căzilor de baie acrilice Cersanit: modele, pro și contra, recomandări de selecție

căzilor de baie acrilice Cersanit: modele, pro și contra, recomandări de selecție

Cersanit de brand polonez câștigat faima largă datorită eliberării de instalații sanitare de înaltă calitate. Cade de acest brand sunt prezentate în cea mai largă gamă: dimensiuni variază de 120 – 200 cm. Produsele sunt în cerere nu numai în Polonia, dar și în multe alte țări europene.

Despre companie

Cersanit astăzi este singura marca de pe teritoriul Poloniei, care este specializată în fabricarea întregului produs complex pentru echiparea baie. Brandul funcționează sub sloganul „idei mari pentru baie“. Sub acest brand, faianta, obiecte sanitare, cabina, mobilier de duș, și băi acrilice.

Cersanit – lider recunoscut pe piata sanitar. O linie de sortiment larg este recunoscut cu mult dincolo de Polonia, produsele sunt în cerere, în multe țări europene și pe teritoriul fostei CSI.

În 2010, instalația de fabricare a achiziționat o instalație de ceramică în Syzran, iar după încă 4 ani, Mark a devenit unul din cele mai bine vândute din țara noastră.

Particularități

Cersanit este un brand polonez celebru de baie acrilice de înaltă calitate. Toate produsele de acest brand sunt realizate din folii acrilice turnate. Produsele sunt completate cu cele mai diverse picioare, din cauza colectorul modelelor lor, echipamentul poate fi instalat nu numai în apropiere de perete, dar, de asemenea, în orice alt loc. Cele mai multe dintre băile propuse implică acoperirea antibacteriana cu ioni de argint – astfel de compoziție o creează o protecție eficientă de la 90% din microorganisme patogene, menținând în același timp proprietățile sale antimicrobiene si anti-apuca pentru o lungă perioadă de timp.

Instalatii sanitare Cersanit a primit recomandările Societății de Alergologii din Polonia și certificatul igienic. Toate echipamentele funcționează o garanție de 7 ani.

Avantaje și dezavantaje

băi acrilice Cersanit posedă un raport optim preț – calitate, dar lista de avantaje ale produselor nu se termină. Plusurile de instalații sanitare ale brandului polonez includ:

 • Creșterea rezistenței mecanice+
 • Abilitatea de a economisi căldură pentru o lungă perioadă de timp, ceea ce face tratamentul cu apă mai confortabil+
 • Curățarea și îngrijirea ușoară – pentru spălarea suprafeței, puteți utiliza orice agenți de curățare, cu excepția abrazivă+
 • armat cu fund face un castron mai stabil+
 • Prezența unor dispozitive suplimentare – tetieră, cotiere, și rafturi pentru plasarea șampon, gel și alți detergenți+
 • Greutatea redusă – Designul ușor nu oferă încărcături mari pe suporturi, astfel încât acesta poate fi instalat independent+
 • Posibilitatea de restaurare a acoperirii – dacă crăpăturile sau chipsurile au apărut pe suprafața băii, returnează produsul lucios original cu acrilic lichid+
 • Gama largă – În gama de modele puteți găsi atât produse bugetare, cât și opțiuni de elită.
Citește mai mult  Înălțimea mixerului în baie: Reguli și standard

Cu toate acestea, băile acrilice nu sunt private de unele dezavantaje.

Pentru producerea de băi CERSANIT folosită Foaie acrilică grosieră nu mai mult de 4 mm, Ceea ce face imposibilă instalarea unui sistem de hidromasaj suplimentar. Cu toate acestea, acest lucru se referă exclusiv la modelele cu acoperire antibacteriană, foile mai dense sunt utilizate pentru toate celelalte.

Materialul are proprietatea de a absorbi pigmenții de pictură – în cazul în care iod, verde, fucină, vopsea de păr sau alte lichide colorate vor cădea accidental în baie, apoi scapă de pete va fi aproape imposibil.

Forme și dimensiuni

Linia de asortiment CERSANIT oferă o formă și dimensiuni mari.

Dreptunghiular – Acestea sunt cele mai populare modele, pot avea linii clare sau rotunjite. Partea inferioară în același timp este efectuată în versiuni arcuite sau anatomice.

Asimetric – Opțiune optimă pentru camerele de dimensiuni mici cu pereți de diferite lungimi. Astfel de produse vă permit în mod semnificativ salva spațiu în baie, în timp ce vasul rămâne destul de spațioasă și confortabilă pentru înot.

În ceea ce privește dimensiunile, în gama de modele de bai Cersanit sunt produse cu dimensiuni de 180×80 cm și o adâncime de 45 cm sau 170×70 cm, cu o adâncime de 42-44 cm. Pentru proprietarii de bai mici, modele oferte producătorului cu o dimensiune de 150×70 cm, 140×90 cm și chiar 120×70 cm.

Modele populare

Până în prezent, Cersanit oferă mai multe modele de baie, astfel încât fiecare cumpărător poate alege un produs sub orice dimensiune cameră și orice stil de interior.

Mai multe modele de bai folosesc cea mai mare cerere.

 • Ariza – Modelul de colț cu formă asimetrică. Grosimea Acrylic este de 4-5 mm.

Pachetul include ecran, picioare, precum și tetieră, ceea ce face simplu de instalare, precum și funcționarea băii este confortabil.

 • Flavia – un model dreptunghiular, echipat cu un cadru sau picioare în funcție de locația locația planificată.
Citește mai mult  robinete de baie Wasserkraft: caracteristici, gama, criterii de selecție

 • Kaliope – o baie de configurație asimetrică second-hand, completate cu un scaun, ceea ce îl face confortabil pentru copii înot și persoanele în vârstă. Modelul se distinge prin dimensiuni destul de compacte. Învelișul anti-bacterian nu este furnizat, astfel încât baia poate fi utilizat pentru hidromasaj.

 • Korat – una dintre cele mai multe opțiuni de buget pentru bai poloneze. Modelul este dreptunghiular, de-a lungul marginilor are o margine largă, facilitează foarte mult instalarea duș. Pentru o zonă de îmbăiere confortabilă producătorul a prevăzut pentru partea din spate, care se poate bizui în procesul de scăldat.

Design-ul permite echiparea produsului cu funcțiile hidro sau aeromassage – daca doriti o astfel de baie, este ușor să se transforme într-un centru spa reală.

 • Meza – Modelul asimetric cu linii elegante. În interiorul castron, scaun și spate sunt oferite pentru confortul și siguranța în timpul tratamentului cu proceduri de igienă. Seria presupune ambele modele generale pentru camere spatioase si bai compacte pentru bai mici.

 • Sicilia – elegant și modelul asimetric elegant. Linia de sortiment este reprezentat de diferite dimensiuni, dar cele mai populare sunt produse cu parametri de 170×100 cm. Bolul este realizat în formă de oval, există o mică extensie anatomice pentru partea din spate, precum și panoul înclinat și raft pentru a plasa detergenți.

 • Venus – model de baie unghiulară asimetric spațioasă. Ei caracteristici distinctive constă în posibilitatea de a procedurilor de adoptare în două persoane.

 • Nano – Unul dintre modelele cele mai ergonomice și compacte tip de colț. Cele mai populare gabarite de castron la 150×70 concordanță între cm. Etajul de jos, de formă triunghiulară, dar cu linii rotunde.

În funcție de locația de baie, puteți alege opțiunile de dreapta și stânga față-verso.

 • Santana – o baie dreptunghiulară, cu un panou înclinat pentru o poziție spate confortabilă și note speciale de mână. Este posibil să se echipeze barele de mână, tetiere și picioare.
Citește mai mult  Perne pentru canapea: Ce se întâmplă și cum să alegeți?

 • Joanna – baie modernă asimetric. Spațiul interior se face ținând cont de caracteristicile anatomice ale corpului uman, face utilizarea castron dublu confortabil.

Fiecare dintre modelele prezentate are consumatori câștigat în diferite țări. În același timp, ghidul de clienți sunt cele mai pozitive. Vorbind de produse Cersanit, sărbători de înaltă calitate, durabilitate și originalitatea designului, astfel încât să puteți pune în aplicare orice opțiuni de design interior în baie.

În plus, produsul caracterizează puterea, ei nu pavilion de umiditate și nu se înnegresc în timp, dar, de asemenea, vă permit să luați proceduri de igienă cu un confort deosebit.

Cum de a alege?

Păstrați în minte, companiile populare sunt de multe ori se confruntă cu problema de falsuri, astfel încât cumpără o baie numai în întreprinderi comerciale fiabile, dovedite.

Nu uitați să cereți vânzătorului un certificat igienic și certificatul de conformitate, precum și a alerga auditul organoleptică a produsului oferit.

În primul rând, să acorde o atenție faptului că băile bune nu dor de lumină. Dacă se întâmplă acest lucru – înainte de fals, bolurile de un astfel de produs o sunt de scurtă durată,.

  Fă o verificare mică – prinde pereții vasului. În cazul în care baia se face în conformitate cu toate cerințele tehnologice, veți auzi un sunet surd.

  Nu trebuie să existe substanțe chimice „arome“ ascuțite de baie.

  Suprafetele de chashes interne și externe trebuie să fie monolitic. Prezența fisuri, chips-uri, urme de lovituri și bule nu sunt permise, excepție este doar umflăturilor de masaj furnizate de producător.

  Culoarea inhomogenă a băii acrilice indică, de asemenea, calitatea slabă a produsului, este puțin probabil ca un astfel de model să vă servească lung.

  Prezentare generală a unuia dintre modele Vedeți următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Narcisa Raescu

  Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: