Dormitorul de măsline: secrete de decor și exemple interesante

Dormitorul de măsline: secrete de decor și exemple interesante

Dormitorul de măsline – o soluție luminoasă capabilă să ofere relaxare și recreere sau de a încărca vigoarea pentru o zi întreagă. Această culoare naturală, naturală are un efect de pacificare, combină bine cu cele mai multe stiluri din interior. Perdelele din tonurile de măsline sunt deosebit de impresionante – sunt folosite în spațiu cu ferestre mari de „franceză” sau un balcon. Într-o cameră mică, este mai bine să instalați blind-uri în ton. Iar imaginea de fundal luminoasă a culorii de măslini din interior poate fi ușor transmisă în dormitor de orice dimensiune, acestea vor ajuta la fabricarea spațiului mai confortabil.

Această umbră în finisare este de obicei aleasă pentru a sublinia originalitatea planificării sau împingeți vizual pereții pereților.

În dormitorul inundat la soare, culoarea măslin-aur atât de frumos să se întâlnească cu răsăritul soarelui. Și tonul întunecat al măslinelor, aproape de mlaștină și verde, ajută la găsirea unui confort liniștit, relaxează, îmbunătățește somnul. Merită având în vedere ce opțiune să alegeți cum să aplicați în mod corespunzător această culoare complexă în designul interior.

Caracteristici și nuanțe de culoare

Dormitorul de măsline este o soluție de designer neobișnuită și foarte frumoasă. Selecția culorilor în acest caz vă permite să emită un interior într-o gamă naturală caldă. Tonul de măsline nu se argumentează cu motive clasice și moderne în decorare, bine completează mobilierul unei case de țară sau un apartament spațios.

Printre caracteristicile de culoare, este posibil să se observe efectul său pozitiv asupra organelor de viziune, starea psihologică a persoanei.

Varietate de nuanțe de măsline prea arată impresionant. Aici este un fistic, iubit de mulți designeri, Juicy Golden Green. Puteți ridica nuanțele pământești de culoare de măsline – ele sunt cele mai des utilizate în textile și decor interior pentru a evita spațiul de diminuare excesiv.

Citește mai mult  Sitting Băi acrilice: Caracteristici și tipuri

Recomandări pentru utilizare în interior

Puțin pur și simplu reparați peretele sau cumpărați un textile frumos ale umbra dorită. De mare importanță în dormitorul de măsline are designul dulapurilor și alte nuanțe ale designului. Aici trebuie acordată cea mai mare atenție combinației armonioase a decorului cu stilul comun de design. Deci, mobilierul în stil modern, ar trebui să fie simplă și laconică. Provence implică utilizarea de nuanțe pastel zdrobite, Țara permite utilizarea diferitelor motive etnice.

culoare Olive bine combinate cu materiale naturale, naturale. De exemplu, acesta poate fi utilizat în spațiul Loft, asigurând un plus spectaculos chiar și un interior destul de brutal cu beton sau cărămidă gol pe pereți, se adaugă piatră naturală sălbatică. Dacă doriți îndrăzneț, avangardist combinații, mobilier de măsline și textile pot fi încadrate de ziduri turcoaz.

Nu uitați că culoarea activă necesită prezența obligatorie a părților sale de diluare.

Alb și culorile negru, gri și bej pot fi utilizate ca spre deosebire de măsline și bej, evitând accente roșii și alte prea certau.

Selectarea textile

Perdele de măsline sunt o soluție bună de a diversifica un interior plictisitor. Tonuri naturale luminoase, nici măcar nu participă la mobilier sau pereți și finisarea podelei, atrage întotdeauna vederi, domină paleta de culori. Deci, textilele și mai multe părți în decorarea camerei vor fi destul de suficient pentru a crea un dormitor de măslini, fără a urca reparații la scară largă. Adevărat, este posibil să se creeze un astfel de efect numai într-un spațiu destul de neutralizat.

În ceea ce privește selecția textilelor pentru dormitorul de măsline, soluția cea mai evidentă devine utilizarea înfășurată, perdelelor, covoarelor din această gamă de nuanțe.

Pentru a decora ferestrele din dormitor, o combinație de portari densă și perdele de tul de lumină este bine adaptată. Patul de pat este, de asemenea, mai bine să alegeți în executie netedă și densă fără imprimări inutile. Se uită speoțiană la patul nuanțe reci de măsline cu subtock gri. Covorul este mai bine să aleagă în cea mai veselă schemă de culoare, galben de măsline sau cu o ușoară embosit de ierburi suculente.

Citește mai mult  Rating-ul dintre cele mai bune perne ortopedice

Decât culoarea de măsline diluat?

Culoarea galben-verde saturată combină bine cu elemente de stil etnic, vopsele naturale naturale și tonuri. Poate fi în armonie să intre în gri monocrom, negru, alb, asigurând crearea de imagini mai profunde și clare în design. Bine combină tonul de măsline coapte cu note de aur cu ciocolată amară sau de lapte.

Dacă doriți să faceți un dormitor destul de strălucitor, puteți lua în considerare utilizarea tonurilor active și saturate. În combinație cu măsline, albastru și turcoaz cerești nuanțe arate bine.

Profitabil va avea cu el Culori galbene din plante și verde și însorite. Și chiar portocaliu, care este dificil de combinat cu alte nuanțe, în tonul de măsline găsește o pereche armonioasă.

Dormitorul în nuanțe naturale întunecate se poate face cu stropi purpuriu sau gri-gri. Aceste tonuri sunt destul de calme, înființate pentru pace, în timp ce intră în lista celor mai moderne tendințe. Cu ei olive va arăta toate adâncurile și bogăția de nuanțe.

finalizarea

Crearea unui interior de dormitor în culoarea de măsline, acesta se află de la început pentru a acorda atenție decorului de perete capabil să satisfacă luminozitatea spațială și de juuzitatea acestui ton natural. Alegerea unui tapet clasic sau textile, merită să dați preferință la opțiunile de bandă verticală – acest design în modă, arată destul de relevant. Zidurile dormitorului se potrivesc cu o combinație de patru nuanțe, cum ar fi:

  • Olive+
  • Mar verde+
  • lămâie+
  • alb.

Plafonul cu o decorare a peretelui dungi nu trebuie să fie vopsit în vopsea – puteți pur și simplu alb sau utilizați designul stretch.

Acoperirea lui Paul nu ar trebui să nu „argumenteze” cu o gamă de decor de perete. Este suficient doar pentru a alege un laminat sau parchet de bej, tonuri de nisip, gri.

În cazul în decor de măsline-un foton de pereți este selectat, mobilier și pardoseli pot fi realizate maro-ciocolatiu, plafonul în același timp, ar trebui să nu fie alb pur și crez.

Citește mai mult  Bucătăriile Brejnev : aspect, proiectare si amenajare

Un dormitor luminos în tonuri de măsline este, de asemenea, destul de potrivită. Aici puteți utiliza o combinație de un decor de perete saturat cu mobilier alb, folosiți jaluzele la ferestre sau perdele în stil Provence. Podeaua unui copac de lumină sau piatră va termina imaginea unui interior luminos și modern.

Mobila

Alegerea mobilierului de măsline în dormitor prevede achiziționarea unui set de căști sau suport pentru obiecte individuale cu soluții textile și proiectare. De exemplu, carcasa cu ușile unui coupe tender măsliniu poate fi susținută de un panou de aceeași nuanță pe peretele opus. Interiorul în sine este recomandat să facă cel mai blând și pastelului. Acesta poate fi ton alb pur sau imitație de marmură cu vene ușoare.

În orice caz, pe fundal luminos mobilier de măsline arata foarte avantajos.

Dacă doriți să obțineți un dormitor în nuanțe întunecate, este în valoare de atenție la tonul de Mocha sau cafea pentru pereți și podea. În combinație cu ei, mobilier de măsline lumina arată bine. Mai ales arata armonios canapele moi, bufe, scaune, completate de un covor. Structuri de caz Puteți alege două culori, cu alb, lamaie, portocala contrastante add-on.

Cum de a alege perdele de culoare chiar sub interior de culoare de măsline, a se vedea mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: