Dimensiunile insulei de bucătărie

Dimensiunile insulei de bucătărie

Island bucătării sunt acum populare într-o largă varietate de interioare – acestea sunt foarte diverse și bine potrivite atât pe termen mici și spații de bucătărie spațioase. Uneori nu este ușor să determinați dimensiunea insulei. Cu această problemă, mulți oameni se confruntă, care au decis să lucreze numai la designul bucătăriei. În acest articol, vom considera posibile soluții la această problemă.

Forme și dimensiuni

Insulele de bucătărie sunt destul de diverse și variabile. Designerii recomandă adesea punerea insulei numai pe o suprafață de peste 18 kV. M, Cu toate acestea, totul va depinde de planificarea specifică și de o insulă specifică – unele modele miniaturale pot fi ușor amplasate chiar și în bucătărie 8 pătrat. M.

Determinarea în design este dimensiunea și forma insulei. Modelele standard ale insulei bucătărie sunt opțiunile pe care mărimea începătorului 180×90 sau 120×120 cm și înălțimea podelei este aproximativ egală cu contorul. Cu toate acestea, opțiunile sunt diferite – cele mai multe insule miniaturale sunt fabricate cu un tabletop 120×90, iar înălțimea minimă poate fi de 85 cm. Și, bineînțeles, insula poate avea dimensiuni mult mai mari dacă locul vă permite să.

În plus, uneori o insulă de bucătărie este conectată printr-un bar cu locuri de aterizare – în acest caz, dimensiunile pot fi practic.

Pentru a determina dimensiunea insulei de bucătărie necesare, acordați atenție următoarelor puncte.

  • Dimensiunile premiselor dvs. sunt de o importanță capitală. Astfel încât insula nu ambreia tot spațiul camerei, ar trebui să fie scrisă competent – în bucătăria mică, insula mare este mai bine să nu punem, pentru că va dura prea mult spațiu.
  • Procedați direct de la nevoile dvs. – Mobilierul în bucătărie mai întâi trebuie să fie cel mai funcțional. Insula poate avea nevoie dacă nu există suficient spațiu pentru gătit pe setul cu cască principal, dacă doriți să plasați o tehnică sau să aveți o masă suplimentară și dulapuri de bucătărie. Este de scopul pe care este important pentru a respinge – dacă, de exemplu, doriți să plasați mai multe unități de aparate de uz casnic pe insulă, ar trebui să fie cu siguranță destul de mare.
  • Luați în considerare faptul că chiar și insulele aceeași dimensiune poate ocupa un spațiu diferit, arata diferit, Fii confortabil sau nu foarte – depinde de raportul dintre lățime și înălțime. De exemplu, într-o mică bucătărie pătrat va fi în mod rezonabil pune o insulă îngustă de-a lungul unuia dintre pereți, și insulele cu laturile egale, indiferent de dimensiunea de dimensiuni, sunt mai potrivite pentru o bucătărie mare.
Citește mai mult  Design de baie mare

Forma nu este nicidecum mai puțin important decât dimensiunea insulei. Acesta servește scopuri practice, ajută să furnizeze mai convenabil cameră, și poate deveni, de asemenea, un punct culminant de designer, La urma urmei, caracteristicile moderne de design de mobilier sunt extrem de bogat și divers.

  • Forma rectangulara Este comun. Aceasta este o opțiune convenabilă pentru diferite tipuri de setări – utilizați o astfel de insulă în orice stil interior. Sub o insulă dreptunghiulară, puteți aranja cu succes ambele dulapuri, cât și echipamente încorporate. Acesta este un model universal în funcționalitatea sa. De asemenea, adesea o astfel de insulă intră în bar.
  • Pătrat Insula poate arăta, de asemenea, foarte interesantă. Mai des se pune în bucătării spațioase, dar și într-un mic se poate găzdui bine dacă spațiul are. O astfel de insulă poate fi interesată de zonarea camerei și îl puteți folosi așa cum vă place.
  • În bucătării moderne sunt adesea găsite Insulele rotunde – mulți oameni au iubit din cauza absenței colțurilor ascuțite. Acest lucru este deosebit de important pentru o bucătărie destul de mică, în care trecerea dintre carcasa și insula este mică – într-adevăr, puteți lovi cu ușurință. Round Island arată armonioasă, adesea folosită pentru a găzdui o chiuvetă sau un blat suplimentar cu dulapuri. De asemenea, lângă el poate găzdui mai multe scaune – o astfel de insulă va înlocui suportul de bar.
  • Se găsesc alte forme de design bizar de insule de bucătărie. De exemplu, poate fi triunghiular, val, constă din mai multe cercuri sau poligoane. Astfel de insulițe decorative sunt recomandate pentru a fi utilizate numai în bucătării spațioase – ele sunt completate inițial de un design comun în stiluri moderne, dar nu sunt întotdeauna cele mai convenabile.

Adesea, astfel de insule ocupă o mulțime de locuri în exces, complică mișcarea pe pasaj și nu sunt potrivite pentru aparatele de uz casnic. Luați în considerare aceste caracteristici înainte de a cumpăra.

Distanța către alte mobilier

Prin ele însele, dimensiunile și forma insulei de bucătărie au o valoare în comparație cu alte mobilier și la aspectul general al spațiului. Pune bucătăria este insula poate fi diferit, dar este întotdeauna important să se gândească la comoditatea de a fi utilizat și trecerea camerei. În cazuri diferite Distanța minimă va fi diferit.

Citește mai mult  Uși de duș: tipuri, dimensiuni și secretele de alegere

De multe ori insula este pus în bucătărie dimpotrivă – aceasta este exact locația este considerat standard si cel mai des utilizate. Dacă face o insulă cu o masă Il chiuveta, distanța de la setul cu cască trebuie să fie 70-90 cm: așa că va fi convenabil pentru tine chiar în procesul de coacere rândul său, să-l dacă aveți nevoie să se spele ceva sau tăiate.

Dacă este nevoie de insula pentru a se potrivi dulapuri sau ca un tabel suplimentar, Se va face în mod rezonabil o distanță mai mare – cel puțin 1 metru. În cele din urmă, dacă ați conceput pentru aparatele loc de uz casnic sub blat insulă, distanța ar trebui să fie chiar atât de mult încât, de exemplu, căldura din cuptor nu a deteriora suprafața setului cu cască, și, de asemenea, să fie confortabil să se aplece la de lucru cu tehnica. În mod ideal, distanța ar trebui să fie de 120-150 cm.

Dacă insula este situată la bucătărie la un unghi și se odihnește pe perete, distanța poate fi aproape oricare – Numai considerațiile de practică sunt importante aici. Luați în considerare faptul că adesea locul dintre o astfel de insulă și capul dispare în zadar – ar fi frumos să o luați, plasând scaunul, un raft de perete sau orice alt mobilier convenabil pentru dvs. Dacă insula la un unghi la setul cu cască de bucătărie nu scade pe perete, este necesar să o așezi cu atenție – poate pur și simplu să interfereze cu mișcările din jurul camerei. De aceea Ar trebui să fie plasat cât mai logic posibil.

Ei bine, dacă setul cu cască și insula din atmosfera lor vor forma figura geometrică potrivită – un dreptunghi sau un triunghi. Această tehnică folosește adesea designeri pentru a aranja mobilierul frumos și convenabil.

Uneori, bucătăria este insula vecina nu numai cu capul de bucătărie – de exemplu, în cazul în care intră în bar, lângă el armate adesea pus sau alte locuri de debarcare. În funcție de structura scaunului, ambele seturi de căști pot fi abordate atât în ​​laturile opuse. Dacă trebuie să furnizeze camera de zi sau de studio, acesta va fi logic pentru a pune fotolii între insulă și headitur, Pentru o mai bună zonate camera, dar în acest caz, distanța dintre headcard și insula ar trebui să fie de aproximativ 3 metri.

Citește mai mult  Stiluri de interior living

Cum de a decide cu privire la dimensiunile?

designeri de interior moderne fac mai multă atenție nu numai la estetica si stil, dar, de asemenea, practic, confort și ergonomie. Ergonomia este o știință despre interacțiunea dintre om și elementele din jur, vă permite să aveți de mobilier, astfel încât în ​​spațiul era confortabil. Trebuie să găsiți Optim pentru sine insula bucătărie. Dacă aveți în vedere diferite opțiuni de aspect, va fi rezonabil să se tragă toate soluțiile posibile.

Insula într-o bucătărie mică și medie trebuie să fie extrem de confortabilă și utilă – Dacă nu aveți nevoie de un bufet suplimentar, dulapuri sau un loc pentru echipamente, este mai bine să nu puneți deloc. În alte cazuri, trebuie să decideți ce dimensiune are un dulap sau o tehnologie încorporată de care aveți nevoie și să continuați de la acest lucru.

De asemenea, gândiți-vă cum să utilizați insula în mod mai eficient – de exemplu, poate fi stocat un fel de feluri de mâncare sau tehnică chiar de sus și el poate servi ca o partiție într-o cameră mare.

Adesea, designerii aleg insulițe miniaturale dacă trebuie să fie puse pe perete, iar scopul funcțional este un loc excesiv de gătit. Mare poate fi ca un centru semantic al bucătăriei și servesc pentru zonare.

De multe ori, în spații spațioase fac insule cu șeminee decorative – se poate realiza chiar și cu dimensiuni standard. Cel mai dificil lucru este cu insulele forma greșită, care servesc în scopuri decorative. Ele nu ar trebui să fie prea mare, în caz contrar tot spațiul de bucătărie din jurul lor nu va fi prea convenabil pentru gătit și mese.

Cât de mult insula bucătărie poate fi utilă, puteți afla din clipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: