Design camera de interior living bucătărie într-o Hrușciov

Design camera de interior living bucătărie într-o Hrușciov

Combinând bucătărie și camera de zi nu încetează să fie cel mai căutat-după opțiunea reamenajarea în apartament. Și dacă vorbim despre un Hrușciov cu camerele sale smalltometer și o senzație de spațiu comprimat, se pare că o altă versiune este pur și simplu nu a plecat. Cu o bucătărie mică, cu tavane joase, apartamentul pierde cu siguranta ceva. Încercarea de a combina cele două teritorii, proprietarul unei astfel de locuințe devine un sentiment de spațiu extins. Și acest lucru este chiar o mișcare psihologic competentă.

Pro și contra de combinații

Înainte de a aranja schimbări radicale în apartament, verificați încă o dată le, ​​sunteți gata pentru a conecta camerele. Evident, bucătăria în „Hrușciov“ nu este locul în care o companie mare poate veni împreună. Chiar și gospodăriile populației sunt rareori plasate pe masa dintr-o dată. Acest factor dezactivarea vorbește în favoarea unei camere combinat. In camera toate la vedere-living bucătărie: în timp ce una se pregătește cina, alte sărbători de casă, de a comunica, și poate ajuta la cei care sunt ocupați cu afacerile culinare.

Într-o bucătărie mică, este dificil de a face acest lucru – există o modalitate de a transforma în jurul valorii de greu, doar firma interacționează.

În cele din urmă, spațiul în sine – Camera devine o vedere deschisă și umflate. De multe ori se pare că în camera combinată cu sala există mult mai multă lumină. Efectul de noutate este important – doar repararea o bucătărie mică de material nu este perceput ca elaborarea ca reamenajarea spațiului. Fără mișcare, pare să se stabilească într-un apartament nou.

Minusuri, de asemenea, demn de remarcat.

 • Imposibilitatea de a se pensioneze. Într-o astfel de bucătărie de nu plânge de toată lumea, nu va epuiza. Deoarece stewardesele care sunt importante pentru a se angaja în gătit, fără martori ar trebui să se gândească serios la necesitatea de a alinia.
 • În cazul în care combină două camere, se transforma într-un spațiu pe care ar trebui să fie uniforme stilistic. Și acest lucru înseamnă că reparația va trebui să facă, de fapt, în două camere, care crește prețul său.
 • Pentru mobilier și textile nu absorb bucătărie miroase, pentru a obține un sistem de evacuare puternic.

Și, desigur, reamenajarea trebuie să fie documentate: orice redistribuire a proiectului apartament, încalcă legea, cel puțin amenințați cu amenzi.

Caracteristici de planificare

Peretele purtător nu este demolată – va pur și simplu nu dau permisiunea: riscul de colaps este foarte mare. Dar aspectul poate fi schimbat în mai multe moduri.

 • Demolarea întreg perete. În cazul în care organizația de control a dat bine, peretele este demontat între bucătărie și sala. Zona poate fi crescută prin adiacent sălii coridorului (dar acesta este un caz rar). Locul de muncă cade pe nisa alkal, zona de luat masa este situată între două ferestre, iar camera de zi este în cazul în care a existat o sală în Hrușciov.

 • Perete în cazul în care au existat uși. Acest lucru înseamnă că ușa în bucătărie este blocată. Intrarea în bucătărie presupune calea prin camera de zi, zona de lucru devine mai mare din cauza contoarele suplimentare ale peretelui.
Citește mai mult  Înălțimea de toaletă: Norme și standarde

 • Demolition perete fragment. Jumătate sau pe 2/3 din peretele. Zona de lucru este situată în jurul perimetrului de trei pereți, peretele parțial este, de asemenea, luată în considerare. Sala de mese poate fi de asemenea situate între ferestre – aceasta este cea mai populară opțiune. O fereastră largă pervazul poate fi înlocuit cu un contor de bare.

 • partiție suplimentară. Peretele de conectare este complet demolat, peretele despărțitor este construit în, centrul care merge în paralele cu ferestrele. Se extinde zona de lucru.

Fiecare opțiune este bună în felul său. Dar cel mai adesea doar un fragment al peretelui este demolată, este în multe cazuri, o opțiune de compromis.

Zoning Space

spațiu corespunzător desemnat – un element important al amenajarii spatiului combinat. Există câteva tehnici de proiectare de succes, care ajuta pentru a face zonare vizuală și funcțională. Plafonul și iluminat – o separare frecventă a teritoriilor. Candelabre și sconces în zona de living și punctul de iluminat în bucătărie sunt foarte confortabile. Sofite sunt plasate armonios tot pe suprafața tavanului.

În cadrul fiecărei secțiuni funcționale poate fi de iluminat locale. Forma plafonului este, de asemenea, declanșat ca separator dacă utilizați structuri complexe.

De asemenea, zonarea camera din apartament ajută alte moduri.

 • Diferența în finisare. Dacă joci doar cu culori și texturi, camerele vor fi deja vizual diferit. De exemplu, în bucătărie, podeaua este prezentat cu gresie, iar în sala – laminat. Dacă peretele este demolată complet, diferența de acoperire de podea pot fi realizate la un unghi mic, nu repeta linia fostului perete.

 • culoare imagine de fundal. Ei chiar trebuie să fie „parteneri“, lucrul cel mai important este faptul că „nu intră în conflict“, unele cu altele. Având în vedere că zona Unite este încă foarte mare, nu puteți apela, este mai profitabil de a folosi nuante luminoase, dar accente luminoase sunt posibile.

 • Canapea. Un exemplu clasic – canapea se va transforma înapoi la bucătărie și se servește ca separator. În spatele lui poate sta o mică insulă sau o înălțime cu el rack-.

 • Cantină. Uneori, această a treia zonă este încorporată în secțiunea dintre cele două principale. Este bine dacă nici deschiderea, nici arcadele (spațiu deschis).

Zonatorul poate fi, de asemenea, perdele și perdele decorative din margele. Dar ele sunt, de obicei, luminoase, texturate, pot duce la efectul opus (spațiu de cântărire).

Soluții în stil

Alegeți aceste stiluri democratice care nu sunt expuse cerinței principale a unui semn mare, deoarece în Hrușciov, chiar și camera combinată nu va arăta imens.

Cel mai preferat astăzi este stilul scandinav și variațiile sale. Și variații, între timp. Există exemple atunci când stilul atrage inspirația din trecut, de la modelul de interior 70s. Pentru că cei care au încă mobilierul acelor vremuri, restaurate cu disperare și se întorc în interior.

În agregat cu finisaje moderne, decor, textile și aparate de uz casnic, arată interesant și elegant.

Opțiunea de scandare este bună pentru că există o mulțime de lumină în ea, o mulțime de naturalitate și simplitate elegantă. Nu necesită cheltuieli uriașe și un compromis destul de mare se referă la includerea altor stiluri (dacă nu sunt foarte intruzive). Pentru a fi limitat în instalații de reparații, pentru o cameră mică, pentru dorința de a face aer curat și o lumină bună în spațiul stil scandinavian ideal.

Citește mai mult  Lămpi de plafon în baie: soiuri, branduri și alegere

Va fi relevant și minimalism. Acesta este cel mai laconic stil, nu tolerant de decorare speciale, printuri complexe si combinatii de culori. El este potrivit pentru cei care sunt obosiți să trăiască în lucrurile crăpate în ea. Minimalism taie toate frunzele numai elementele care nu sunt necesare, de bază și indispensabile. Nu va deranja o decorare luminoasă și detalii decorative.

Puteți experimenta cu un stil etno. Principalul lucru nu este să-l puneți pe fund, nu faceți în fiecare cameră a contorului o direcție complimentară. Pentru a rezista la culori, texturi, foarte limitate în reprezentarea decor – și în sala combinată pot exista note sufocant marocane sau frumusețea continentului african, și poate estetica din patrimoniul patriei tale.

Spectrul de culori

În ciuda principalele sfaturi – utilizarea numai culori vii, ia în considerare orice alte opțiuni pe care le place. Dacă sunteți la pestriță tapet, întuneric, nu-i refuza imediat. Dar trebuie să înțeleagă că designul expresiv al pereților necesită setare mai puțin expresiv. Dar, pe fundalul alb tapet, este posibil să se Equip ceva – această bază neutră „mâini Unlock“ la gazde.

culori trendy azi:

 • picant medicale+

 • Blue ceresc+

 • Turcoaz cu gheață+

 • Caramel vara+

 • Cacao cu lapte.

Dacă decideți să evidențiați peretele cu accent întuneric, atunci Alegeți imagini de fundal luminoase, cu o foarte mare (dar rar) de imprimare. Se pare solid, elegant. De exemplu, un perete central al culorii ciocolatei cu culori stilizate imens sau modele geometrice abstracte, restul peretilor – umbra de cafea cu crema, netedă și Monophonic. Interiorul se va dovedi a fi cald și la modă.

Opțiuni de finisare

Totul depinde de capacitățile financiare, desigur, dar chiar și proiecte democratice astăzi uite nu mai inspira decât reparațiile cu costuri ridicate. Cei care sunt familiarizați cu conceptul de „Hyugge“ și să citească cărți despre fenomenul danez, știu că în Scandinavia este considerată o reparație costisitoare indecentă și o atmosferă bogată în mod deliberat. Această filozofie se deplasează încet în interior slave.

Prin urmare, este destul de corect că oamenii au început să abandoneze aurire și mobilier cu o plângere la modern sau renascentist în camere mici. Ns.Găsirea simplitate și concizie, loialitatea față de lucruri care nu pot fi perfect, dar sunt durabile și iubit de toate gospodăriile.

Dacă doriți aceeași reparație democratică și populară, amintiți-vă:

 • bine, în cazul în care imaginea de fundal servi ca bază și nu o parte independentă a interiorului+
 • podele realizate din materiale naturale sunt întotdeauna o prioritate+
 • puteți picta doar plafonul – Versiuni Stretch nu corespund principiilor durabilității+
 • pereți netezi într-o cameră mică este de preferat textura.

Și dacă se pare ca un finisaj rustic, în atenția distrage atenția de la această organizație va ajuta de iluminat de calitate.

Organizarea iluminării

În centrul camerei de zi – un candelabru.În mod ideal, ar trebui să acopere toate domeniile simultan. Dar, din cauza unui set de căști atașat la o iluminare locală nu va avea probleme noaptea, când candelabrul dă o lumină generală, și ceea ce lipsește este local.

Citește mai mult  Banquette cu raft pentru pantofi în hol: specii și recomandări

In camera de zi lângă canapea poate fi o lampa de podea sau lampa de masă pe noptieră, pe piept, pe raftul. Astfel de soluții simple, a devenit popular din nou.

Și, în timp ce gazda se pregătește sau recoltarea în bucătărie, restul gospodăriei poate urmări programele TV sub lumina dezactivat a lămpii locale.

Selecție de mobilă și tehnologie

Dacă alegeți mobilier exact scăzut și compact, din cauza spațiului său se pot uita de păpuși, nu foarte solid. Desigur, voluminoase și masive lucruri ar trebui să fie evitate, dar, de asemenea, nu ar trebui să depună eforturi pentru alegerea mini-mobilier.

Dacă aveți posibilitatea de a face dulapuri în alte părți ale apartamentului, spațiul liber de la ei. Gândiți-vă de la care, fără nici o problemă poate fi refuzată, de exemplu, o masă de sufragerie spațioasă. Este posibil ca peretele va fi de prisos, iar biblioteca nu va fi rafturi, ci o nișă în perete. Canapea Încercați să luați o strălucitoare: întotdeauna sordiously arată în cameră. Fiind foarte întunecat, un pic va schimba percepția vizuală nu pentru mai bine.

Elementele textile și decor

Cu un design decorativ trebuie să fie atent. Încearcă să le păstrați pentru a nu deveni statui fără sfârșit și picturi, și un decor funcțional. De exemplu, șervețele, fețe de masă, alergători pe masa – acesta este un puternic accente decorative care nu necesită armare. Decorul bun poate fi perne, juca până stilul camerei.

În cazul în care camera are o vaza, redarea transparentă cu lumina sunt cea mai bună alegere.

Fără un covor poate face, dar de ce o fac în cazul în care ajută să fie un spațiu cosier și mai cald. Dacă canapea are o masă redusă, chiar dacă nu se află sub un covor foarte întunecat. Dar versiunea completă a camerei de zi va fi mai mult. Puteți face câteva seturi de slipcovers pe scaunele de la masă, care va schimba starea de spirit de o cameră.

Exemple de succes

În cele din urmă, câteva exemple bune și frumoase confirmând, un design interior elegant, care poate fi în „Hrușciov“.

 • spațiu luminos, cu o iarbă cald accent stins.

 • Camera cu accente de ciocolată frumoase.

 • Fără un perete, dar cu înaltă calitate zonarea sub forma unei diferențe de acoperitoare de podea.

 • Starea de spirit de culoare neagra … sau încă albastru? Bucătărie-Camera de zi – Real rezultat.

 • minimalismul Pleasant ochi cu starea de spirit scandinav.

 • Laminat pe perete – și este într-adevăr la modă.

 • Modern, grafic și dinamic.

„Hrușciov“ nu se va compara cu apartamente moderne, în care o bucătărie permite, pare să joace fotbal. Dar acest lucru nu înseamnă că teritoriul mic nu este potrivit pentru a crea un elegant și interior foarte modern, mai ales în cazul în care va decora camerele combinate.

Cu privire la modul de a pune mobila din camera de zi-bucătărie, a se vedea următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: