Dormitor modern de schiță

Dormitor modern de schiță

Repararea este un eveniment luminos și la scară largă, care necesită o planificare detaliată și de studiu a tuturor lucrurilor mici. Camera terminată nu trebuie să fie doar frumoasă, ci și convenabilă pentru a trăi. Ar trebui să contribuie la crearea unor condiții confortabile pentru muncă și recreere. Atmosfera totală depinde în mare măsură de stilul de design în care camera va fi decorată.

Stilul dictează selecția anumitor culori, finisaje, soluții textile. Ele împreună formează o atmosferă atmosferică excelentă în cameră. Dormitorul este un loc special în casă, unde totul ar trebui să se odihnească, la armonie și confort. Stiluri de decorare Seturi de dormitoare, Una dintre cele mai reușite opțiuni este modernă.

Particularități

Dormitor în stil modern, merită meritat popular. Datorită deciziei sale de culoare, linii de netezire și raționalizare, precum și prezența materialelor de origine naturală, camera achiziționează în special aerul, ușor și, în același timp, atmosfera de elită.

Caracteristicile elementelor de design sunt Utilizarea ornamentelor sau modelarea. Cel mai adesea există ornamente de subiecte de plante care sunt bine duplicate pe tapițerie și alte materiale cu vedere. Utilizarea populară a mozaicului, utilizarea pieselor din gips carton având linii netede.

Stilul modern respinge corectitudinea și simetria liniilor.

Asimetria netedă este permisă, formularele non-standard, iar interiorul realizat sub formă de plante este, de asemenea, binevenit. Nonlaritatea și creativitatea sunt foarte relevante în acest stil.

Respectarea caracteristicilor de bază ale modernității vă permite să implementați chiar și cele mai îndrăznețe soluții de design. În acest stil, textilele multi-stratificate, draperii, utilizarea lambrequinelor sunt utilizate pe scară largă. În plus, mobilierul ar trebui să fie cel mai elegant, în accesoriile sunt, de preferință, de preferat, utilizarea de măcinare sau sticlă decorativă este de preferat.

Ferestrele mari cu cadre din lemn sunt perfecte pentru designul dormitorului modern. Prezența ușilor colorate, tip arcuit va completa în mod corespunzător imaginea de ansamblu. Modern este un stil universal care leagă simplitatea, grația și creativul, respingând patosul excesiv și pompozia. În funcție de schema de culori și de părțile interioare, dormitorul modern poate fi o opțiune excelentă atât pentru o fată, fie băieți și o persoană de afaceri sau un cuplu.

Spectrul de culori

Stilul modern presupune alegerea gamei de culori în culori blânde, pastelate. Bej, nuante de lemn, precum și nuanțe naturale și lumina de culori violet, albastru, menta sunt cele mai populare. tonuri luminoase sunt utilizate în cel mai mic număr. Ei adaugă un accent special în proiectarea de ansamblu și lumina umbră, culori de aer.

În schema de culori sunt prezente tonuri calde de cea mai mare parte. Acest stil respinge tranziții de culoare ascuțite, O atenție specială trebuie acordată alegerea culorii pereților și a plafonului, acestea trebuie să fie cu siguranță, la fel sau similare.

Campionatul în decizia de culoare aparține nuanțe deschise, naturale.

Nisip, culoarea fildeșului, nuanța de culoare violet sau albastru, precum și de praf-lila, roz sau gri, arată cele mai câștigătoare în proiectarea cameră. Pentru fundalul principal al dormitorului perla cele mai potrivite sau nuanta bej. Detalii de întuneric, tonuri adânci va deveni un excelent plus față de culoarea principală a camerei.

Citește mai mult  Băi pentru persoane cu handicap și vârstnici: specii și alegere

Designerii recomanda pentru a opri alegerea pe nuante naturale, printre care pot fi identificate următoarele:

 • copac închis+
 • Wenge+
 • teracotă+
 • albastru+
 • Violet+
 • tutun+
 • negru+
 • Violet.

Important! Stilul comună completează culorile de cadre decorative, tablouri, oglinzi. O solutie excelenta va fi procesarea de aur sau argint culoarea lor.

Elemente suplimentare de decor din sticlă, lemn, metal sunt combinate perfect cu fond luminos, cald comună cameră.

Pavel poate fi realizată în culori închise. Un astfel de contrast cu pereți de lumină și plafonul va da camera de o culoare specială. În acest caz, interiorul este recomandat pentru a completa elementele de culoare în care este reprezentată. Este mai bine pentru a pune laminat de înaltă calitate sau parchet. O decizie minunat va fi un parchet pus „pom de Crăciun“ sau simbolismul vegetal pronunțat. Atenția trebuie să se concentreze pe lemn natural, accentuează de relief și de model natural. rogojini noptieră mici pot suplimenta bine vedere generală.

Important! Dormitor modern pentru un om dicteaza o varietate de nuanțe mai închise, precum și un interior mai funcțional și o cantitate mai mică de decor.

Feminin opțiune cameră arată foarte bine în culori blânde, lumina, cu o mulțime de decor sofisticat.

Opțiuni de finisare

Naturale materiale de construcție sunt folosite pentru decorarea. În proiectarea sunt prezente cristal, sticlă colorată și forjare. Utilizate pe scară largă din lemn natural de diferite rase și procesarea nivelurilor. Componentele metalice sunt un element important al stilului modern. Acestea includ manere din metal, rame, mobilier din fier forjat, precum și lămpi și rame de oglinzi. Utilizarea în interiorul pereților despărțitori de sticlă, rafturi și rafturi armonios se încadrează în imaginea de ansamblu stilistic. Ușile sau partițiile pot fi făcute din sticlă sau mozaic colorat. Astfel de partiții vă permit să separați zona de dormit din camera de lucru sau de dressing.

Moderan stil dormitor pereți, care nu sunt luate în întregime. Pentru un fundal comun, este mai bine să alegeți tencuiala decorativă. Imaginile de fundal texturate sunt potrivite pentru alocarea unei părți a camerei.

STUCCO decorativă poate fi folosit pentru a crea un efect de marmură, ceea ce va da o cameră specială și o anumită rigoare.

Efectul de mătase și catifea vor ajuta la fabricarea unui dormitor mai confortabil, cald și relaxant. Efectul strălucirii perla va face spațiu vizual mai larg.

Pereții pot fi scalați și pictați într-o umbră nobilă și pastelă. În aceste scopuri, ar trebui să alegeți vopsea de înaltă calitate. Înainte de a aplica vopseaua, este necesar să precizați pereții în starea perfectă, ceea ce va permite vopselei să se situeze în cel mai bun mod și să afecteze aspectul camerei.

Citește mai mult  Dulapuri peste mașini de spălat în baie

Pentru plafoane, utilizați mai des Stretch Canvas, poate mai multe niveluri, precum și utilizarea de sticlă colorată. Cu privire la Vitraliu, Apoi, el decorează cu siguranță plafonul, creând o compoziție neobișnuit de elegantă, fragilă, dar este de dorit să o aplicați pentru camere mari.

Această regulă se referă la desenele unui plafon multi-tier. Plafonul stretch cu un singur nivel este potrivit pentru camere medii și mici.

În dormitorul făcut în stilul modern, va arăta grozav Satin Canvas creând o strălucire blândă pe suprafață.

Suplimentați plafonul și înmuiați unghiurile vor permite Ipsos și stuc. STUCCO relevante sub formă de frunze și subiecte de plante similare, modele și pictură. Acest stil se potrivește cu ornament, desene și modele de flori, fluturi sau pene. Pentru stream, puteți utiliza PVC de culoare alba sau panza tesatura pe care este imprimat sau model imagine.

Organizarea iluminării

iluminat în mod corespunzător selectat oferă o stare vizuală confortabil în cameră. Pe plafonul articulat, de regulă, se aplică punctul de iluminat, de aceea este important să se pună în mod corect becurile, alege-le cea mai potrivita dimensiune. Iluminarea camerei stil modern este nu numai necesară locuibile în cameră, dar, de asemenea, decorarea ei. Candelabru, podele, scaves sau lămpi trebuie să reziste și stilistic capabile de a transforma în mod eficient camera.

Abuirs sunt recomandate cu ajutorul echipamentelor pătată, prezența pieselor forjate din bronz sau metal. Decoreaza camera de asemenea, elemente de lemn cu un fir sau model.

O optiune excelenta va fi Selecția plafones mată, forma care poate fi rotund sau sub forma unui booton, pandantive din cristal, combinații de linii întrerupte și forme rotunjite. De-a lungul patului, se recomandă să instalați tranșee, și în apropiere de locul de citire – Torsher în stil modern. Prin urmare, acordând o atenție deosebită la selectarea de iluminat, deoarece aceste detalii sunt în măsură să facă un dormitor mai elegant și sofisticat.

Mobila

Mobilierul principal în dormitor este un pat. Ar trebui să fie făcută din lemn de înaltă calitate sau în combinație de materiale naturale cu metal. Pat mic potrivit pentru dormitor compact. tăblie sa poate fi decorat cu zbătându modele sau acoperire cu piele naturală. Culoarea acestui mobilier ar trebui să fie combinate cu culoarea de fundal comun, nu iasă în evidență, și să completeze-l. În dormitoare mari puteți utiliza un pat rotund. Se pare foarte impresionant, mai ales dacă ai pus un covor oval naturale din apropiere.

Important! Este imposibil de a salva pe calitatea materialului pat. Un copac scump sau metal va dura foarte mult timp, în afară, un astfel de material o va arata foarte impresionant și organic în această cameră.

Căștile trebuie să fie realizate din materiale naturale. Mânerele de dulapuri și camioane cu basculante sau supliment de fildeș imaginea de ansamblu. Ușile de dulapuri sau noptiere pot fi făcute din sticlă, completează decorul cu un mozaic, pictura, precum si combina cu lemn sau metal. Patul este în valoare de alegerea partea centrală a camerei. Dulapuri sunt mai bune pentru a aranja în partea lungă din dormitor. dormitor mic în stil modern elimină călătoria de spațiu și fast excesivă.

Citește mai mult  Culori de bucătărie cu masă de masă de masă

Mineritul mobilier, laconicity și forme netede este regula principală a acestui stil.

Elementele textile și decor

Textile și decor sunt în faza finală a formării stilul general al camerei, în stilul modern, dar nu mai puțin important. Perdelele ar trebui să fie gradat, ajungand pana la podea, fabricate din înaltă calitate și material dens. Modele de subiecte de plante, precum și perii, lambrequins și drapare.

Un supliment chic poate fi pătură și perne realizate din atlas de înaltă calitate sau Jacquard, care ar trebui să fie combinate cu o compoziție de culoare totală și stil.

Puteți completa camera cu următoarele elemente:

 • statuete de cristal+
 • Cadru cu ornamente texturate+
 • Oglinzi+
 • Sticlă și elemente din sticlă colorate+
 • murale de perete potrivit pentru stilul general+
 • Fotografii și reproduceri.

Nu ar trebui să fie exagerat cu elementele de decor, deoarece regula de stil modern este moderație și laconicity. Camera trebuie să aibă suficient spațiu liber, iar elementele decorative sunt necesare pentru a decora, și nu așternut.

Exemple de succes

Una dintre cele mai de succes opțiuni este o combinație de gri alb și lumină. O astfel de soluție de culoare va face loc elegant și stilat.

Pentru un design stil modern, este necesar să se plaseze pe podea, tavan și pereți în alb sau lumină de culoare lapte. Accente va servi mobilier din lemn și vopsite în gri deschis. Pat, dulap cu o ușă oglindă, dulap cu sertare și standuri ar trebui să fie o nuanță. Gri sau gri-alb covor poate potrivi cu succes în compoziția.

Suficient pentru a închide oglinzi, câteva cadre de gri, podele și lămpi de noptieră – un simplu și concis cameră în stil modern este gata.

Pentru o soluție mai complexă de designer, puteți separa peretii cu culoarea gri închis în stil marmură. Parchet pus cu pictura texturat, iar un perete este evidențiată cu fototapete sau culori contrastante.

Pat, Cabinet și Tumba Puteți alege o culoare piuliță din lemn natural.

Suplimentarea camerei cu elemente decorative din metal sau cristal, se dovedește un dormitor mai spectaculos, elegant în stil modern.

Dormitorul în stil modern este o alegere excelentă pentru cei care iubesc spațiu liber, simplitate, grație și confort.

Despre modul în care apartamentul din stilul Art Nouveau este elaborat mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: