Dulapuri cu balamale pentru bucătărie: Soiuri și recomandări

Dulapuri cu balamale pentru bucătărie: Soiuri și recomandări

Designul competent al bucătăriei implică nu numai designul unei aspecte plăcute a camerei, ci și plasarea optimă a întregii situații. Misiune similară va efectua dulapuri de perete pentru bucătărie.

Avantaje și dezavantaje

dulapuri cu balamale sunt o opțiune convenabilă, deoarece se potrivesc perfect în design-ul orice cameră. O mare cerere pentru astfel de mobilier este justificată de o serie de avantaje.

 • Acest lucru este universal și confortabil în utilizarea mobilierului. Este perfect combinat cu orice decorare internă. Astăzi există o varietate considerabilă de specii, pentru producția care utilizează diferite materiale (MDF, PAL, DVP, metal, plastic, sticlă) și părți structurale (leagăn sau uși glisante, rafturi de toate tipurile de configurații, uscare, evidențierea decorată ).
 • Instalarea dulapurilor de perete în bucătărie va da Abilitatea de a plasa rațional ustensilele și aparatele de uz casnic. De regulă, mobilierul este instalat sub plafon. Ca urmare, spațiul de lucru este descărcat, iar crește zonă de luat masa, care este deosebit de importanță fundamentală pentru bucătăria mică.
 • Mobila este dotata cu dimensiuni mici și are culori tradiționale. Aceste caracteristici sunt potrivite pentru camere bordurate în stil minimalist. Prezența probelor cu diferiți parametri și configurație permite instalarea dulapurile montate în ce direcționat zona a camerei.

  Pentru caracteristicile dislocate și adevărate ale sistemelor de stocare de perete, este necesar să aibă o idee despre dezavantajele acestui mobilier:

  • Este necesar să se ia în considerare fiabilitatea peretelui, pe care un dulap dintr-o matrice de lemn se va închide, deoarece masa de proiectare cu umplutură poate fi prea greu pentru pereți despărțitori din material plastic, gips carton+
  • Limitarea masa conținutului dulapului+
  • asociate cu acces dificultate pentru membrii de familie ai o creștere mică.

  Revizuirea speciilor

  În prezent, există o mulțime de structuri de perete:

  • module de bucătărie+
  • structuri de colț+
  • Dulapuri echipate cu uscare+
  • Module cu rafturi deschise.

  Module de perete pentru accesorii de bucătărie

  În general, acestea sunt destinate pentru conținutul unei game largi de elemente începând cu feluri de mâncare și terminând cu mirodenii și stocuri de produse. În cavitatea dulapurile sunt rafturi. dulapuri de bucatarie elegante sunt dotate cu uși de sticlă.

  dulapuri de colț

  Ele sunt, de asemenea, numite dulapuri de capăt. Ele sunt perfect potrivite pentru bucătării mici cu mâna, în cazul în care pe greutatea aurului fiecare centimetru. Montat structuri similare în colțul camerei, prin suspensii specializate. Dulapurile avea o configurație triunghiulară.

  Designs cu uscare

  In cavitatea acestor dulapurile plasate uscarea sub vasele. Hang dulap sau lângă chiuvetă, sau în mod specific mai sus. Există diverse materiale de umplutură pentru dulapuri similare. Curios accesoriu într-un număr de probe sunt rafturi pentru bureți și perii.

  Dulapurile cu rafturi deschise

  Prevăzute pentru depozitarea condimentelor, ustensilelor de bucătărie, toate tipurile de elemente de interior decorative. Ușile unor astfel de module sunt alunecare, swinging, plierea în sus. Cel mai elegant și în același timp practic sunt alunecați sau lăsând ușa. Ele garantează o siguranță adecvată atunci când se mișcă și lucrează în bucătărie.

  Puteți alege fie pentru a echipa dulapuri cu dispozitivele de ridicare cu gaz, iar apoi ușile vor deveni independente.

  Dulapuri orizontale

  Recent, puteți vedea adesea bucătăria cu dulapuri orizontale. Astfel de eșantioane arată spectaculos, perfect încorporate în interiorul noului venit și dau camerei un aspect neconvențional. Ușile de încărcare economisește spațiu. Un alt punct pozitiv – comoditatea de a depozita mâncăruri și obiecte de diferite scopuri.

  În eșantioanele de tip vertical, rafturile superioare sunt adesea goale, iar întregul spațiu din interior este operat în orizontală.

   Dar cazarea orizontală are propriile lor minusuri. Dacă modulele sunt prea mari, trebuie să atingeți pentru a obține elementele în profunzime. Acest lucru nu înseamnă că este necesar să abandonați dulapurile de tip orizontal, dar este recomandabil să se gândească la metoda de aplicare a modificărilor ambelor forme – orizontale și verticale.

   Citește mai mult  Design dormitor în stil modern

   Materialele

   Dulapurile moderne de bucătărie produc din diferite tipuri de materiale. Ele diferă atât în ​​ceea ce privește costul, cât și în parametrii lor. Discutați despre cele mai populare opțiuni.

   • Dulapuri din PAL – unele dintre cele mai accesibile. Diverse soluții de stil, Gamă largă de culori, costuri disponibile. Se cântărește dulapurile de date nu sunt suficiente, în legătură cu aceasta, ele pot fi instalate pe pereții care efectuează o încărcătură mică.

   Cu toate acestea, calitatea nu este adesea bună – materialul este destul de scurt și cu ușurință de deformare.

   • Programe progresive – PAL laminat (LDSP). Astfel de dulapuri sunt caracterizate prin fiabilitate mai mare și impermeabilitate, ele nu sunt expuse la deformări datorate scurgerilor de temperaturi și evaporare. Mai mult, arată mai frumos decât prototipurile sale non-locale. Costul este, de asemenea, destul de accesibil.

   Numai este necesar să abordăm serios alegerea producătorului – dacă laminarea este făcută prost, o lungă perioadă de garderobă nu va dura.

   • Placaj Dulapurile de perete sunt mai scumpe, dar vă vor servi mult timp. Când căutați un dulap de la placaj, uitați-vă la ce vopsea și vopsea este vopsită. La urma urmei, de la ei depind de rezistența și viața lor de umiditate.

   • Dulapuri Din fracția fină (MDF) Nu poți număra până la ieftine, dar în calitatea ei umbrească toate probele. MDF este adesea practicat ca o bază pentru sticlă, acoperire acrilic, plastic.

   • dulapurile Dintr-o serie de lemn caracterizată prin cea mai înaltă calitate, durată lungă de viață și de prețul ridicat. Ele sunt perfect încorporate în cele mai multe interioarele rafinate și de mai mulți ani, ei păstrează aspectul lor impecabil.

   • Uneori, în puncte de vânzare cu amănuntul pot fi văzute Plastic sau sticlă dulapuri de perete în bucătărie. Este necesar să se conștient că acestea nu sunt făcute în întregime din aceste materiale. Baza, de regulă, servește MDF, și din material plastic și sticlă merg exclusiv pe fațadele – în caz contrar, mobilierul ar fi ieșit prea harping.
   Citește mai mult  Plafoane întinse duplex pentru sala: caracteristici și opțiuni de proiectare

   Dimensiuni

   Din diferite module puteți colecta structura corespunzătoare a setului cu cască. Desigur, orice producător produce seturi de mobilier cu dimensiuni și configurații proprii. Dar există anumite standarde că aproape toți producătorii de mobilier sunt parțial aderați.

   Lățimea modulelor, cum ar fi adâncimea, poate fi diferită, dar valoarea de 80 cm este standard și nu poate exista mai mult de 90 de centimetri. În caz contrar, vor fi încălcări în activitatea construcției. Rafturile unei astfel de lungimi vor fi salvate, iar garderoba va începe să se uite după o perioadă scurtă de timp.

   Adesea, dimensiunile sunt personalizate sub modulul general, pentru ca setul cu cască, o sută la sută acoperă peretele. Whoweit, Ponderea principală a firmelor produce proiectarea mai multor parametri standard.

   • Înălțimea dulapurilor variază în funcție de valorile tipice: 36, 72 și 96 cm. Modulele sunt calculate în dulapuri mici, înălțimea căreia este de 36 cm.
   • Lățime: de la 40 cm până la 120 cm, proporțională cu lățimea modulelor produse de întreprindere.
   • Adâncimea tipică a dulapurilor este echivalentă cu 30 și 60 cm, este suficientă pentru conținutul de ustensile și tehnologie, iar astfel de module sunt încorporate chiar și în bucătăria compactă. Cu toate acestea, multe companii produc dulapuri de o adâncime mai mare, dar nu mai este mai rapid, vor deveni cel mai probabil un decor decât un atelier.

   Cel care are ocazia să stabilească setul cu cască de bucătărie, ca și pentru o mașină mică, face o comandă pentru un stil individual. Dimensiunile tuturor părților comandantului sunt calculate, repulsând de la dimensiunea bucătăriei și cerințele clienților. Acolo, orice cabinet de perete din bucătărie va deveni aproape creând artă.

   Dimensiunile modulelor de colț de perete

    Marcile de capăt de perete au în principal astfel de parametri:

    • Pereții laterali ai cutiei montate pe perete, care sunt paralele cu peretele bucătăriei, ar trebui să fie de 60 cm+
    • Pereții laterali ai casetei de perete, care se învecinează cu modulele înconjurătoare, ar trebui să fie de 31,5 cm+
    • Partea frontală poate fi acoperită cu o ușă sau o fațadă de 38 cm lățime+
    • Partea din spate este de aproximativ egală cu 16,5 cm.

    Având informații despre parametrii standard de exemplare ale cutiilor de căști de bucătărie, puteți construi cu ușurință și pur și simplu o bucătărie confortabilă pentru toate pozițiile.

    Opțiuni de proiectare

    dulapuri pandantiv pentru bucatarie poate varia în funcție de design și în aer liber. Deși este mai corect dacă acestea sunt făcute în conformitate cu proiectarea altor elemente de mobilier. În funcție de numărul și configurația ușii, dulapuri de perete pot fi sistematizate pentru mai multe opțiuni.

    • Cu ușile deglutiție. Doar probele de această performanță pot fi văzute în principal pe bucătării moderne. Ei atrag atenția asupra punerii în aplicare ușor și practic. Chiar și atunci când astfel de uși nu, ele sunt foarte ușor de a stabili.

    Urmați-le destul de ușor – tot felul de poluare fără prea mult efort sunt îndepărtate de detergent și apă.

    • Cu uși glisante. Astfel de probe de dulapuri de perete vor fi în primul rând evaluate de către proprietarii de bucătării mici. Pentru a dizolva ușile, nu va trebui să aplice eforturi fizice semnificative. Mai mult decât atât, ele sunt absolut sigure.
    Citește mai mult  Sofe în bucătărie: tipuri, dimensiuni și criterii de selecție

    • Cu ușile torsadate. Principalul avantaj al acestor modificări este de a utiliza cu ușurință. Fiecare persoană le poate deschide cu o singură mână.

    Aceasta mobila va fi la un loc în bucătărie, în cazul în care gazda nu este de multe ori în măsură să aplice ambele mâini atunci când trebuie să se prăbușească un dulap.

    • Cu uși pliante. dulapuri de perete ale acestui model în producție nu sunt toți producătorii. Aceasta este oarecum o versiune exclusivă, care poate fi aplicat pe bucătării în cazul în care există o mare varietate de forme rotunjite, ornamente din jur și desene luminoase.

    • Puteți abandona ușa de la toate – în bucătăriile decorate într-un stil modern, se acordă preferințe pentru dulapurile specifice. Plus structuri deschise – ustensilă poate juca rolul de element decorativ principal.

    Absolut nu este nevoie ca ușile să fie impenetrabile. Dacă aveți un serviciu magnific, de ce îl ascundeți pentru ușă din plastic (din lemn)? Instalați ușile din sticlă – acestea vor adăuga spațiu în interior. Folosirea luminii de fundal va fi un alt avantaj atunci când se aplică uși de sticlă. Dacă bucătăria este doar cu o fereastră, atunci ușile de sticlă vor adăuga iluminare.

    Lumina de fundal va plasat în mod competent oferi o oportunitate de a forma un confort și pace. Când alegeți dulapuri de perete, trebuie să luați în considerare culoarea setului cu cască de bucătărie, care va afecta nu numai aranjamentul spiritului, ci și asupra apetitului. Vopsele calde (portocaliu, galben, roșu) crește pofta de mâncare, rece (ultramarin), dimpotrivă, ea satisface.

    Important – Pentru proiectarea bucătărie mică, aveți nevoie pentru a alege mobilier (dulapuri) de nuanțe deschise – lamaie, crem, roz deschis. În acest fel, puteți adăuga iluminat în bucătărie și ușor vizual să-l crească.

    Cum de a alege?

     Mergând la salonul de mobilier din spatele dulapului de perete, trebuie să clarifice câteva întrebări în avans.

     • Dimensiunea carcasei. Depinde de zona în care credeți că se ascunde, iar dimensiunea camerei.
     • inspecta cu atenție toate suprafețele pentru prezența de chips-uri, fisuri.
     • Ușile trebuie să fie atașată ferm, calm și ușor de deschis.
     • Nu uita despre adâncurile dulapului. Este diferit. Ai nevoie de a alege de la calcularea mărimii ustensilei, pe care îl va ține acolo.
     • Voaging, gândiți-vă la ce înălțime puteți obține dulapuri. Deși puteți atârna și diferite. Low poate fi adaptat în conformitate cu rafturi.
     • Alegerea dulapurilor de perete în afară cu un cap, se potrivesc cu designul camerei.
     • Verificați ușile de fixare a fixării, pentru a nu exista speranțe, distorsiuni și au fost dezvăluite în mod liber.

     Dacă cumpărați un dulap de perete, atunci sunteți centrat cu ridicat, astfel încât să îl puteți folosi confortabil.

     Despre cum să instalați dulapuri balamale pentru bucătărie, consultați următorul videoclip.

     Evaluează articolul
     ( Încă nu există evaluări )
     Adaugă comentarii

     ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: