Decoratiuni de hârtie pentru decorarea camerei

Decoratiuni de hârtie pentru decorarea camerei

Pentru a decora casa, fondurile mari nu au nevoie. Frumos, confortabil, atmosferic de decor poate fi făcut cu propriile mâini și destul de fiscale și ecologice. Un exemplu este hârtia care poate transforma pereții, suprafețele, ferestrele și nu numai.

Cum pot decora pereții?

Există mai multe moduri de un decor simplu care nu va necesita o serie de abilități speciale, educație de artă și toate astea – doar un pic de răbdare, grijă și precizie. Precum și disponibilitatea de a opri și alege ceva din fluxul de idei de hârtie fără sfârșit.

decor de perete de hârtie.

 • Pompons. Ei nu numai din fire, dar, de asemenea, din hârtie. Este adevărat, de multe ori astfel de opțiuni sunt combinate (pompe pot consta dintr-un fragment de sticla de plastic). Și de multe ori la baza ei este bucșa obișnuită de hârtie igienică. Hîrtie pentru decorare este tăiat de o beteală și fixată la partea de jos a bucșei. Manșonul se dovedește a fi o altă hârtie și se obțin astfel de suspensii. Apropo, hârtie poate fi folosit ondulat.

 • Fluture. Ele pot fi tăiate dublu-fețe de hârtie colorată lor pe șabloane. Pe peretele ei sunt atașați cu ajutorul benzii cu două sensuri sau în orice alt mod convenabil. Poate fi direct pe perete pentru a face un grup de fluturi de hârtie care nu necesită încadrare.

 • Flori. Odată ce flori mari au devenit parte a decorului de ziua de naștere, astăzi nu este necesar să aveți un astfel de motiv pentru a transforma pereții cu flori. Principalul lucru este să fiți corect în culori, deoarece din elementele prea luminoase omul mediu este obosit.

 • Steaguri. Acesta este cel mai simplu, evident și, în același timp, cel mai vesel și mai plăcut decor. Și el nu numai că este valoros. Cu o ghirlandă de la steaguri de hârtie, puteți sărbători izvorul, iar în camera copiilor poate atârna pe tot parcursul anului.

 • Cercuri. Garlandul cercurilor de hârtie identice, de asemenea, nu necesită o mare putere în creație, iar camera cu ea se schimbă instantaneu. Cercurile trebuie să fie tăiate în cantități mari și apoi se întinde firele folosind o mașină de cusut. Cu toate acestea, cu ghirlande de hârtie pot experimenta: dreptunghiuri de pinight, stele, inimi și t. D.

 • Păsările au zburat. Este necesar să se atragă acuarela, creioane colorate sau minele de ceară de mai multe păsări și să le combine într-un singur Garland. În primăvara anului un astfel de decor este deosebit de inspirat.

Decorul poate fi schimbată în fiecare zi, este mai ușor să desemneze în spațiu trecerea timpului anului și transformarea acesteia. Decorul vechi nu este aruncat departe, dar cu atenție stocate în caseta noua sa „ieșire“.

opţiuni de desktop

Și aici lucrarea oferă de asemenea multe decizii interesante. Ia același domeniu origami – Chiar și un simplu navele care stăpânite în copilărie, probabil, toată lumea, arata uimitor pe masa de cafea, mese, masă de scris. Și dacă folosiți o frânghie și un băț, un catarg poate să apară de la navă, steaguri și t. D. Va fi schimbat semnificativ, acesta va fi conștient de interior, în care sunt flori pe masa. Și ei pot fi, de asemenea, hârtie!

Mai ales frumos, trandafiri, originale blânde din paginile cărților vechi, din hârtie rezervor. Și nu neapărat chin, de fapt cărțile – puteți face imprimate, și apoi să le formeze în orice mod convenabil, de exemplu, „cumpăra“ în cafea. De asemenea, frumos, flori incredibil de plauzibile pot fi manipulate cu hârtie ondulat.

Deci, aspectul de doar un buchet modest de anemone ondulat adaugă întregul spațiu de tandrețe, flori și energie frumusete.

Iar apartamentul poate fi decorat cu aspectul pe masă, cum ar lucruri mici și drăguțe, cum ar fi păsări de curte. Ai nevoie să taie păsările în tehnica, și apoi le atașați la un schelet de lemn lung. Puteți monta două sensuri de scotch. Aceste păsări sunt plasate într-un vas sau chiar într-un ghiveci de flori care pot sta pe masă, dulap, pervaz, bookshelves și alte suprafețe adecvate. Nu pare nimic complicat, iar elementul se grăbește imediat în ochi și stabilește starea de spirit.

Și chiar mai multe opțiuni deschide o hârtie de servire. O arta de pliere servetele ceea ce este în valoare de! Servetele pot fi tăiate și le ajurata și frumos. Și puteți utiliza în continuare aceeași tehnică Origami, de exemplu, colorate macarale de hârtie „așezat“ pe marginile unui vas larg în centrul mesei. Astfel de lucruri mici în zilele libere și cine sunt notate mai.

idei de decorare ferestre

Se pare că cel mai evident mod de decora fereastra – fulgi de zăpadă tăiate din hârtie albă de birou. Desigur, nu merge nicăieri de la o astfel de tradiție, și ea este bună în sine. Dar, în cazul în care fulgii de zăpadă sunt un pic obosit, există un alt simplu, dar versiunea foarte frumos de iarna: trebuie să taie o mulțime de cercuri albe de zăpadă și stick-le un pic.

Efectul de zăpadă de funcționare va fi citit imediat. Fereastra arata foarte confortabil, iar munca nu este deloc dificil.

Decor de casa pentru ferestre.

 • Flori-tăiere. schimbare de iarnă în primăvară – nu un motiv din nou fereastra „Barish“. Puteți tăia flori de hârtie de diferite nuanțe de hârtie și le lipici la sticlă, pornind de mai jos. Un număr de înflorit lalele luminoase, albastrele, trandafiri va încânta și locuitorii din casa, și trecătorii aleatorii.

 • Modul. Din același caravlikov origami, puteți face un modul de plat suspendat, fixați-l pe cornily, iar macaralele se va merge în jos la fereastra. De asemenea, destul de simplu, dar de design de inspirație.

 • bile de hârtie turnate. Un decor excelent ziua de nastere pot fi obținute: taie baloane din hârtie lucioasă de culoare filmate, lipiți-le pe fereastra, tijele pentru a le lipici pentru a le. În cazul în care este partea solară, ultraviolete va evidenția hârtia și va începe literalmente strălucire. Un copil care sa trezit în dimineața de ziua lui va fi sincer bucura într-o astfel de frumusețe pe fereastra.

 • frunze tropicale. Ramuri, pliante, mari și mici, ca și în cazul în care tastat la tropice, pot fi tăiate din diferite nuanțe de hârtie verde. Acestea sunt fixate pe cornisa ferestrei, atârnă în jos și de a crea un frumos „coafura“ fereastră gros,. A fost o astfel de imagine vizuală poate fi văzut la începutul verii, iar pentru ziua de nastere decorarea acestei tehnici este de asemenea potrivită.

 • Cutie cu păsări. spanks din lemn cu eroi de hârtie funcționează perfect și aici. Ai nevoie pentru a cumpara o cutie de lemn pentru plante, lungi și înguste. Acesta poate fi umplut cu terenuri reale. Speats cu eroi de hârtie sunt introduse în țara în sine: păsări sau fluturi, albine, și oricine. În cazul în care partea este solar, este de asemenea benefică pentru acest decor – cifrele cu iluminare din spate sunt un miracol la fel de bun! Și poate fi lipit pe frigarui si flori de hârtie – frumusete furnizate.

Oricare dintre aceste metode vor depune chiar o cusătoreasă incepator – este în valoare de doar încercarea.

Exemple frumoase în interior

Cum funcționează hârtia starea de spirit în spațiu poate fi văzută pe aceste exemple.

 • Lanterne de hârtie pe perete – decor pentru fundal luminos practic universal. Arată bine și adecvată în orice moment al anului.

 • Chiar vechi „goale” pot fi reînviate folosind flori mici și delicate de hârtie. Totul se face rapid, doar, iar compoziția simplă vine la viață.

 • O astfel de ghirlandă „pasăre” arată bine în ușă, pe cornisul peste fereastră. Se face uneori din foile de reviste, dar poate că vor trebui să le compună.

 • O altă formă de realizare a decorului ramurii și a hârtiei. Ramura este atașată la o linie de pescuit sau fire, care – pe garoafa pe perete. Selete simple, cusute vertical, devenind o decorare pandantiv. Concis și milo.

 • Dar un astfel de lucru de lemn poate fi baza pentru un modul de bărci de hârtie. Nimic complicat, făcând proiectarea timpului va fi, de asemenea, minimă. Dar pentru formarea de accente, starea de spirit în casă se potrivește perfect.

 • Hârtie de Crăciun în rândul fereastră – toate ingenios doar. Deja în primele zile ale lunii decembrie, puteți decora fereastra o astfel de ghirlandă.

 • Asta e ceea ce fereastra mai merge în anii copiilor. Geometrie simplă, culori strălucitoare și mai multe rânduri de o asemenea frumusețe – și deja o altă dispoziție domnește în cameră.

 • Dacă tăiați din hârtie colorată pe modelul unor astfel de păsări, da, puneți-le pe hârtie, primăvara va veni în casă. Și acest decor nu este numai pentru copii. Este bine și în bucătărie și pe verandă.

 • Cel mai bun decorat al copiilor de lumină. În suveniruri, în decor, în fleacuri. Și în astfel de mărci marginale suspendate la plafon. Stilul Scandy – cum ar fi o iubește peste tot în lume.

 • Este greu să crezi că aceste narcise sunt hârtie. Dar tot ceea ce este! Ele nu sunt acoperite, dar ele vor decora orice pervaz și a pus arcul la casa.

 • coroane de flori de hârtie pe uși – cel mai bun mod de a face o casă mai veselă, înflorit, îndepărtați cu el creșterea oboseala de iarnă.

 • ramuri Real, și flori – din hârtie. O altă opțiune de un buchet care nu se estompeze nu. Și adevărul este că, în culori artificiale nu există nici o energie de viață, puțin. La urma urmei, energia comandantului, care a făcut toate acestea, așa că înseamnă.

 • Acestea sunt flori uriașe face spațiul fabulos, să ia toată atenția. Pentru unele de vacanță – un loc răcoros, opțiune de neuitat.

 • Cele mai simple, Siluetele neasociat pomul de Crăciun din spatele sticlei, și starea de spirit imediat devine Anul Nou. magie simplă hârtie.

 • O altă variantă de lanterne care pot fi semnate ca părți ale modulului, și puteți forma o ghirlandă. În cazul în care casa are o ușă, un arc de tip deschis, ei vor arata cu succes acolo. Dar puteți închide, de asemenea, peste pervaz.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: