Dulapuri de podea din baie: Caracteristici, Soiuri, Alegerea

Dulapuri de podea din baie: Caracteristici, Soiuri, Alegerea

Dulapurile de baie sunt un element important al interiorului, diferă în practică și multifuncționalitate. Modelul este selectat în conformitate cu planificarea și numirea camerei. Mobilierul de la colț este ideal pentru spații mici, permițându-vă să utilizați rațional zona utilă a băii.

Culcină în aer liber în baie

Unul dintre principalele avantaje ale cabinetului de colț este abilitatea de a conductelor și a comunicațiilor ascunde, care strica aspectul și interiorul camerei. Utilizarea rațională a spațiului – un alt plus de mobilier etaj unghiular. Datorită caracteristicilor de localizare, spațiu este eliberat în mijlocul camerei, în timp ce dulapurile accesarea poate fi realizată din orice punct din baie.

Ca și alte tipuri de mobilier, dulapuri de colț și creioane pot fi prezentate într-un set sau separat. Configurarea și modelul pot fi alese în conformitate cu interiorul.

dulap spatios, extinderea vizual zona a camerei, uneori măști neregulile și defectele decorațiuni interioare.

Soiuri

Mobilier de baie poate avea o formă diferită. dulapuri de colț sunt mai multe specii.

 • Triunghi. model popular potrivit pentru camere mici. Cel mai adesea reprezentat prin penală sau de masă.
 • Trapez. vezi mai mult de ansamblu a dulapului de colț, care se va potrivi în orice interior. În capacitatea Diferă și posibilitatea de a opera mai mult spațiu, inclusiv rafturi deschise și închise. Tabelele de noptieră de o astfel de formă de pe picioare sunt convenabile pentru depozitarea prosoape și produse chimice de uz casnic, iar dulapurile cu oglinzi sunt perfecte pentru trusa de prim ajutor și depozitarea de șampoane.
 • Domnul. De obicei, instalat sub chiuveta, include o oglindă verticală sau un perete de duș. Poate avea un raft și lenjerie de cutii.
Citește mai mult  Selectăm un tacht pentru un adolescent

Sub chiuvetă

Pentru bai de dimensiuni mici folosesc adesea chiuveta unghiulare. Deci, cabinetul în aer liber pot fi plasate sub el.

Datorită acestei opțiuni, puteți utiliza practic tot spațiul neutilizat nu numai pentru ascunderea de comunicații, dar, de asemenea, pentru a se potrivi substanțe chimice de uz casnic sau alte echipamente de curățare. Și în partea de sus puteți aranja rafturi funcționale convenabile.

Cazul creionului

O mică penalizare vă permite să ascundeți elemente sanitare. Este un dulap îngust de mare cu rafturi pentru accesorii de baie, produse chimice de uz casnic și diverse accesorii.

În mod tradițional este format din trei secțiuni.

 • rafturi superioare. Poate fi cu uși sau fără ele.
 • Sertare retractabile. Potrivit pentru depozitarea lenjeriei.
 • partea tehnică. De obicei, proiectat pentru a instala un coș cu lenjerie. Cel mai adesea situate sub chiuveta sau parte a acestuia.

Materialele

Spre deosebire de alte spații, baia a crescut întotdeauna umiditate. Pe baza acestei caracteristici, este important să se ia în considerare materialul din care este fabricat mobilier.

 • Sticlă. Potrivit pentru camere cu umiditate ridicată, rezistent la diferentele de temperatura si are calitati decorative ridicate. Dezavantajele includ o mare greutate și de fragilitate. Folosind rafturi din sticlă și dulapuri, nu este recomandat să le supraîncărca.
 • Fibra de sticla. varietate de sticla sintetica, durabil și materiale ușoare. Rezistent la deteriorări mecanice, termice și aplicate la produse chimice de uz casnic. Beneficiile includ un preț accesibil și o selecție largă de texturi și culori.
 • Metal. La alegerea, conductivitatea termică și gradul de interacțiune cu apă ar trebui să fie luate în considerare. oțel crom baie se potrivesc, aluminiu și oțel inoxidabil. Materialul este durabil și stabil, bine compensate și pot fi utilizate în funcțiune timp de mai mulți ani.
 • Placi din lemn. Economic, dar materialul de scurtă durată, care bea repede umezeala. Poate fi folosit pentru baie, dacă un strat de lac de mobilier sau email este aplicat pe suprafața. Polimeri și de acoperire laminare va prelungi durata de viață a materialului.
Citește mai mult  toalete în aer liber: dispozitiv și soiuri, recomandări pentru alegerea

Cum de a alege?

   Datorită gamei largi de probleme cu alegerea unui dulap unghiular în baie nu ar trebui. Principalele criterii de selecție:

   • Dulapul trebuie să fie confortabil, practic și completează interiorul general al camerei+
   • Materialul trebuie să fie rezistent la umiditate ridicată, picături de temperatură și expunerea la agenți de curățare agresivi+
   • Culoarea și modelul sunt selectate în conformitate cu interiorul și stilul comun+
   • Dulapuri trebuie să fie cât mai funcțional posibil.

   Despre cum să faci un dulap unghiular în baie cu mâinile tale, să te uiți în continuare.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: