Design bucătărie-camera de zi 25 kV. M: Cele mai bune proiecte și opțiuni de proiectare

Design bucătărie-camera de zi 25 kV. M: Cele mai bune proiecte și opțiuni de proiectare

In zilele noastre, apartamentul studio este adesea perceput ca un eșantion de planificare progresivă și design – o astfel de soluție se va bucura cu siguranță tot ceea ce iubește spații mari nelimitate și abundența de iluminare naturală. Eliminarea despărțitură între hol și bucătărie poate contribui la faptul că apartamentul dumneavoastră se potrivesc cu cerințele specificate, dar nu cred că demolarea peretelui peretelui se va face imediat designul rafinat și uimitoare.

Înainte de a decide cu privire la reamenajarea la nivel mondial, este în valoare de bine ia în considerare toate aspectele legate de transformarea viitoare.

Particularități

Ca orice altă opțiune de aspect, Combinat camera de zi-bucătărie poate fi o experiență pozitivă și negativă. Mulți proprietari sunt rezolvate într-o etapă similară de pur, în scopul de a scăpa de flanșei veșnică de apartamente mici, dar dacă ieșirea veți obține o cameră de zi-bucătărie în mărime de 25 kV. m, atunci aceasta este cu siguranta rezultatul unui amator, deoarece claustrofobie are opusul – frica de spații deschise mari și lipsa de posibilitatea de a ascunde de ochii indiscreti.

Cu toate acestea, avantajele unei astfel de opțiuni de planificare destul de mult:

 • Conceptul de înghesuit cu toată lumea este diferit, și cineva are nevoie de 25 de pătrate pentru a nu se simt înghesuit patru pereți+
 • Lipsa luminii naturale este flagelul multe apartamente moderne, în special la etajele inferioare, și toate metodele care să permită pentru a elimina problema, bine+
 • Acolo nu va mai fi o problemă pentru o invitație de a vizita compania de orice dimensiune – toată lumea va fi capabil de a găzdui în mod convenabil și de a comunica fără separare în grupuri.

Justiție de dragul non-minus nu va costa prea. În cazul în care camera de zi-bucatarie are 25 de metri pătrați, apoi un apartament astfel de o cameră nu poate fi numit prea mic – Două se potrivesc în ea cu încredere și, dacă este necesar, apoi trei persoane. Dacă nu trăiți singur, exercițiile culinare ale uneia dintre gospodării pot interfera cu restul restului, mai ales dacă dorm – există zgomot și miros.

Puteți referi la faptul că zona a camerei este semnificativă, dar vom fi obiectiv – în lipsa unei partiții, veți fi în continuare zgomot prea aproape de vilegiatura.

Opțiuni de planificare

În ciuda faptului că sala cu o dimensiune potențial de 5×5 m este dificil de a apela mici, prea mulți proprietari fac o greșeală comună, calculând că va fi aproape adimensionale. În loc de speranța naivă că toate mobilierul și ustensilele se vor potrivi spațiului combinat, Este necesar să se programeze studio în timp util, astfel încât să se aloce cel puțin două zone principale: produse alimentare, în cazul în care vor fi preparate alimentare, precum și o cameră de zi în cazul în care vă puteți relaxa.

Insurgent Oamenii părăsesc locul, de asemenea, o zonă de luat masa separată, care este deosebit de important în cazul în care locuiți de familie sau de multe ori să ia vizitatori.

Nu fi leneș să contureze un proiect cu drepturi depline pe care localizarea mobilierului va fi descrisă în conformitate cu dimensiunile exacte ale acestuia – Doar astfel încât să puteți înțelege ceea ce se va potrivi, și ce nu. Practica arată că, chiar și 25 de pătrate poate fi rece, iar apoi chiar lipsa unui perete nu va rezolva problema.

Citește mai mult  Mobilier sculptat în interior

Dacă inițial arată în cameră viitor, cum ar fi partea principală (fosta camera de zi) și adiacente acesteia extinderea fostei bucătărie, atunci putem presupune că proiectul este făcut pentru tine. Nu are nici un sens pentru comunicațiile de transfer și a echipamentului de bază – cel puțin trebuie pentru a obține permise de numeroase cazuri, care este foarte scumpă și pentru bani, și în timp. Același lucru se poate spune despre camera conectat puternic întinsă în lungime – cel mai rezonabil să aloce sub bucătărie, unul dintre capetele „procesului“, în mod ideal, în cazul în care ea a fost inițial.

În mod obiectiv, transferul bucătăriei este adecvată cu excepția cazului în cameră este pătrată sau aproape astfel, iar bucătăria îngustă a fost localizat de-a lungul unuia dintre pereții actuale. Pentru compactitate, este de obicei realizată într-un unghi, astfel încât principalele sale organe sunt situate în forma literei „g“. Acest lucru permite proprietarilor să aibă acces convenabil la frigider, un aragaz și spălarea fără a merge la locul lor, iar cei care sunt în prezent nu sunt angajate în probleme culinare, ocupă confortabil spațiul maxim rămas.

Metode de zonare

Foarte des, Uniunea Camerei de 25 de metri este efectuată de către gazde numai datorită lipsei de iluminat natural – peretele este curățat, pentru a nu împiedica pătrunderea completă a luminii din ferestre. În cele din urmă, poate părea ilogică din punctul de vedere al confidenței – o persoană este caracteristică de separare vizuală a camerelor pentru rezolvarea diferitelor sarcini.

Având în vedere toate acestea, chiar și studioul combinat ar trebui să aibă semne evidente de zonare funcțională.

Cea mai simplă modalitate de a separa vizual sala din bucătărie este de a alege din diferite finisaje pentru aceste două părți ale camerei – este logic și în sensul că condițiile și, înseamnă și cerințele pentru calitatea materialelor de finisare din colțurile opuse sunt diferite.

Cu toate acestea, adesea se pare că nu este suficient, deci vom evidenția opțiunile alternative.

 • Falshland. Opțiunea cea mai de funcționare, dacă nu planificat atât de mult pentru a elimina peretele de la toate, cât de mult pentru a extinde deschiderea. Design-ul realizat pe baza de gips carton rezolvă problema marginii pisată a peretelui rupt – vechea partiție este îndepărtată în întregime, și în loc de aceasta, noi. În plus, gips-carton este că permite mult mai multă creativitate – puteți face marginile curbate să curgă în arcul, încorpora nișe pentru un televizor sau de iluminat decorativ.

 • Zona de luat masa. O altă soluție extrem de practice, care permite două contrarii – bucătărie și camera de zi – să fie departe unul de altul. În același timp, meseni nu interferează cu operațiunile culinare ulterioare (precum și din contra) și poate fi confortabil. În funcție de numărul potențial de zone de luat masa cina, poate fi plin – sub forma unui tabel mare, sau redus – în opțiunea Stand Bar.

Ultima este relevantă în cazul în care locuiți singur, nu vă pregătiți, și prietenii care au venit la lumina sunt complet împărțite de convingerile tale.

 • alte soluții. Obiectiv, stinge bucătăria de sala de nimic – chiar și doar o canapea, înapoi desfăcută la limita condiționată. O mișcare populară este de a se potrivi „linia comună“ a unui rafturi cu două sensuri, în cazul în care puteți stoca ambele fleacurile frumoase, împodobind de interior si utile lucruri cum ar fi cărți și ustensilele necesare. Imobiliare și iubitorii de animale sunt asamblate într-o mulțime de fals, acvariu sau ei vor înlocui în totalitate în apropierea ghivecele cu plante vii.
Citește mai mult  3 metri de design de bucătărie 3

Mai ales pentru cei care doresc să fie în măsură să schimbe în mod constant opiniile, diverse pereți glisanți și perdele sunt inventate.

  Cum de a alege stilul?

  În cele mai multe cazuri, studioul sugerează o anumită soluție stilistică totală pentru toate zonele funcționale, dar, în general, 25 de pătrate din zonă părăsesc deja spațiu pentru experimente cu o combinație de două direcții simultan. Experimentul în apartament ar trebui să fie cu atenție – chiar și printre profesioniști, nu toată lumea decide să combine, iar majoritatea designerilor recomandă să cumpere mobilier dintr-o colecție.

  Dacă încă ai decis să mergi în felul tău, să-ți amintești asta Este mai ușor să combinați stiluri similare – de exemplu, modernul reamintește clasicele, iar Rococo este similar cu Provence, deoarece arată armonios împreună.

  Cu abundența spațiului liber, stilul de înaltă tehnologie, bazat pe un număr mare de linii drepte, metal și sticlă, dezvăluie avantajele sale. Nu uitați: nu contează cât te vaneze caracteristicile stilistice ale desenului sau modelului, de fapt, încă schimba stilul, în cazul în care aparatele de bucatarie nu va fi nou în planul tehnologiilor folosite,. Un exemplu luminos de astfel de delicii este blatului tactil, pe care mulți proprietari nici nu au auzit.

  Concentrându-se pe schema de culori, să fie pregătite pentru gri metalic lucios, dar abaterea în partea luminii gamma este de asemenea permis.

  Pentru cei care sperie răceala high-tech, o alternativa excelenta va fi Stilul scandinavului, Care, în același timp, rezolvarea problemei lipsei de iluminat. Aceasta presupune un design foarte luminos, prin rotație în jurul valorii de design predominant alb. Confortul este realizat nu numai din cauza lipsei de detalii inutile, dar, de asemenea, din cauza utilizării intensive a materialelor naturale, cald, în mod inerent.

  Cum de a alege o gamă de culori?

  Zona de 25 de pătrate este un spațiu destul de mare pentru a lăsa proprietarii o anumită libertate de a alege nuanțe și tonuri. Totul depinde de ce scop pe care îl urmăriți: dacă, într-adevăr, aveți nevoie de mai multă lumină, merită să acordați o atenție deosebită unei game de design, pentru a reduce spațiul, dimpotrivă, ar trebui să alegeți opțiunea cu culori mai întunecate.

  Dacă nu intenționați să rețineți vizual camera, puteți experimenta.

  Rețineți că Multe stiluri de designer necesită dacă nu sunt stricte după o anumită culoare, atunci cel puțin predominantă în schema de culori. Din stilurile propuse mai sus ca opțiuni de finisare pentru camera de zi, ambele au avut cerințe specifice cu privire la acest lucru: High-Tech este obsedat de nuanțe gri și metalice, iar stilul scandinav este de neconceput fără componenta albă predominantă, deși permite „outsiders „în.

  De la alte soluții, Provence este imediat amintit, care este respins din gama pastel și nu acceptă accente prea contrastante sau pete intunecate distins.

  Citește mai mult  Culoare Bucătărie cappuccino

  Determinarea cu colorare, de Repel caracteristicile de iluminare naturală. Dacă ați demolat peretele tocmai pentru că lipsește, va fi rezonabil să se utilizeze tonuri luminoase, și mai ales – de culoare alba, deoarece acestea sunt foarte utile pentru extinderea vizuala a camerei.

  Când și fără penetrarea abundentă de razele soarelui de pe stradă, o astfel de design va fi un doar orb și de a crea iluzia de căldură, chiar și atunci când nu există nici un obiectiv. Acesta va acționa în mod similar și, dimpotrivă – decorare întuneric vă permite să vă relaxați în ochi, în condițiile de iluminare puternică și „rece“ cameră, dar nu ar trebui să fie făcut în cazul în care ferestrele sale, fără a se ajunge la nord.

  Sfaturi pentru mobilier

  Într-o cameră destul de mare, ocupând ca 25 de metri pătrați, nu este întotdeauna recomandabil să plasați mobilierul numai de-a lungul pereților existenți – poate fi faptul că prea mult spațiu liber va rămâne în mijloc. Pentru a dota un insulă în această situație – o soluție definitivă care va elimina problema goliciunii excesive a camerei și vă va permite să plasați mai multe mobilier.

  Ceea ce anume va face parte din insulă, fiecare proprietar decide – în unele dintre elementele unei zone de agrement cu o canapea, alții aranjează o zonă de lucru acolo cu o mașină de spălat vase și o masă de masă.

  Indiferent de mobilier alegeti pentru camera de zi bucătărie combinată, trebuie amintit că trebuie să se încadreze în mod corespunzător în design-ul interior. Acest lucru se aplică tuturor, inclusiv formei, stilisticilor și culorii – dacă aplicați pentru un bun gust și respectarea unui anumit stil specificat, atunci pur și simplu trebuie să acordați atenție acestor detalii.

  Dacă abundența spațiului liber ați decis să utilizați cele mai productiv și ați cumpărat multe obiecte ale situației, punerea pasajelor, alegeți dulapurile astfel încât ușile lor să nu interfereze cu libera circulație în studio. Într-o astfel de situație, preferința este dată ușilor glisante sau chiar absenței lor complete, ca în cazul rafturilor.

  Exemple interesante

  În acest exemplu, vedem un studio clasic – este unul care chiar și în ceea ce privește gama de finisaje, nu există practic nici o diferență. Designerul care a fost angajat în implementarea proiectului nu a văzut nevoia acută pentru o zonare clară a spațiului, deoarece, în mod obiectiv, bucătăria din camera de zi separă numai canapeaua și masa atașată de ea din partea inversă.

  De la mirosuri și zgomot, este imposibil să se izoleze aici, dar, de asemenea, claustrofobia nu te amenință.

  Aici proprietarii au considerat că fuziune completa este încă busting, și instalat Fallestin, care curge lin într-o aparență similară a Arch. Designerul implicat în acest proiect nu este lipsit de gust estetic, el foarte competent conectat alb cu albastru și frumos decorate, atât șorț și falseland. Nu am uitat specialistul și zona de luat masa – ea a fost livrată separat aici.

  Dacă nu fi foarte alungare lumină naturală, și doar dragoste spațiu nelimitat, puteți experimenta cu tonuri întunecate și trebuie să experiment. Combinația de alb cu maro închis sa dovedit a fi foarte elegant, și accente de salata ajută la eliminarea. Forma de studio dovedește că este pătrat opțională.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: