Decorare neoclasică dormitor

Decorare neoclasică dormitor

Foarte adesea, camerele hotelurilor solide sunt decorate în stilul neoclasicismului. Și nici un motiv – această direcție în proiectarea combină în mod competent conservatorism, sofisticare și tendințele la modă. Acest stil este perfect potrivit pentru proiectarea dormitor. Un senin, dar rafinat, el va sublinia poziția dumneavoastră și va oferi posibilitatea de a relaxa într-o atmosferă de mare.

Particularități

În comparație cu clasice conservatoare, neoclasicismul face posibilă includerea în design interior cele mai recente știri și tendințe, setul de materiale este lărgit, relevă un domeniu de aplicare foarte mare pentru fantezie. Principiile de bază ale stilului sunt Concentrarea atenției asupra bogăția formelor și unitatea vizuală a filmului prezentat.

Plasarea elegantă a obiectelor de mobilier a fost sofisticat atunci când aparent minimalismul este ideea principală a fluxului de proiectare.

Designerii aloca un anumit număr de principii ale acestui stil:

 • Setarea a camerei pentru somn si odihna este costisitoare și este evidențiată prin forme rafinate+
 • Simetria și proporționalitate+
 • Cea mai mare comfortability a situației și caracterul practic al aplicării tuturor elementelor+
 • modele Negromatic legate de ornamente vegetale sau abstractizare+
 • Paleta de culori fără ochi de tăiere, senin.

Efectul final al finisajul trebuie să fie perfect. De fapt, din acest motiv, cele mai multe materiale scumpe și inovatoare, care îndeplinesc extinse cererile clientului sunt practicate în stilul neoclasic. În aparență ele pot fi destul de primitiv și nepretențioasă, dar proprietatea lor principală trebuie să fie de înaltă calitate.

Spectrul de culori

Stilul presupune culori infertilitate, ochii nu strecurat. Sortiment mare – piersic, moale nuanțe maro albastru și lumină.

Dintre materialele cu care se confruntă, este adesea practicat piele superba autentic de tonuri luminoase – variante de realizare lenjerie, crem.

Paleta de bază din dormitor neoclasică colorat paleta este alb, culoarea nisipului, bej, toate nuanțele de crem și maro deschis, galben-rosu albastru, blând, argint și tonuri de aur.

Și pentru a sublinia interior în obiecte de design, un pic de întuneric sau de culoare, De exemplu, poate fi o oglindă de dimensiuni minore, originea într-un cadru superb largă de colorare aur sau întuneric grele sculptate rama din lemn, podele pe un picior sculptat din lemn de culoare închisă.

Opțiuni de finisare

Diferența principală dintre clasici și neoclassics în principal în materiale cu care se confruntă. În acest sens, este necesar să se practica asieta cu gips-carton, sticlă, panouri decorative si alte prototipuri noi produse.

Citește mai mult  Dormitoare scaune 19-20 kV. M: Proiectare si zonare Opțiuni

Design modern de pereți

Deoarece neoclasică este adesea practicat pentru apartamente cu cuadratură mediu, în placarea pereților, este necesar să se concentreze pe paleta de lumină, extinderea vizual de delimitare. Este recomandabil să se aplice următoarele caracteristici:

 • Colorat în gama monocrom+
 • orice tapet drum cu model mic sau benzi+
 • Panouri din lemn sau stilizare sale – acestea vor aloca corectitudinea liniilor și denotă vizual granițele separării spațiu pentru secțiunile+
 • Panouri de perete din sticlă sau oglindă pânzelor+
 • Plățile decente pentru tavan și podea.

Alegerea optimă pentru amenajarea tavanului – tavane extensibile, care pot fi separate prin curele decorative de tipul de contur sau desene animate. Este necesar să se ia nu un luciu sau pânză lucioasă fără imagini – ei vor ascunde toate defectele pe tavan și alocă liness interiorului. Pentru neoclasicismului, nu numai un singur nivel de plafoane intinse va crește, este posibil să se pună în aplicare o construcție mai multe niveluri, care se va potrivi într-o singură stilizare a decorației.

pardoseală tradițională este o placă sau parchet, Dar pentru neoclasicismului, acesta poate fi înlocuit cu parchet laminat sau chiar pardoseli polimerice (umplute). Se pare in interior si ceramica granit, cu toate acestea, o astfel de care se confruntă nu este potrivit pentru orice acasă din cauza costurilor ridicate. Cel mai accesibil prototip este o placi ceramice, marmura stilizat.

Pentru rezidențiale, copii și dormitoare, stilizat sub neoclasică, este permis să folosească un covor moale, care va umple locuința cu confort.

Decorarea uși și ferestre

ferestre tradiționale de ferestre, de asemenea, se adapteze în conformitate cu un design interior modern, în modul de neoclasicism american. Opțiunea optimă este Geamuri panoramice cu ferestre largi. Este posibilă în plus față de decorarea lor cu cornișe de lemn sculptate sau rafturi volumetrice.

Ușile de laminate decorate cu elemente sculptate, tunurile de ușă pot fi sticle surd sau modelate, benzi de oglindă sau ferestre vitrate.

Organizarea iluminării

Iluminarea în spațiul neoclasic joacă un rol semnificativ. Este asociat cu un factor istoric: în epoca palatelor superbe de energie electrică nu au existat, astfel încât sursele de lumină au fost puse pe toate zonele principale. În prezent, acest principiu a fost păstrat, prin urmare, Trebuie să ne gândim la sistemul de iluminare cu mai multe etape – va fi o decorare excelentă seara.

În ciuda faptului că dormitorul este destinat odihnei complete și a somnului greu, Neoclasica iubește diverse dispozitive de iluminat.

În centrul camerei, trebuie să existe un candelabru lucrat cu componente de cristal sau o cantitate mare de lămpi de sticlă. Dispozitiv de iluminare uimit, reproducând o cantitate imensă de lumânări cu bucle de sticlă de tăiere și figuri uimitoare.

Citește mai mult  Ce este Strettotofiber în saltea și cum să-l aleagă?

Pardoselile magnifice pe picioare elegante cu lămpi pompoase din nuanțe ușoare scumpe, încoronate cu flori nobile, alocă armonios sofisticarea dormitorului. Situat pe peretele pădurii din apropierea mobilierului va fi lipsa de „evidențiere” lipsă.

Dispozitivele de iluminare ajustează perfect camera, împărțiți spațiul în secțiuni, evidențiați beneficiile și ascundeți imperfecțiunile. Selecția competentă a lămpilor și locația corectă – o garanție a designului interior de succes al dormitorului.

Alegerea mobilierului

Elementul cheie al dormitorului stilului neoclasic este, desigur, pat. Dotat cu o configurație dreptunghiulară obișnuită, ea atrage atenția decor rafinat și o tăblie elegant, care poate fi vas sau confortabil moale. Pentru fabricarea de vânt din față, în stilul non-slasses, rase prețioase de lemn, țesături sau din piele de înaltă calitate.

Alte mobilier sunt plasate în dormitor în conformitate cu normele de simetrie. În plus față de patul de obicei Tumbs, situate pe ambele părți ale pat, în dormitor neoclasic, de regulă, există un loc pentru astfel de elemente:

 • piept de lux sau de masă doamnă cu o oglindă rafinat+
 • Scaune moi sau o canapea pentru recreere+
 • Cabinet pentru îmbrăcăminte.

Acestea sunt în principal obiecte de forma rafinat cu nourge din antichitate, nu supraîncărcare spațiu.

Elemente de mobilier pentru dormitor în neoclasicism sunt evidențiate de moaletele liniilor, gama de culori Seline Noble și draperii scumpe, dar foarte moi. Pentru a forma un design armonios mai mare, este preferabil să cumpărați obiecte de la un set.

În același timp, este necesar să se țină seama de faptul că pe fundalul acoperirilor luminoase, eșantioanele culorii culorii de ciocolată sau de la Wenge rămân în fundal și, dimpotrivă, în contrast cu podelele întunecate, stejar sau piuliță Mobilierul va arăta.

Neoclasica presupune prezența spațiului neocupat. Prin urmare, proiectarea unui mobilier dormitor, este important să nu supraîncărcați interiorul cu o multitudine de elemente de nichkone.

Elementele textile și decor

În designul clasic, o mare importanță este atacată de decor, care este un semn al bogăției și statutului public al proprietarului. Într-o casă similară, nu va veni cu siguranță într-o perdele chic de la Silka, sculpturi antice, panza de mari artiști și alte elemente prezentate în timpul nostru, dacă numai în muzeu.

Neoclasica este mult democratică într-o astfel de întrebare. Pot fi utilizate tot felul de decorațiuni, iar pereții sunt adesea gravați cu picturi moderne. Dar numărul de elemente similare este limitat de principiul coerenței în interior.

Citește mai mult  Canapea extensibilă: de ce și cum să se stabilească?

Vânturile de ferestre pot fi drenate la chestiune netedă de înaltă calitate, a căror colorare este combinată cu paleta camerei. O decorare bună va fi cărți pe rafturi care arată formarea proprietarilor, flori în vase, răcoritoare chiar cea mai slabă casă, lămpi de podea de desktop cu o lămpi rafinate, iluminând frumos spațiul înconjurător și, desigur, oglinzile în cadre care vizual adaugă un cuplu de metri pătrați lipsește pentru o imagine de ansamblu.

spatiu de dormit, ca orice altă cameră, are nevoie de un decor, deoarece accesoriile vor da interiorului note finale. Numai abordare a procesului ar trebui să fie serios pentru a nu perturba armonia neoclasicismului.

Fabulous arată un dormitor cu următoarele elemente:

 • vaze înalte, cu ornamente vegetale+
 • Perdele, acoperit cu aur și lambrequins+
 • Oglinzi din bronz puternic sau rame placate cu aur+
 • Coloane, arcade, stuc cu elemente de aurire+
 • sculpturi de bronz+
 • picturi+
 • Covoare, Pature, perna de dormit decorative.

Principalul lucru este de a cunoaște măsura și nu aglomerați interior.

Exemple de succes

stil neoclasic perfect potrivit pentru camera de dormit de dimensiuni medii și mari. Partea principală a interiorului – patul este întocmit cu revelația corespunzătoare la bogăția de materiale naturale și magnificul țesuturilor. De obicei, un pat imens, superb este completat de două mese de noptieră sau mese de stand, pe care există imagini de fundal sau pereți desktop.

În mod obișnuit, un lansator decorat în stil neoclasic este o cameră în culori pastelate, neutre. Pe fundalul finisajelor ușoare ale tuturor suprafețelor, mobilierul din lemn de roci întunecate arată foarte convenabil. Tonuri de ciocolată, indiciu de Wenge, pot avea o continuare în designul acoperirii podelei, dar mai ales patul este aranjat pe covorul tonurilor ușoare.

Neoclasic este potrivit pentru cunoscătorii de tradiții, nu tolerant la pridvorul inutil. Acest stil se va potrivi perfect în camera de orice valoare datorită meritării sale. În acest exemplu, interiorul neoclasic modern al dormitorului arată grozav, un secret și un tremor elegant din lemn natural cu un scaun, coits vor adăuga tampoane mici.

Proporțiile, simetria și dimensiunile solide ale formei în acest dormitor mic rămân la fața locului, iar stucul nominalizat, gilding și sculptură – mufe la elemente abia atrăgătoare. În primul rând este încă texturi și materiale naturale, dar în manifestări mai progresive. De exemplu, catifea, țesăturile de bumbac dens și fibrele amestecate au venit să înlocuiască dormitorul și jacquardul.

Despre cum puteți face reamenajarea unui dormitor apropiat în stilul neoclasicului, consultați următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: