Dimensiunile canapele cu sistem Click-klyak

Dimensiunile canapele cu sistem  Click-klyak

Producătorii de mobilier modern oferă cumpărarea unei game largi de canapele. Ele diferă în culori, mărime, material cadru, tapițerie, precum și un mecanism care ajută la îndoieli și descompune canapeaua. Printre întreaga varietate de modele sunt foarte populare cu cumpărătorii folosesc canapele echipate cu un sistem de pliere „clic-clyak”.

Caracteristici de proiectare

Mecanismul „clic-klyak” a primit numele său datorită clicului caracteristic, care este distribuit la plasarea canapelei. Cadrul unei astfel de canapele este fabricat din colț metalic.

Carcasa metalică a crescut rezistența, este capabilă să reziste la o greutate mare, concepută pentru un număr mare de pliere. Baza carcasei are proprietăți ortopedice și constă în soluții MDF.

Filler poliuretanică spumă împiedică apariția de bug-uri și nereguli, ceea ce permite Când se pune, formează o suprafață perfect netedă.

Indiferent de modelul selectat al canapelei cu mecanismul „clic-clyak”, toate au dimensiuni mici. Prin urmare, astfel de mobilier este la fel de convenabil de a plasa atât în ​​bucătărie, cât și în camera copiilor, sala sau dormitorul.

Varietatea culorilor și texturilor materialelor suficiente vă va permite să introduceți un astfel de model în aproape orice interior.

Care sunt dimensiunile?

Dimensiunile canapelelor echipate cu sistemul „click-klyak” depind de tipul de mobilier.

Dar, în ciuda unei astfel de varietăți, fiecare dintre ele se transformă într-un pat cu drepturi depline atunci când plasați. Cel mai adesea, 3 tipuri de canapele sunt echipate cu mecanismul „click-klyak”.

Dar, în ciuda unei astfel de varietăți, fiecare dintre ele se transformă într-un pat cu drepturi depline atunci când plasați.

  1. Drept fără cotiere. Acesta este cel mai compact aspect care este potrivit pentru bucătării sau camere cu o zonă mică. Dimensiune în formă pliată – 2050x1930x970 mm. Locul de dormit – 2030×1350 mm.
  2. Drept cu cotiere. Au funcția de ridicare și coborâre a cotierelor. Reprezintă, de asemenea, un model compact. Datorită cotierelor, au îmbunătățit un pat. Dimensiunea unui astfel de model asamblat – 2040x1950x950 mm. Locul de dormit – 2040×1380 mm.
  3. Modele de colț cu sistem de clic-clyak Cel mai funcțional, deoarece partea din spate a părții principale poate fi descompusă și folosită ca un pat, iar partea din spate a Ottomanka este lăsată într-o formă ne-dezasamblată și se utilizează ca un loc separat pentru odihnă. Sofa dimensiune – 3200x1710x1060mm. Locul de dormit – 3170×2180 mm. Dimensiunea otomană – 1120x1740x10601mm. În formă dezasamblată – 2180×1120 mm.
Citește mai mult  Tabele cu imprimare foto în bucătărie: varietate de modele și recomandări pentru alegere

Fiecare dintre aceste specii are 3 poziții de spătar, precum și o cutie spațioasă de depozitare a lenjeriei.

Sfaturi pentru alegerea

Dacă, atunci când selectați o canapea, preferința va fi dată instanței cu funcția „Click-klyak”, atunci când cumpărațitrebuie să ia în considerare câteva caracteristici. Următoarele recomandări vor ajuta la alegerea unei alegeri în favoarea acestui model sau a acestui model.

  1. Înainte de a cumpăra de mai multe ori trebuie să vă adăugați și să descompuneți ottoo. Mecanismul de descompunere ar trebui să funcționeze fără probleme, fără jerks și ecrane.
  2. Asigurați-vă că în momentul plierei sau plierea cadrului metalic nu a rănit tapițeria. În caz contrar, în locurile de contact s-au format rapid scuffs, iar în timp materialul se poate rupe.
  3. Când utilizați o canapea ca un pat, asigurați-vă că umplutura sa are proprietăți ortopedice.
  4. Rigiditatea saltelei poate varia, de asemenea. Prin urmare, acest indicator trebuie, de asemenea, să fie luat în considerare la alegerea. Dacă canapeaua este destinată unui copil, apoi salteaua de rigiditate medie sau moale. Adult este mai potrivit.
  5. Un aspect important atunci când alegeți un model este materialul tapițeriei. Textura materialului trebuie selectată în funcție de locul unde se va afla canapeaua. Dacă este o bucătărie, atunci trebuie să preferați țesătura pe care o puteți spăla. Dacă există animale în casă, atunci tapițeria este potrivită, care nu lasă cârlige din gheare.
  6. Când instalați o canapea cu acest mecanism într-o singură locație, trebuie să adăugați 15-20 cm la lățimea sa. Aceasta este distanța la care va fi necesară să mutați canapeaua de pe perete. Este necesar ca atunci când la stabilirea mobilierului nu trebuia să se miște în mod constant.
Citește mai mult  Tabelul de masă în baie: soiuri, opțiuni, îngrijire

Verificarea tuturor evidențierilor, va rămâne doar pentru a decide cu privire la culoarea mobilierului.

Cunoașterea dimensiunilor cablurilor standard și lungimea lor în care se utilizează mecanismul de degradare „clic-klyyak”, De asemenea, puteți cumpăra camera înainte de a cumpăra mobilier și luați complotul necesar pentru asta. Și folosind aceste recomandări, puteți verifica mobilierul încă în magazin și a vă proteja de surprize neplăcute după cumpărare.

Prezentare generală a canapea cu mecanismul de lansare „Click-Klyak“ Uită-te în clipul video.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: