Dulapuri înguste în hol: tipuri, dimensiuni și selecție

Dulapuri înguste în hol: tipuri, dimensiuni și selecție

Nu fiecare apartament se mândrește cu prezența spațiului liber. Cu toate acestea, chiar și holurile mici pot fi eliberate frumos, ridicând mobilier adecvat pentru ei. Dulapul îngust se potrivește perfect într-un astfel de coridor.

Particularități

Într-un hol mic, va fi optim pentru a pune un dulap îngust. Este potrivit atât pentru îmbrăcămintea exterioară, cât și pentru alte elemente necesare. Principalele avantaje ale acestor modele includ următoarele.

 • Compactitate. Un astfel de mobilier este perfect salvat de spațiu, permițându-vă să se deplaseze cu ușurință în jurul casei.
 • Capacitate. Multe modele sunt destul de spațioase. Putem pune haine, articole de uz casnic, accesorii.
 • Ergonomic. Sistemul de stocare convenabil va permite ca lucrurile să rămână în reținerea, și tu știi unde produsul este corect.
 • O gamă largă de produse. Firmele moderne de mobilier produc diferite modele: de la clasic la avangardă. Puteți face mobilierul creativ la comandă. Cu toate acestea, un astfel de produs va costa mai mult.
 • Materiale diferite. dulap îngust pot fi realizate din diferite materii prime. Merită luarea în considerare la cumpărarea unui produs.
 • Preț accesibil. Dulapul mic va costa mult mai ieftin decât opțiunile impresionante. Acest lucru va ajuta la salvarea bugetului familiei.
 • Diverse conținut. Modelele verticale pot avea rafturi, dulapuri, tije.

Printre numeroasele avantaje ale dulapurilor înguste au unele dezavantaje. Acestea includ defalcarea estimată a mecanismului de uși glisante (dacă este un dulap).

Capacitatea de dulapuri înguste nu este încă atât de mare ca alte modele. Acest lucru ar trebui luat în considerare.

Printre soiurile de produse puteți aloca mai multe.

 • Garderobă îngustă. Această opțiune este preferabilă pentru un coridor mic. Ușile produsului nu se desprind și se îndepărtează cu ajutorul unui mecanism de role. Acest lucru vă permite să economisiți în mod semnificativ spațiu. Dulapul sudat un număr mare de lucruri va oferi acces rapid la ele. Astfel de modele pot fi echipate cu cutii, rafturi, tije.

 • Manipularea mobilierului cu cercevele. Dacă aveți un coridor lung, atunci puteți utiliza această opțiune. Modelele sunt realizate în diferite stiluri și nuanțe.

 • Modular. Produsele pot fi rearanjate într-un loc confortabil. Un astfel de dulap are pereți și uși. Cu toate acestea, modelele ocupă o mulțime de spațiu sunt potrivite pentru spații spațioase.

 • Incorporat. Pereții unui astfel de dulap sunt pereții coridorului. Astfel de mobilier nu pot fi mutate într-un alt loc. Designul găzduiește multe obiecte, maximul salvează spațiul.

 • Radi-dulapuri. Modelele au o formă de o jumătate de sfert. Ele pot fi situate cu succes în colț. Ei vor fi Wraul de interior.

Oricare ar fi cabinetul pe care îl alegeți, principalul lucru – materialele din care sunt alcătuite produse. Durata de viață a mobilierului depinde de ele.

Materiale de fabricație

Mobilierul modern este fabricat din materiale diferite.

 • MDF. Mobilierul din această materie primă va fi ieftin. Materialul modern este utilizat în fabricarea cadrului, a rafturilor interne, a consolelor laterale.
 • LEDP. Datorită plăcii de lemn laminate, care are un film de protecție, mobilierul are o forță impresionantă. Astfel de produse arată elegant și atractiv.
 • Copac natural. Material sigur ecologic din care produc mobilier de lux. Un astfel de dulap nu va costa ieftin. Arata produsul va fi elegant si luxos. Modelul se va potrivi perfect în orice stil.

Panza de usi poate avea un design diferit. De exemplu, porniți oglinda. Un astfel de dulap va crește vizual camera. În hol este convenabil să utilizați astfel de mobilier, puteți să vă apreciați din nou aspectul înainte de a ieși din casă. Oglinzile pot fi decorate cu modele interesante, acoperite cu acoperire anti-reflectorizantă.

Utilizați în designul dulapului și al sticlei. Un astfel de material este ușor de întreținut. Datorită unui film special, sticla nu se împrăștie în bucăți. se potrivesc perfect în orice interior din material plastic. Acesta poate fi ușor combinat cu diferite materiale.

Rattan de multe ori se aplică pentru ECOSIL. El creează un sentiment de luminozitate și imponderabilitate. Rattan tolera perfect diferențele de temperatură, este ușor pentru ea la îngrijire.

Gabarits

Alege o valoare de dulap îngust, dacă aveți un coridor mic. Adâncimea produsului este mic, iar lățimea în modele standard este de 40 cm. Un astfel de design va fi amplasat un succes pe coridor, nu va împiedica mișcarea. Puteți face modele mai compacte a căror lățime este de 30 sau 25 cm. Astfel de modele sunt realizate în principal, la comanda. În același timp, ele completează organic stilul de cameră și sunt adecvate în dimensiune.

Umplere

dulapuri înguste în hol, de obicei, cel mai funcțional. umplerea lor depinde de alegerea individuală a omului și numărul de persoane care trăiesc în casă. Adesea, se disting trei zone:

 • Divizia de top – de obicei este greu să ajungi la locul în care lucrurile sezoniere sunt stocate, pantofi+
 • Partea de mijloc – în această zonă puteți aranja haine, bar pentru ea+
 • Partea inferioară – aici va fi convenabil să puneți pantofi, coșuri.

Mecanismele retractabile trebuie să fie prevăzute pentru casete. Ei pot fi cu o minge de unică, cu o motor. Accesoriile ar trebui să fie durabile și fiabile pentru a rezista la toate încărcăturile.

Culoare și design

Producătorii moderni oferă dulapuri înguste de diferite nuanțe și design. Alegerea va depinde de gustul, oportunitățile financiare și de dorința dvs. Amintiți-vă că alegerea culorii dulapului urmează de la tonul pereților și podeaua camerei. Pentru clasice, țara, Provence se potrivesc nuanțelor luminoase. Ele vor face vizual camera spațioasă, creați confort în cameră.

Cu toate acestea, puteți cumpăra un dulap întunecat. Mobilier îngust nu domină în volum, astfel încât acesta poate deveni un accent pe fundalul de pereți de lumină. Soluția cea mai optimă va fi alegerea unei singure culori pentru gamut hol. Toate articolele si finisaje pot avea tonuri neutre. Se pare tot acest elegant și elegant.

Dar, cu culori luminoase merită să fie atent. De obicei, coridorul nu are lumină naturală, deci ar trebui să mergeți tonul lămpi, astfel încât în ​​oglindă nu vede umbra neplăcută a feței, care va crea, de exemplu, ușile luminoase verzi ale dulapului.

Design-ul unui dulap îngust poate fi cel mai diferit. Acesta poate fi opțiuni MINIMALISM modeste sau idei de design încorporate sub comanda. Mulți oameni ca stil oriental. Acesta este caracterizat prin cercevea translucid, în combinație cu un covor naturale. Puteți decora, de asemenea, o oglindă sablarea fațadă sub formă de Sakura. Astfel de opțiuni accentuează perfect stilul spațiilor.

Stilul clasic implică dulapuri înguste din lemn de lumină naturală. În stilul țării, fațada dulapului încorporat poate imita un hambar rustic.

Cum de a alege?

Atunci când alegeți un dulap îngust, este necesar să se navigheze nu numai pe recursul său extern, ci și pe caracteristicile funcționale și pe parametrii subiectului. În primul rând, determinați dimensiunile exacte ale viitorului mobilier. Uită-te vizual, dacă se potrivește în coridorul tău mic. Dacă plafoanele vă permit să alegeți mai bine o opțiune lungă. Este perfect pentru plasarea îmbrăcămintei exterioare. În același timp, produsul ar trebui să fie convenabil să se utilizeze toți membrii familiei.

În prealabil, determinați fondurile pe care sunteți gata să le cheltuiți pe acest subiect al interiorului. Piața modernă oferă diferite modele: de la ieftine la costisitoare. Ar trebui să vă concentrați asupra capacităților dvs. Dacă doriți să faceți un cabinet îngust la comandă, atunci un astfel de mobilier va costa orice. Modelele scumpe din lemn natural eco-friendly.

Se determină culoarea și modelul produsului la o excursie pe jos în magazin. Acest lucru va ajuta la economisirea de timp atunci când caută un dulap ideal pentru tine. Este important ca se potrivește organic în hol, nu ocupă mult spațiu. Ar trebui să ia în considerare locul pentru pantofi, dimensiunea compartimentelor superioare, prezența unor rafturi suplimentare.

O atenție specială la materialul din care este realizat produsul. Este de la el că puterea și caracterul practic al mărfurilor va depinde de. Mobila nu ar trebui să aibă chips-uri, zgârieturi. Opțiunea de buget este de mobilier din PAL. Produse din metal, nu ar trebui să fie instalat pe hol, astfel încât să nu perturbe armonia conceptului de stil.

Un dulap îngust ar dori în primul rând proprietarilor, și nu oaspeții lor. Alegeți modelele pe care le sunt impresionat de stil, umbra.

Apoi, în fiecare zi, vă veți bucura de frumusetea de mobilier din hol, de încărcare emoții pozitive înainte de a ieși din casă.

Reguli de plasare

În cazul în care apartamentul este alungită, atunci ar trebui să plasați mobilierul, astfel încât spațiul nu arata lipsit de tact. O idee excelenta va fi locul de colț al dulapului îngust. De obicei, unghiul nu este implicat în aspectul. Mobila va ajuta ergonomic utiliza spațiu. În plus, acest design este destul de spațioasă.

Opțiunea comună este un aspect liniar. Într-un astfel de dulap îngust, puteți plasa umerașe pentru haine, rafturi pentru lucruri, articole de uz casnic. Este important ca design-ul este combinat cu pereții apartamentului și culoarea lor. Apoi, compoziția va arăta finit.

Dacă spațiul permite, atunci puteți poziționa diverse obiecte din două părți P-figurativ. Așa că totul părea frumos, nu ar trebui să îndreptați mobila hol. Suficient pentru a alege cele mai multe opțiuni necesare. Întotdeauna în minimalismul moda. Cu atât mai mici produsele din coridorul îngust, cu atât mai atractivă.

Exemple de succes în interior

Dulapurile înguste compacte sunt plasate perfect într-un hol mic. O opțiune excelentă va fi un cuier și un dulap al unui ton în combinație cu un dulap îngust îngust umflat. Astfel de mobilier vor plasa hainele și accesoriile necesare, vor permite convenabil să se pregătească să funcționeze.

Garderoba integrat oglindă va afecta plăcut nu numai capacitatea sa, ci și un design non-trivial. Pe oglindă, experții vor putea crea desene în funcție de designul dvs. pentru a sublinia originalitatea camerei. Completarea internă va depinde de preferințele dvs. personale.

    Opțiunea inițială va fi utilizarea de sticlă în proiectarea ușii unui compartiment îngust de dulap. Astfel încât să puteți vedea imediat hainele care vor trebui să ajungă. Aspectul elegant va surprinde plăcut acasă și oaspeți.

    Indiferent de dulap pe care o alegeți pentru holul, lucrul cel mai important este faptul că este confortabil, atractiv pentru tine, compact și de înaltă calitate.

    Prezentare generală a dulapului îngust în următorul videoclip.

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: