Detalii mobilier de mobilier în camera de zi

Detalii mobilier de mobilier în camera de zi

Aspectul mobilierului din camera de zi devine uneori o provocare. Există mai multe nuanțe aici. Dar dacă utilizați sfaturi din articol, atunci camera dvs. de zi va deveni centrul sărbătorilor de familie sau întâlniri cu prietenii.

Unde sa încep?

Dacă decideți să schimbe situația în apartament, înainte de a continua apoi cu permutare, este în valoare de a crea un plan care va arăta exact locația tuturor elementelor, și decide cu privire la setul de mobilier.

Pentru a alege mobilierul potrivit, trebuie să învățați cu atenție stilul care vă place. După aceea, determinați numărul de zone și scopul acestora. Acum merită să luați mobilier.

Alegerea mobilierului

Mobilierul ar trebui să aleagă în funcție de zona camerei. Cele mai multe apartamente sunt făcute pe șablon și au camere mici. Dacă planurile dvs. nu sunt incluse, este mai bine să alegeți mobilierul de dimensiuni mici.

În cazul în care nu faceți niciun mobilier global, merită focalizat pe ferestre. Ei au nevoie să fie eliberați cât mai mult posibil prin plasarea obiectelor de ansamblu, la o distanță mare, de exemplu, de la peretele opus.

Cel mai important element este încă mobilier tapițat. Nu ar trebui să fie foarte greoaie, dar confortabil. De exemplu, sacul este acum foarte popular – și locul salvează, și puteți să vă mișcați cu ușurință, fără a rupe integritatea compoziției.

Pentru fiecare stil interior, se aplică mobilierul său. Merită să ne amintim principalele caracteristici ale fiecărei direcții.

High Tech

Stilul modern de design interior, și camera de zi nu este o excepție. Acest stil este potrivit pentru apartamentele orașului, care sunt echipate cu cea mai recentă tehnologie.

Un punct important este multifuncționalitatea fiecărui subiect. control de la distanță suplimentară. Shades care se potrivesc acest design – gri, alb, metalizat, negru, precum și combinația acestora.

Loft

Acest stil este potrivit pentru cei care iubesc neobișnuit. Cel mai adesea peretii sunt realizate din zidărie de cărămidă. Mobilierul este realizat din faptul că. Culorile luminoase atașați insolitului la cele mai simple forme de dulapuri și rafturi. Materiale – Arbore, metal. Dar acest stil pentru spatii mari.

Fuziune

O soluție modernă pentru cei care preferă totul și imediat. Aceasta este o combinație armonioasă a mai multor stiluri. Cel mai adesea aplicat în săli mari și spațioase, în cazul în care pot fi făcute zonare. Fiecare subiect al interiorului ar trebui să aibă ceva în comun. De exemplu, acesta poate fi tăiate sau decor detalii.

Citește mai mult  Alegeți perne pentru mobilier de gradina

Art Deco

Acest interior este creat numai din materiale naturale. Important este o varietate de elemente decorative. De asemenea, este important să se respecte linii clare în tot.

Clasic

De regulă, utilizează un decor luminos care vă permite vizual să extindeți spațiul. Canapele confortabile, mese cu elemente din lemn natural.

Planificarea dezvoltării

Planificarea este cheia pentru designul de succes. Dacă acest element lipsește, atunci riscul dvs. riscă să fie similar cu depozitul de mobilier. Acest lucru este valabil mai ales pentru apartamentele mici, unde camera de zi servește adesea atât dormitorului, cât și locul restului întregii familii seara.

Pentru a executa un plan, veți avea nevoie de hârtie, este mai bine pentru o cușcă pe care o veți aplica planul camerei dvs. Aici trebuie să specificați toate detaliile importante ale camerei.

 • Determinați locația ușilor, ferestrelor, proeminențelor, prizelor. Acest lucru poate include, de asemenea, un balcon care va face parte din hol sau în mod armonios îl va completa.
 • Deconectați acum ce va juca rolul principal în camera de zi. Cel mai adesea este mobilă tapițată și masă de cafea, dar uneori poate exista un șemineu sau un pat.
 • Se determină distanța convenabilă pentru mișcarea. Minim 45 cm. Aproape de dulapuri și uși, spațiu crește pe lățimea ușii.
 • Acum puteți experimenta cu machete de articole de mobilier.

Dacă sunteți ghidați de aceste sfaturi, atunci planul de camera de zi vă va face foarte repede și puteți vedea modul în care camera va arata diferit cu amplasarea elementelor.

Metode de cazare

Mobilier de plante în camera de zi armonios poate fi de trei feluri: simetric, asimetric și într-un cerc. Pentru a alege opțiunea corectă, trebuie să ia în considerare dimensiunile mobilierului și forma camerei. La întocmirea planului dumneavoastră, puteți încerca diferite opțiuni.

Simetric

mobilier dispuse simetric, în scopul de a seri un comportament de familie în fața televizorului. Acestea sunt canapele absolut identice care sunt amplasate una împotriva celeilalte. Elementul principal poate fi un perete sau fereastră panoramică.

Această opțiune este adesea aplicată în țară sau într-o casă de țară, unde există un șemineu.

Semineul este un loc confortabil pentru a petrece timp cu întreaga familie sau plină de singurătate. Coafuri confortabile și scaune care se află vizavi de celălalt vor deveni o soluție minunată.

Asimetric

Această opțiune implică plasarea mobilierului într-o ordine haotică, dar și față de subiectul central selectat. Asimetria este, de asemenea, exprimată de faptul că se utilizează mobilierul, diferit în înălțime și lățime. De exemplu, pot exista mai multe scaune în jurul mesei, diferite în înălțime și stil.

Această realizare a elementelor interioare este mult mai populară. Este potrivit pentru majoritatea stilurilor și mobilierului pentru a alege ușor.

Circular

Cea mai convenabilă opțiune pentru camera spațioasă. Mobilierul din cameră este amplasat într-un cerc de la subiectul central. Cel mai adesea, această locație este ales de către proprietarii de mari hale pătrați.

Citește mai mult  Tulle pentru bucătărie: soiuri, opțiuni frumoase și sfaturi pentru alegerea

În camere dreptunghiulare, puteți dota fiecare zonă în acest stil. Doar amintiți-vă combinația armonioasă în general.

Luați în considerare forma și dimensiunea camerei

Plasarea de mobilier în sala este cazul responsabil, deci este în valoare de având în vedere forma camerei. Dacă sunteți proprietarul unei forme dreptunghiulare non-standard a camerei, atunci sfaturile vă vor ajuta în mod corespunzător zonate și localizarea armonioasă a mobilierului.

Este posibil să se aranjeze simetric mobila intr-o camera de zi pătrat. Toate elementele sunt aranjate în jurul principalei principale. De exemplu, dacă aveți o cameră de 16 kV. M. Obiectul principal poate fi o fereastră panoramică mare sau TV și un grup audio.

Pe ambele părți ale centrului există rafturi de depozitare identice sau o nișă. De asemenea, este foarte interesant să se uite la aceleași canapele, dar numai dacă aveți o cameră imensă.

Cea mai bună caracteristică de mobilier în camere dreptunghiulare – asimetrice. Esența acestei metode este faptul că mobilierul este combinat cu unul pe altul în înălțime și lățime, și plasarea acestuia în raport cu subiectul central de. fotolii și scaune Deci, în jurul mesei pot fi plasate, care sunt realizate într-o singură schemă de culori.

Camera de zi dreptunghiulară poate fi, de asemenea, împărțit în zone, dar de cele mai multe ori acest loc de relaxare și de dormit sau la locul de muncă. În cazul în care zona permite, de exemplu, camera de zi 20 kV. m sau 28 kV. m, atunci puteți dota toate cele trei zone principale.

În apartamente moderne, cel mai adesea camera de zi este mare, ceea ce face posibil să se aranjeze de mobilier, astfel încât să poată fi accesate din toate părțile. Dar, uneori, nu este posibil, așa Asigurați distanța confortabilă – de la 40 cm.

Cu o destinație de plasare circulară de mobilier, centrul poate fi o măsuță de cafea situat în mijlocul camerei. Într-un cerc, puteți aranja un scaun sau deputați erodate. Deci, se dovedește o zona de recreere interesantă.

Deoarece peretele principal pentru plasarea televizorului, ar trebui să alegeți opusul ferestrei. Și astfel încât nu pare gol, se completează cu rafturi sau rafturi pentru depozitarea mici. Dar dacă doriți să păstrați libertatea, puteți să-l lăsați liber.

Și totuși cele mai comune camere de zi 18 kV. m și 17 kV. M. Acestea sunt apartamente înguste și lungi care pot fi împărțite în două zone, care vor fi mobilate independent unul de celălalt.

Recomandări utile

Camera de zi este centrul apartamentului, întreaga familie merge aici. Prin urmare, este atât de important să puneți mobilierul corect, astfel încât să nu intervină când se mișcă. Pentru a vă face mai ușor să decideți asupra plasării, amintiți-vă regulile pentru plasarea articolelor de mobilier.

 1. Distanța dintre masa de cafea și canapea (fotoliu) trebuie să fie de cel puțin 40 cm. Distanța maximă depinde de spațiul din cameră, ea poate fi de 100 cm.
 2. Televizorul ar trebui să fie poziționat astfel încât distanța până la locul în care gospodăriile vor sta, a fost de 1,5-2,5 m. Este confortabil pentru ochi. Cu această destinație de plasare, vizionarea filmului va aduce cea mai mare plăcere.
 3. La alegerea mobilier este de a fi ghidat de către direcția de stil. Totul ar trebui să completeze armonios reciproc și în formă și culoare. Dacă utilizați stilul de fuziune, amintiți-vă detaliile decorative pe care toată lumea aduce împreună într-un singur.
 4. De multe ori subiectul principal al interiorului devine șemineu. Este recomandabil să se instaleze fotolii mici în jurul ei. Dar, de asemenea, despre confort, de asemenea, nu uita. uite un grup moale Armonios. canapea și câteva fumuri mici se vor adăuga confort.
 5. Gratuit un perete. Acest lucru va face camera de zi spațioasă. Puteți alege un dulap sau rafturi deschise.
 6. Nu vă fie teamă să se mute departe de stereotipuri. Poate că nu aveți nevoie de elemente pe care tocmai l-ați folosit pentru a vedea în interior. Creați-vă camera de zi – ar trebui să fie confortabil și liber.
 7. Excludeți o multitudine de rafturi pe care sunt amplasate figurine, fotografii și vase. It „mănâncă“ spațiul, în afară, nu mai este cale de disparitie. Numai praf se acumulează.
 8. Dacă nu doriți să contactați proiectantul, acesta merită studiat exemple cu o fotografie, aceasta va ajuta la a face o cameră de zi confortabilă. Poate ceva ce ai văzut de la prietenii tăi. Căutați opțiunea perfectă pentru tine.
Citește mai mult  Adăposturi pentru încălțăminte în hol: Ce se întâmplă și cum să alegeți?

Contactați proiectantul sau nu – pentru a vă rezolva. Dar, în orice caz, întotdeauna o aliniere în conformitate cu dorințele dumneavoastră.

Cu privire la modul de a pune mobilier în camera de zi, a se vedea următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: