Design de baie combinată 6 kV. M

Design de baie combinată 6 kV. M

Locuința unui om modern, ar trebui să fie confortabil, indiferent de particularitățile perspectivei sale. O abordare modernă a aranjament vă permite să creați o atmosferă de confort chiar și într-o baie combinată. Din materialul acestui articol vă va învăța cum să emită un interior de o baie combinată cu o toaletă comună în cazul în care camera este de 6 kV. M.

Caracteristicile aranjamentului

Combinat baie cu o suprafata de 6 kV. m este considerată mică, deși, dacă se dorește, este foarte posibil să-i dea spațiu vizual. Cu toate acestea, de multe ori perspectiva premiselor este construit extrem de succes. Dezvoltatorul ar putea complica camera cu protuberanțe de neînțeles, nișe, amplasarea elementelor de comunicare fără succes. Uneori este tocmai aceasta forțează proprietarii locuinței din faptul că există, selectarea și instalarea elementelor de aranjament nu în modul cel mai convenabil.

Dacă vă apropiați de problema de planificare dintr-un alt punct de vedere, Chiar și cea mai incomodă a camerei poate fi atractivă și funcțională. De exemplu, într-un caz, puteți lua în considerare instalarea unei partiții care va separa zona de toaletă din baie.

Uneori pentru asta trebuie să sacrificați baia, schimbându-l pe o cabină de duș. Utilizarea partiției este practică în design.

Proiectul vă permite să echipați corect și rațional trei zone cheie ale băii. Este necesar să se adapteze fiecărei componente a interiorului până la șina încălzită a prosopului și oglinzilor. Este important să localizați totul cât mai convenabil pentru funcționare. În același timp, este imposibil să uităm de astfel de momente ca distanța dintre toaletă și baie, caracterul practic al ușurinței, ușurința de îngrijire.

Planificarea subtilităților

Astfel încât fiecare element al aranjamentului să privească în baia combinată la locul și nu a interferat cu gospodăriile, alcătuiesc un plan de proiect sau desen schematic. Se aplică dimensiunii camerei în sine și, împingându-se din formă, mobilierul este selectat, partajând condiționat camera pentru 3 zone funcționale: spălare, toaletă și baie. Distanța dintre ele ar trebui să fie suficientă pentru libera circulație. Este necesar să se asigure siguranța utilizării băii.

De exemplu, layout în cameră zona 2 cu 3 m poate fi liniară. În funcție de numărul de elemente de aranjament, alinierea instalațiilor sanitare poate fi uniformă, eliminând astfel probabilitatea de supraîncărcare a unei părți separate a camerei. În același timp, prizele și alte intercomunicații electrice sunt situate departe de apă. Este interzisă proiectarea cablurilor peste baie.

Sanitare plasate astfel încât un element să nu interfereze cu altul. Este necesar să se elimine probabilitatea de stropire a apei (de exemplu, din cochilia de pe toaletă). În funcție de locația comunicărilor, baia poate fi localizată vizavi de ușă, pe partea laterală a acestuia. În ceea ce privește instalarea mașinii de spălat, acesta poate fi atât în ​​nișă existentă, cât și sub chiuvetă sau de-a lungul peretelui, adiacent celui în care este baia.

În plus, mașina de spălat poate fi amplasat sub raftul în consolă, în care este montată o mică chiuvetă. Forma de toaletă, de obicei, pusă în cazul în care nu este deosebit de vizibilă. În care încercați să rezistă distanței dintre el și alte instalații sanitare.

Pentru a preveni stropirea apei în timpul scurgerii, cumpărați produsul cu sistemul spațial antitix.

Soluții în stil

6 kV baie. m este potrivit pentru realizarea diferitelor stilistice interioare. Bineînțeles, ramurile clasice de design aici nu sunt ușoare datorită gradului clasicilor, neoclasicelor și clasicismului pentru pompozitate și solemnitate palatului. Cu toate acestea, dacă doriți, puteți utiliza elemente de stiluri individuale de date, acestea sunt în măsură să indice apartenența la un anumit stylistry.

O soluție ideală poate fi orice stil modern: de la minimalism la brutalism și ar-deco. Oricare dintre instrucțiuni sprijină utilizarea Elementele ergonomice de aranjament și demonstrarea tehnologică.

În același timp, chiar și instalațiile sanitare sau dușurile lacune vor fi considerate a privi la fitinguri și texturi. Principalul lucru, trebuie să fie modern, unit în design și culoare.

Țara și Provence – Soluții excelente la selectarea stilisticii pentru o baie mică combinată cu WC. Ambele stiluri întâmpină simplitatea cuplului cu o epocă rustică. Astăzi, aceste stilistice sunt destul de populare, nu mai rău decât tendințele moderne, cum ar fi loft sau cabana. În ceea ce privește notarea acestuia: Realizarea lor de 6 kV. m este, de asemenea, foarte relevant.

Spectrul de culori

Soluții de culoare din baie combinate cu toaleta sunt diverse. Acest lucru este de multe ori de culoare albă, în combinație cu paleta de vopsele vii. De multe ori, alegerea schema de culori depinde nuanțele prioritare ale stilisticii specifice.

De exemplu, Loft resurse de stil sunt din beton și cărămidă. Este destul de logic că aceste vopsele vor prevala în interior. Pentru a atenua percepția interior, culoarea alba pot fi adăugate pentru a le.

Țara și Provence preferă nuanțele ridicate, în timp ce țara se caracterizează prin tonuri calde, pentru Provence – cool. soluții de culoare bej Gamma include, ton fildeș, piersici, menta, caramel, roz deschis, pal lavanda, albastru gri. tonuri de turcoaz stânga, de asemenea aici pot fi alese, val de mare, umbra solară.

stilisticii moderne folosesc vopsele moi și cu sunetul dezactivat. De multe ori este tonul de gamma lumină și neutru. Stilul scandinav arată bine gri, alb, palid-albăstrui. Pentru modernitate, aceasta se caracterizează prin utilizarea de bej, de culoarea piersicii, lapte. Combinat AR-deco baie stil sau brutalism pot include oțel, de culoare argintie, împreună cu maro deschis sau nuanță de stejar wenge.

Opțiuni de finisare interioare

Baie placare se supune anumitor reguli. Caracteristicile principale ale materialelor trebuie sa fie rezistenta la umiditate, refractar, durabilitate. Printre alte opțiuni, panouri din plastic, garnituri, țiglă, se potrivesc laminat în aceste caracteristici. In plus, piatra decorativa rezistent la umiditate poate fi utilizat la finisarea pereților suprapunerilor.

Pentru sex poate fi folosit Laminat, linoleum, podea estompa, gresie porțelan. sunt considerate cele mai bune opțiuni podea în vrac și țiglă. Tipul de buget este linoleum: Este ușor să se stabilească și asieta.

Puteți să-l vinzi singur, nu va dura prea mult timp. podea în vrac vă permite să creați o umplere cu o varietate de proiectare. Placi de durabil, dar locurile sale slabe sunt cusături.

Plafonul în baie pot fi prelucrate prin intermediul unor plăci de plafon, gips-carton sau folie de tensionare. Filmul este realizat din PVC, este perfect întins, caracterizat prin inerție la umiditate, ușor de întreținut și vă permite să creați un strat de plafon neted. Plasterboard este convenabil pentru revopsirea și mascare neregularități plafon suprapunere. Placi de plastic în utilizarea baie mai puțin.

Selectarea mobilierului și instalațiilor sanitare

La alegerea fiecărui element din camera de zi, este necesar să se abordare complet. Deci, instalatii sanitare privit holistică ca un singur ansamblu, Este necesar să-l ridica într-un singur stil, design, uita la similaritatea accesorii, culori și forme. Coincidența ar trebui și culoarea, altfel produsul cu un ton de contrast va fi eliminat din imaginea interioară globală. Modelul toaletei poate fi rimmed sau daune.

Prin tipul de prindere, puteți alege un model de tip exterior, appitable și suspendat. Trebuie să alegeți o variantă proiectat pentru o sarcină de greutate mare. În același timp, este necesar pentru a sărbători adâncimi de castron: în cazul în care este insuficientă, apa în timpul spălării se poate stropi pe podea și pereți.

Baia poate fi făcută dintr-un material diferit, tipul de model este ales în funcție de propriile preferințe. Dimensiunea este selectată în așa fel încât este convenabil să se așeze în interiorul sau culcat. Dacă doresc să economisi spațiu sub duș, baie ia un pic. Forma si design pick- Având în vedere caracteristicile externe ale Plumbing.

De bază și sanitare este, de obicei, de culoare albă, cu toate acestea, în funcție de soluția de culoare, este posibil de a cumpăra opțiuni de culoare.

Mobila selectat cu accent pe funcționalitate. De exemplu, acesta poate fi un raft îngust, care este montat chiuveta. Sub este mai convenabil pentru a instala o mașină de spălat. Dacă doriți să instalați într-un sistem de stocare baie, ia-chiuveta dulap cu sertare incapatoare. Mobilier (baie, duș) ar putea fi liniare sau unghiulare tipice.

Uneori, în baie de interior combinat devine funcțional și un loc în baie, care masca ecranul. Dacă există spațiu în compozițiile interioare pot include un suport de compact. În plus, contoarele 2×3 baie Footage pot fi achiziționate și montate cutii de podea set. În funcție de necesitățile gospodăriilor pot fi echipate cu o baie mare portșervetele. Toate accesoriile ar trebui să fie menținute într-un singur material, culoare, design.

Dispozitivele de iluminat și decor

Iluminarea din baie combinat este proiectat pentru a evidenția toate colțurile spațiului disponibil. În cazul în care lampa centrală nu este suficient, lipsa de iluminat este alimentată cu ajutorul luminii de fundal auxiliare. De exemplu, compoziția de iluminat poate fi o lampă de tip panou în centrul camerei și iluminarea punctului de pe tavan de perimetrul său.

Un convenabil opțiuni de iluminat baie poate fi bandă de LED-uri de tip protecție împotriva umidității. Opțional, puteți achiziționa o variantă a clasei RGB, care permite utilizatorului să schimbe nuanța strălucirea.

În intervalul de masă astfel de iluminare de nuanțe de culori. Datorită ei, sentimentul că interiorul baie se face în albastru, lila, mov sau ton galben.

Montat evidențierea tipului ascuns între tavan și turnare, de multe ori de design panglică marginea unei casete de gips-carton. Acesta poate fi montat sub filmul de tensionare sau utilizat în lumina de fundal de nișă. În funcție de alegerea stilisticilor, împreună cu aceste dispozitive de iluminat, se folosesc scaluri de perete și sofisticare. Decorul poate fi atât iluminare, cât și accesorii folosite, textura, oglinzi, panouri mici, săpunuri și alte obiecte funcționale.

eșantion de succes modele de baie

Întoarceți-vă la exemple care sunt capabile să inspire crearea unui interior unic al băii combinate.

  • Baie combinată de mansardă cu textura de joc caracteristică caracteristică.

  • Baie cu toaletă făcută în EcoStel cu model tropical pe peretele camerei îndepărtate.

  • Stil de înaltă tehnologie ca bază a compoziției interioare în baie. Folosind sticla, decor concis.

  • Un exemplu de cameră cu efect tridimensional al unei creșteri în spațiu și utilizarea sexului în vrac.

  • Recrearea unei atmosfere de stilist oriental în interiorul băii. Crearea de baie de podium.

  • Utilizarea panourilor din plastic pentru a crea o atmosferă de stil clasic, selectarea fitingurilor corecte pentru instalații sanitare.

  • Un exemplu de zonare funcțională a spațiului prin intermediul unei plăci de perete, o locație bună a cazanului.

  • Opțiunea de aranjare a unei băi combinate în domeniul artelor. Selecția băii compacte colț, achiziționarea de instalații sanitare compacte.

  • Interior în vopsele neutre folosind o singură culoare și design de fitinguri. Zone funcționale separate.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: