare sau orice alt model util, economisind metri de camere de valoare.

Tabelele de noptieră în aer liber pot fi staționare (pe picioare), precum și mobile (pe roți), care, dacă este necesar, pot fi rearanjate imediat într-un alt loc.

Toate tampoanele de mai sus pot fi împărțite în următoarele subcategorii:

 • structuri deschise+
 • închis Mormintele.

Prima opțiune implică absența flapsuri, spațiul interior poate fi împărțit în rafturi amplasate orizontal în mai multe niveluri sau rafturi pătrat care împart tumb în mai multe compartimente separate. În astfel de noptiere, este convenabil pentru a stoca pantofi de sezon, se va usca destul de repede, pentru că în interior va fi o bună circulație a aerului.

Cu toate acestea, lucrurile depozitate în interiorul Open Tube va dovedi a fi neprotejate de praf, în plus, tot conținutul va fi în domeniul de vizibilitate. Această opțiune nu va fi întotdeauna adecvată.

noptiere închise sunt cele mai multe ori achiziționate în coridoare spațioase pentru depozitarea nu numai pantofi de sezon, dar și alte lucruri necesare, produse de îngrijire și T. D. În ceea ce privește ușile de deschidere și închidere, modelele moderne pot include nu numai ușile obișnuite, ci și cutii de călătorie, alte compartimente mai puțin funcționale pentru diferite lucruri.

Există opțiuni pentru proiectarea și configurarea standard, precum și structurile neobișnuite care constau în compartimente situate în ordinea asimetrică cu diferite sisteme de deschidere. Principalul avantaj al unui mormânt de acest tip este considerat a fi conținutul tuturor lucrurilor din interior, ascuns de ochii curioși, precum și absența prafului cu depozitarea pe termen lung a lucrurilor.

Următorul criteriu pe baza căruia standurile sunt clasificate, este considerat un formular. Există configurații standard, reprezentate de opțiuni dreptunghiulare drepte, precum și modele interesante realizate de semicerc, structuri de colț. Ultimul tip este împărțit în astfel de subspecii:

 • Triangle canapea+
 • mobilier în formă de P pentru hale+
 • Cumbers cu margini rotunjite.

În ceea ce privește echipamentul, sortimentul produselor prezentate pot fi prezente opțiuni cu un set complet minim, care implică mai multe rafturi închise, precum și dulapuri cu un scaun plasat pe capacul superior. Obișnuit, părți moi vin inițial în kit, ele pot fi diferite în mărime, există soiuri cu un capac rabatabil. Un design destul de popular în termeni de configurație este considerată un dulap scăzut cu o oglindă. Acest tip este evidențiat prin caracterul practic.

  Oglinda în sine poate fi diferită în mărime și formă, atașat la perete sau fixat la baza canapelei.

  Materialele

  În ceea ce privește materiile prime utilizate pentru fabricarea de astfel de mobilier, merită evidențiate următoarele opțiuni.

  Lemn

  Materiile prime naturale, care sunt foarte populare. Produsele din lemn sunt notabile pentru durabilitatea și prietenia lor de mediu. În ceea ce privește variațiile de suprafață, puteți marca canapeaua cu o acoperire mată sau lucioasă.

  Plastic

  Această opțiune nu este evidențiată de rezistența sa, astfel încât polimerii produc, de obicei, standuri mici de tip deschis, în care numai pantofii sezonici sunt stocați cel mai adesea. Materii prime sintetice este demn de remarcat în îngrijire, nu absoarbe mirosuri străine, dar încărcături mari astfel de produse nu stau.

  Aliaje metalice

  Material destul de greu care și-a găsit încă utilizarea la fabricarea de mobilier. De regulă, aliajele sunt combinate în mod obișnuit cu alte opțiuni pentru materii prime. Metalul face de obicei rafturi de zăbrele, decor forjat, cadru și t. D.

  PAL, DVP și MDF

  Astfel de plăci sunt notabile pentru compoziția lor care vă permite să produceți diferite suprafețe de design din materialul utilizat pentru a proiecta fațada. Materiile prime se evidențiază costuri mai accesibile, dar datorită acestui material, va fi posibilă imitarea opțiunilor naturale costisitoare.

  Printre minusurile de ciuperci din plăci PAL, merită evidențiază O perioadă mică de funcționare, instabilitate la umiditate, abilitatea de a absorbi mirosurile străine.

  În plus față de materialele de mai sus, standurile cabinetului pot fi fabricate din materii prime combinate, în cazul în care sticla, piele naturală și artificială, textile și t. D.

  Dimensiuni

  Dimensiunile mobilierului pentru săli sunt selectate individual pe baza dimensiunii coridorului. Dimensiunile standard în majoritatea producătorilor sunt următoarele:

  • Lățime – de la 30 la 160 cm+
  • Înălțime – de la 60 la 150 cm+
  • Adâncime – de la 20 la 60 cm.

  Pentru coridoarele înguste, adâncimea optimă va fi marginea minimă de 20 de centimetri. În același timp, înălțimea unui astfel de produs ar trebui să fie de aproximativ un 1,5 metri. Aceste dimensiuni sunt considerate cele mai confortabile pentru funcționare, precum și plasarea lucrurilor necesare.

  Adâncimea Tumbus depășește 30 cm va fi cea mai potrivită pentru camere spațioase. Acesta poate fi modele cu sertare sau clape swinging. standuri de mare va deveni relevante atunci când co-blocat cu oglinzi și umerase, standuri adânci vor permite experimentarea cu forme de mobilier, folosind idei non-standard pentru incarnare.

  Mini-cursuri, puțin adânci și modele reduse vor fi funcționale în holuri, cu condiția ca designul interior va fi cel mai compatibil cu putință, iar mobilierul în sine nu va fi o piedică în cameră. dar Chiar și structuri de dimensiuni mari pot căuta împreună lumină și aer cu oglinzi sau un decor de sticlă pe fațadă.

  De asemenea, producătorii oferă produse cu dimensiuni non-standard.

  Opțiuni de proiectare

  Dispunerea hol este o nuanță importantă în proiectarea spațiilor rezidențiale. Pentru Pentru a face mai ușor consumatorilor de a alege un model pentru instalare pe coridorul unui apartament sau la domiciliu, produsele de azi sunt oferite în următoarele soluții stilistice.

  Clasic și Barochko

   Printre astfel de modele, este în valoare de evidențierea standardelor de stil baroc, care sunt notabile pentru un lux aparte în proiectarea fațadei. Pentru astfel de structuri, materiale scumpe sunt utilizate în mod obișnuit, saturate gama de culori este binevenită. Mobilier într-o astfel de direcție stilistică va arăta bine și costisitoare. Aurire poate fi prezent în proiectarea, elemente metalice forjate.

   Țară

    Nu mai puțin căutate direcție, care include un finisaj versatil, trăsături naționale pot fi observate în proiectarea. O caracteristică interesantă a unui finisaj de epocă. În versiunea în limba engleză, culori naturale lemnoase sunt de obicei prezente în design.

    Etno

     Cabinetele în acest stil se poate repeta de proiectare asiatice sau Africa. Printuri prevalează, desene neobișnuite.

     High Tech și modern

      Cubs în hol trebuie să aibă formele potrivite, pot conține un decor futurist. Pentru a decora mobilierul din direcțiile stilistice ultra-moderne, folosesc materii prime combinate pentru fațade. Acesta poate fi din sticlă, polimeri, elemente de oglindă. În ceea ce privește schema de culori, nuanțele recomandate sunt tonurile dintr-o paletă de calm.

      Minimalism

      Caracteristici remarcabile de mobilier, în astfel de stil sunt corecte geometria și calm culorile. Înregistrarea elementelor exterioare ale desenului sau modelului se evidențiază simplitatea și funcționalitatea.

      Recomandări pentru alegerea

      Pentru a face alegerea dreptul de tumb pentru holuri, Este de remarcat luând în considerare următoarele nuanțe.

      • În primul rând, este necesar să se ia în considerare modelele propuse Pe baza numărului de membri ai familiei care locuiesc într-un apartament sau o casă. Pentru familii mici, puteți utiliza structuri simple și funcționale, cu un minim rafturi sau sertare.

      Pentru o familie în care mai mult de 4 persoane sunt în valoare de a alege dulapuri combinate cu nici un element mai puțin funcționale, cum ar fi o oglindă sau umeraș.

      • De asemenea, în procesul de alegere ar trebui să ia în considerare dimensiunile hol, astfel încât proiectul selectat a fost în măsură să se potrivească armonios în interior și care trece spațiu în locuință.

      • standuri chiar și mici, care sunt utilizate în cele mai multe cazuri, pentru a se potrivi mai multe perechi de pantofi de sezon sau, de exemplu, produse cosmetice, va atrage atenția asupra ei înșiși, așa că alegerea lor este de a se potrivi bine, având în vedere stilul de cameră.

      • În ceea ce privește durabilitatea, este în valoare de vedere structuri din lemn sau metal. modele de plastic va necesita un calcul solid al masei depozitate în interiorul lucrurilor și a altor elemente.

      • De asemenea, luând în valoare în considerare numirea Tumb. Astfel de modele pot purta un scop universal sau folosit pentru a stoca anumite lucruri. În funcție de aceasta, umplutura interna de mobilier va varia în funcție.

      Opțiuni de Universal va fi mai mult succes pentru cazare, deoarece ei vor păstra cele mai multe dintre elementele necesare garderoba.

      subtilitățile locație

      Pentru a plasa armonios dulapul din hol, Este necesar să se respecte următoarele recomandări.

      • Designs a căror adâncime va fi mai mult de 40 de centimetri, Nu instalați direct lângă ușa de la intrare, deoarece poate complica funcționarea și deschiderea acestora.
      • Opțiunea optimă pentru plasarea armonioasă a mobilierului pe coridor va fi o opțiune de a folosi unghiul camerei sau opusul intrării peretelui.
      • Dacă aspectul presupune instalarea dulapului imediat în apropierea intrării, Cel mai bine este să opriți alegerea pe modele prea adânci, realizate din materiale ușoare. Cel mai bine este să alegeți modele cu un spațiu superior liber, astfel încât, dacă este necesar, puneți lucruri mici pe ele, cum ar fi mănuși, chei și t. D.
      • Pentru coridoarele înguste, va fi mai corect să alegeți plasarea turnului de colț în apropierea intrării sau a peretelui opus. De regulă, astfel de modele vor fi un tip deschis, care va facilita accesul la lucrurile necesare.
      • Indiferent de tipul de construcție și dimensiuni ale camerei Merită evitarea instalării de produse nefuncționale cu un număr mare de cutii neutilizate și alte suprafețe.

      Exemple frumoase

      O soluție funcțională interesantă va fi utilizarea unui tumb cu un scaun găzduit în mijloc. O astfel de mobilier va fi o opțiune bună pentru amenajarea pe holuri, în plus, casetele de pe părțile laterale și rafturile vor ajuta la menținerea lucrurile necesare accesul direct.

      Înaltă și opțiuni de mică adâncime de stil clasic va fi adecvată în holuri, în orice design. Astfel de modele vor decora camera, precum și elementul interior funcțional.

      dulapuri de tip închis, cu un scaun moale banc va completa coridorul, în același timp, vă permite să se ascundă în interiorul nu numai pantofi, dar, de asemenea, lucruri mai generale, cum ar fi o umbrelă sau alte elemente necesare.

      Despre modul de a face o Tamba din lemn, cu propriile mâini, uite în clipul video de mai jos.

      Evaluează articolul
      ( Încă nu există evaluări )
      Adaugă comentarii

      ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: