Design de toaletă în diferite stiluri

Design de toaletă în diferite stiluri

Majoritatea covârșitoare a compatrioților noștri trăiesc în case tipice, unde spațiul este atribuit o dimensiune cu adevărat amuzantă sub toaletă – de multe ori asistentul de oaspeți este mai mic de 1 kV. M. Cu toate acestea, nu este necesar să vă faceți griji, chiar și o astfel de cameră apropiată poate primi o specie elegantă și spectaculoasă. Să stați mai mult pe majoritatea exemplelor de realizare interesante din baie.

Alegere

Opțiunile de design de toaletă foarte mult, deci alegeți corespunzător – aceasta este o lecție dificilă. Mulți încep cu studiul imaginilor de pe Internet, dar aceasta este cea mai frecventă greșeală – în primul rând, ar trebui analizată printr-o imagine reală a capacităților de spațiu și numai după aceea, care gândește stilistica. Următoarele recomandări trebuie respectate:

 • Măsurați dimensiunea camerei, alcătuiți circuitul cu țevi și alte elemente proeminente – un lucru pentru a face o toaletă spațioasă într-o casă privată și altul – Selectați idei pentru crearea unui interior elegant într-o cameră mică+
 • Dacă baia din casă este separată, atunci, împreună cu gospodăria mea, luați o decizie comună cu privire la posibilitatea de re-planificare, va fi în mare parte dependentă de designul interior+
 • Consultați-vă cu membrii familiei dvs. despre modul în care fiecare dintre ei dorește să vadă baia+
 • Dacă ați decis cu privire la stil, ridicați materialele optime pentru designul său. Dacă aveți idei despre viitorul interior, aveți neclare – puteți experimenta culori și texturi în interiorul toaletei+
 • Uită-te cu atenție în cameră, gândiți-vă la ceea ce lipsește în el pentru un confort maxim+
 • Decide cu întrebări, cum ar fi localizarea erupții cutanate, suportul pentru hârtie și contorul de apă – la prima vedere, este lucrurile mici, dar pentru a crea un elegant și baie confortabilă, ele au o semnificație importantă+
 • Asigurați-un cuplu de trei opțiuni pentru proiectarea toaletă, cel mai bine cu vedere de sus și în foamete, atunci toate defectele de planificare vor fi vizibile în mod clar, și va fi capabil de a face rapid o nouă versiune a interiorului + Sunt de acord , este întotdeauna mai ușor pentru a vedea deficiențele alegerii înainte de repararea acestora după+
 • În cazul în care capacitățile financiare permit – contactul proiectantul pe interioarele, aceasta va ajuta să creați o versiune optimă a proiectului de toaletă, care va fi în același timp elegant și ergonomic.
Citește mai mult  perdele moderne în bucătărie: varietate de modele și criterii de selecție

direcţii de stil

  Momentele cand toaleta a fost acoperită cu panouri sau întrebat tapet cel mai simplu, a fost mult timp a trecut, astăzi, în această cameră creează un design foarte interesant. Să se concentreze pe cele mai frecvente.

  • Clasic – În acest interior, se utilizează distribuția tradițională a obiectelor și sanitare este selectat cel mai standard, toate formele familiare. De obicei, tonuri de bej predomină în astfel de decoruri, accesorii pot fi aurit. În paramentului, prezența texturilor pentru lemn imitarea sau piatră naturală este permisă.

  Stresul clasic stil va ajuta la picturi în rame frumoase.

  • minimalism – Pentru această direcție, lipsa elementelor de decor și orice lucruri inutile. In camera, totul trebuie să fie concis, cu o predominanță de linii geometrice stricte. Paleta de culori este ales într-o nuanță nud, și pentru un contrast, utilizați dale negri sau maro închis la podea.

  • Ecosil – După cum rezultă din numele, motivele naturale trebuie să prevaleze într-un astfel de decor. Incintele folosesc materiale naturale – lemn sau piatra. Gama de culori, de regulă, cu dominația de role verde și maro. Este permisă crearea unui efect OMBRE: tranziția de la nuanțe întunecate la lumină, o astfel de soluție va permite vizual să împingă limitele unui spațiu mic. Din accesoriile din Ecosil va fi adecvat să se utilizeze coșuri sau panouri împletite din ramuri uscate pe pereți.

  Cu toate acestea, nu se îmbată – într-o toaletă mică nu ar trebui să fie mai mult de un element decorativ.

  • Baroc – Acest stil este optim pentru băi spațioase. Barocul și analogul său mai modern – Rococo includ un stil palat, așa că atunci când vizitați toaleta, sentimentul că ați intrat în castelul aristocraților bogați. În mod tipic, astfel de camere sunt decorate în nuanțe de burete, ciocolată și bej cu ornament de aur. Va arăta spectaculos gravarea și picturile cu parcele de Louis XIV.

  Plumbing trebuie să completeze sentimentul de avere și de lux – trebuie să fie cu aurire albă ca zăpada, și este de dorit să se folosească marmura pentru placarea pereților.

  • Modern – Baia în acest stil implică unghiuri drepte, linii stricte și abundența de elemente geometrice. Nuanțele în design pot fi utilizate, în mod necesar, fără jumătate. Interiorul este accentuat de dispozitive de iluminat competent selectate.
  Citește mai mult  Idei pentru balcon: Recomandări pentru proiectare și soluții elegante

  • Nu soluția rea ​​pentru toalete va fi decorarea stilului interior Loft – În acest caz, nu au nici măcar masca pereți netratate, instalațiile de cazane și conducte de apă. Pe fundalul lor va fi o frumoasă instalații sanitare de porțelan.

  Selecție de culoare

  Selectarea unei soluții de culoare adecvată pentru înregistrarea toaletă este o etapă importantă în planificarea interioară, deoarece percepția generală a camerei și starea de spirit a oamenilor care trăiesc în casă. Două grupuri sanitare cu aceeași metrah făcute în aceleași stiluri, dar diferite nuanțe pot arăta complet diferit. Există mai multe subtilități în proiectarea, care ar trebui să cunoască proprietarii camerei, alegând ideile corespunzătoare ale design-ul băii.

  • alb. Această culoare predomină în majoritatea covârșitoare a bai, deoarece nu pot fi potrivite pentru spații de mici dimensiuni, fără lumină naturală. Nuanța ofera camera unele airiness și face mai ușor.

  Pentru membrii familiei și oaspeții de acasă, nu a existat nici un sentiment de camera de spital, puteți adăuga câteva părți luminoase – panou pe perete sau contrastante luminoase accesorii.

  • Negru. O astfel de design arată deosebit de impresionant in tandem cu instalatii sanitare alb imaculat. Cu toate acestea, tonuri întunecate sunt curățate vizual prin spațiu, astfel încât este posibil să se utilizeze acest design numai în toalete spațioase. Și, de asemenea, rețineți că, dacă negru durează mai mult de jumătate din design – într-o astfel de camera va fi incomod.

  • gri. Acest ton în ultimii ani, este considerat un adevărat succes, dar trebuie să fie combinate pentru a se combina cu restul elementelor din camera de toaletă. De obicei, umbra este completat de o imagine sau un mozaic pestriț.
  Citește mai mult  Bucătărie Sheins: Tipuri și selecții

  • Albastru. Această culoare cu probabilitate egală poate să arate original și banală. La utilizarea acestui Kolker este foarte important de a alege nuanțe potrivite și combinațiile cu mobilier și instalații sanitare. Cel mai adesea, o astfel de kel este folosit pentru interior Decora în stil marin.

  tonuri luminoase pot fi semnificativ mai revigorant baie. Dar este important să nu exagerați cu un kel, altfel nu se poate evita sentimentul de izbitoare și pureness.

  pereți luminoși sunt cel mai bine combinate cu un decor minimalist sau clasic.

  Exemple frumoase

  Va oferim o fotografie plânge de cele mai multe opțiuni interesante pentru a face toalete de uz casnic și țara în stiluri diferite.

  • Speologic și concis, interior scandinav în baie.

  • Ventilatoarele motivelor de țară se vor potrivi în înregistrarea în țară sau din Provence.

  • Uită-te frumos la decorurile orientale – Marocan, japonez, chinezesc.

  • Iubitorii de reținere și concisness în interior vor trebui să facă stil neoclasic și englez.

  • Decorul grec și mediteranean în camera de toaletă este invariabil însorit.

  • Pentru susținătorii interioarelor moderne, puteți recomanda high-tech sau Art Deco.

  • Și pentru iubitorii retro – shebbi chic.

  • Neobișnuit arată mozaic în designul băii.

  • O optiune interesanta poate fi un decor spațiu.

  • Și, desigur, cabana este o versiune câștigătoare pe care toate gospodăriile vor trebui să le guste.

  Cu privire la modul de a face reparații în toaletă, a se vedea următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: