dulapuri turnante din camera de zi: de selecție și design

dulapuri turnante din camera de zi: de selecție și design

Toată lumea încearcă să aranjeze acasă sau apartamentul său într-un design frumos. Atenția separată merită designul camerei de zi. În prezent, diferite modele de dulapuri montate sunt adesea folosite pentru a crea un stil într-o astfel de cameră. Astăzi vom vorbi despre ce caracteristici au aceste articole de mobilier.

Particularități

Dulapurile suspendate pentru camera de zi sunt modificări ale compartimentului bucătăriei de depozitare. Sunt sisteme mici cu cercevele. Astfel de modele sunt instalate direct pe pereți.

Cabinetele arată cel mai profitabil în interiorul decorat în stilul minimalismului.

Astfel de secțiuni ocupă un loc mic în cameră, în timp ce pot găzdui un număr mare de lucruri. Sub dulapurile montate puteți plasa alte compartimente, un televizor sau un stand de dresser. Acest mobilier poate fi atârnat nu numai în mijlocul peretelui, ci și sub plafonul din cameră. Există, de asemenea, modele unghiulare de secțiuni montate.

Până în prezent, dulapurile atașate pentru sala sunt emise în mai multe versiuni:

 • Vertical – astfel de structuri sunt creioane înguste și scurtate+
 • Orizontală – au un fel de secțiuni înguste, dar lungi plasate de-a lungul pereților+
 • Pătrat – Toate laturile unor astfel de dulapuri montate au aceeași lungime și lățime.

  În plus față de modelele principale, dulapurile montate pentru camera de zi pot fi, de asemenea, unghiulare. Astfel de secțiuni permit spațiul maxim de economisire în cameră.

  Există structuri trapezoidale articulate. Acestea împreună cu modelele unghiulare vă permit să faceți o tranziție lină de la un perete la altul.

  Nu rămâne unghiuri goale. Cel mai adesea, aceste tipuri de mobilier sunt fabricate de comenzi individuale. Astfel de secțiuni sunt fabricate din materiale diferite. Dar Cea mai populară este combinația de așchii de lemn comprimat, baze metalice și piese de plastic.

  Proiecta

  În prezent, dulapurile moderne montate pentru camerele de zi sunt fabricate într-o varietate de stiluri. opțiune populară pentru interioare high-tech sau minimalismul este considerat structuri albe sau negru lucios.

  Mai mult, astfel de modele vor arăta în camere mici, deoarece sunt capabile să extindă vizual spațiul.

  Astăzi suntem produse și lucrări lucioase, dar înguste, decorate în culori strălucitoare. Ei sunt capabili de a crește vizual înălțimea camerei de zi. În același scop, pot fi folosite fatade cu uși de sticlă de mari dimensiuni.

  Citește mai mult  Dimensiuni baie: care sunt și cum de a alege optim?

  Pentru interior în opțiunea de stil excelent Loft va fi dulapuri lucioase sau de atașare mată de culori închise (Gri închis, maro, negru). În același timp, acest mobilier este adesea făcut fără mâner. Pentru Design clasic Se potrivesc mobilier din lemn natural cu un model natural.

  O opțiune interesantă este dulapuri din alb montat lucios. În același timp, părțile laterale ale unor astfel de structuri sunt adesea elaborate în schema de culoare neagră. Ele sunt de obicei folosite pentru a crea un stil scandinav sau stil modern,

  umplere internă de dulapuri montate pentru camera de zi poate fi făcută din același material ca și un caz extern. Acesta poate include mai multe rafturi spațioase pentru depozitarea lucrurilor prin pereți despărțitori mici. Aceasta include, de asemenea, elementele de fixare speciale pentru care sunt instalate uși.

  Există câteva tipuri principale de departamente montate pentru hale.

  • Cadru. Partea centrală a produsului este tăiat dintr-o bază de lemn. Este prinsă din toate părțile cu bretele speciale, care sunt realizate din polimeri sau metal. Astfel de modele seamănă cu o ramă foto.
  • întreg. Este un bar, care se face de la un tip de dimensiuni materiale și anumite. Acest tip se numește „surd“.
  • Făcut. Câteva fragmente separate în formă de forme geometrice, care sunt conectate printr-un profil metalic. Această metodă vă permite să măriți decorativismul produsului datorită combinației de cifre.

  Dacă doriți să facă designul camerei mai interesant, atunci puteți cumpăra produse cu suprafețe oglindă.

   Dar, în acest caz, camera de zi este mai bine de a alege fatade cu acoperire colorată, mată sau cu model. Amintiți-vă că aceste produse nu ar trebui să fie agățate în sursele de iluminat, deoarece poate crea efectul de orbire stralucesc.

   De asemenea Secțiunile realizate într-un stil exotic din bambus va arata versiunea originală. Dar o astfel de material de costuri la fiecare șase luni pentru a acoperi stratul de lac. În caz contrar, el va începe rapid să crape și să piardă aspectul inițial.

   Citește mai mult  Rafturi în hol: ceea ce se întâmplă și cum să le aleagă?

   Dacă doriți să Dați o aromă mică de est spre interior, atunci ar fi mai bine să utilizați plăcuțe speciale de ferăstrău din lemn. Dar, în același timp, trebuie să alegeți ornamentul drept (Polyhedra, Star). Astfel de produse sunt fabricate de comenzi individuale. Astfel de garnituri sunt atașate la fațadele produsului. Suprafețele care sunt decorate într-o culoare mai mare contrastante sunt în comparație cu culorile dulapului atașat.

   Unii preferă să aleagă mobilierul cu un furnir sub copacul roșu. Această tehnică face posibilă oferirea unui aspect solid și elegant. Plăcile de furnir din lemn subțiri pot transmite exact culori bogate și desen interesant al acestui material scump.

   Dar amintiți-vă că o astfel de bază necesită o îngrijire atentă și o protecție suplimentară împotriva umezelii, insectelor și matriței. Prelucrarea va trebui să fie efectuată în mod regulat.

   Puteți da preferință produselor cu acoperiri polimerice interesante, care pot trăi mult chiar și fără îngrijire specială.

   De multe ori, astfel de dulapuri face un accent luminos atunci când proiectarea interiorului camera de zi, astfel încât atunci când se aplică o astfel de acoperire poate fi o experimentarea cu diferite nuanțe.

   Dar in acelasi timp Produsele cu o astfel de apreciere sunt adesea supuse la deteriorări mecanice, Prin urmare, în timpul funcționării, designul poate fi rapid acoperită cu o rețea de mici zgârieturi.

   Avantaje și dezavantaje

   dulapuri de suspensie pentru sali au un întreg în apropiere importante avantaje.

   • Se serveste ca un excelent plus față de design interior. modele de mobilier similare vor fi în măsură să completeze interior în stilul de minimalismul, high-tech, modern sau mansardă.
   • Vă permite să creați secțiuni modulare. Astfel de departamente montate fac posibilă realizarea unor rafturi întregi și pereți sub tavanul din cameră, ceea ce va fi capabil să se potrivească perfect în interior și să economisească spațiu.
   • Au diverse opțiuni de deschidere și închidere. Astfel de dulapuri montate se pot deschide, în jos sau într-o singură mișcare. Astăzi produce și mobilier cu sistem automat de deschidere.
   • Potriviți aproape orice stil. Cabinetele montate sunt produse într-o varietate de modele, gamuri de culoare și forme.
   • Ajuta la salvarea spațiului. Structurile articulate pentru hale ocupă puțin spațiu, în timp ce pot găzdui un număr mare de lucruri.
   Citește mai mult  Alegeți o cabină de duș cu o cadă

    În ciuda numărului mare de avantaje, dulapurile cu balamale pentru camerele de zi au și Unele deficiențe.

    • Nu poate rezista la încărcături prea mari. Dacă sunteți plasat în ramurile elementelor prea grele, acestea nu pot rezista și cad din elemente de fixare.
    • La instalare, este necesar să luați în considerare materialul cabinetului. Dacă materialul se dovedește a fi prea moale, va trebui să abandonați instalarea unei secțiuni grele atașate.
    • Este dificil să găsești un echilibru între aspectul și nivelul funcționalității. Dacă acordați preferință atașamentelor prea adânci și voluminoase, poate ruina interiorul general al camerei de zi.

    Sfaturi pentru alegerea

    Înainte de a cumpăra o secțiune montată adecvată în camera de zi, trebuie luate în considerare unele nuanțe. Deci, dulapurile ar trebui să se încadreze în designul general de interior. Mobilierul trebuie achiziționat imediat după ce credeți că interiorul camerei de zi.

    Nu uitați că pentru camerele mici nu merită să alegeți atașamente prea mari și masive – ele vor arăta greoaie și ridicole.

    În astfel de spații, este mai bine să plasați mai multe compartimente similare pentru dimensiuni medii și mici. Cel mai benefic în acest caz va arata cutii orizontale înguste.

    La alegerea, este de asemenea necesar să se ia în considerare gama de culori, care va domina în designul interior al camerei de zi. Decide în avans ce rol de design va efectua – poate pur și simplu fuziona cu un interior comun, și poate fi un accent luminos de design.

     În plus față de schema de culori, asigurați-vă că pentru a lua în considerare textura de proiectare. La urma urmei, în funcție de aceasta, culorile secțiunii pot privi în interior în moduri diferite.

     Următoarele arată video, un exemplu de montat dulap alb în camera de zi.

     Evaluează articolul
     ( Încă nu există evaluări )
     Adaugă comentarii

     ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: