Design de baie într-o casă de panou

Design de baie într-o casă de panou

De regulă, băile din case sunt destul de mici. Prin urmare, este important să luați în considerare cu atenție designul lor la cele mai mici detalii pentru a crea cel mai confortabil și mai funcțional spațiu. Piața modernă oferă o gamă largă de materiale de finisare în cameră, precum și mobilier. Cum se creează o baie confortabilă și frumoasă, veți învăța din acest articol.

Planificare

O trăsătură caracteristică a băi standard, în case panou este o dimensiune mică. Pentru a crește zona camerei, puteți redo baia și o combinați cu toaleta. Acest lucru va crea un spațiu suplimentar pentru a instala aparate de uz casnic și mobilier, care va face camera mai funcțională.

Alterarea baia este cea mai populară decizie și relevante. O astfel de opțiune de planificare o există atât argumente pro și defectele. Ia în considerare detaliile lor.

Avantajele asociației sunt:

 • O mare suprafață a camerei, care oferă libertatea de acțiune în proiectarea spațiilor și instalarea de mobilier și echipamente+
 • Zona combinată poate fi împărțită în zone cu ajutorul dispozitivelor de iluminat și de culoare accente, acest lucru vă va permite să facă o cameră mai elegantă și confortabilă+
 • Într-o astfel de cameră, puteți instala echipamente de ansamblu, sac de haine și un dulap de depozitare suplimentar.

În ceea ce privește minusurile unui astfel de aspect a, acestea sunt după cum urmează:

 • Un astfel de aspect a poate crea o coadă în cazul în care mai multe persoane locuiesc în apartament, la un moment dat cineva ar putea dori să ia un duș, iar cealaltă va avea nevoie de o toaletă+
 • Acest proces necesită o procedură de legalizare, deoarece în case de panouri de 9 etaje, îndepărtarea peretelui neplăcut are un efect negativ asupra stabilității casei+
 • Ștergerea partiției – Procedura de praf care creează și o mulțime de zgomot.

Acest aspect este cel mai potrivit pentru un apartament în care trăiesc mai mult de două persoane. Dacă există suficient spațiu pentru instalarea chiuvetei și există un spațiu pentru o mașină de spălat în baie, este mai bine să lăsați un aspect separat.

Citește mai mult  LEMARK robinete bucatarie: argumente pro și contra, soiuri, alegere

Dacă decideți să lăsați o baie separată și o baie, atunci Este necesar să plasați o mică coajă în toaletă. Toate conductele sunt cele mai bune aproape de cutia decorativă și puteți plasa un dulap sau rafturi deasupra acesteia. Acest lucru vă va permite să utilizați mai rațional spațiul util.

Dar în baie puteți plasa mai multe dulapuri generale, precum și o mașină de spălat. Astfel, veți avea un spațiu confortabil și funcțional.

Ce să alegeți – Cabină de baie sau de duș?

Când alegeți instalațiile sanitare, cel mai important criteriu este zona camerei. Dacă zona vă permite să plasați o baie. Cu toate acestea, nu se recomandă instalarea unor modele prea mari sau jacuzzi. Ei vor arata inadecvate si vor lua un spatiu suplimentar.

Cabina poate fi instalată chiar și într-o cameră mică. Prezenta piață prezintă o gamă largă de opțiuni cu o varietate de caracteristici. Cabina poate fi echipată cu o gamă largă de jeturi de apă, muzică, iluminare și alte adăugări utile. Multe modele sunt echipate cu un scaun special pentru scaune.

Este important să acordați atenție selecției cochiliei. Modelele mici și compacte vor deveni o soluție ideală pentru case de panouri.

Opțiunile de colț vor economisi spațiu.

Locația mașinii de spălat

O mașină de spălat este un element integral al vieții, astfel încât plasarea ei merită să acorde o atenție specială. Aceasta nu ar trebui să interfereze cu mișcarea, este de asemenea important ca este ușor să-l deschidă. Pentru bai inguste aleg adesea modele cu deschidere de top.

Există mai multe cele mai multe opțiuni de cazare populare.

 1. Puteți instala echipamente sub chiuveta. O astfel de soluție o va economisi spațiu. Dar această opțiune este posibilă numai în prezența coajă montate.
 2. Puteți seta aparatul într-unul din colțurile libere. Peste ea poate atarna rafturi sau dulap. O astfel de soluție o va crea un loc suplimentar pentru a stoca diverse maruntisuri.
 3. Puteți plasa o mașină în apropierea duș. Această soluție este cea mai potrivită pentru modelele cu o ușă verticală.
 4. O altă decizie va fi Plasarea unui built-in masina de spalat rufe în bucătărie.
Citește mai mult  Scaune pentru copii pentru toaletă: specii și alegere

Materiale de decorare

Durata de viață, precum și aspectul camerei depinde de selectarea materialelor de finisare. Și având în vedere numirea baie, materialele nu trebuie să se teamă de umiditate. Luați în considerare cele mai populare materiale.

Tavan

 1. Colorant. Colorarea Plafonul este un proces destul de consumatoare de timp și silitor. Mai mult decât atât, este nevoie de o pregătire atentă și este destul de scump. Este important de a alege vopseaua, care este rezistent la umiditate, în caz contrar, în curând plafonul va trebui să vopsi.
 2. Plastic. plăci din material plastic sunt destul de ușor de instalat. Ei au un aspect atractiv. Cu toate acestea, mucegai și ciuperci pot să apară pe o astfel de acoperire a.
 3. Polychlorvinyl. Astfel de panouri sunt ușor de instalat și de ajutor pentru a ascunde defectele de suprafață. Acestea vor ajuta, de asemenea, ascunde de ventilație. În combinație cu lămpi punctiforme, plafonul din polychlorvinyl va arata elegant și stilat.
 4. Reiki. Un astfel de plafon este instalat pe un cadru special. Rack plafonul are o durată lungă de viață și nu își pierde aspectul original.
 5. Ţiglă. Aceasta este una dintre cele mai populare decizii, care se datorează practicității, durabilității și aspectului frumos.
 6. plafoane cu balamale. Un astfel de plafon necesită o instalare specială. Este bine potrivit pentru baie, pentru că nu se teme de umiditate. Mai mult, plafoanele întinse vor ajuta la protejarea camerei de inundații de sus. Plafoanele întinse arată atractiv datorită suprafeței strălucitoare lucioase.
 7. Lapte de var. Această metodă de finisare a fost adesea folosită mai devreme, dar acum este destul de capă. O astfel de acoperire este nepractică și scurtă. În ciuda faptului că aceasta este o soluție destul de economică, este mai bine să o refuzați.

Pereți

Cea mai bună opțiune pentru designul de perete este ţiglă. Acesta îndeplinește toate standardele sanitare și de igienă și are o durată lungă de viață.

O altă soluție rezistentă la umiditate sunt Plăci din plastic. Cu toate acestea, ei au o durată de viață mai scurtă și sunt supuși unei expuneri mecanice.

Citește mai mult  Corner bucătării Hrușciov : soiuri și recomandări pentru alegerea

Pereți pe care stropii nu se încadrează, pot fi emise cu alte materiale. S-ar putea Lemn natural, imagini de fundal, tencuială venețiană și alte materiale. Cu toate acestea, nu trebuie să utilizați multe materiale de finisare diferite, deoarece va supraîncărca spațiul și o va face vizual mai puțin.

Podea

Ca și pentru pereți, Țiglă va fi cea mai bună opțiune pentru pardoseli. Există modele speciale de acoperire anti-alunecare. O altă soluție elegantă și practică va fi sexul în vrac. Astfel de etaje au o gamă largă de opțiuni de proiectare. Există modele neobișnuite și luminoase cu desene 3D. Mai mult, aceste materiale sunt perfect potrivite pentru instalarea podelelor calde, ceea ce este deosebit de important pentru iernile reci.

Este important să nu salvați pe materiale de finisare, astfel că baia nu servește un ani.

Exemple frumoase

 • Interior elegant arată baie mici în alb și maro. Combinația de două culori contrastante va face design mai luminos și mai interesant.

 • arată ușor și romantic baie în schema de culori roșu-gri.

 • arată frumos baie, decorate în culori albastru, alb și verde. pereți Gentle sunt frumos combinate cu podea smarald, cu o textură neobișnuită.

 • excelent exemplu de design baie combinate. Design-zăpadă alb va face loc vizual mai larg, iar podeaua și ușa de culoare maro închis va deveni un plus luminos.

 • Neobișnuit arata alb interior-zăpadă. Și o bandă neagră subțire vizual ridică plafonul.

 • tandem culoare Classic este o combinație alb-negru. Un astfel de interior va arata mereu elegant și relevant.

 • Baia clasică în culoarea bej va fi o soluție excelentă pentru naturile subțiri și romantice. Puteți decora interiorul folosind textilele de licitație.

 • O altă baie frumoasă de finisare a tilelor. Folosind utilizarea plăcilor de culori diferite, puteți împărți vizual camera în zonele funcționale.

 • Mozaicul mic arată întotdeauna elegant și neobișnuit. Culori verzi, maro și albe creează un tandem frumos și organic care arată blând și pacificator.

    • Ornate și arată inteligent o mică baie combinată cu duș. Imitația de piatră naturală pe podea și pereți este mare pentru interior în stilul clasic.

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: