Design de bucătărie în casa din seria P-44

Design de bucătărie în casa din seria P-44

În timpul amenajarea bucătăriei, ei încearcă să ofere nu numai atractivitatea externă, dar, de asemenea, confort și funcționalitate excelentă. Abordarea la proiectarea fiecarei case este determinat de caracteristicile sale tehnice. Este util să se ia în considerare modul în care poate fi proiectarea de bucătărie P-44.

Particularități

Seria P-44 este extrem de răspândită la Moscova. Astfel de case panou de a construi mai mult decât orice alt tip de. De obicei, zona de bucătărie în astfel de apartamente este de 8,5 kV. m, cu toate acestea, este necesar să se ia în considerare faptul că o parte a spațiului util este absorbit de către cutia de ventilație. El este cel care creează probleme destul de serioase.

  Este strict interzisă de standarde tehnice:

  • mutare+
  • Ajustați dispozitivul său+
  • schimba aspectul acestui element.

  Va trebui să construiască un concept de designer în jurul valorii de această casetă. Ignoră acest element categoric imposibil. O altă nuanță importantă în amenajarea unor bucătării – imediat, va fi necesar să se decidă în cazul în care pentru a pune un frigider. În colțuri, țevile de încălzire, de obicei interferează și la instalarea cutii de ventilație lângă, camera este supraîncărcat vizual.

  Cel mai adesea trebuie să instalați frigidere la ferestre.

  Stație și decorarea spațiului

  Pentru un apartament cu două camere în casele din seria P-44, există mai multe opțiuni pentru proiectarea spațiu decât într-un apartament cu o cameră. Faptul este că există dimensiuni de bucătării un pic mai mult din parametrii obișnuiți și ajung la 10 kV. M. Dar chiar și pe un teritoriu relativ la scară largă, este destul de dificil de a aranja toate lucrurile necesare. Asigurați-vă că pentru a oferi nu numai frigidere, dar și:

  • Placi cu hote+
  • Zonele de spălare și de lucru+
  • Mese de mese (uneori colțurile de bucătărie sunt utilizate în schimb)+
  • Mobilier de cabinet.

  Designerii experimentați cu încredere se confruntă cu această sarcină. Și chiar, uneori, introdus în rack bara de bucătărie sau obiecte decorative unice pentru separarea zonelor. Cu toate acestea, dimensiunile elementelor individuale sunt parametru critic. Deci, puteți pune doar frigidere ridicate, dar nu prea largi. Pentru a rezolva armonios problema cu proeminențe urâte, puteți:

  • acoperă piatra lor naturală sau tencuiala decorativă+
  • Mascarea mobilier de cabinet+
  • Se aplică ca un avion pentru decor+
  • rândul său, proeminența în elementul zonarea spațiului.

  De la transformări radicale, în special conjugat cu reabilitarea, este mai bine să refuze. Chiar și cele mai idei decisive ale transformării interioare permit să se deplaseze plăcile și spălarea, mixerele sunt doar la perete, care este alocată inițial. Transfer către alți pereți este strict interzisă. Pentru extinderea vizuală a spațiului, se aplică:

  • Rafturi si blaturi de sticla+
  • Plăci și suprafețe metalice cu efect de oglindă+
  • Tavane și pardoseli de tonuri luminoase.

  Cu toate acestea, trebuie să se țină seama de faptul că aceste suprafețe vor trebui să curat și se spală mai des decât opțiunile obișnuite. În cazul în care zona este de 10 kV. m, puteți muta frigider peste ușă, iar restul spațiului ar trebui să fie aranjate într-o schemă liniară sau unghiulară. Deoarece este posibil pentru a salva zona în acest caz, puteți mai puțin strict, proeminențele minelor de ventilație sunt permisiunea de a încorpora în tabele sau dulapuri cu vitrine sau pentru a spăla cu fatade impermeabile. Acest lucru vă permite să plasați elementele verticale necesare. Există diferite opțiuni – Hulls sau mergeți înainte sau stați într-o linie inseparabilă.

  Cutia poate fi transformată într-un bufet. Se efectuează, de obicei, sub forma unei spume monolitice. Este posibil să se folosească de proiectare chiar și deschis (fără uși). Chiuvetele rearanjate la pereți scurți sau se integrează în tabele unghiulare. Uneori sunt lăsate în pereți lungi, se apropie de cuptoare sau panouri de gătit.

  Dar o astfel de soluție are un dezavantaj foarte grav – spațiul de lucru util va fi mai mic. În ceea ce privește introducerea rafturilor de bar în interior, este posibil să se arate o fantezie aproape nelimitată. Varue:

  • Forme geometrice+
  • Lățimea structurilor+
  • Execuția staționară sau mobilă+
  • Instalarea în formă de insulă sau peninsulă.

  Unele rafturi modele sunt echipate cu acoperișuri pentru scare de veselă sau închise ermetic de sticlă. IMPORTANT: elementul de bare nu poate fi montat aproape de ventilație. Din acest motiv, nu va fi prea puțin spațiu pentru masă. În cazul în care nu există alte opțiuni, aveți nevoie pentru a alege cele mai mici sau pliere rafturi.

  Uneori, un blat de pliere poate înlocui, în general, un tabel cu drepturi depline – o astfel de soluție se va uita la tineret și armonios.

  O altă opțiune – un produs închis în mod eficient în căutarea. Da, va ocupa o parte a locului util, cu toate acestea, din cauza multifuncționalitatea, puteți abandona altor tipuri de mobilier. Pentru a întruchipa pe deplin această idee, de asemenea, este recomandabil să se fuzioneze stand și pervazul ferestrei. Apoi, spațiul de lucru va fi destul de mult chiar și pentru iubitorii de mult și să se pregătească în mod activ.

  Suportul de bar în formatul „Peninsula“ poate repeta atât proiectarea altor blaturi de masă, și contrastul cu ei. Alegerea depinde doar de preferințele proprietarilor înșiși. „Insula“ de tip este adecvat numai cu spațiu de gândire atentă. Pentru a face acest lucru, utilizați o mică adâncime built-in mobilier. Proeminența este cusută cu fațade, iar cremaliera este folosit în loc de o masă convențională cu drepturi depline.

  Nu contează cât de atractiv pentru descrierea sau în imaginea părea o anumită opțiune, trebuie să fie otrăvită cu nevoile sale. Toate elementele și secțiunile necesare ale camerei trebuie să fie amplasate cât mai accesibile. În mod ideal – în picioare la locul de muncă, oamenii ar trebui să ia tot ce ai nevoie, trebuie doar să se întinde mâna. Pe cât de mult posibil de a utiliza verticalele. Pentru a umple-le utilizare:

  • dryshi+
  • dulapuri pentru nunta feluri de mâncare, crup, macaroane+
  • Rafturi (de tip deschis sau închis)+
  • intersecție.

  Opțiunea liniară pentru aranjamentul de mobilier implică plasarea ei în cel mai lung perete. Pentru a bate toate aceleași canale de aer, nu folosiți neapărat un rack bar. Puteți transforma caseta într-un element separat care se termină cu masa de noptieră. Important: Baza tuturor articolelor de mobilier ar trebui să fie îngustată. Numai în acest caz, ei vor intra în mod armonios la setare.

  Separat, merită să spunem despre bucătăriile de design în case P-44T. Ele sunt echipate cu un Erker, care vă permite să măriți suprafața totală la 13,2 m2. Deoarece caseta este rearanjată pe coridor, bucătăria aproape corespunde pătratului perfect. În Erkerach, puteți găzdui, la alegere:

  • Zona de masă+
  • Complot pentru odihnă+
  • Iarna Sadik+
  • Unitate de sport+
  • dimensiuni modeste ale cabinetului.

  În casele seriei P-44 și P-44T, se recomandă însoțirea bucătăriilor conform schemei clasice. Strict strict, interior scump scump exprimă gustul proprietarilor foarte convingătoare. Recomandat pentru a da prioritate tonuri de lumină, răspândirea pereți. Zona de focalizare este decorat cu un accent de culoare. La cererea pereții sunt acoperite cu diferite materiale și pata în diferite tonuri.

  Căștile sunt de obicei comandate cu fațade albe. În mod ideal, acestea trebuie să fie un tip unghiular, cu rotunjirilor. În incinta stilisticii moderniste de utilizare:

  • fațade lucioasă+
  • Placi ceramice pe podea (fără linoleum și laminat)+
  • Ipsos culoare alba+
  • șorțuri ornamentat+
  • accente de culoare Juicy.

  Recomandări suplimentare

  În bucătărie proiectelor proiectului P-44 cu conducta de aer, se recomandă să utilizați nu ordinare, și mobilier unghiular. Este ea, în orice caz, trebuie să fie puse în intervalul dintre perete și cutia. Experții act de faptul că distanțele de distanța în acest loc trebuie să fie făcută cu atenție ca. Pentru a scapa de colturi ascutite, este recomandabil să se aleagă modele cu fațade radiale. Această soluție, printre altele, vă permite, de asemenea, să eliminați disconfortul caracteristic asociat cu aspectul spațiului atipic.

  Designerii notă că tablele cu margini fără probleme au devenit o alegere foarte reușită. Aceste margini sunt minele de ventilație „îmbrățișare”. Prin urmare, dispare necesitatea unei căutări scrupuloase pentru capabilități optime de plasare a mobilierului. Dar dacă sarcina este setată să folosească maxim zona utilă, va trebui să alegem o lungă perioadă de timp și să alegeți ușor. Dimensiunile tuturor părților sale trebuie să fie multiple cu privire la lungimea și lățimea minei.

  Cu privire la modul de a face o bucătărie în casa seriei P-44, consultați următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: