dulapuri moderne în hol: design, specii și selecție

dulapuri moderne în hol: design, specii și selecție

Pentru a stoca ușor toate hainele, pe hol dulapuri de multe ori pus. Un astfel de mobilier este ușor și ușor de utilizat. Devine parte dintr-un design unic acasă. În acest articol, ne vom uita la ceea ce există dulapuri moderne, care sunt caracteristicile și beneficiile acestora.

Particularități

dulapuri moderne de multe ori dobândi în hol. Un astfel de mobilier este convenabil în uz, vă permite să stocați diverse elemente necesare.

Principalele avantaje includ o serie de factori.

 • Reduceri semnificative. Dacă achiziționați un dulap tradițional, acesta va avea o cotă impresionantă de metri pătrați dvs. Nu va fi întotdeauna convenabil pentru a deschide ușile. Dulapul va rezolva această problemă, economisind centimetrii necesare.
 • De obicei, astfel de structuri conțin o mulțime de lucruri. Acest lucru este îmbrăcăminte exterioară, pantofi, haine casual, lenjerie de casă și altele. Puteți plasa cu ușurință elementele necesare.
 • Ergonomic si estetica. Puteți alege modele care se potrivesc perfect în stilul camerei dvs., pun accentul pe ei.
 • O gamă largă de bunuri. producătorii moderne reprezintă cele mai multe opțiuni interesante pentru astfel de mobilier pentru hol. Puteți alege să gustul și culoarea. produse de design elegant va costa mai mult decât opțiuni simple.
 • Capacitatea de a selecta intern de umplere. În dulap poate fi rafturi, sertare, umerașe. Ele pot fi schimbate în locuri. Merită să luați elemente bazate pe propriile dvs. preferințe.
 • Prezența unei oglinzi mari. Adesea, un astfel de dulap are o suprafață impresionantă oglindă. Este convenabil în coridor. Vă puteți uita din nou la aspectul dvs. înainte de a merge la muncă sau de mers pe jos. Utilizarea oglinzii vor fi create efectul de extindere a spațiului.
 • Preturi accesibile. Din cauza gamei de produse extinse, puteți alege opțiunea pentru portofel. Este important să privim și să evaluați calitatea designului.
 • Opțional pentru a cumpăra bunuri prompt. În multe magazine puteți găsi opțiuni potrivite pentru holul dvs.

  Cu toate pluseile vizibile există dezavantaje ale acestor mobilier.

  • Mecanism de ușile fragile. Roțile și ghidurile au nevoie de o atenție strânsă și o manipulare ușoară. Pentru mobilier trebuie să vă îngrijiți cu atenție pentru a servi mult timp.
  • Dacă acesta este un model încorporat, atunci va fi imposibil să o rearanjați într-un alt loc.

  Evaluarea toate argumentele pro și contra de mobilier poate fi înțeles dacă acesta este în valoare de cumpărare astfel de construcție în holul.

  Tipuri de structuri

  La piata moderna de mobilier, dulapuri de compartimente diferă în mărime, execuție culoare, stiluri, forme și alți parametri. Construcții poate fi separată și încorporate. Prima opțiune este un model de corpus care are toate pereți și care pot fi ușor mutate într-un loc convenabil pentru tine. Mobila incorporata nu are astfel de caracteristici. Tu nu va fi capabil să-l transfere pe undeva, ca și pereții dulapului sunt pereții casei.

  Luați în considerare diferite opțiuni de proiectare.

  • Colţ. Un astfel de dulap sub forma unui triunghi va ajuta în mod optim organizarea spațiului. Colțuri de multe ori în interior nu sunt afectate. Cu ajutorul mobilierului puteți rezolva această sarcină. În plus, un astfel de dulap va fi destul de incapator. Rafturile poate fi atât de închidere și deschis. Umplerea subiectului poate fi cel mai mult. Modelele sunt încorporate și dulap.

  • Drept. Modelele sunt instalate aproape de peretele coridorului. Un astfel de dulap poate fi lung sau compact. De obicei, aceste opțiuni sunt utilizate în coridoare, în cazul în care mai multe spații.

  • Modular. Produsele includ mai multe elemente care pot fi combinate între ele, se combină într-o singură compoziție. noptieră utilizat de obicei, dulap ingust, oglinzi, umerașe.

  • Versiunea în formă de m. Modelul va fi amplasat pe pereții holului. Un astfel de dulap este compact si spatios, perfect potrivit pentru o cameră mică.

  • Trapez. Proiectare include rafturi laterale suplimentare. Cabinetul va fi destul de mare, astfel încât de cumpărare astfel de mobilier este în valoare de ea dacă vă permite de metri pătrați. În caz contrar, spațiul va arata lipsit de tact. Subiectul poate fi comparat cu camera dressing. Fațadele pot fi închise sau deschise.

  De multe ori oamenii aleg acest model datorită capacității esențiale.

   • Rază. Aceste opțiuni au o față curbată. forma rotunjită atrage atenția. Cea mai mare parte de mobilier similar este plasat la comanda. Aceasta adaugă costul produsului.

   Alegerea garderoba ta ideala pentru hol, este merită atenție și umplându-l. Cel mai adesea poate fi ales în mod independent,. Sub tije puteți aloca două compartimente: pentru îmbrăcăminte exterioară și pentru jachete ușoare și hanorace. În paturile de pantofi mai mici va fi posibil pentru a stoca toate pantofi. Deci, vă proteja articolele de la murdărie și praf. Restul spațiului poate fi umplut cu sertare, rafturi, coșuri.

    Puteți aloca locuri separate pentru aparatele de uz casnic.

    Materiale de fabricație

    dulapuri moderne compartiment pot fi realizate dintr-o varietate de materiale. De exemplu, MDF. aragaz-lemn fibros este destul de inofensiv și eco-friendly. Un astfel de material este considerat cel mai durabil și rezistent la umiditate. Mobilier similar va servi mult timp. Cu toate acestea, va costa ca dulapul să fie scump.

    PAL (lemn-chip) are caracteristici ridicate: Durabilă, ușor de operat, ușor de îngrijit. Acest material este rezistent la umiditate, nu este murdărie teribilă. Aceste dulapuri sunt de obicei disponibile la cost.

    Copac natural. Costul mobilierului de la masiv este întotdeauna cel mai mare. Acest material este considerat ecologic, sigur, atractiv în aspect și durabil. Cu toate acestea, produsele din lemn natural nu tolerează umiditatea. Prin urmare, va fi necesar să se monitorizeze îndeaproape un astfel de model.

    Culoare gamma și design

    Este important să alegeți un dulap nu numai în aparență sau umplere internă, ci și în schema de culori și design. Numai atunci compoziția va fi complet finalizată, iar holul va dobândi o viziune modernă elegantă. Și Merită să ne amintim că este exact culoarea afectează starea mentală a unei persoane, starea lui de spirit. Nuanțele naturale vor arăta întotdeauna.

    Puteți alege imitația sub stejar, piuliță, completați fațadele cu inserții diferite.

    La modă și cerută culoare albă. Astfel de mobilier arată elegant și solemn. În plus, nuanțele luminoase extinde vizual spațiul, faceți camera mai ușoară. Suprafața poate fi o lucioasă sau mată, bazată pe dorința cumpărătorului. Tonurile pastelate sunt relevante. Opțiunile blânde vor arăta elegant, au subliniat stilul camerei.

    Iubitorii de culori luminoase care merită să acorde o atenție la Burgundia, Liliac, Purple Shades. Dar în decor nu ar trebui să fie detalii motive. Frumos va arăta o imprimare foto. Este important să combinăm cu pricepere designul cu conceptul stilistului de coridor. Fatadele pot fi decorate cu mozaic de oglindă, vitralii ferestre din plastic. Totul va depinde de capacitățile și preferințele dvs. Imaginile sunt aplicate pe suprafață cu sandblasting. Acestea pot fi lucrări întregi de artă care ocupă aproape toate oglinzile în întregime sau unele fragmente separate.

    Puteți găsi opțiuni cu sticlă mată. Astfel de mobilier arată destul de eficient și neobișnuit.

    De asemenea, puteți combina fațadele, combinând diferite materiale. Dulapurile rotunjite radiale arata originale. Ei vor fi un punct culminant al oricărui coridor.

    Pentru care stiluri sunt potrivite?

    Alegeți un dulap, care va fi în formă organică în stilul camerei dvs. Poate fi diferite opțiuni.

    • Modern. Pentru acest stil, sunt caracterizate linii simple, un decor nonsens, materiale moderne. Suprafața poate fi mată sau lucioasă.

    • Minimalism. Astfel de mobilier atrage designul său simplu, adesea nuanțe luminoase, lipsă de fațade suplimentare. Culoarea este selectat pe baza tonul a peretilor hol.

    • Clasic. Mulți aleg acest stil, care se caracterizează prin utilizarea de lemn natural, ca parte. Și, de asemenea, pot fi aplicate materiale moderne care imită lemnul. Printre nuanțele este mai bine de a alege tonuri pastelate. Liniile și unghiurile nu ar trebui să fie prea ascuțit.

    • Provence. Acest stil este inerent în unele dragoste. La inima – efectul compoziției, piese sculptate, ornamente florale. Un arbore este aplicat ca materie primă.

    • Loft. Pentru acest stil, spațiul impresionant este caracterizat. Sala în sine nu va fi mic, astfel încât garderoba poate fi de diverși parametri. Principalul lucru este să fie respectată funcționalitate și simplitate.

    O astfel de mobilier este bogat în oglindă fațade, elemente metalice.

    • Țară. Acest stil rustic este notabil pentru utilizarea unui copac naturale, precum și o paletă caldă de tonuri. O sculptură poate fi folosit ca un decor.

    • High Tech. Puteți afla acest mobilier de monocrom sa. Stilul nu salută lipsa de funcționalitate și disponibilitatea decorului.

    • Modern. Ea se bazează pe linii netede. Un astfel de dulap pot fi realizate din placaj bine tratat. Suprafața va fi netedă, cu elemente metalice cromate.

    Printre setul de stiluri, este important de a alege cel care într-adevăr vine cu locuința ta. Astfel încât să puteți intra în mod competent în garderobă în cameră și o rude surpriză plăcut și pe cei dragi.

    Cum de a alege?

    Înainte de a merge la cel mai apropiat magazin de mobilier, merită să luați în considerare dimensiunea dulapului optim în hol. Pentru a face acest lucru, definiți lungimea dorită, lățimea, înălțimea produsului. În cazul în care camera este prea mic, este mai bine să fiți atenți la modelele de colț și raza, care va ajuta la economisirea de spațiu și pot găzdui lucrurile necesare. Dacă metri pătrați vă permit să achiziționați opțiunea oricărei încarnări de designer.

    Determinați în prealabil ce sumă sunteți dispus să cheltuiți pe o achiziție. Merită să ne amintim că lucrurile bune nu vor costa ieftin. Dacă doriți să alegeți un dulap de lemn masiv, atunci nu sperați să îl cumpărați pentru costul scăzut. Este mai bine să aveți grijă de opțiunea care vă convine la un preț și la alți parametri importanți.

    Acordați atenție aspectului modelului. Acesta trebuie să fie combinat cu succes cu stilisticii camerei. Aceasta include, de asemenea, alegerea gamei de culori, decorare. Alegeți o opțiune pentru gustul dvs. Asigurați-vă că evaluați calitatea designului. Verificați dacă sunt localizate toate lucrările ușilor, nu există zgârieturi și zgârieturi, indiferent dacă vin toate elementele necesare. Vedeți că cercevele se închide în tăcere și strâns confiscate.

    Decideți cu umplutura internă a dulapului. Poate fi sertarele necesare pentru tine, rafturi, umerase și altele.

    Designul în sine trebuie să fie convenabil pentru utilizarea cu întreaga familie. Acest lucru este deosebit de important. Și cabinetul nu ar trebui să interfereze cu trecerea. Este demn de remarcat faptul că desenul sau la comanda va satisface toate nevoile dumneavoastra. Cu toate acestea, astfel de opțiuni sunt mai scumpe decât mobilierul puteți cumpăra în magazin.

    Exemple de succes în interior

    magazine moderne oferă o varietate de opțiuni pentru dulapuri de la simplu la modele creative. La vârf de textura de lemn popularitate. O astfel de acoperire mată va avea succes in orice interior. Utilizarea eco-copac, de asemenea, astăzi, în tendința. Un astfel de dulap va arata original și la modă.

    Puteți alege opțiuni cu sticlă transparentă. Deci, puteți vedea imediat că dulap este situată. În combinație cu peretele din spate inițial, o astfel de design o va arata atractiv. Mă întreb raza, built-in modele. Cei care doresc să sublinieze individualitatea lor, puteți alege un dulap cu o suprafață oglindă. Pe oglinzi, maeștrii cu experiență va fi capabil să realizeze desene originale. Oglinda poate fi, de asemenea mat.

    Exista modele interesante cu cârlige montate, pereți decorați, precum și multe altele. Este important să selectați opțiunea pe care impresionează.

    În acest articol am discutat despre punctele de vedere și versiuni ale coupe-ului de birou moderne pentru hol. Alegeți nu numai, dar, de asemenea, modele de modă de înaltă calitate, care va servi pentru o lungă perioadă de timp și încântare capacitatea noastră.

    La depozitarea lucrurilor în dulap, uita-te în clipul video de mai jos.

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: