Dormitorul negru: setul cu cască, tapet și perdele

Dormitorul negru: setul cu cască, tapet și perdele

Ideea de a aranja un dormitor în tonuri negre, probabil, mulți vor părea ciudat sau pur și simplu inacceptabil pentru propria voastră de casă. Acest lucru nu este surprinzător, pentru că în această culoare toată lumea nu este prea amuzantă asociații – această culoare este considerată depresivă, disharmonioasă și deprimantă. Cu toate acestea, poate fi utilizat cu succes în designul interior – acest lucru va fi discutat în articolul nostru.

Culoarea are în interior

Cel mai adesea dormitoarele sunt întocmite în pastel, nuanțe blânde sau alb, astfel încât negru în Kel interior, mulți vor considera complet inacceptabile. Dar nu este necesar să fie la fel de categoric – negru este considerat în mod tradițional pentru a personifica noaptea, creând un misterios, o atmosferă puțin misterioasă și mistică. Acesta este motivul pentru care interioarele dormitor decorate în această culoare sunt considerate la modă și chiar șocante. Design-ul dormitoarele în calibru negru se distinge printr-o adâncime specială, culoarea este cel mai des folosit ca un ton dominant, care plasează detaliile de accent ale altor nuanțe, iar decorul camerei pe un fundal negru intotdeauna arata spectaculos.

  Apropo, Mulți designeri nu recomanda nuante inchise pentru a utiliza în interior, deoarece ei cred că ei reduc vizual spațiul. Cu culoarea neagră Această regulă nu funcționează – chiar și o cameră mică este în creștere vizuală, iar locuitorii săi au un sentiment de infinit, similar celui care apare atunci când priviți la cerul înstelat, mai ales dacă este folosită o umbră lucioasă.

  Această culoare este modul în care este imposibil să se potrivească stilul plin de farmec, în combinație cu purpuriu și roșu, efectul este boosmed și este în mod repetat îmbunătățit atunci când elementele metalice de decor cu suprafețe strălucitoare merg în plus față de el.

  O astfel de soluție de culoare va fi opțiunea perfectă pentru oameni, nu atunci când este familiarizat cu un astfel de lucru ca insomnie. Negrul întunecați camera, chiar dacă ferestrele au vedere la partea însorită sau luminată pe strada de noapte, În plus, umbra și de la sine ajustează oamenii la somn profund.

  Cu toate acestea, tonurile negre din dormitor nu sunt potrivite pentru toată lumea. Pentru personalități cu o organizație spirituală subțire, expuse la depresiuni si picaturi de dispozitie frecvente, aceasta culoare va fi departe de cea mai bună opțiune pentru proiectarea unei zone de recreere – aceasta va contribui la consolidarea sentimentului de anxietate și o reducere pronunțată în ton viață.

  Vă rugăm să rețineți că Această culoare nu este recomandată pentru designul camerelor situate în direcțiile de nord și nord-vest. Această culoare este considerată rece, necesită, prin urmare, o „izolație” suplimentară – acest lucru este realizat prin iluminare moale, selectarea textului armonios și a nuanțelor de însoțitor.

  Citește mai mult  Canapele moderne de designer

  Reguli de combinare

  Black Shade este considerată universală, dar în dormitoare mici este mai bine să utilizați accentul. Soluția optimă va fi o combinație de mai multe nuanțe, în care doar una sau două suprafețe (perete, tavan sau sex) sunt executate în curățarea neagră.

   Se crede că acest calibru este perfect combinat cu orice alte nuanțe, în același timp, de la fiecare culoare poate deveni un „partener” de succes la negru – o combinație de unele nuanțe determină adesea un sentiment de iritare și asociere cu evenimente negative. Când alegeți un concept de design al dormitorului folosind negrii, ar trebui să utilizați recomandările designerilor.

   • Clasic este considerat o combinație de negru cu alb – această tandem este adecvată atât pentru un dormitor în stil clasic, cât și pentru un interior ultra-modern.
   • Negru, suplimentat cu note de aur, arată armonios în camere luxoase, unde creează o atmosferă maiestuoasă solemnă.
   • Dar combinația de negru cu tonuri gri, verde, albastru și maro va fi o decizie nereușită. Dacă sunteți ferm intenționați să utilizați aceste criminali, este mai bine să ia variații rupte, și anume: pastel, motive albastre sau salata.
   • Același lucru se aplică nuanțe active din paleta de culori: galben, portocaliu sau roșu – li se permite să se introducă în interior negru exclusiv ca accente.

   Stiluri

   Pentru dormitor de culoare neagră este utilizat în proiectarea de stiluri diferite.

   Nair

   Acest decor este împrumutat de la Cinema alb-negru din anii ’50 ai secolului trecut. caracteristica lui caracteristică este că el pare să radieze cu soarta, fatalismul și la prima vedere impresioneaza depresiv, ca și în cazul în care nu există nici o crestătură pozitiv în ea. Cu toate acestea, atunci când proiectarea interioarele de dormitor, negativul de nuanțe de negru este, de obicei, diluat cu alb, lila, galben, auriu si tonuri de argint. În care Negru este, de obicei, de până la 80-90%, domina pe deplin în paleta de culori a zonei de recreere – Sunt de acord, este destul de mult.

   Neurokko

   Caracteristica principală a acestui stil este considerat a utiliza cele mai moderne materiale: crom, țesături scumpe, din material plastic, piele, sticla, care sunt prezentate în interior sub formă de forme elegante, acoperiri lucioase și netede linii cu un decor obligatoriu cu luminos Detalii. Toate acestea în mod clar împletesc cu negru, iar rezultatul unei astfel de design este obținut un foarte elegant.

   De obicei, în astfel de spații sunt scumpe materiale naturale folosite, cum ar fi marmura, travertin si lemn de rase valoroase. Astfel, interiorul este aproape adiacent chic, de lux, bogăție și acoperiri ultra-moderne, care constituie o combinație foarte armonioasă.

   gotic

   Este puțin probabil ca dormitor în stil gotic, și chiar erodate în nuanțe de negru, va lăsa indiferenți iubitori de basme americane și povești medievale. Gotic se distinge printr-o combinație de misticism și aristocrație fină rafinată, Mai mult, este culoarea neagră în multe privințe contribuie la crearea impresiei dorite. Astfel de camere, de obicei, își asumă utilizarea de atribute scumpe – mobilier antic, vitralii și picturi.

   Țineți minte, Gothic necesită spațiu și ferestre mari – tocmai aceasta este, într-o anumită măsură, compensată pentru designul camerei în tonuri negre.

   opţiuni de finisare

   Când camera de finisare, în tonuri de negru, puteți utiliza o mare varietate de combinații de texturi. Designerii sunt recomandați să rămână în una din următoarele opțiuni:

   • Wallpaper Embossed cu o culoare neagră predominantă+
   • Suprafață din lemn natural de abanie cu model natural texturat+
   • Piatra sau zidăria de ton negru+
   • Aplicarea tencuielii decorative ca accent elegant+
   • Suprafețe și blană.

   Pentru a sublinia adâncimea și luxul negru, în timp ce revitalizați camera și umpleți-o cu lumină, se recomandă să se preferă suprafețele lucioase lustruite – mobilierul sau fluxul de tensionare, care, în ciuda stereotipurilor stabilite, trageți în mod semnificativ camera în sus, o face mai spațioasă și mai mare.

   Alegerea mobilierului

   Când plasați un dormitor în negru în fața multor, o interogare legală – ce culoare ar trebui să se fixeze mobilierul într-o astfel de cameră, are sens să dobândească un dulap negru, patul culorii patului sau spackerul interlenului. Nu există un răspuns fără echivoc la această întrebare, depinde mult de ceea ce va înconjura aceste elemente. În interioarele negre, acolo va fi destul de elegant mobilier alb și, dimpotrivă, dacă pereții sunt terminați în motive albe, atunci mobilierul este mai bine să aleagă negru, la tonul tavanului și semi-.

   Citește mai mult  Totul despre păturile Alvitek

   În funcție de stilul și designul dormitorului, puteți alege mai multe opțiuni în alte nuanțe – lucrul cel mai important este faptul că acestea completate armonios spațiul înconjurător. Regula principală este aici – mobilierul ar trebui să difere în ceea ce privește pereții. Este jocul de contraste și vă permite să obțineți cele mai de neșters impresia că dormitor negru produce.

   Organizarea de iluminat

   Când se face o zona de recreere într-o culoare închisă, este extrem de important să se ia în considerare în mod competent sistemul de iluminat artificial. Faptul este că absoarbe lumina soarelui negru, iar dacă atârna un candelabru singur sau lumina de noapte, veți avea unghiuri stinși întunecate, iar acest lucru trebuie să evite orice fel, deoarece acestea vor micsora si vizual reduce spatiul. Soluția optimă va fi organizarea de iluminare pe tot perimetrul.

   Folosind un kel negru pentru proiectarea de fundal de bază, este important să se sublinieze stilul și decorul de iluminat. De exemplu, puteți închide candelabre de designer sau lămpi, în acest caz, acestea vor deveni un adevărat punct culminant interior, deoarece culoarea neagră are o proprietate pentru a spori luciul de piese de sticlă cromate. În funcție de stilul de dormitor, puteți alege un cald sau spectru rece de iluminare artificială: pentru a umple spațiul cu note calde, utilizați lămpi galbene, și pentru a da tonuri reci preferință nuanțe de argint, care va fi privit spectaculos în interior minimalist .

   Textile si elemente de decor

   Pentru spații, în interiorul căruia prevalează de ton întunecat, părțile contrastante ar trebui să fie prezente, care se va uita la fundal negru – numai în acest fel, puteți sublinia luxul camerei, în caz contrar, zona de agrement va produce o impresie sumbru.

   Citește mai mult  Dormitor cu mobilier închis: caracteristici și opțiuni de design

   Pe fundalul picturilor sofisticate negre cu cadre de aur sculptate, precum și un panou de culori strălucitoare. O adăugare spectaculoasă poate fi albă sau cu elemente de figurine de aur, vase și alte elemente de decor. O soluție bună va fi plasarea unui covor luminos pe podea, precum și oglinzi – puteți rămâne pe un model mare în aer liber sau puteți da preferință la capăt și un piept cu o ornamentală oglindă.

   Pestecum în dormitoare negre arata elemente abstracte din gips-carton, fixat pe pereți sau tavan – în special o impresie puternică, ele sunt produse cu lumină de fundal cu LED-uri.

   Luciu, așa cum am spus, crește vizual spațiul spațial, Dar, în același timp, suprafețele netede pot face camera fără suflet și goale. Pentru a evita acest efect, trebuie să fii folosit în dormitor decor mai mult elemente texturate – pături, perne, perdele, tul, perne și alte textile. Cu combinația potrivită de părți, puteți obține o combinație foarte expresiv și îndrăzneț, fără a încerca să temător negru în interior ca dominante.

   exemple de succes

   Culoare Negru cu adevărat cu multiple fațete. Dacă te uiți la fotografiile de interior, puteți vedea că fiecare dintre ele este, spre deosebire de o alta – ele pot fi misterios, luxos, misterios și chiar provocând.

   culoare neagră, în sine, într-un spațiu rezidențial ca un ton independent nu poate exista, este completată în mod necesar de alte nuanțe, contrastante, care vor fi puternic să iasă în evidență pe un fundal întunecat.

   Genul clasic este considerat un tandem negru cu alb – O astfel de combinație a fost și rămâne una dintre cele mai căutate datorită posibilității de a utiliza în orice stiluri: clasic, modern, High Tech.

   Nu mai puțin eficient pare o combinație de negru cu aur. În acest caz, acesta din urmă este folosit pentru a crea accente elegante, care dau camerei un aspect luxos și costisitor.

   Atmosfera de pasiune va crea elemente roșii în dormitorul negru, iar nuanțele galbene și portocalii vor da interiorului o pretenție pozitivă.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Narcisa Raescu

   Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

   Comments: 1
   1. Valentina

    Ar putea cineva să-mi explice de ce această persoană a ales un decor atât de întunecat și depriment pentru dormitorul lor? Ce mesaj sau stare încearcă să transmită prin alegerea unui set cu cască, tapet și perdele negre? Există o anumită semnificație sau simbolism în spatele acestui design? Sunt curios să aflu motivele din spatele acestei alegeri îndrăznețe și aparent neobișnuite.

    Răspunde
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: