Design de baie mare

Design de baie mare

Baie spațioasă – vis de orice proprietar de case. Aranjamentul său poate fi limitat numai de fantezia și poziția materialelor. Zona mare este o bază bună pentru realizarea oricărui stil interior. În articol, vom analiza opțiunile pentru proiecte de baie mare în diferite direcții stilistice de design interior.

zece

Fotografii

Caracteristici de proiectare

La interiorul baie sa dovedit a fi elegant și statutul, este necesar să se gândească prin fiecare element, începând cu examinarea vizuală a camerei. „În ochii“ astăzi ei nu alege nimic: astfel încât să puteți alege lucruri incompatibile și materiale de finisare. Este necesar să se inspecteze caracteristicile perspectiva camerei, după care proiectul de design este format. Este sărbătorită:

 • Consumul de materiale de finisare+
 • Opțiuni de Wandering pentru suprapunerilor+
 • Cablarea comunicații și alimentare cu apă+
 • Instalatii sanitare, mobilier, cazan+
 • Amplasarea oglinzii, rafturi, suporturi încălzite pentru prosoape+
 • Tehnici de zonare interior+
 • Amplasarea dispozitivelor utilizate+
 • Distanța între zonele funcționale+
 • Relevanța utilizării anumitor accesorii.

Crearea unor astfel de proiecte în programe specializate. Vizualizarea face posibilă pentru a înțelege modul în care camera se va uita la finalizarea reparației. Clientul poate alege varianta cea mai rațională pentru plasarea de finisare si combinarea materialelor cu care se confruntă. Proiect de design vă permite să cumpere tot ce ai nevoie cu mintea, selectând componenta a acordului pentru un stil de interior specific.

Se determină numărul de zone funcționale. În baie spațioasă puteți instala o mare baie, duș, chiuvetă și mobilier set. in afara de asta, poate fi instalat în interior și toaletă. Aici puteți dota insula pentru locul de pansament și zona de odihnă după procedurile de apă.

Având în vedere amplasarea de nișe, uși, proeminențe, trepte. Ele pot deveni elemente ale spațiului zonarea. De exemplu, de nișă poate fi utilizat pentru a găzdui o zonă de duș sau toaletă. Unele site-uri pot necesita instalarea de clape supradimensionate ușoare. Partițiile pot deveni elemente decorative ale interiorului.

Adesea, proiectele implică construcția de Foxesteen pentru a masca comunicațiile. Dacă intenționați să instalați o baie detașată, întăriți podeaua, ne gândim la instalarea podiumului și însumarea comunicărilor. În astfel de proiecte, conductele sunt montate în podea, fără a uita de la podea sau de perete de instalare a mixerului.

finalizarea

Pentru a termina un spațiu mare, puteți alege orice material de finisare, rezistent la umiditate, umed, formarea matriței și ciuperci. După cum se poate cumpăra o față Placi de gresie din porțelan, Panouri de perete, Plafon, Placi de ghidare rezistente la umiditate, Rail, Leltel, Laminat, Stone, Board. În funcție de stilistica interiorului de baie, puteți decora pereții și podeaua cu o imprimare cu o imprimare sau o textura interesantă.

Plafonul poate fi separat prin gips-carton, plăcile, plăcile și filmul de tensionare. Designul poate fi cel mai divers, care va depinde de înălțimea pereților, zonarea și nuanțele proiectului. Într-un spațiu mare, renovative, cușetă, structuri cu mai multe niveluri. Puteți decora plafonul cu un plafon de tip zână. Puteți combina gips-carton rezistent la umiditate și film de tensionare.

Instalatii sanitare

Echipament sanitar tehnic este prezentat pe piața actuală într-o mare varietate. Puteți cumpăra o baie de diferite forme și dimensiuni. Acesta poate fi o stare confuză sau liber clasic, staționar, montat în podea, construit în perete.

Citește mai mult  Duș Îi place: Soiuri, cele mai bune mărci și Secretele de alegere

Waans sunt instalate pe picioare labe fie piedestal, făcând accente cheie ale unei anumite compoziții interioare. Ele pot avea nu numai diferite forme geometrice (ovale rotunde, dreptunghiulare, triunghiulare). În regulile de producători de renume, puteți cumpăra fonturi în formă de pantofi doamnelor, rupt de ou, elipsă, nava. Puteți alege o baie cu orice funcționalitate.

7

Fotografii

Alegerea unui model de toaletă, de la Repel metoda de instalare, materialul de fabricație, formularul. Modelul poate fi rimmed sau Bendless, perete, în aer liber, suspendat. În funcție de stilistica, puteți cumpăra un model cu microlift, încălzit. În plus față de toaletă, puteți achiziționa și o bideu la o baie mare.

Puteți instala I Duș separat. Soluții de design de astfel de produse sunt diverse: în mod opțional, puteți achiziționa modele cu incalcita sticlă transparentă, combinate. Poate fi obișnuită sau vopsită, colorată, colorată, monofonică sau modelată. Cabina poate fi standard sau încorporată.

Alegerea stilului

Designul de baie mare nu se limitează la alegerea stilistica. Aici puteți implementa minimalismul și designul clasic, interpretarea unei unități industriale și a oricărui interior etnic. Fiecare proiect de interior este caracteristic caracteristicilor lor caracteristice. Aceasta este o anumită gamă de culori, formă, design de instalații sanitare și mobilier, dimensiunea elementelor aranjamentului, accesorii caracteristice pentru a crea atmosfera dorită.

7

Fotografii

Clasic

Ramuri clasice de design (clasice, clasicism, neoclasic) recunoscute pe dorința interiorului Solemnității Palatului. Proiectele prevăd utilizarea unui mobilier masiv din lemn cu picioare sculptate, abundență de aurire, prezența perdelelor grele asupra pickup-urilor. Elementele cheie ale designului interior clasic se află separat pe labele de aur ale unei băi și un candelabru masiv cu un cristal sau lumanari.

Citește mai mult  chiuvete înguste pentru bucătărie: Revizuirea soiurilor și criterii de selecție

Oglinda trebuie decorată cu bretele de perete realizate într-un singur design cu candelabru. În interior, simetria ar trebui să fie urmărită, dorința de pompozie, costuri ridicate. Plafonul poate fi întins sau gips-carton, îl puteți decora cu elemente de stuc (de exemplu, frumoasele matrițe de tavan). Paleta de culori ar trebui să fie lumină, puteți amesteca lucioasă și mată.

Epocă

Într-o baie mare, puteți pune în aplicare oricare dintre direcțiile de epocă (retro, de epocă, țară, Provence). Toate acestea trebuie să fie spațioase, ele sunt unite de spiritul epoci concrete, lipsa de design ergonomic modern,. Este un episod acut de antichități, utilizarea anumitor materiale, de mascare de mașini de spălat de uși de dulapuri de podea.

Fiecare paletă de culori stil. De exemplu, Provence și țara avea nevoie în nuanțe mici, retro se distinge printr-o varietate, Vintage este saturat cu culori nobiliare și luminoase. Cu toate acestea, toate aceste modele sunt caracterizate printr-o atmosferă specială. Nu există nici un mobilier sunt moderne si accesorii. Fiecare element de aranjament este selectat astfel, așa că a transmis atmosfera potrivită.

În mod prioritar, mobilier din lemn, fie pereții elevate vopsite, instalatii sanitare alb, predominanța texturi mate. Provence si Tara sunt subliniate cu materiale textile, cu un imprimeu floral nonsens. Plafonul poate fi decorat cu grinzi, unitatea de instalatori pentru a sublinia accesoriile de bronz (macarale, mixere).

Accesorii cheie sunt ulciorul, sticle de design de epocă.

Etnice și de mediu

Proiectul de orice interior etnic se distinge prin scufundare în lume, de o anumită naționalitate. Acest lucru este atât din Africa, și engleză, chineză, arabă, greacă, romană, în stil scandinav și alte ramuri de design interior. Fiecare dintre ele are starea de spirit și de resurse care fac recunoscut acestuia. Poate fi Imprimă pe perete cu care se confruntă, alegerea accesoriilor, dinamica de nuanțe sau utilizarea vopselelor neutre.

Modelul de baie poate fi standard si separat. În același timp, este posibil să-l instalați, nu numai pe suporturi în formă de labă, dar, de asemenea, pe postamentul. Interiorul poate fi decorat cu partiții Shirma, accente elegante pot fi lămpi și accesorii ale unei forme neobișnuite. În prioritate, utilizarea materialelor naturale.

În funcție de stilul din interior, poate fi prezent-Shirma. Proiectele ecosilului implică Utilizarea texturii lemnului – Acestea sunt pereți sub jurnal, bordul, utilizarea materialelor naturale pentru tăiere.

De obicei, instalațiile sanitare în acest caz este simplă, fără decor în exces.

Modern

Proiectele de baie în stilistica modernă pot fi cele mai diverse. În funcție de stilul selectat specific, puteți crea orice atmosferă. De exemplu, în stilul de baie de baie puteți amesteca tăierea sub cărămidă și beton sau tencuială grosieră. Modelul de baie ar trebui să fie simplu, dar în mod eficient înscris în design. Corpurile de iluminat pot fi asemănătoare cu lanterne, țevi, pe tavan trebuie văzute.

Citește mai mult  Canapele de somn: Ce se întâmplă și ce mai bine pentru a alege?

Modern și înaltă tehnologieAveti nevoie de tonuri de lumină, aici este de multe ori o combinație de alb, bej și lemnoase. Cu toate acestea, în cazul în care high-tech este mai străduință pentru simetrie și liniaritate a formelor, liniile curbe sunt binevenite în interiorul modernist. De exemplu, o baie poate avea o formă asimetrică și margini late, tavan pentru a fi decorat cu figuri din gips-carton. Lumina de fundal este selectat punctul sau cu LED-uri de bandă.

Pentru stil modern, scăldat relevante din baie, construit într-o nișă de rafturi, zonarea insule funcționale. Plumbing poate fi concisă, dar ați selectat ținând cont de unitatea de forme, umbră și culoare soluție de interior. Soluțiile de culoare ale interiorului pot fi diferite.

În moda neutru și luminoase culori, inclusiv bej, culoarea de stejar deschis, wenge.

opt

Fotografii

Exemple de interior

  Nimic nu vă va spune despre proiectarea o baie mare, cum ar fi proiecte foto vizuale. Va oferim 10 exemple de succes de o baie spațioasă.

  • Un exemplu de baie clasică de baie cu o baie care se concentrează cu o scări mică.

  • Interior cu baie și duș, iluminare centrală și auxiliară a diferitelor zone funcționale ale camerei.

  • Case de baie în stil contemporan, decorate cu gresie de porțelan și mobilier funcțional.

  • Utilizarea diferitelor culori și textură de finisare ca una dintre metodele spațiului de zonare funcțională.

  • Proiectarea designului original al băii combinate cu crearea unui podea de un nivel diferit pentru procedurile de toaletă și igienă.

  • Alegerea armonioasă a ansamblului de mobilier la soluția de fundal și zona băii, zonarea spațiului cu partiții ornamentale texturate.

  • Oferă proeminențele ca partiții care separă zonele funcționale individuale.

  • Elegant interior de baie, selecție originală de mobilier și instalații sanitare.

  • Proiectul de baie cu atmosferă de haină acasă. Combinație armonioasă de baie, mobilier, textile și design de plafon.

  • Proiect de design modern cu baie separată în picioare.

  Ideile de design ale băii spațioase pot fi vizualizate în următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: