Descriere Lenjerie de pat poale

Descriere Lenjerie de pat poale

În prezent, există un număr mare de producători de paturi. Popularitate considerabilă este folosită de producția de brand „Tale. Aceste kituri de pat au o calitate superioară. Toate acestea sunt fabricate din materiale durabile și rezistente la uzură.

Particularități

Lenjerie de pat producător „Fairy Tale“ este desenată în culori frumoase, luminoase și are o varietate de printuri originale. Sortimentul are o varietate de tipuri de astfel de seturi. Toate acestea sunt livrate în pachete de marcă.

Modele de lenjerie de pat „Tale“ sunt realizate din materiale naturale, moi, care vor fi plăcute la atingere. Ele pot avea toate diferite valori dimensionale.

Gamă

Acest brand produce un număr mare de seturi de pat. Ia în considerare unele dintre ele.

 • „Catics”. Acest set de lenjerie de pat este conceput pentru un loc dublu. Acesta este redactat într-o paletă galben-albastru. Pe materialul există o imprimare interesantă în formă de pisici de talie mică. La fabricarea Pnkal: Această țesătură este fabricat din bumbac natural, în timp ce fibrele individuale sunt eșantionate unele cu altele, cu o compoziție adezivă specială. Fire păstrează toate proprietățile lor utile, se disting prin puterea deosebită și finețea.

Această chestiune este considerată o opțiune optimă pentru aplicarea diverselor desene. Model „Catures“ include două fețe de pernă pentru perne, un capac pentru plapumă și o foaie.

 • „Alfabet”. Acest set este de copii. Acesta este vopsit în paleta de produse lactate și are imagini luminoase în formă de litere cu animale. O astfel de lenjerie de pat sunt, de asemenea, produse din pui durabil și rezistent la uzură. Fiecare set este format din două fețe de pernă, o singură foaie și o duvette.
Citește mai mult  Design dormitor în stil modern

 • „Sensibilitate”. Modelul face o paleta de albastru frumos, cu o imprimare în formă de inimi mici albe. Acesta utilizează țesături de bumbac. O astfel de kit este un pat lansat cu un capac plapumă și fețe de pernă pe fermoar confortabil. În funcție de mărimea sa, kit-ul este unul și jumătate.

 • „Cer”. Acest kit de pat are un frumos colorat roz-lila. În valorile sale dimensionale, se referă la specii duble. Kit-ul include două fețe de pernă, foi și un capac carpetă. „Heaven“ face din Perkal. Dimensiunea conductei este 175×215 cm.

 • Cățărătoare. Acest kit de un minut este disponibil cu foi pe o banda de cauciuc. Are o culoare de nisip plăcut și de imprimare alb-verde strălucitor. Pat sunt echipate cu fulgere durabile și de încredere. Toate elementele produc din persană. Setul are 2 fețe de pernă, foi și un capac plapumă.

 • „Iepuri“. Acest kit este fabricat din Poplin. Această bază de țesut este capabil să sări ușor umiditate și aer. Este o pânză densă, obținută prin țeserea fire subțiri și groase. Poplin nu electricitatea statică nu se acumuleze, adăpostiți perfect forma lui, aproape nu se produce și nu deformat, chiar și după o perioadă lungă de timp. Acest material aproape nu va fi ridicată, fading, în timp ce se referă la categoria de preț mediu. Modelul „iepuri” creează într-o paletă de culoare albă. Pe materialul există desene mici sub formă de iepuri, precum și un ornament floral. Acest set este proiectat pentru un pat de două ori.

 • „Anna”. Aceasta lenjerie de pat este redactat într-un stil clasic, are o culoare alb-bej. Pe materialul puteți vedea modelul sub formă de forme geometrice. Toate accesoriile sunt create din perkal. Un astfel de model este considerat o opțiune de familie. Include două perne, foi, precum și două duvete, care permite două persoane să doarmă pe un pat cu pături diferite. Accesorii sunt disponibile cu fulgere confortabilă. Toate acestea sunt proiectate pentru un loc dublu.
Citește mai mult  Cum să înlocuiți blocul de arc în canapea?

 • „Prokhorovskaya rosa”. Modelul este fabricat din țesături de bumbac, toate produsele setate sunt fabricate în bej și au desene mari sub formă de flori. Perne și o acoperire de ploaie de la kit sunt realizate cu fulgere durabilă și puternică. O astfel de lenjerie de pat este folosit pentru un pat de două ori. Aceasta include, de asemenea, o foaie de confortabil pe o banda de cauciuc.

 • „Zborul cărăbușului“. Acest set de lenjerie este, de asemenea, întocmită într-o paletă de lumină. Are imagini majore în formă de elemente vegetale pictate în liliac și de culoare mov. Kit-ul se referă la modelele de euro. Acesta este facut din materie de bumbac autentic. Fețe de pernă și un capac plapumă sunt realizate cu fulgere confortabil, foaia are o gumă.

 • „Cell Yellow”. Setul are o culoare galben strălucitor, cu un model sub forma unei celule mici. Produsul este unul și jumătate. Kit-ul include o foaie pe o bandă de cauciuc, două fețe de pernă și un capac plapumă pe fermoar. O astfel de lenjerie de corp este realizat din bumbac de bază durabile. „Cell Yellow“ este conceput pentru înălțimea saltelei în 26 de centimetri.

 • „Sensibilitate”. Acest kit dublu cu fermoar include, de asemenea, o foaie de pe o banda de cauciuc. El are o culoare verde strălucitor. În această privință există un desen sub forma unui bob de mazare mic alb. Modelul este realizat din Perkal. Acesta este destinat pentru o saltea cu o înălțime de 26 de centimetri.

 • „Aroma Liliacului“. Acest set dublu este creat într-o paletă colorată luminoase. Pe materialul există un model în formă de dungi orizontale. Pillowcases și un capac carpetă sunt produse cu fulgere. Accesoriile sunt realizate din baze naturale de bumbac.
Citește mai mult  Corner paleti de duș: dimensiuni și sfaturi

Examinați recenzii

Mulți cumpărători lăsat comentarii bune despre Pat Basm. Deci, au fost observate materiale de înaltă calitate. Ca o regulă, toate acestea sunt realizate din materie sigură și naturală, au cel mai adesea o baza de bumbac. Este plăcut la atingere, în timp ce posedă o rezistență destul de ridicată.

După spălarea materialul nu va pierde toate proprietățile sale utile.

Unii utilizatori, de asemenea, a vorbit separat și despre comoditate. Multe produse au fermoare puternice, care simplifică procesul de realimentare locația pat. Mulți consumatori au declarat despre nivelul ridicat de Croitorie: pe suprafața materialelor nu există aproape nici cusături, toate frumos ascunse. Un lot a fost spus mai devreme despre: toate seturile se disting prin soluțiile lor de culori luminoase și un model frumos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: