Design interior bucătărie în stil modern

Design interior bucătărie în stil modern

Recent, o atenție deosebită este acordată stilist interior. În același timp, astăzi încercați să alegeți un singur stil pentru fiecare cameră de locuit, inclusiv bucătăria. În articol ne vom uita la nuanțele designului bucătăriei în stilul modern, una dintre cele mai căutate direcții de design interior.

Caracteristici stil

Potrivit descrierii general acceptate, modernul este unul dintre stilurile interioare moderne, cu o serie de caracteristici caracteristice. Nu este în zadar este considerat una dintre cele mai bune decizii de designer de a aranja bucătării. În absența pompozității și a cuplurilor, rămâne în moderatie elegantă și convenabilă.

Caracteristicile sale distinctive pot fi numite:

 • Funcționalitatea, deoarece fiecare element al interiorului chiar până la decor poartă o anumită încărcătură+
 • Prezența mobilierului și a echipamentului tipului încorporat, care facilitează lucrarea din bucătărie și elimină leziunea despre unghiurile proeminente+
 • Prezența în interiorul materialelor cu un tip de suprafață netedă și lucioasă, prin care este posibil să reflecteze vizual și să extindă spațiul+
 • Amestecând o gamă monocromă cu colecții luminoase de paletă de culori, care este utilizată pentru a accentua interiorul+
 • Cantitatea minimă de textile din compoziția interioară, în timp ce vederea camerei rămâne incredibil de confortabilă și elegantă+
 • Aranjamentul asimetric al elementelor aranjamentului, care elimină interiorul obișnuit+
 • Combinația de materiale diferite, în special metalul și lemnul, sticla și plastic, ceea ce face un multi-fațetat+
 • Smoothitatea contururilor de mobilier, liniilor curbate, care elimină interiorul de plictiseală+
 • Numărul minim de amprente și modele sau absența completă a acestora, datorită cărora interne dobândește expresivitate+
 • Utilizarea competentă a recepțiilor de zonare a camerei, prin care se poate realiza organizarea spațiului și a ordinii.

Sarcina principală a stilisticii moderne de bucătărie este crearea atmosferei de confort cu sentimentul de spațiul maxim deschis. În același timp, bucătăria ar trebui să fie echipate cu cele mai recente tehnologii. Nu numai asimetrie este important aici, dar, de asemenea, neurko pronunțată geometrie. O trăsătură caracteristică a stilului este o forță de culori deschise din paleta de culori, ceea ce este bun pentru bucatarii mici.

În plus, fiecare element utilizat pentru interior este cântărită cu funcționalitate. lucruri în exces în bucătăria stilul de spațiu modern, nr. În popularitate, stilul poate fi comparat cu clasice pe care au încercat anterior să traducă oameni respectabili în cele mai bune case. Astăzi, dorința de solemnitate palat este întruchipat mai des în interioarele de case de țară, cu o METRA suficientă.

Modern este o alternativa excelenta, o soluție excelentă pentru apartamente de diferite zone, planificarea și gradul de iluminare. Resursele sale – minim de aglomerație, accesorii și bauble, spațiu maxim, luciu și tehnologic. Având în vedere acest lucru, face un interior la modă va fi ușor, atât în ​​apartamentul studio, cât și în bucătăria mică.

Alegerea unui set cu cască de bucătărie

Setul cu cască de stil modern ar trebui să fie neobișnuit, cu forme îndoite și linii asimetrice. De exemplu, modelele unghiulare trebuie să aibă un unghi neted care poate fi închis fie în interior. Cutiile de colț pot fi chiar rotunjite și netezite, ceea ce este deosebit de relevant pentru bucătării mici. Pentru a realiza efectul luciului, fațadele pot fi finisate smalț, acrilic, film sau lac.

Contrastul facturii este important și, prin urmare, împreună cu un copac, trebuie să selectați mobilier din materiale artificiale. Asigurați-vă că interiorul trebuie să fie mobilier cu textura metalică lucioasă (oțel inoxidabil). În același timp, stilul nu interzice utilizarea de piatră, MDF și plastic în setul cu cască. Mobilierul poate avea o configurație și o culoare diferită, în timp ce este perfectă dacă mânerele sale sunt făcute din metal și au un design concis.

Citește mai mult  Dormitor galben: Pro, Contra și caracteristici

Metal poate fi extractor, setul cu cască pentru accesorii, mecanisme de deschidere și închidere a dulapurilor trase. Mare dacă setul cu cască este echipat cu un tip modern de sticlă. În funcție de planificarea setului cu cască poate fi linear, unghiular și în formă de P. Modelele pot avea o insulă și peninsulă decât sunt din punct de vedere tehnologic, cu atât mai bine.

Sistemele de stocare în casetele balamale și în aer liber trebuie să fie cât mai convenabile pentru utilizatori. Ele pot fi verticale și orizontale. O sticlă de tip de cabinet poate fi încorporată în setul cu cască. Asigurați-vă că ați încorporat un cuptor modern cu funcție de auto-curățare. Puteți alege exact o astfel de opțiune.

Tabelele pot fi parte dintr-un set de căști de bucătărie sau să fie o insulă independentă cu o chiuvetă și o parte de tăiere. În același timp, puteți alege să nu numai una, dar, de asemenea, două niveluri, care permite nivelul superior și ca suport de luat masa. Puteți cumpăra un ansamblu cu bar, adăugând că scaune înalte de bar cu picioare din oțel inoxidabil.

Fațadele căști trebuie să fie monofonic și lucioasă, la fel de buna. Mobilierul în sine poate fi construit într-o linie orizontală sau combinarea dulapuri tipice cu blocuri modulare rotunjite. Acesta este de obicei combinat cu un singur blat din lemn sau piatră. Adesea fațadele dulapuri montate sunt diluate cu inserții din sticlă. Aceasta contribuie la interiorul iluzia de spatiu si luminozitate vizual.

În ceea ce privește desenul, apare pe fațadele mobilier frecvent, iar în ansamblul acesta poate fi un singur accident vascular cerebral numai pe unul dintre blocurile modulare. Ușurința de concis, setul cu cască este abilitatea de a selecta scaunele de o formă neobișnuită. În acest caz, modelele unghiulare nu pot avea un unghi drept, dar ascuțit. Elementele de colț pot fi mesele din tipul de bara, realizate într-o formă curbă, pe un picior, cu o iluminare separată sau un sistem de stocare montat pentru ochelari.

Trebuie să alegeți un set cu cască bazat pe preferințele dvs. de gust, un model de o anumită bucătărie, oportunități bugetare. Există căști directe, P-formate și colț de tip modular, model de clasă economică, precum și produse elegante de nivel înalt de performanță. Modelele pot să nu aibă sisteme de stocare închise: în gama de furnizori de tranzacționare există modele cu rafturi deschise și inserții din plastic.

Termeni de combinație de culori

Stilul modern are propriile priorități în alegerea unei culori. Tonurile principale ale fundalului sunt considerate culori albe, gri și bej. Ele pot fi diluate cu lovituri luminoase. Arată frumos în acest stilist o nuanță albastră-fumoasă a paletei de culori, precum și nuanțe de lemn de soiuri nobile, inclusiv tonul de lumină de stejar ușor. Alegerea reușită a soluțiilor de fundal va fi nuanțe calde și tonuri calde.

Important, CDur pe fundalul culorilor selectate de culori, care pot fi argint și gri-negru. Tonurile selectate ar trebui să fie combinate armonios cu lemn. Cursele luminoase pot fi incluse în inserții de plastic sau în alt material artificial. Poate fi fațade ale dulapurilor, tehnica, scaunele, plaferele dispozitivului de iluminat, elemente decorative (de exemplu, o imagine a unei vazi cu verdeață vii).

Conform unei combinări de color, 3 culori sunt folosite în interiorul bucătăriei moderne, ceea ce vă permite să obțineți reținere și eleganță. Bazat pe baza unui ton de lumină, face mai luminos prin adăugarea de contrast și se adaugă al treilea la versiunile. Opțiunea perfectă este utilizarea de alb, maro și gri.

Ce se va potrivi cu finisaj?

resurse Stilistica vă permit să alegeți o varietate de materiale la aranjamentul de bucătărie, inclusiv clasa economic. Proiectul poate prevedea o combinație de diferite placare, prin care un multi-fațete se realizează, iar boroughy este exclusă.

Citește mai mult  Sfaturi pentru a alege o canapea pentru un băiat

Tavan

Modern plafon stil de bucătărie poate fi suspendat și întins. Atât cei care și altele sunt adesea efectuate în crem, bej și tonuri de alb. imprimare foto Ocazional Decorați. Made sisteme suspendate din gips-carton, care pot fi date diferite forme. Dacă se dorește, materialul poate fi vopsit și acoperit cu sticlă.

Tavane extensibile se disting printr-o varietate de texturi si culori. De fapt, acesta este un film care este tensionat pe cadru, pre-încălzirea cu ajutorul unui pistol de căldură. Aceste materiale au diferite grade de capacitatea de reflexie, acestea dau luciu necesare cu stilistici până la un tip oglindă de suprafață. În același timp, structurile oferă iluminare din spate internă plafon. Daca vrei ceva diferit, puteți face un plafon cu plăci de polistiren.

Este demn de remarcat faptul că este de multe ori în proiectarea filmului modern și gips-carton sunt combinate. Acest lucru vă permite să dea unicitatea la interior, mai rațional să ia în considerare localizarea plafonierele. La proiectarea, puteți amesteca mat și texturi lucioase, datorită cărora designul tavanului pare interesant și fără desen. În ceea ce privește proiectarea, aceasta poate fi una, două și trei niveluri. De obicei, cu atât mai mare bucătărie, cu atât mai mare poate fi numărul de niveluri.

Podea

Pentru podea bucătărie modernă, puteți utiliza diferite materiale: gresie, faianta, linoleum, podea în vrac, și o matrice de lemn. Linoleum este considerat a fi un material bugetar, deși se pare în interior este destul de frumos și adecvat. Ceramica face o culoare speciala, dar desenul si textura acestuia trebuie să fie selectate în mod corect. În plus, se pot forma fisuri și chips-uri atunci când există elemente grele pe ea.

Podeaua vrac nu are cusături și arată în interior foarte eficient. Acesta este de obicei distinge printr-un nivel suficient de luciu, rafturi la umiditate, substanțe chimice, poate imita textura de orice material, până la piatră, cuarț și ardezie. Dacă se dorește, cu acest material, este posibil să se echipeze în bucătărie nu podea intreaga, dar numai o parte, ceea ce face un accent elegant al interiorului. Culorile sunt selectate, în funcție de schema de culori, luate ca bază pentru proiectarea unui anumit bucătărie.

Lemnul în astfel de bucătării pentru finisarea podelei este folosit mai puțin. Ea este scump, în timp deformat și se usucă. Pe podea nu pare atât de frumos, la fel ca în culoarea de mobilier sau chiar șorț. Cineva preferă să cumpere pentru placare parchet laminat, în timp ce trebuie să luați versiunea cea mai înaltă clasă, rezistente la diferite puncte de funcționare.

Pereți

pereți moderne stil de bucătărie transporta sarcina de fond, ele nu sunt accente de interior. Având în vedere acest lucru, utilizarea materialelor cu desene și o textură extraordinară este exclusă. O soluție ideală este considerată a fi tapetul sau pereții vopsite. Nimic nu ar trebui să fie: în prioritate, materiale monofonice. Singura excepție poate fi o zonă de bucătărie șorț. Cu toate acestea, nu ar trebui să aibă o imagine, dimensiunea țiglă trebuie să fie media.

Şorţ

Modern Style Bucătărie șorț este de obicei făcută într-un perete de culoare identică. Acesta poate fi, de asemenea, contrastante, dar fara combinatii de culori radicale (de exemplu, este imposibil să se amestece negru cu rosu, rosu cu verde). În mod prioritar, tipul de suprafață a materialului cu care se confruntă trebuie să fie lucioasă. Cu toate acestea, în cazul în care fațadele sunt cască lucioasă, textura șorțului poate fi mat.

Citește mai mult  Dormitoare masiv: specii, branduri, opțiuni, idei interesante

Materialele de fabricație pot fi sticlă și țiglă. Alegerea skinny vă permite să atinge ușurința de textură și de a reduce numărul de linii sculptate, care sunt bogate în stil gresie. Uneori, la proiectarea șorț, proiectanții apelează la combinații de materiale cu care se confruntă.

Organizarea iluminării

Având în vedere stilul de stilisticii la toate moderne și tehnologic, iluminatul este considerat ținând cont de alegerea produselor de ergonomice și spectaculoase. În același timp, ele trebuie să se încadreze în designul general, și, prin urmare, în prioritatea modele cu textura de metal, plastic, precum și candelabre de tip de reclamă. De exemplu, acesta poate fi un păianjen plafon candelabru, care arată expresivă pe un fundal de design de concis.

Modelele de tip de plafon pot avea forme rotunjite și geometrice. Având în vedere tehnicile de zonare, iluminarea plafonului poate fi separată pentru fiecare zonă de bucătărie funcțională. De exemplu, este posibil să evidențiezi un rack bar, spațiu de oaspeți, zonă de luat masa, loc de odihnă. În ceea ce privește suportul sau tabelul înalt, acesta poate fi evidențiat de un număr de corpuri de iluminat identice de tip unic. Arata ca acest design elegant si eficient.

Spațiul principal de plafon este adesea indicat de spoturile de tip LED. Dezavantajul lor se află în direcția fluxului luminos, având în vedere că este necesar să le așezați pe tavan peste perimetru cu același pas.

Perdele și alte textile

Textilele din acest interior ar trebui să fie cât mai mici posibil. Având în vedere că ferestrele din stilistica modernă sunt de obicei mari, în cel mai bun caz pot fi decorate cu materie translucidă concisă fără desen. Textura materialului în prezența unui luciu în elementele de mobilier ar trebui să fie mată. textile pentru tapițerie de mobilă în bucătării ar trebui să fie monofonica, de culoare nu bate din totalul culorilor.

Prosoape și benzi sunt eliminate fără a fi nevoie să fie curățate într-o sticlă. În teorie, ei nu ar trebui să fie la vedere, culoarea produsului poate fi diferit. Covor poate decora un spațiu de oaspeți living bucătărie. În același timp, acesta poate fi un monofonic sau cu o viteză redusă și imprimare simplă.

În ceea ce privește perdele, cel modern nu are nevoie de moderne. Cu toate acestea, având în vedere faptul că suntem obișnuiți să se ascunde întâmplă în casa de vederi curioase străine de pe stradă, aici puteți utiliza perdelele de tip moderne, menționate ca rolele. Ele sunt scurte, de închidere doar rama ferestrei, iar apoi clapele fereastră la toate. manufacturability lor le permite să se încadreze în stilul modern: ele sunt deschise prin înfășurarea textile din fibre amestecate cu un arbore special sau așa-numitele casete.

Exemple de succes

Va oferim 10 exemple Design interior de succes în stil modern bucătărie:

 • Proiect în culori luminoase, combinație de bucătărie cu logia+

 • Interior în culori calde, folosind lămpi neobișnuite+

 • Un exemplu de aranjament bucătărie cu trei zone funcționale+

 • Un bun exemplu de utilizare a unui luciu în design modern stil bucătărie+

 • bucatarie Light tip modern, cu acvariu si zona de agrement+

 • Dispunerea de spațiu de bucătărie în ceea ce privește arhitectura neobișnuită a camerei+

 • Opțiunea Modern stil de design folosind vopsele de culoare închisă+

 • Spectaculos interioare folosind roșu și luciu+

 • Un exemplu de combinație de culori de succes în stilul modroom+

 • Contrast joc în bucătărie cu o arhitectură complexă.

Despre caracteristicile bucătăriei în stilul de vedere Modern, în videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: