Dulapuri de bucătărie în aer liber: Soiuri, opțiuni și cazare

Dulapuri de bucătărie în aer liber: Soiuri, opțiuni și cazare

seturi de căști de bucătărie constau din anumite seturi de mobilier, care pot varia în funcție de proiectare, producător, proiectul de cameră și alte nuanțe. Cu toate acestea, dulapuri de podea ocupă un loc fundamental în ele, deoarece acestea efectuează componenta funcțională cu spațiul interior util, în plus, capacul de astfel de structuri acționează ca o masă.

Particularități

Design-ul de bucătărie este destul de dificil de imaginat fără elementul principal al setului cu cască, situat în partea de jos, în cazul în care partea principală a produselor, feluri de mâncare și lucrurile necesare sunt, de obicei stocate. Aceasta este una dintre sarcinile pe care se efectuează dulapurile în aer liber într-o varietate mare. Componentele funcționale similare în funcție de caracteristicile constructive sunt suporturi sau produse cu două uși sau produse cu sertare.

Ei le au sub masă, uneori lipsește peretele din spate în astfel de mobilier. În plus, există o capacitate semnificativă de spațiu intern, precum și o masivitate din atașamente sau alte mobilier. Astfel de mobilier este capabil să găzduiască ustensilele de bucătărie, o găleată de gunoi, stocuri de legume, de asemenea, dulapuri de podea acționează ca carcase adecvate pentru localizarea echipamentelor încorporate, chiuvete.

Capacul dulapurilor din bucătăria inferioară în unele căști va fi o blat completă.

De interes deosebit este diversitatea umplerii interne, Deoarece ușile vor putea să pună nu numai rafturile obișnuite, ci și sertare, plasă, diverse sisteme de fixare și alunecare. În interiorul dulapurilor puteți ascunde câteva comunicări importante de bucătărie.

Vizualizări

Funcționalitatea unui astfel de element al setului cu cască de bucătărie este complet încheiat în interiorul fațadei, astfel încât alegerea variațiilor pentru amenajarea camerei va fi doar imens. Producătorii moderni oferă următoarele opțiuni pentru dulapurile de podea, pe baza umplerii interne.

 • Modele cu rafturi orizontale închise, unde zona interioară poate fi împărțită suplimentar în compartimentul din stânga și din dreapta.
 • Există dulapuri mai mici pentru bucătărie fără ușă, în acest caz rafturile vor fi deschise. Unii designeri și gospodine decorează suplimentar astfel de modele cu perdele speciale, care aduce note speciale la interior – „sub vechiul”.
 • Opțiunea standard este considerată un dulap cu sertare. Unii producători pot combina astfel de umplere cu rafturi.
 • De asemenea, producătorii de mobilier oferta făcută inițial pentru cazare în continuare în ea echipament încorporat.
 • modele moderne pot fi echipate cu coșuri cu ochiuri speciale, care sunt fixate la interiorul pereților laterali.
 • carusele Rotary – destul de noi, dar nu mai puțin solicitate opțiuni de amenajare a spațiului intern. Acestea sunt rafturi semicirculare care se rotesc în jurul axei lor, oferind acces liber la orice lucruri stocate într-un cerc.
 • Puteți întâlni, de asemenea variante de mobilier de podea, în cazul în care spațiul ascuns în spatele fațadei va fi împărțit în compartimente înguste – sticlele dotate cu suporturi mari pentru fixare sigură.
 • Puteți găsi și „Magic Corner“. Această opțiune presupune prezența unor rafturi sau cutii, care sunt combinate între ele, cu mecanisme speciale de cotitură. Această caracteristică permite, atunci când deschiderea ușilor, descompun componentele structurii unele cu altele.

În plus față de umplere internă, elemente de căști astfel reduse de bucătărie sunt clasificate, în funcție de opțiunile pentru deschiderea cercevelei. Printre cele mai frecvent utilizate sunt în valoare să aloce astfel de tipuri.

Leagăn

Vizualizare standard care se întâlnește în bucătăriile economiei de clasă și colecții de elită. Cea mai simplă opțiune potrivită pentru module sau dulapuri separate, amplasate în același plan cu restul headcard.

tip de ridicare

În cabinetele nivel inferior, acesta nu este folosit la fel de des, cu toate acestea, pentru echipamente încorporat este cea mai potrivită.

sistem retractabil

Principiul deschiderii și închiderii unor astfel de uși se bazează pe utilizarea unor ghidaje cu role sau cu bile. Printre construcții o astfel de categorie de dulapuri pot fi găsite cu extensie parțială sau completă.

De regulă, astfel de modele se disting prin confortul lor în timpul funcționării.

Forme și dimensiuni

În ceea ce privește forma, în bucătărie, dulapuri de podea sunt prezentate în două variante:

 • standard, clasic Direct+
 • Structuri de colț.

Două tipuri de structuri pot fi dintr-o dată într-un singur set de căști de bucătărie, și astfel încât operațiunea este cât mai confortabil, conținutul intern este variat, precum și variații în deschiderea cercevelei.

De asemenea, pentru dulapuri de bucatarie de tip exterior, producătorii includ cazuri care combină rafturi, sertare și alte sisteme de stocare de la nivelul inferior și superior.

Pentru modulele de podea este caracteristic Anumite gradație pe dimensiuni. Producătorii iau în considerare următorii parametri – adâncimea, lățimea și înălțimea. În ceea ce privește adâncimea de modele, modelele de cabinet sunt:

 • 50 cm+
 • 55 cm+
 • 60 cm+
 • 65 cm.

Cu toate acestea, există modele a căror adâncime poate fi de 90 cm, 100 cm și chiar 120 cm. Pentru bucătării mici, setul cu cască poate fi redus în mod specific în profunzime pentru locația corectă.

În ceea ce privește lățimea, dulapurile de podea pot fi:

 • 15 cm+
 • 20 cm+
 • 30 cm+
 • 40 cm+
 • 45 cm+
 • 50 cm+
 • 60 cm+
 • 80 cm.

Înălțimea este de obicei aleasă de comoditatea utilizării tabelelor și a blaturilor. De regulă, acesta variază de la 70 de centimetri, există dulapuri cu o înălțime de 85 sau 90 de centimetri.

Opțiuni de proiectare

Este partea de fațadă care este responsabilă pentru proiectarea mobilierului de bucătărie. Astăzi sunt utilizate diferite variante de materiale, care trebuie să îndeplinească în mod necesar următoarele cerințe:

 • rezistență la umiditate+
 • Sustenabilitatea fluctuațiilor de temperatură+
 • Rezistența mecanică a deteriorării.

Cele mai multe dulapuri de podea sunt realizate cu fațade din PAL, MDF, matrice din lemn. Ca un supliment la proiectare, sticlă, oglindă și alte opțiuni sunt utilizate inserții. În plus, fațade din PAL și MDF sunt acoperite cu folie, precum și din material plastic, din cauza căreia posibilitatea de decorare mobilier de bucătărie se extinde în mod semnificativ.

Design-ul capacului superior depinde de tipul de blaturi de bucătărie. Supliment decorarea exterioară dulapuri din oțel inoxidabil, lemn, PAL, cu laminare, imprimare foto. De asemenea, producătorii oferă opțiuni folosind piatra naturala, sticla, placi ceramice.

Decorarea nivelul inferior al bucătăriei are efectul bazei bazei, care poate fi surd sau cu picioare. Baza este în cerere din punct de vedere practic, deoarece o astfel de scândură ascunde spațiul rămas, și previne, de asemenea, murdăria care se încadrează în dulap. Cu toate acestea, picioarele adăuga o atractivitate mai mare set de căști.

Cum de a alege?

Pentru a alege versiunea corespunzătoare a nivelului inferior pentru un set cu cască de bucătărie, Este necesar să respectați următoarele recomandări.

 • Pentru a nu face o greșeală cu selecția unui design adecvat, merită luată în considerare caracteristicile de umplere internă. Acesta va fi mai corect pentru a determina care elemente sau tehnici vor fi stocate în interior. Variantele cu sertare sunt considerate cele mai confortabile. Modelele combinate merită o atenție separată.
 • Este necesar să se țină seama de caracteristicile spațiului și în avans pentru a decide cu privire la opțiunile de deschidere și închidere, în vânzare sau în ordinea Puteți întâlni modelele de dulapuri care se deschid de tipul Coupe.
 • Dacă dulapurile scăzute în aer liber vor fi o singură compoziție cu restul mobilierului plasat într-un rând, designul fațadei trebuie să fie armonizat cu o masă și restul setului cu cască. O alternativă la aceleași componente de design poate fi un model cu uși combinate, o combinație de sticlă, metal, lemn.
 • Un alt detaliu important este alegerea de culori, nu numai în ceea ce privește proiectarea de ansamblu bucătărie, dar, de asemenea, zona spațiilor. Pentru camerele mici, este cel mai bun pentru a rămâne pe opțiunile de mobilier luminos. Cu camera Suite va apărea vizual luminos. fațade lucioasă, decor bogat și imprimeuri va ajuta, de asemenea, accente corecte și pun accentul pe înălțimea tavanului sau lățimea camerei.
 • Este în valoare de vedere, precum și mijloacele prin care sunt în prezent raspolagaetet. Fie plasat în mobilier exclusiv bucătărie sau o variantă, cum ar fi „economie“, atâta timp cât toate în armonie cu restul mediului.

Unde să postați?

Pentru utilizarea de dulapuri de podea a fost convenabil, chiar și cu dimensiuni standard de mobilier se bazează în valoare de preferințele personale hostess, indiferent de soluții stilistice. Este mai corect să instalați elemente similare ale setului cu cască de bucătărie în zona de lucru a camerei, Din moment ce este în această parte cea mai mare parte munca obligatorie, prin urmare, accesibilitate maximă ar trebui să fie anumite elemente, feluri de mâncare.

În cazul în care zona de bucătărie este constrânsă în dimensiune, atunci modulul de podeaua din bucătărie este cel mai bun set de sub chiuveta sau lângă ea. O astfel de mobilier va fi un cadru cu rafturi sau alte umplere, fără o porțiune de capăt. Dacă există o dorință în bucătării non-standard, fac un accent în proiectarea de precizie la dulapuri de podea, în special în camere mari în zona de camere sau bucătării, acestea pot fi plasate separat de restul de mobilier, efectuarea unei funcție decorativă din cauza unei fațade sau de dimensiuni neobișnuite, precum și să servească drept o componentă funcțională.

De asemenea, bucătăria poate fi împărțită în 3 zone, alegând cea mai potrivită instalare a unui dulap în aer liber. În cazul în care camera este zonare în mod corespunzător, atunci bucătărie va avea o zonă de lucru în care se află de obicei soba, spălare și tehnica principală, o zonă curată în cazul în care sunt depozitate vasele, care nu este folosit zilnic, precum și zona destinată pentru mult timp depozitarea produselor -Term.

În orice parte, prezența unei componente similară va fi adecvată, în plus, dulapuri de podea sunt de obicei extrem de rar dobândite într-o singură instanță, așa Plasați acest modul va fi capabil în orice parte a camerei.

Idei interesante

Chiar și dulapuri mici de podea bucătărie va fi capabil să facă funcțional, și cel mai important, componente luminoase ale dispunerii de ansamblu. Pentru aceste scopuri, opțiuni combinate pot fi folosite pentru a combina sertare, precum și nișe separate pentru echipamente încorporate.

Puteți face dulapuri în aer liber, cât mai atractiv prin combinarea nivelul inferior și superior într-un singur desen. Astfel, în zona de luat masa din camera va fi interesant, iar pedeapsa principală funcțională, care nu va necesita fixare suplimentară pentru pereți.

Nu există, dulapuri mai puțin atractive de tip etaj, cu o fațadă închisă pe picioare. Un astfel de modul de a se potrivi armonios în interiorul zonei de luat masa, și va servi, de asemenea, ca o opțiune convenabilă pentru stocarea oricăror lucruri necesare din cauza secțiuni cu sertare si rafturi.

Cum se colectează un cabinet de bucătărie în aer liber, uitați-vă în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: