Dormitorul stilului de țară: reglementări și reguli interesante de idei

Dormitorul stilului de țară: reglementări și reguli interesante de idei

Țara este un stil rustic, acesta poate fi de odihnă, pașnică și pace, este incompatibil cu agitația orașului. Numai materialele naturale sunt utilizate în decor și mobilier. Această direcție este ideală pentru dormitoare, deoarece contribuie la relaxare și la somnul sănătos sănătos.

Particularități

Stilul de țară preferă oamenii care iubesc natura, viața rustică simplă, căldura și mâncarea de casă de casă. Un astfel de dormitor poate fi organizat în inima Megalp. Proprietarii de interiori ai țării știu că, după o zi lucrătoare aglomerată și agitația de stradă zgomotoasă din casele lor așteaptă un colț confortabil liniștit, unde puteți relaxa mușchii, iar nervii se liniștească.

Țara este greu de confundat cu o altă direcție. Caracteristicile sale distinctive sunt după cum urmează.

  • Stilul emite simplitate, concisitate, prezența spațiului liber.
  • Finisare, decor, decor și textile sunt realizate numai din materiale naturale. Acest copac, piatră, cărămidă, argilă, bumbac, in.
  • Cele mai multe specii de țări preferă mobilier bun, dar nepoliticos. Ei nu atât de mult pentru a „distruge“ spațiul, dar suficient pentru a descompune lucrurile.
  • În dormitor pot exista aparate de uz casnic și alte elemente ale modernității, dar nu în vedere. Mobilierul bine gândit ar trebui să poată ascunde realizările tehnice ale secolului nostru.
  • Culoarea depinde de preferințele stilului etnic, de exemplu, țara americană conține tonuri roșii și roșii. Stilul rustic nu-i place monocromicitatea, dar, de asemenea, nu tolerează revolte speciale de vopsea.

Țara este ușor de creat în interior de dimensiuni mari sau medii. In dormitoare mici, tavane cu grinzi de lemn, pereți, bușteni imitarea sau ouatului sălbatice piatră. Acest finisaj „mănâncă“ spațiu. Camerele miniaturale pot fi echipate în stilul satului francez sau opțiunile de contact combinate.

Țară – romantic, stil nostalgic care ne revine la o stare de calm și epoca rustic viața strămoșilor noștri.

Varietate de specii

La prima vedere poate părea că așezarea în stil rustic este nepoliticos și monotonia. Dar acest lucru nu este în întregime atât, țara include nu numai interioarele de fermieri americani. Direcția rustic a avut la gust persoane diferite și, de fapt, fiecare popor vede reflectarea acestui subiect, în felul lor. În acest sens, stilul de țară a dobândit mai multe soiuri, și, creând dormitorul său unic, vă puteți ridica una dintre ele.

scandinav

interior rustic al acestor țări se disting prin spațiu, abundența de lumină, care este susținută de o tentă alb și albastru de finisaje si mobilier. Situația conține un pat simplu, noptieră, în loc de dulapuri – rafturi cu coșuri și cutii, textile de domeniu grosier. Flora si fauna sunt urme de ghicit în decor: Covoare sub formă de piei de animale, coarne de pe pereți, flori vii, ierbar.

Citește mai mult  robinete de bucătărie cu expulzarea flexibilă: descriere, tipuri și de selecție

Cabană

Acest stil de case alpine montane, în care vânători și păstori au încetat o dată. Este simplu, dar funcțional, și se pare foarte confortabil atunci când viscolul zăpadă este rampated în afara ferestrei, iar în șemineu trosnesc plăcut lămpile, creând căldură și confort în cameră. Setarea din dormitor are toate nuanțele de maro. În decorarea pereților, podelei, plafoanele participă o mulțime de lemn. Peretele din șemineu și vatra în sine este prevăzută de piatră naturală.

Diferite tipuri de blană și alte trofee de vânătoare sunt aplicate în decor.

Americană și engleză

Când vorbesc despre țară, în primul rând reprezintă stilul de cowboy american, în decorul care vă puteți întâlni ornamentele culturii indiene, animale Totem, reflectare a floristica. Situația fermierilor americani a fost formată pe baza stilului rustic englezesc. Acestea sunt acum similare unul cu celălalt, diferențele pot fi văzute numai în decorarea etnică. Stilurile caracterizează mobilier masiv de lemn grosier și, deși nu există un lux în ea, arată solid. Decorarea dormitorului este făcută din lemn și piatră. Decoreaza camera cu rogojini pe podea, perdele de bumbac foșneau într-o cușcă sau mazăre, flori vii în ghivece.

În direcția engleză, puteți întâlni păturile de lână pe scaun sau paturi.

Provence

Provence formează interioarele satului francez. Din toate direcțiile de țară este stilul cel mai rafinat și rafinat. Nu are rude, paletă brună mare. Simplitatea în raport interior. În design textil, brocart și mătase nu sunt permise, numai in și bumbac, dar ele sunt decorate cu ajurata manual dantelă. În loc de un pat imens grosier de lemn, metal elegant instalat, decorat cu elemente de forjare. nuanțe de lumină sunt inerente stilului, ca și cum ar imaginat în soare. culoare saturate, numai semitonuri: liliac, lavanda, salata, albastru, lapte, smântână.

Mobila cu urme de gripare arata ca stăteau în interior nu o sută de ani.

Rusă

Pentru a distinge acest stil de alte direcții ale țării este ușor, este în valoare de doar să amintesc interioarele satul bunicile noastre sau să le vedem în filme istorice. Acum, rar, care stabilește un cuptor rusesc în casele sale – Principalul atribut al vieții satului vechi, dar a fost pe cuptoarele pe care gospodăria dormit, folosind Palasts sau Lena. Dormitorul din interiorul țării rusești este saturat cu decor din lemn și mobilier. Plafoanele pot fi doar binecuvântare.

Obiectele sunt folosite ca dulapuri, magazine, cufere. În decor folosim piese de covoare de răchită, textile cu broderie, ax, hoop.

finalizarea

Numai elementele naturale sunt folosite în finisarea, mobilierul și decorarea interioarelor în stilul țării. În ciuda simplității aparente, dormitorul în stilul rustic, acesta nu va fi potrivit. Materialul dominant pentru pardoseală de decorare, pereți și tavan este lemnul. Primirea camerei ar trebui să se simtă fuzionarea cu natura, simt literalmente picioarele goale de lemn natural. Gama de culori poate fi saturată, dar nu Motley.

Citește mai mult  Cum de a plasa o canapea de fereastră?

Industria de astăzi produce un număr mare de materiale de construcție confortabile, ultra-moderne pentru spații. Acestea ar trebui uitate dacă scopul este de a dota dormitorul în stilul rustic prezent, care va putea să se relaxeze proprietarul obosit după ziua de brift și să se întoarcă la el forțe, să umple energia proaspătă.

Pereți

Țara este adesea folosită pentru a face mansardă. În acest caz, înainte de începerea lucrărilor de finisare, pereții trebuie să fie bine izolați. Stil rustic, așa cum am menționat deja, destul de diverse. Dacă direcția americană este selectată, precum și cabana de munte, pereții sunt separați de plăci din lemn sau creează o imitație de jurnal. Un peretă poate pune pietre sălbatice, mai ales în prezența unui șemineu. Pentru crearea de „hutie rusă” este tencuială grosieră adecvată.

Efectuarea unui dormitor în stilul Provence, puteți utiliza Whitewash sau Wallpaper cu imprimare florală mică neobișnuită. Imaginea de fundal pentru țara engleză este mai bine să se toarne în dungi.

Tavan

Pentru proiectarea unei direcții rustic grosier pe tavane, grinzi de lemn sunt instalate, de multe ori specii in varsta, erodate de plăci sau plăci de lemn. Pentru mai multe opțiuni sofisticate, folosesc lumina pictura, tencuieli, lapte de var.

Podea

Podele se face in orice versiune de lemn: placi, bord, parchet, laminat. În dormitoare mari de case particulare etaj poate fi piatra, dale de argilă. Zona de noptieră este combinat cu un strat de lemn sau pur și simplu așezați pe podelele de piatră de piei de animale și covoare de uz casnic.

Mobila & Accesorii

La setarea dormitor în acest stil, este important să se acorde o atenție nu numai la decorația exterioară, dar, de asemenea, facilități interne.

Mobila

Dormitorul în direcția țării trebuie să fie saturate cu produse din lemn. Adesea, acestea sunt combinate cu elemente de forjare, ceea ce face o varietate de un interior simplu țară. În centrul camerei a instalat un pat masiv din lemn, decorat cu textile aspre, pătură de lână, pătură în stil de mozaic sau quilt. Lângă pat poate sta la fel de nepoliticos, fără un indiciu de decor, canapea. Garderobă interioară interioară, piept de epocă, scaune de lemn sau bănci.

Citește mai mult  Corner bucătării Hrușciov : soiuri și recomandări pentru alegerea

Mobilierul care este utilizat în stilul rustic mediteranean este mai elegant și, în același timp, impulssten. Este bine lustruit, utilizează linii arcuite, detalii grese, inserții răchită. Fitness în stilul Provence arată compilat, ridicat și foarte confortabil. Toate articolele de mobilier: pat, tremor, raft, piept, piept, au o palete luminoase.

În stilul țării, puteți folosi mobilier împletită din bambus, viță de vie și rattan, de exemplu, un scaun balansoar, o masă de noptieră, o canapea mică.

Decor și textiles

Designul dormitorului în stilul țării cu simplitate aparentă are un decor specific. Poate fi elemente de forjare pe mobilier, candelabru masiv, sfeșnici, sconce. Unele direcții rustice (americane, scandinavice, cabană) decorează interioarele trofeelor ​​de vânătoare. Paturile sunt furnizate cu o varietate de perne de diferite dimensiuni, straturi realizate manual cu ornamente populare, placi de lână. Băuturile, herbaria și flori vii sunt folosite ca decor. Familie Fotografii alb-negru pot fi expuse pe pereți și canapele.

Mai ales a decorat cu atenție interiorul în stilul Provence. Perdele, fețe de masă, prosoape, foi, paturi de pat sunt echipate cu dantelă, grade și arcuri.

Stilul permite o abundență de vase, sfeșnici, figurine, cochilii de mare, jucării făcute cu propriile mâini. Toate aceste lucruri drăguțe mici aduc un confort deosebit în interiorul dormitorului.

Vatră

Semineu, ca parte a unui interior al dormitorului, care este vetre de casă, este adesea folosit în direcțiile de cabană, engleză sau țară americană. În cameră, care se îndepărtează de căldură de la lemne de foc, există o atmosferă specială de securitate și coaznicie. Zidul alocat sub șemineu este frumos decorat cu o piatră, iar în unele direcții – Placi de mozale. Desigur, seminee reale sunt mai bine utilizate în case particulare. În apartamente va trebui să fie mulțumit de imitație electrică. Dar chiar și în această versiune, interiorul va deveni mai cald și confortabil.

Dormitorul în stil de țară este o insulă de căldură naturală și o garnitură în Whirlpool Metropolis. Se confruntă cu recreere, relaxare și restaurare a vitalității.

Detalii despre direcțiile de stil de țară în videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: