Designul dormitorului în țară

Designul dormitorului în țară

Mulți oameni preferă să aibă case de țară sau de țară în care vă puteți relaxa dintr-un oraș zgomotos și vă puteți relaxa în natură. Acesta este motivul pentru care acordă o mare atenție la amenajarea dormitorului, destinată să se sprijine gospodăriile populației. Dormitorul poate fi confortabil și confortabil, în cazul în care acesta este echipat în mod corespunzător, reprezintă un mobilier adecvat și stilul interior.

Creați un colț atractiv la cabana este ușor, principalul lucru este de a aborda această problemă în mod responsabil.

caracteristici interioare

La interiorul dormitorului în casă de țară sa dovedit a fi de succes, iar camera în sine este confortabil, este recomandabil să se gândească asupra aranjarea camerei în prealabil, pe scena de construcție. Și, de asemenea, este mai bine să decidă imediat în stilul său și opțiuni în considerare pentru capete de dormit. Interiorul dormitor ar trebui să fie efectuate în același stil în care întreaga cabana va fi încadrată.

În plus față de frumusețe, decorațiuni și mobilier trebuie să fie dimensiunile funcționale și adecvate în cameră. Dacă camera este mică, preferința merită să plătească nuanțe luminoase, dar dacă dormitorul este foarte spațios, atunci puteți experimenta cu diferite palete de culori.

Mulți specialiști nu sunt recomandați să echipeze dormitorul la cabana nu departe de bucătărie, deoarece mirosurile de la gătit pot fi. Este recomandabil să plasați un dormitor la etajul al doilea, dacă există o astfel de oportunitate. Dacă există o cabană cu un singur nivel, atunci trebuie să încercați să izolați această cameră.

Designerii converg în opinia că dormitorul de vară este cel mai bine realizat din materiale ecologice. De exemplu, puteți acorda atenție Ecostelului la modă. Nu se recomandă supraîncărcarea completă a interiorului unei astfel de camere, ar trebui să fie cât mai liberă posibil. Culorile nedorite luminoase și țipătoare, accentele sunt cele mai bune pentru a aranja cu elemente de decor sau textile. Mobilierul este preferabil să aleagă ergonomic.

Într-o cabană foarte mică de vară, dormitorul poate fi plasat în mansardă, ca o ultimă soluție, îl puteți combina cu orice altă cameră din clădire.

Opțiuni de finisare

Dacă cabana este goală cea mai mare parte a timpului, iar oaspeții vin la casă doar pentru o săptămână, cel mai probabil, nu trebuie să ia în considerare reparații foarte scumpe. Multe idei pot fi realizate în viață cu mâinile lor.

Citește mai mult  TAC descriere așternut

Dacă nu este posibilă utilizarea materialelor naturale de finisare cum ar fi lemnul, puteți găsi analogi ieftini. Poate fi panouri de perete din DVP, pot fi de asemenea folosite din plastic.

O specie populară de decorare a zidurilor din țară este un tablou de placare, numit Clapord. Se poate realiza din ea cele mai neobișnuite idei.

Căptușeala arată perfect pe pereți atât în ​​culoarea naturală a copacului, cât și în oricare alta.

Cu un buget limitat, imagini de fundal pot fi înlocuite cu pictura de perete. Și puteți lua în considerare, de asemenea, crearea unui grup de tapet pe orice perete din camera. Podeaua este de obicei trummed de lemn, laminat sau parchet. Linoleum este cel mai bine pentru a alege, se poate reduce aspectul de orice interior.

Plafonul de reparații necesită, de asemenea, o abordare specială. În cazul în care camera este declanșat, atunci plafoanele pot fi realizate din ea. opțiune simplă și accesibilă poate fi, de asemenea, ordinea de plafon stretch. Clasic opțiune – alb mat.

În cazul în care patul se află sub acoperiș în pod, atunci este de preferat să se acorde un decor de lemn.

Selecție de mobilă

Mobila trebuie să fie alese în funcție de stilul de cameră, precum și din zona sa. Pentru dormitoare mici, cel mai bine este de a achiziționa mobilier ergonomic și compact, care nu ocupă mult spațiu, dar este foarte funcțională. Dar pentru dormitoare spațioase, puteți lua în considerare întreaga kituri de dormit, ca pentru o casa plina.

În dormitor trebuie să fie un pat și un dulap. Dulapul poate fi înlocuit cu un dulap în cazul în care camera este foarte mică. Vă recomandăm să acordați o atenție la seturi de căști din MDF și LDSP, care au un aspect atractiv, și sunt, de asemenea, rezistente la uzură. Desigur, în toate caracteristicile, acestea nu vor fi mai bine decât seturi de matrice, dar astfel de opțiuni pot face clienții foarte scumpe. Și dacă cabana este vizitat extrem de rar, nu are sens să plătesc suplimentar.

Și, de asemenea, pentru cabana, puteți lua în considerare mobilierul vechi existente, care pot fi ușor actualizate și renovate. Se întâmplă ca lucrurile vechi arata mult mai scump doar cumparat.

Încercați să instalați numai cele mai necesare în dormitor. În cazul în care nu este nevoie de o masă de toaletă, oglinda poate fi plasat în aer liber, iar locul rămas la utilizare, de exemplu, pentru a găzdui un birou de calculator mic pentru munca.

Citește mai mult  Design de bucătărie cu șorț întunecat

Dacă dormitorul este mare, puteți instala un șemineu în el. Cu toate acestea, dacă zona nu permite acest lucru, dar chiar vreau să iau în considerare instalarea electrică, biocamină sau falsefin. Un astfel de atribut de țară va adăuga cu siguranță un dormitor confortabil.

Ce stil de alegere?

Designul dormitorului din țară nu va dura mult timp dacă alegeți stilul interior în avans.

Luați în considerare cele mai relevante stiluri pentru a da.

  • Țară și Provence. Proiectarea spațiilor în astfel de stiluri este una dintre cele mai populare vile pentru aranjarea cabanelor. Pentru acest stil, utilizarea decorului în culori strălucitoare, terminând în schema de culori pastel cu diferite tipuri florale.

Mobilierul este preferabil să alegeți din lemn cu suprafață artificială.

  • Ecosil. Folosind această opțiune, se recomandă alegerea numai a materialelor naturale. Abundența lemnului, a țesăturilor naturale și a plantelor în interior va crea cu siguranță o atmosferă de armonie în dormitor.

  • scandinav. Interiorul acestui stil se disting prin utilizarea materialelor naturale în schema de culori luminoase.

Dar că dormitorul nu devine prea alb și inconfortabil, este important să se aranjeze accente în ea. De exemplu, unul dintre pereții din cameră poate fi vopsit într-o culoare strălucitoare, precum și să acorde o atenție deosebită textilelor.

  • Bocho. Pentru stilul Boho recomandat în dormitor pentru a folosi mobilier împletit și accente luminoase.

Scopul principal în crearea unui astfel de dormitor este o distracție lentă și confortabilă.

Exemple frumoase

Pentru a vă asigura că dormitorul din țară este frumos și funcțional, vă recomandăm să vă familiarizați cu exemplele de design realizate, care pot fi utile atunci când se repară.

  • Dormitor la cabana în stilul Provence cu tablă albă. Avantajul este considerat a utiliza mai multe materiale de finisare, cum ar fi lemnul alb și fundal. Panoul frumos de tapet cu imprimare florală trebuie plasată. Mobilierul poate fi ales metal sau din lemn, de preferință în alb.

Pentru a finaliza amenajarea interiorului ca accente, puteți folosi perdele de tentație violet, precum și perne decorative violet.

  • Vă recomandăm să acordați atenție dormitorului în ECOSTEL, unde predomină nuanțele albe și textura lemnului. Patul dintr-un astfel de dormitor este cel mai bun pentru a alege dintr-un copac întunecat. Pe podea, punem un covor împletit, precum și rafturi mici peste pat, pentru care puteți pune ghivece miniaturale cu flori și cărți.
Citește mai mult  Cum de a alege un capac pe o canapea unghiulară cu un ottoman?

  • Mă întreb dormitoarele din țară în stilul Boho interesant și neobișnuit. De obicei, elementele textile luminoase sunt dominate în ele. Mobilierul este instalat lumină, țesute, de preferință, în maro sau orice altă schemă de culori calde.

De preferință, prezența verdeață, precum și diverse decoratiuni pe pereți. Alternativa la plante vii, puteți utiliza bețivi în vase.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: