Diversitatea de specii și sfaturi cu privire la selectarea dispozitive de fixare pentru bucătărie

Diversitatea de specii și sfaturi cu privire la selectarea dispozitive de fixare pentru bucătărie

Design de spațiu în bucătărie implică nu numai o selecție foarte atentă de mobilier și elemente de interior, dar, de asemenea, iluminat atent din toate zonele camerei. Este aici că deosebirea exact luminozitatea, directionalitatii a fluxului luminos. Lămpile moderne de bucătărie sunt destul de diverse în design, se poate încadra armonios în interior cu aspect diferit. Dar cum să înțeleagă caracteristicile lor, în scopuri funcționale și tipuri de design?

sconce de bucătărie și de montat pe perete lămpi senzor, aeriene și urmăriți plaffers și modele, alte opțiuni pentru modele de echipamente de iluminat de origine – ceea ce se deosebesc unul de altul? Ai nevoie să stea un candelabru sub tavan și cum să-l înlocuiască în interior modern? Aceste întrebări trebuie să rezolve designeri și proprietarii de locuințe individuale. Și mai multe informații vor fi, cu atât mai ușor va fi alegerea de iluminat adecvat.

Revizuirea speciilor

Printre lămpile găsite în piață pentru bucătărie, puteți găsi mai multe grupuri de mărfuri care diferă în tipul de locație și direcția fluxului luminos. În funcție de proiect de design selectat Într-o cameră poate fi singur, dar în același timp mai multe grupuri de astfel de produse.

Tavan

Plasat pe tavan modele de bucătărie de dispozitive de iluminat pot fi echipate cu flăcări sau au un alt tip de locuințe. Built-in opțiuni de iluminare din spate poate fi montat direct în construcția tavanului. Printre cele mai populare solutii pot fi distinse prin mai multe opțiuni adecvate pentru montarea în interior bucătărie. Prin tipul de designul lor, acestea sunt mortise, suspendate, suspendate și pot fi fixate pe suprafețe diferite – dintr-o cutie de gips-carton pentru a se suprapun obișnuite de beton.

Candelabre

Cel mai element comun al sistemului de iluminat utilizat pentru a crea un flux comun și împrăștiate de lumină. Modelele moderne de candelabre pot avea atât o formă familiară cu un sistem de închidere suspendat și unul sau mai mulți plasturi și original, care ocupă minimul. Deasupra barei stau și în zona de sala de mese se obișnuiește să se plaseze un rând de 3 sau 5 dispozitive amplasate liniar.

Candelabre aparțin tipului suspendat de lămpi, în versiunea bucătărie acestea sunt cel mai adesea dotate cu mai multe lămpi cu multidirecționale belands închise sau semi-deschise. In single-band modele folosite abajururi, creând o dispersie mai direcționată a fluxului luminos. lustre moderne sunt dotate cu regulatoare de intensitate a luminii, care permite controlul puterii de iluminare si schimba-l la discreția lor.

lămpi Punct și laturi

De iluminat pentru tavan bucătărie poate avea un design încorporat și deasupra capului. Cel mai adesea, în această calitate, pete și lămpi punctate. De obicei, acestea sunt montate în zona de lucru și să formeze o lumină direcțională locale pe dulapuri. Alegerea optimă de aici poate fi modelele de instrumente care pot schimba direcția – în acest caz, va fi posibil să se asigure folosirea rațională a acestora în mare, și într-o mică bucătărie.

O astfel de lumină de fundal poate fi încorporată în fațadele de mobilier din lemn, alegând cele mai subțiri lămpi LED care nu iau o zonă semnificativă în interiorul dulapurilor. Modelele senzoriale vor declanșa de la atingere fără a cheltui excesul de energie electrică. Opțiunile cu un senzor de mișcare vor scăpa de necesitatea încă o dată faceți clic pe comutator.

În execuția modernă, poate fi, de asemenea, lămpi cu halogen, LED sau fluorescente plasate într-un caz de acoperire și fixate pe tavan. O astfel de iluminare este, de asemenea, considerată locală, dar este potrivită pentru decorate în stil high-tech, minimalism și alte opțiuni în care candelabrele sunt inadecvate. Datorită faptului că puteți găsi modele de lungimi diferite capabile să suprapună chiar și o parte semnificativă a tavanului, aceste lămpi pot fi înlocuite cu lămpi clasice de plafon suspendate.

Panouri aeriene și morți

Panourile cu dimensiuni mari de dimensiuni mari pot fi montate într-o mortise în cutia de apă uscată sau instalate sub formă de căptușeală. Aspectul futurist Apariția unor astfel de modele este bine combinată cu interioarele de înaltă tehnologie. Panourile sunt foarte subțiri și plămâni, dau o mulțime de lumină, economică, dar scumpă și necesită instalarea corectă.

Lămpi suspendate pe șină

Această categorie de iluminare de bucătărie este de obicei montată pe o zonă de luat masa sau un colț înalt. Este fabricat sub formă de sport pe o șină specială, care este ușor de ajustat în înălțime.

O astfel de lumină de fundal va fi avantajoasă să se uite în interiorul modern, dar din punct de vedere practic nu este prea profitabil.

montate pe perete

Dispozitivele locale de iluminat destinație au cel mai adesea montarea pe perete. Astfel de modele nu dau lumină împrăștiată, dar bine ajută spațiul zonate. Ele sunt ușor de instalat, pot fi fixate la o înălțime diferită. Dar de iluminat de perete nu poate exista separat de bază.

Sutien

Destul de popular variantă de perete lumina locale. În ciuda relevanței sale, sconium cu o fixare unghiulară sau dreaptă este adecvat, cu excepția pentru atașare în zona cantinei sau a unui colț moale. În cazul în care acest tip de lămpi încă decis să utilizeze, Este mai bine să acorde o atenție la atașamente care pot fi mutate cu ușurință într-un loc nou, în caz de permutare.

Tubular sau fascicule de lumină

Becuri, utilizate pe scară largă ca un element de design de lumină locale sau decorative. Ele sunt ușor ascunse în nișe special de tăiere, arata estetic, diferă în eficiența energetică. Modelele tubulare sunt echipate cu lămpi fluorescente sau cu LED-uri, pot fi reprezentate ca benzi flexibile. Este ei că acestea sunt alese pentru a ilumina zona de lucru.

lămpi Track

Piesa lămpile utilizate în interior rezidențiale sunt radical diferite de toate celelalte specii de caracteristici de design. Sistemul modular pe magistrala de ghidare poate fi liniar sau închis, elementele de pe ea sunt mutate în mod liber și de a schimba direcția. Urmăriți sisteme de iluminat fac parte din categoria de accentuand, care să permită asigurarea specifice zonelor evidențiate.

Busbar în acest tip de echipament poate avea următoarea FASTENING:

 • Suspendat+
 • Plasture+
 • Încorporat.

Modularitatea echipamentului îl face ușor pentru a ajusta bucătărie de iluminat pentru diferite sarcini – pentru a modifica numărul de corpuri de iluminat fixe, efectuați gruparea lor, rotiți în direcția dorită.

Tipul folosit de lămpi cu halogen poate fi, luminiscent, LED-uri, dar întotdeauna eficiente energetic.

Opțiuni de proiectare

Lămpile de bucătărie poate deveni un luminos și accent elegant, în interior. Mai mult decât atât, printre opțiunile de proiectare existente, puteți găsi într-adevăr soluții potrivite pentru stiluri de design aproape orice stil. Deci, într-un interior futurist de o cameră spațioasă, cu living bucatarie, panouri cu LED-uri la modă va arata bine. Ei vor decora interiorul, ajuta la furnizarea suficientă luminozitate de iluminat.

Printre interesante opțiuni de proiectare pentru lămpile de bucătărie ar trebui să acorde o atenție cu precizie la următoarele soluții de actualitate.

 • candelabre clasice forjat pe o suspensie lungă. Ei au montat lămpi lumânări, creând efectul de palat de lux. Este important să se ia în considerare faptul că astfel de soluție un designer necesită o zonă importantă a camerei și înălțimea plafoanelor.

Soluții de suspensie originale pe lanțuri, în combinație cu grinzi din lemn masiv și mobilier în stil rustic sunt deosebit de spectaculoase.

 • Bright și candelabre elegante cascadă. Ele sunt adesea folosite suspensii deversoare, similar cu jeturi de apă care se încadrează. Nu-ți fie frică de astfel de modele spectaculoase, acestea sunt bine armonizate cu interioarele în spiritul plafoanelor moderne și oglindă. Puteți găsi atât modele compacte și candelabre destul de masiv pentru zona de luat masa.

 • modele geometrice complexe. Triunghiulara, lămpi poligonale, pătrate pentru bucătărie cel mai adesea găsit sub formă de scaves sau opțiuni mici suspendate situate într-un rând. O astfel de soluție de designer este combinat cu interior minimalist sau high-tech.

 • lampi suspendate din împletitură. Ele sunt de obicei plasate într-un rând de 2-3, atașați la plafonul suspensiei, se completează perdele similare. O formă sferică oferă o astfel de cemeter neobișnuită aspect deosebit de spectaculos. Țesutul este efectuat de la Rattan și este un adevărat hit de modă, combinat armonios cu stiluri etnice, mansardă și o direcție ecologică în design.

 • Pete multicolore cu o nuanță de schimbare a luminii de fundal. Sistemele gestionate din consola necesită instalare profesională. Dar este exact astfel de lămpi false sau încorporate care arată deosebit de eficient în spațiul combinat al camerei de zi.

 • Candelabre de cristal retro. Ei s-au întors la modă și nu vor da loc la alte tendințe. Abundența suspendării, crearea unui joc complex de lumină, pare rău și solemnă.

O astfel de iluminare este bine potrivită pentru interiorul camerei spațioase de bucătărie-dining.

 • Candelabre de tavan cu ornament floral. Astfel de lămpi sunt atașate direct la suprafața tavanului, rămân o decorare cu adevărat elegantă a unei bucăți mici și oferă suficientă lumină împrăștiată moale.

 • Lămpi moderne. Ei folosesc cele mai simple materiale – sticlă, plastic, sunt folosite forme și culori neobișnuite. O astfel de add-on va fi în mod armonios în vintage, iar în interiorul avangardă.

 • Lămpi cu grinzi de țesături întunecate. Ei nu rază lumina pe laturi, dar sunt bine armonizate cu o zonă de luat masa, de luat masa. O astfel de soluție de designer este armonie cu elemente de fixare cromate, bucătării în stilul de înaltă tehnologie sau minimalismul.

 • Candelabre luminoase și luminoase cu tablouri metalice. Ele sunt concepute pentru a servi ca un accent neobișnuit în interior. Dacă bucătăria nu are prospețime, uneori este suficient doar pentru a înlocui lămpile.

Cum de a alege?

Selectarea dispozitivelor pentru iluminatul de bucătărie trebuie să-și ia locația în interior, alte caracteristici ale produsului în sine și metoda de plasare a acestuia. Printre punctele importante se pot observa mai multe.

 • Tipul de construcție. candelabru clasic vor fi necesare pentru organizarea de iluminat general. Lampa modular sau la fața locului va asigura iluminarea necesară în zonele de bucătărie separate. Este necesar să se țină seama de caracteristicile de fixare a lămpilor. Neambiguu putem spune că nu va fi exact posibil de a face cu iluminarea auxiliară.
 • Eficienta energetica. lămpi cu LED-uri sunt considerate cele mai profitabile lămpi, care pot fi înlocuite, și unsatarked, care, după arderea LED-urile vor trebui să fie trimise la groapa. În plus, dispozitivele de iluminat fluorescente au crescut eficiența energetică, care au o durată lungă de viață și de a petrece energie electrică mult mai puțin. În comparație cu acestea, lămpile cu incandescență obișnuite arata mult mai puțin atractivă.
 • metoda de gestionare. Timpul de switch-uri clasice, crescute în coridorul sau situat la ușă, a trecut mult timp. Lămpile moderne sunt echipate cu comutatoare încorporate, cu care este ușor să se asigure o ajustare ușoară și rapidă a intensității luminii în zonele separate. În zonele de lucru, puteți instala modele senzoriale cu un senzor de mișcare. Ei vor răspunde la apariția unui obiect în mișcare, dar dacă există animale în casă, opțiunea poate duce la o creștere a costurilor de energie electrică.
 • Tipul fluxului luminos. În cea mai mare parte acest moment este important pentru LED-uri, dar și atunci când alegeți alte lămpi, merită acordată atenție acestui lucru, cald sau rece va fi o strălucire. Lumina moale galbenă oferă becuri incandescente. Lămpile cu albastru rece – lămpi cu halogen, o zi liberă oferă opțiuni de iluminare luminescentă. Lămpile cu LED-uri sunt mai bune pentru a alege cu strălucire albă caldă și rece – ele sunt cele mai strălucitoare și confortabile pentru ochi.
 • Înălțimea plafoanelor în interior. Corpuri de iluminat pentru bucătărie într-un apartament tipic mai bine să nu alege între modele pe o suspensie lungă. Puteți compensa candelabre de luminozitate insuficiente într-o bucătărie mică cu ajutorul luminii de fundal cu LED-uri plafon sau lămpi de.
 • organizarea caracteristică de iluminat. Pentru a forma un flux de lumină comună, pot fi utilizate dispozitive cu lumina difuză sau reflectată. Pentru modelele locale se potrivesc cu tipul de iluminare directionale.
 • Tipul de difuzor. Acest indicator afectează și rezistent la lumină și siguranța iluminării. Soluția optimă este considerată ușor de întreținut și elemente de difuzie din sticla, complet necombustibile, cu transparență ridicată. produse din plastic în timp pierd presentability lor, posedă o frecvență mai redusă a traficului, de ardere. Difuzoarele de hârtie și de țesuturi trebuie să fie utilizate cu mare precauție și numai în locuri în care pe termen lung de ardere a lămpilor.

   Aceste criterii pentru alegerea lămpi de bucătărie nu sunt limitate. Dar restul aspectelor sunt asociate în principal cu preferințele individuale ale fiecărui proprietar al casei sau apartamentului

   Cum să postați?

   Caracteristici de plasarea de lămpi pentru bucătărie, de asemenea, trebuie să fie luate în considerare. În funcție de selectarea modelului, acesta poate fi modele cu diferite mounts.

   1. Pe perete. Ca o regulă, înălțimea plasarea lor este ales pe baza designului caracteristici cască sau de colț moale. Modelele Corner sunt mai bine la poziția nu prea mare prin alegerea unui scor cu mai multe plăci de multidirecționale.
   2. Metoda încastrați sau broaștei. Ei folosesc o bază de gips-carton sau de tensiune pentru ei, puteți utiliza panouri de tavan din PVC si MDF. Lămpile încorporate sunt permise pentru montarea mobilierului și a elementelor de podium, elemente complexe de plafoane cu mai multe niveluri, rafturi de bare.
   3. Suspendat. Ele sunt fixate pe o înălțime specială de suspensie reglabilă. Această categorie include candelabre care împodobesc zona de luat masa a bucătăriei.
   4. Deasupra capului. Pot fi montate pe plafoane, pereți, locuințe de mobilier. Ușor fix, de obicei au un comutator încorporat. Mișcați cu ușurință atunci când reparați sau permițați în casă.

   Alegerea corectă și plasarea lămpilor din bucătărie vă oferă posibilitatea de a obține un spațiu confortabil pentru gătit, adunări de casă sau recepție în orice moment al zilei.

   Următorul videoclip vă va ajuta să alegeți iluminarea în bucătărie.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: